Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah hepsine rahmet eylesin
Kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin

iyi geceler hanımlar kandiliniz mübarek olsun tüm iyi dualarınız kabul olsun

evet geldim telefondan okudum sizi alıntılı mesaj yazmak istedim ama geçmişte o kadar biriktikii

ben pek iyi değilim hala yorgunluğumu üzerimden atamadım öksürüğümde kronikleştii sanki, hala öksürüyorum hafta sonu annemlerde misafirler vardı bayağı yoruldum bu arada eve gelmek isteyen iki ayrı misafir gurubuna da benden haber bekleyin dedim bu gece oğlum geliyor yolda onu bekliyorum yarın gecede kızım 3 günlüğüne kısa bir tatile gidecek bir yandan onun hazırlığını yapıyoruz heyecanlıyız bilmeyenler için kızım 12 yaşında ilk defa bizden ayrı arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle yolculuk yapıcak benimde çok gitmek istediğim matamatik köyüne gidecek :)

tahlil sonuçların beklediğin gibi iyi çıkar inş. canım yanlış değilsem şu progesteron u hamilelikden 3 ay önce kullandıran dr. bile var Allah bu mübarek gecede dualarını kabul etsin canım ayrıyeten bizimde dualarımızdasın :)

Senin daha kırk fırın ekmek yemen lazım canım :))
adaş bende heykelimin yapılma aşamasına geldim herhalde değilmi
Frida naapon.? görüyorum seni :))

Beni geçtin bravo. yine en şişman benim..
Benden şişmansın diye mutluydum azıcık ama kısa sürdü mutluluğum...:)

geçen cumadan beri kötü geçiyor toparlayamadım benim ne zaman arkadaşlar gibii şöyle adam akılı listelerim olucak geçen cuma çok uykum var diye spora gitmedim düşün bu haftada mağlum dönemdeyim kötü geçiyor spora bile gidemem neyse sen start verirsen benide toparlaa olar mıı

Ben de nursena benden şişman diye mutluyum
Nursena ben çok bıktım bu doksanlardan ve göbekten
vallaha nursenanın işi zor tayinler belli olunca anlıyacağız artık

bu günlerde bende göbeğimden sıkıldım

annamm koşturmacan devam ediyoo yaneee ben okurken yoruldum maşşşallah

akşam akşam eşim görevde olunca mevlit dinledim sonra kalktım yarının yemeğini yapam dedim akşam kaşam yemeğim hazır sonra 2 sıra kıza yaprak sardın isteyip duruyodu taze yaprak diye öle iştee asumm bi müddet daha sevin cen galiba almasamda eşya oplamaya dalınca öğün möğün unuttuyorum yeminlen

nursena işte benimde öğünlerim yok dağıtım iyice dur bakalım gönlüne göre bir yer çıksında bir gazla toparlarsın ne kadar öğünleri unutup işlere dalsakta önceliğimiz kendimiz olmalıyız

Gunaydin..
Alıntı yapamıyorum kizlar kusura bakmayin.
Gecmiste vefat edenler konusulmus. Hepinizin basi sagolsun. Rabbim nurlar icinde yatirsin yakinlarinizi..

Benim icin guzel dilekleriniz icin de cok tesekkurleR.
Dünü pek verimli geciremedim.

Bugun kahvaltim 1 kase misir gevreği..
Bende durumlar boyle..

Hayırlı sabahlar
Adaşım oğlun gelmiş gözün aydın kızın da Sağlıcakla gidip dönsün Allah kavuştursun
Nursenacım senin Şu sıra düzen tutturman zor Allah kolaylıklar versin sana
Gerçi hem yaz he Ramazan da geliyor benim de olmayan düzenim iyice bozulur dediğin gibi almayalım da veririz inşallah :)

Merhabalar..

Yeliz gecmis olsun nesi var bebegin.?

Fridacim sirinceyemi gelicekler Nesin matematik koyu dimi..super ..eger kizim isteseydi gecen yil yaz tatilin de ben de gonderecektim matematik egitimi konusun da sahanelermis..ogrencinin altindan girip ustunden cikip oyle guzel sevdirip anlatiyorlarmus ki...

Gerci sizin kisa vadeli sadece tatil..benim bahsettigim bir iki aylikti hem tatil hem egitim..

Son düzenleme:
Günaydinlar,az kalorili günler olsun hepinize...:)

Bugun hava yine yagmurlu ve rüzgarli burda,size yazarken bir taraftan da cama tip tip diye düsen yagmur damlarini dinliyor,izliyorum... nasilda huzur veriyor,sükredecek ne kadar cok sebebimiz var... sonsuz sükür,bin sükür...:)

Diger taraftan karatayimsi kahvaltimi yaptim,akabinde minicik bir findikli kurabiyeye yenik düsmeyeydim iyiydi ama neyse...:) simdi gecmis zamani..:)

Günaydın kızlar gec yattım gec kalktım kafam yeribde deil
orucum bu gun evi temizledim yemek yapıcam oglanlara buyuk okula gıtmedi sonra 3 mil yapıcam inş ramazan içinde bir prova olur hemde
bu arada dıyet ve lesli konusunsa gaza destege ihtiyacım var dedim kimse destek olmadı bundan sonra kendımı motıve için yazar cıkarım bende

AOK sigortasina sahip bir arkadasim da baslayacagim spor salonuna gidiyor,ne kadarini tam olarak bilmiyorum ama bir kismini sigortasi karsiliyor onunda...istersen bir spor salonu ile görus,onlar bu mevzuda sigorta ile görüsüyorlar bildigim kadari ile...Ben hessen eyaletindeyim.

Gözün aydin frida,oglun yatilimi okuyor?kizin icin de gönlünce gecirecegi istifadeli bir tatil olur umarim..

Cuma günü misafirim gelecek menü belirliyorum bir yandan da temizlik yapmam lazım

Kolay gelsin Asuman abla,misafir telasi,menü hazirligi zor oluyor gercekten...benim de önümüzde ki hafta kalabalik bir arkadas grubum kahvaltiya gelicek,simdiden kara kara düsünüyorum ne yapsam diye,hamaratta olmayinca dert ediyorum kendime...

Sahi kalvalti icin neler yapabilirim arkadaslar?bu konuda ki fikir ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim...

YENA cım evet Nesin Matmatik köyü bizim kisi gezi amaçlı yinede 4 saat matematik görüceklermiş profösörü görürler umarım :) çok güzel bir yer ben 1 ay kalabilirim kimseyi de özlemem gel beraber gidelim orda 7 fen 70 herkesin görmek isteyeceği dersler varmış sabahlarıda ormanda yürüyüş yaparız 10 yaş gençleşiriz vallaha :))

Canım benim dün hemen aradım sigortayı,birlikte çalıştıkları spor salonları varmış.. Haftada 1 gün olmak üzere toplamda 10 hafta gidebiliyormuşum.. 45 kiloyu bu şekilde vermemin imkanı yok.. Normal bir spor salonuna yazılıcam sanırım..

Selamün aleykümm..

aminnnn kıss aynuyuz hade yarışalımmm

e hadi yarışalım madem...belki gaza gelirde birazcık veririm...

heykelimizi dikecekler yıllardır bu topikte kilo hedefne ulaşamayanlar olarak

kesinlikle hakettik ama...

bitirdik çok şükürr...ütüüüü oyy epeyce birikti ama hiç uğraşıcak halim yok önünden geçip gidiyom okadar...

hadi gözün aydın oğlun geliyomuş gelmiştir hatta...kızınada iyi tatiller...

ayrıca geçmiş olsun o yorgunluk atılmıyo öyle kolay kolay aynen bende o durumdayım geceleri özellikle öksürüğüm daha artıyor iki üç yastıkla yatıyorum biraz uyuyabiliyorum sonra bi öksürük nöbeti ev ahalisi bile uyanıyo falan nasıl geçicek bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…