Aleyküm Selam YolcuSelamün aleykümm..
Allah kabul etsin canim. Trip atmak yok oyle :) gaza gel tabi yarisiyoruz :)Günaydın kızlar gec yattım gec kalktım kafam yeribde deil
orucum bu gun evi temizledim yemek yapıcam oglanlara buyuk okula gıtmedi sonra 3 mil yapıcam inş ramazan içinde bir prova olur hemde
bu arada dıyet ve lesli konusunsa gaza destege ihtiyacım var dedim kimse destek olmadı bundan sonra kendımı motıve için yazar cıkarım bende
saol canım benim oruc olsamda temizlik yaptım 75 dk sporumu yaptım bu demek oluyokı ramazandada aynen dvmOgle yemeginde hazir bardak corba ictim ve elma yedim.
Allah kabul etsin canim. Trip atmak yok oyle :) gaza gel tabi yarisiyoruz :)
Biseyi yok canim ya sadece huysuzluk yapito agliyo surekli kucak ve oyun istiyo e evde 2 cocuk bide isler olunca yetisemiyorum simdi uyududa bende bi size bakayim dedimMerhabalar..
Yeliz gecmis olsun nesi var bebegin.?
Fridacim sirinceyemi gelicekler Nesin matematik koyu dimi..super ..eger kizim isteseydi gecen yil yaz tatilin de ben de gonderecektim matematik egitimi konusun da sahanelermis..ogrencinin altindan girip ustunden cikip oyle guzel sevdirip anlatiyorlarmus ki...
Gerci sizin kisa vadeli sadece tatil..benim bahsettigim bir iki aylikti hem tatil hem egitim..
firinda patates olur kasarli ekmek olur sucuklu yumurta olur pogaca borek olur gozum dondu yalniz haAOK sigortasina sahip bir arkadasim da baslayacagim spor salonuna gidiyor,ne kadarini tam olarak bilmiyorum ama bir kismini sigortasi karsiliyor onunda...istersen bir spor salonu ile görus,onlar bu mevzuda sigorta ile görüsüyorlar bildigim kadari ile...Ben hessen eyaletindeyim.
Gözün aydin frida,oglun yatilimi okuyor?kizin icin de gönlünce gecirecegi istifadeli bir tatil olur umarim..
Kolay gelsin Asuman abla,misafir telasi,menü hazirligi zor oluyor gercekten...benim de önümüzde ki hafta kalabalik bir arkadas grubum kahvaltiya gelicek,simdiden kara kara düsünüyorum ne yapsam diye,hamaratta olmayinca dert ediyorum kendime...
Sahi kalvalti icin neler yapabilirim arkadaslar?bu konuda ki fikir ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim...
Krep olur muhammara olur bol yeşillik olur diyerek toparlayım hemen :))Biseyi yok canim ya sadece huysuzluk yapito agliyo surekli kucak ve oyun istiyo e evde 2 cocuk bide isler olunca yetisemiyorum simdi uyududa bende bi size bakayim dedim
firinda patates olur kasarli ekmek olur sucuklu yumurta olur pogaca borek olur gozum dondu yalniz ha
selamun aleyküm güzeller
hastalara acil şifalar diliyorum.
zeynepcim gelmişsin iyi yoruldun iyice bir dinlen.
nursena yine yollar görünmüş. Rabbim hayırl bir yeri nasibetsin.
kızlar benim biraz tadım kaçık. bir rahatsızlığım var ama kendime bile söylemeye korkuyorum. dr. gitmeyede korkuyorum . rahatsızlığımın ne olduğunuda bilmiyorum. dr. a gitmeye gerek kalmadan geçer inşallah
Ciddi birseyden sipheleniyorsan bence gec kalmadan doktora git Allah sifa versin insallah gecmis olsunselamun aleyküm güzeller
kızlar benim biraz tadım kaçık. bir rahatsızlığım var ama kendime bile söylemeye korkuyorum. dr. gitmeyede korkuyorum . rahatsızlığımın ne olduğunuda bilmiyorum. dr. a gitmeye gerek kalmadan geçer inşallah
Yaprak sarma olur pide olur kurabiye olurKahvaltıda közlenmiş kırmızı biber de iyi gider bence
Ve aleyküm selam ablacım hoşgeldin...dinlenmeye çalışıyorum ama pek izin vermiyolar kızın sunumu vardı okulda ona gittim herkes kötü görünüyosun diyo ayakta durmaya bile halim yok eve zor attım kendimi uzandım hemen daha yemek yapıcam eşim oruçlu...senin neyin var ablacım Rabbim şifa versin inş..
çok sağolun kızlar.Ciddi birseyden sipheleniyorsan bence gec kalmadan doktora git Allah sifa versin insallah gecmis olsun
Cok gecmiş olsun kotu birsey getirme aklına dr git mutlaka ihmal etme inş basıt bırsey cıkarçok sağolun kızlar.
ciddi birşey olabileceğinden korkuyorum doğrusu
çok uzun zamandır kalın bağırsağımda cevizden küçük fındıktan büyük bir sertlik vardı. önce iç homoroit falanmı acaba diye düşündüm ama iç homoroit dışa yakın yerde oluyormuş benimki oldukca derinde. son bir haftadır sürekli karın ağrım var. gaz bile olsa ağrıyla ve acıyla geliyor. küçük tuvaletim gelse idrar kesesi delinecekmiş gibi ağrıyor. aynı zamanda sanki rahim şiş gibi vajinaya bile dokunamıyorum. otururken acı çekiyorum. sorun hangisinde bilmiyorum. birisi hasta öbürlerinidemi etkiliyor yoksa tüm bölgemi problemli bilmiyorum. kimseyede anlatamadım. sadece eşime karnım ağrıyor diyorum dr. randevu al dediğinde bugün biraz daha iyi geçiyor sanki diyorum.
bunun için hangi bölüme gitmeliyim onuda bilmiyorumCok gecmiş olsun kotu birsey getirme aklına dr git mutlaka ihmal etme inş basıt bırsey cıkar
bende yarın endokrıne gıtcem bakalım ne diycek
Daficim geçmiş olsun ihmal etme hemen görün Dr a canımselamun aleyküm güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?