- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Seni İç Anadolu'ya transfer etmemiz lazım
Berfin seneye Ankara'yı kazanır bakarsın :))
Şehir dışı düşünüyormusunuz
Seni İç Anadolu'ya transfer etmemiz lazım
Berfin seneye Ankara'yı kazanır bakarsın :))
Şehir dışı düşünüyormusunuz
Çok haklısın bence de zor her türlüBüyük konuşmayayım ama hayır..Çok zor her açıdan....
Allah rahatlık versin canımO zaman size iyi geceleeerrr..
Allah rahatlık versin...
çok sağolun kızlar.
ciddi birşey olabileceğinden korkuyorum doğrusu
çok uzun zamandır kalın bağırsağımda cevizden küçük fındıktan büyük bir sertlik vardı. önce iç homoroit falanmı acaba diye düşündüm ama iç homoroit dışa yakın yerde oluyormuş benimki oldukca derinde. son bir haftadır sürekli karın ağrım var. gaz bile olsa ağrıyla ve acıyla geliyor. küçük tuvaletim gelse idrar kesesi delinecekmiş gibi ağrıyor. aynı zamanda sanki rahim şiş gibi vajinaya bile dokunamıyorum. otururken acı çekiyorum. sorun hangisinde bilmiyorum. birisi hasta öbürlerinidemi etkiliyor yoksa tüm bölgemi problemli bilmiyorum. kimseyede anlatamadım. sadece eşime karnım ağrıyor diyorum dr. randevu al dediğinde bugün biraz daha iyi geçiyor sanki diyorum.
ahaha evet: )
3saatlede yolcuyu mesela: ))))))
Ben Varım ama ben de gideceğim hayırlı geceler canımkimseler yok gibi..neysebende kaçem hayırlı geceler
bencede erteleme bian önce git bi doktora ablacım...inş önemli bişey değildir...
gelmezsinki sen ne güzel olurdu oysa...
kimseler yok gibi..neysebende kaçem hayırlı geceler
Ben Varım ama ben de gideceğim hayırlı geceler canım
iyi geceler kızlar ben geldim kızı yolcu ettim geldim yeni çay içebiliyorum geçmişe bir bakayım neler yapmışsınız :)
Hayırlı sabahlar
Adaşım oğlun gelmiş gözün aydın kızın da Sağlıcakla gidip dönsün Allah kavuştursun
Nursenacım senin Şu sıra düzen tutturman zor Allah kolaylıklar versin sana
Gerçi hem yaz he Ramazan da geliyor benim de olmayan düzenim iyice bozulur dediğin gibi almayalım da veririz inşallah :)
Cuma günü misafirim gelecek menü belirliyorum bir yandan da temizlik yapmam lazım
AOK sigortasina sahip bir arkadasim da baslayacagim spor salonuna gidiyor,ne kadarini tam olarak bilmiyorum ama bir kismini sigortasi karsiliyor onunda...istersen bir spor salonu ile görus,onlar bu mevzuda sigorta ile görüsüyorlar bildigim kadari ile...Ben hessen eyaletindeyim.
Gözün aydin frida,oglun yatilimi okuyor?kizin icin de gönlünce gecirecegi istifadeli bir tatil olur umarim..
Kolay gelsin Asuman abla,misafir telasi,menü hazirligi zor oluyor gercekten...benim de önümüzde ki hafta kalabalik bir arkadas grubum kahvaltiya gelicek,simdiden kara kara düsünüyorum ne yapsam diye,hamaratta olmayinca dert ediyorum kendime...
Sahi kalvalti icin neler yapabilirim arkadaslar?bu konuda ki fikir ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim...
Canım benim dün hemen aradım sigortayı,birlikte çalıştıkları spor salonları varmış.. Haftada 1 gün olmak üzere toplamda 10 hafta gidebiliyormuşum.. 45 kiloyu bu şekilde vermemin imkanı yok.. Normal bir spor salonuna yazılıcam sanırım..
çok sağolun kızlar.
ciddi birşey olabileceğinden korkuyorum doğrusu
çok uzun zamandır kalın bağırsağımda cevizden küçük fındıktan büyük bir sertlik vardı. önce iç homoroit falanmı acaba diye düşündüm ama iç homoroit dışa yakın yerde oluyormuş benimki oldukca derinde. son bir haftadır sürekli karın ağrım var. gaz bile olsa ağrıyla ve acıyla geliyor. küçük tuvaletim gelse idrar kesesi delinecekmiş gibi ağrıyor. aynı zamanda sanki rahim şiş gibi vajinaya bile dokunamıyorum. otururken acı çekiyorum. sorun hangisinde bilmiyorum. birisi hasta öbürlerinidemi etkiliyor yoksa tüm bölgemi problemli bilmiyorum. kimseyede anlatamadım. sadece eşime karnım ağrıyor diyorum dr. randevu al dediğinde bugün biraz daha iyi geçiyor sanki diyorum.
allah kavuştursun canım.
Selamün aleykümm..
e hadi yarışalım madem...belki gaza gelirde birazcık veririm...
kesinlikle hakettik ama...
bitirdik çok şükürr...ütüüüü oyy epeyce birikti ama hiç uğraşıcak halim yok önünden geçip gidiyom okadar...
hadi gözün aydın oğlun geliyomuş gelmiştir hatta...kızınada iyi tatiller...
ayrıca geçmiş olsun o yorgunluk atılmıyo öyle kolay kolay aynen bende o durumdayım geceleri özellikle öksürüğüm daha artıyor iki üç yastıkla yatıyorum biraz uyuyabiliyorum sonra bi öksürük nöbeti ev ahalisi bile uyanıyo falan nasıl geçicek bilemedim..
Adaş Allah kavuştursuniyi geceler kızlar ben geldim kızı yolcu ettim geldim yeni çay içebiliyorum geçmişe bir bakayım neler yapmışsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?