- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Allah hepsine rahmet eylesinBen de bu aralar cok vefat haberi aldm.sali gunu yan komsumuz vefat etti.sabaha kadar agit sesleri duydum cok etkilendm.iki bekar buyuk kizi var kadinin.bi de gecen hafta bizim okuldan 2.sinif ogrencisine araba çarpmış ve o da vefat etmis.Allah ailesine sabir versin.gecen yil 3.sinif ogrencimi kaybettim kötü hastalandiktan.hala annesinin aglayislari kulagimda.cok zor cook.
Kizlar hayirli aksamlar. Doktora gittim kan verdim yine. Sonuçları çarşamba öğreneceğiz.. Progesteron testi yapilacakmis.
oglen cizi yedim
Aksam yemegi yemedim henuz.
Ne yerim bilmiyorum..
Sacma bi gun oldu.
Dualarinizda bana da yer ayiriniz.
Hayirli kandiller..
adaş bende heykelimin yapılma aşamasına geldim herhalde değilmiSenin daha kırk fırın ekmek yemen lazım canım :))
Frida naapon.? görüyorum seni :))
Beni geçtin bravo.yine en şişman benim..
Benden şişmansın diye mutluydum azıcık ama kısa sürdü mutluluğum...:)
vallaha nursenanın işi zor tayinler belli olunca anlıyacağız artıkBen de nursena benden şişman diye mutluyum
Nursena ben çok bıktım bu doksanlardan ve göbekten
annamm koşturmacan devam ediyoo yaneee ben okurken yoruldum maşşşallahtahlil sonuçların beklediğin gibi iyi çıkar inş. canım yanlış değilsem şu progesteron u hamilelikden 3 ay önce kullandıran dr. bile var Allah bu mübarek gecede dualarını kabul etsin canım ayrıyeten bizimde dualarımızdasın :)
adaş bende heykelimin yapılma aşamasına geldim herhalde değilmi
geçen cumadan beri kötü geçiyor toparlayamadım benim ne zaman arkadaşlar gibii şöyle adam akılı listelerim olucak geçen cuma çok uykum var diye spora gitmedim düşün bu haftada mağlum dönemdeyim kötü geçiyor spora bile gidemem neyse sen start verirsen benide toparlaa olar mıı
vallaha nursenanın işi zor tayinler belli olunca anlıyacağız artık
bu günlerde bende göbeğimden sıkıldım
nursena işte benimde öğünlerim yok dağıtım iyice dur bakalım gönlüne göre bir yer çıksında bir gazla toparlarsın ne kadar öğünleri unutup işlere dalsakta önceliğimiz kendimiz olmalıyızakşam akşam eşim görevde olunca mevlit dinledim sonra kalktım yarının yemeğini yapam dedim akşam kaşam yemeğim hazır sonra 2 sıra kıza yaprak sardın isteyip duruyodu taze yaprak diye öle iştee asumm bi müddet daha sevin cen galiba almasamda eşya oplamaya dalınca öğün möğün unuttuyorum yeminlen
Yemeklimi olacak asucum..Cuma günü misafirim gelecek menü belirliyorum bir yandan da temizlik yapmam lazım
Sağol canım yemekli değil gündüz oturması .Çay menüsü işteYemeklimi olacak asucum..
Kolay gelsin ..
Merhaba kasımpati
Ben Nürnberg/Bayern'de yaşıyorum.. AOK Sigortası'na kayıtlıyım yıllardır.. Bir iki kez kura göndermelerini istedim pek sıcak bakmadılar.. Yanlış bilmiyorsam belli bir kilonun üstünde olmak gerekiyor sigortadan yardım talep etmek için.. Ama şu anda yine de arıycam hemde şimdi :) Haydi hayırlısı
iyi geceler hanımlar kandiliniz mübarek olsun tüm iyi dualarınız kabul olsun
evet geldim telefondan okudum sizi alıntılı mesaj yazmak istedim ama geçmişte o kadar biriktikii
ben pek iyi değilim hala yorgunluğumu üzerimden atamadım öksürüğümde kronikleştii sanki, hala öksürüyorum hafta sonu annemlerde misafirler vardı bayağı yoruldum bu arada eve gelmek isteyen iki ayrı misafir gurubuna da benden haber bekleyin dedim bu gece oğlum geliyor yoldaonu bekliyorum yarın gecede kızım 3 günlüğüne kısa bir tatile gidecek bir yandan onun hazırlığını yapıyoruz heyecanlıyız bilmeyenler için kızım 12 yaşında ilk defa bizden ayrı arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle yolculuk yapıcak benimde çok gitmek istediğim matamatik köyüne gidecek :)
Cuma günü misafirim gelecek menü belirliyorum bir yandan da temizlik yapmam lazım
Canım benim dün hemen aradım sigortayı,birlikte çalıştıkları spor salonları varmış.. Haftada 1 gün olmak üzere toplamda 10 hafta gidebiliyormuşum.. 45 kiloyu bu şekilde vermemin imkanı yok.. Normal bir spor salonuna yazılıcam sanırım..AOK sigortasina sahip bir arkadasim da baslayacagim spor salonuna gidiyor,ne kadarini tam olarak bilmiyorum ama bir kismini sigortasi karsiliyor onunda...istersen bir spor salonu ile görus,onlar bu mevzuda sigorta ile görüsüyorlar bildigim kadari ile...Ben hessen eyaletindeyim.
aminnnn kıss aynuyuz hade yarışalımmm
heykelimizi dikecekler yıllardır bu topikte kilo hedefne ulaşamayanlar olarak
Dualarımızın kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller....
Herkes çok iyidir umarım....
nursena hazırlanmaya başlamışsın,kolaylıklar diliyorum kardeş..Bizide haberdar et hangi il çıktığına dair..
Bonus sonuçlarını aldınmı,nasıl.?
Zeynep,nihayet bitirdiniz düğün dernek işlerini..Dinlenmek için fırsat yarat kendine, ütü yapma bir süre :)
iyi geceler hanımlar kandiliniz mübarek olsun tüm iyi dualarınız kabul olsun
evet geldim telefondan okudum sizi alıntılı mesaj yazmak istedim ama geçmişte o kadar biriktikii
ben pek iyi değilim hala yorgunluğumu üzerimden atamadım öksürüğümde kronikleştii sanki, hala öksürüyorum hafta sonu annemlerde misafirler vardı bayağı yoruldum bu arada eve gelmek isteyen iki ayrı misafir gurubuna da benden haber bekleyin dedim bu gece oğlum geliyor yoldaonu bekliyorum yarın gecede kızım 3 günlüğüne kısa bir tatile gidecek bir yandan onun hazırlığını yapıyoruz heyecanlıyız bilmeyenler için kızım 12 yaşında ilk defa bizden ayrı arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle yolculuk yapıcak benimde çok gitmek istediğim matamatik köyüne gidecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?