Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daficim burdan da yazayım...Önemli birşey değildir muhtemelen, ama lütfen hemen yarın doktora git...
Dahiliye yahut kadın doğum veya genel cerrah..bir şekil de yönlendirir sevkederler zaten...
Önce tedbir sonra tevekkül...yarın gelişmeyi bizimle paylaş ikide bir arayıp taciz ederim bak haberin olsun :)

mutlaka izle nilüfer abla...

Kasımpatı nasılsın.? Kahvaltılık bayılarak yediğim muhtemelen senin de bildiğin ne olur ne olmaz yine hatırlatma gereği duyduğum bir tarif :)) ...Domates,salatalık biber doğranır üzerine lor bol sızma zeytinyağı..nefis bişey.çok basit ama ben çok severim....
afiyet olsun..

Küp doğranmış patates zeytinyağ kekik tuz kimyonla ağzı kapalı kısık ateşte pişirilir yahut kavrulur ama kızarmayacak haşlama görüntüsün de olacak...

Pişi yi bilmeyeni dövüyorlar..:)

Ben basit ama hafif dokunuşlarla lezzet almış yiyecekleri seviyorum kahvaltıda...
Tuzsuz lor üzeri vişne yahut ahududu reçeli mmmm..

kızlar karşı komşum istanbula gitti, geçen uçakla gitmişti, uçakla 1saat sürdü yol dedi, yalnız giriş ve çıkışlardaki bekletmelerle 3saat desem yeridir dedi.
vesselam bu sefer hızlı trenle gitti, hızlı tren 3saatte gitmiş istanbula konyadan: )
buna çok sevindim ne güzel yaa: )
ankaraya da hızlı trenle yakında 1saat olucakmış, şaka gibi geliyo bana: )

Uçak iyi hoşta gerçekten çok zaman kaybı da oluyor havaalanın da...
Hızlı tren bana ürkünç geliyor neden bilmiyorum...

Uçak iyi hoşta gerçekten çok zaman kaybı da oluyor havaalanın da...
Hızlı tren bana ürkünç geliyor neden bilmiyorum...

aynen banada ürkünç geliyo ama çok rahat dedi komşum: )
eşim kpde bindi onlar da öyle dedi çok rahat birden de geldi dediler.
ona bakıcak olursak ben uçaktanda tırsıyorum

aynen banada ürkünç geliyo ama çok rahat dedi komşum: )
eşim kpde bindi onlar da öyle dedi çok rahat birden geldi dedi.
ona bakıcak olursak ben uçaktanda tırsıyorum

bana da :)) İlk kalkışı çok fena sonrası alışılıyor...

Ankaraya asuyu görmeye gidersin 1 saatte hızlı trenle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…