Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bencede erteleme bian önce git bi doktora ablacım...inş önemli bişey değildir...

ahaha evet: )
3saatlede yolcuyu mesela: ))))))

gelmezsinki sen ne güzel olurdu oysa...

bencede erteleme bian önce git bi doktora ablacım...inş önemli bişey değildir...

gelmezsinki sen ne güzel olurdu oysa...

aaahh canım benim, çok mutlu oldum sözlerinle...
nasip kısmet belli mi olur..
bende her zaman beklerim inan...

kimseler yok gibi..neysebende kaçem hayırlı geceler
Ben Varım ama ben de gideceğim hayırlı geceler canım

iyi geceler kızlar: )

sağol canım oğlum geldi evet kızıda yolcu ettim hala oğlanın valizlerini yerleştirmedim vallaha yarın işim çok...

Cuma günü misafirim gelecek menü belirliyorum bir yandan da temizlik yapmam lazım

kolay gelsin adaş bende yarın evi haledebilirsem akşam çaya arkadaşları çağırayım diyorum bir tiramisuyla kuruyemiş koysam olmaz mı birazda meyva çukulata filan alırım

senin menün nasıl olcak belirledin mi ?

sağol canım oğlum iş icabı bizden uzata kalıyordu şimdi sezonu bitti eve geldi okulu ise aksine eve yakın bu günde okula gitti işte zaman zaman ayrılıyoruz böyle işte :)

kahvaltı için benim önerim ise sebze kızartıp üzerine domates sosu pişirip dökmen sosa bir iki dişte sarımsak kat harika olur kolay gelsin :)

haftada 1 pek işe yaramaz gibii ama yinede seni motive atme açısından iyi olabilir bir gün yapıyorum diğer günleride kendim tamamlıyım diyebilirsin sizin şartlarınızda zormuş nasıl oluyor bilmiyorum ama burda 6 aylık veya yıllık üyeliklerde uygun fiyat olabiliyor pazarlıkta yapabiliyoruz sen yapabilirmisin bilemiyorum spor arkadaşı çok önemli salonda çevrende spor yapan insanlar varsa daha bir gaza geliyorsun sanki bende öyle oluyor...

geçmiş olsun daficim yarın dr. gidiyorsun zanedersem dr. göründükten sonra bizi bilgilendir olurmu :)

kızlar bana saldıran kadın ile yarin savcılıkta görüşmemiz var neler olacak bakalim aslında polisten ben şikayeti geri almıştım ama savcılık bırakmıyor herhalde ilk defa başıma geliyor babam emekli başkomiser ama yinede adliye işin içinde olunca urperiyirum gerçi suçlu değilim kadın önce tele fon ile hakarette bulundu zaten...neyse bu gece sabah olmaz....ben iki gündür stresten yiyorum çok g erildim...bu arada baskı luk bozuldu iki sene gitmiyor bana baskul hergün çıktığım için birde tefall dijital aliyorumn bu sefer ucuzundan bakayim

benimde öksürük fena canım geçmiyor zencefili çay filanda içiyorum ama geçmiyor ve hala kendimi yorgun hissediyorum ama bu sadece düğüne bağlı değil eşimin ayağının kırılması o kadar misafir ağırlamam filan sıkıntı oluştu yaniii

iyi geceler kızlar ben geldim kızı yolcu ettim geldim yeni çay içebiliyorum geçmişe bir bakayım neler yapmışsınız :)
Adaş Allah kavuştursun
Tiramisu canım istiyor benim de :) sen yanına bir de tuzlu yap olmazsa
Benim menü tam belli değil bişeyler var aklımda
Fellah semizotu salatası yaprak sarma börek cheesecake kurabiye gibi gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…