- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Derincim Allah işini rast getirsin kolaylıklar versinkızlar bana saldıran kadın ile yarin savcılıkta görüşmemiz var neler olacak bakalim aslında polisten ben şikayeti geri almıştım ama savcılık bırakmıyor herhalde ilk defa başıma geliyor babam emekli başkomiser ama yinede adliye işin içinde olunca urperiyirum gerçi suçlu değilim kadın önce tele fon ile hakarette bulundu zaten...neyse bu gece sabah olmaz....ben iki gündür stresten yiyorum çok g erildim...bu arada baskı luk bozuldu iki sene gitmiyor bana baskul hergün çıktığım için birde tefall dijital aliyorumn bu sefer ucuzundan bakayim
bende geleyimmiiii evde oturasım gelmiyo bu aralar kolilerleYENA cım evet Nesin Matmatik köyü bizim kisi gezi amaçlı yinede 4 saat matematik görüceklermiş profösörü görürler umarım :) çok güzel bir yer ben 1 ay kalabilirim kimseyi de özlemem gel beraber gidelim orda 7 fen 70 herkesin görmek isteyeceği dersler varmış sabahlarıda ormanda yürüyüş yaparız 10 yaş gençleşiriz vallaha :))
dafii sorma göründü doğu yollaru aminnnselamun aleyküm güzeller
hastalara acil şifalar diliyorum.
zeynepcim gelmişsin iyi yoruldun iyice bir dinlen.
nursena yine yollar görünmüş. Rabbim hayırl bir yeri nasibetsin.
kızlar benim biraz tadım kaçık. bir rahatsızlığım var ama kendime bile söylemeye korkuyorum. dr. gitmeyede korkuyorum . rahatsızlığımın ne olduğunuda bilmiyorum. dr. a gitmeye gerek kalmadan geçer inşallah
dafii ihmal etme lütfen yaaa biran önce git drameraklandırma biziçok sağolun kızlar.
ciddi birşey olabileceğinden korkuyorum doğrusu
çok uzun zamandır kalın bağırsağımda cevizden küçük fındıktan büyük bir sertlik vardı. önce iç homoroit falanmı acaba diye düşündüm ama iç homoroit dışa yakın yerde oluyormuş benimki oldukca derinde. son bir haftadır sürekli karın ağrım var. gaz bile olsa ağrıyla ve acıyla geliyor. küçük tuvaletim gelse idrar kesesi delinecekmiş gibi ağrıyor. aynı zamanda sanki rahim şiş gibi vajinaya bile dokunamıyorum. otururken acı çekiyorum. sorun hangisinde bilmiyorum. birisi hasta öbürlerinidemi etkiliyor yoksa tüm bölgemi problemli bilmiyorum. kimseyede anlatamadım. sadece eşime karnım ağrıyor diyorum dr. randevu al dediğinde bugün biraz daha iyi geçiyor sanki diyorum.
amman sabah sabah iyi geldi ayılı verdimnmutlaka izle nilüfer abla...
yatma yatma kızz erken kalkan erken yol alırHayırlı sabahlar
Çok iş var da benim gözüm uykuda napsam bilmiyorum ama yatmam artık bu saatten sonra
Diyet sallantıda olsa da fena değil gibi dün cuma günkü kilomdaydım az da olsa eksiye düşerim inşallah
Hiç yemedim de yapmadım da ben onu sen yaptın mı hiçyatma yatma kızz erken kalkan erken yol alır
yarına triiliçe tatlısı meşhur bu aralar ondann yap son trend:))
üst komşu yaptı yedim çok güzel asu yaparsam tepsiyi yerim bitiririm biri gelirse yapayım dedimm dii:))Hiç yemedim de yapmadım da ben onu sen yaptın mı hiç
oyyyyy severim senin kahvaltını prenses keşke yakın olsakta beraber kahvaltı yapabilsekk çoluk çombalak ne güzel olurduu şu aralar darma dağın hayatıma bir dost lazım da işte en iyi dostlarım bu topikte seviyom sizi
haftada 1 pek işe yaramaz gibii ama yinede seni motive atme açısından iyi olabilir bir gün yapıyorum diğer günleride kendim tamamlıyım diyebilirsin sizin şartlarınızda zormuş nasıl oluyor bilmiyorum ama burda 6 aylık veya yıllık üyeliklerde uygun fiyat olabiliyor pazarlıkta yapabiliyoruz sen yapabilirmisin bilemiyorum spor arkadaşı çok önemli salonda çevrende spor yapan insanlar varsa daha bir gaza geliyorsun sanki bende öyle oluyor...
icim yarın dr. gidiyorsun zanedersem dr. göründükten sonra bizi bilgilendir olurmu :)
Akşam eşim arkadaşları ile dışarı çıktı,saat erken çocuklar mutfaktan bişey ister diye de mutfağı kilitlemedi.. "Güvenimi sarsma sakın yeme" dedi.. Tamam dedim ama yapacağımı yaptım,üstüne üstlük eve geldiğinde yedin mi diye sordu,hayır yemedim dedim.. Yalan konuştum...
Nasıl bir insanım ben anlamadım((((
Ahkam kesiyo gibi dusunmesin yeniler lutfen eskiler zaten dusunmez biliyolar beni.
Ben savasiyorum kendimle yillardir bu haldeyim ama ilk kez boyle guclu hissediyorum ustelik bu sefer gecmis yillara gore isim dahada zorken. Bu sefer olucak vericem ben bu fazla kilolarimi.
Yalniz degilim bir suru destegim var burda. Sizden birinizde umutsuz oldumu cok uzuluyorum olmayin nolur. Kilosunu veren insanlardan hic bir eksigimiz yok.
Allahin izniyle yapicaz ben hepinizede kendimede cok guveniyorum.
aaahh canım benim, çok mutlu oldum sözlerinle...
nasip kısmet belli mi olur..
bende her zaman beklerim inan...
iyi geceler kızlar: )
Hoşbuldum canım benimDunden beri hosgeldin demeye firsat bulamadim oncelikle hosgeldin oncedende burdaymissin samimiyetim bundan zaten.
Mesajin beni cok uzdu. Tam abur cubur kacirdim diye pismanligimi yazicaktim hem senin hem kendimin adina cok uzuldum tekrar.
Anladigim kadariyla esin mutfagimi kilitliyo sen kacamak yapma diye? Sonra birde hesapmi soruyo? Sende buna izinmi veriyosun arkadasim?
Verme gozunu sevim verme.. Kendini boyle asagilarsan kimsedende destek goremezsin.
Incitmek icin yazmiyorum sakin oyle anlama cok icten yaziyorum bir dost bir kardes olarak. Kendimi gordum sende buraya girdim aynen yazicaktim esime dedimki bi muddet abur cubur tatli biseyler getrmeyin eve disarda yiyin ben kendimi toparlayana kadar.
Cok zayifim hemen paketleri acip yiyorum ne olursa yemek degil saldiriyorum bi bagimlilik buda ins gecicek ama zaman lazim sabir lazim. Sanki ben boyle demedim surekli eve biseyler tasimaya devam ediyo.
Az once yedim ve pisman oldum cokta guzel bi kahvalti yapmistim oysaki aksam tekrar diycektim esime ama seni okuduktan sonra karar verdim su an hicbisey demiycem.
Simdi dersemki ben sana alma dedim almissin bende dayanamadim yedim diye nolcak peki diycekki ben para veriyorum istiyosun diye sen boyle yaparsan niye veriyorum. Daha kotu hissedicem ezilicem iradesizligimle. Hayir bunu yapmiycam bunu ne ona hissettiricem ne kendime.
Biz kilo verene kadar ve Hayatimizin geri kalanindada herkes abur cubur yiycek tatli yiycek onunuzde. Bir sure yemiycez istegimiz kiloya geldikmi ins azar azar yeriz alisiriz dengeleriz. Ama kendimize boyle zulum etmek yok. Helede eslere boyle laf vermeye hic gerek yok.
Biz sadece belli sebeplerle kendimizi yemeye itmis insanlariz ve asla degersiz degiliz kimsede boyle goremez biz firsat vermezsek...
Bak troit sorunun varmis bu kilo vermene engel ve butun sinir sisteminede etki eden bisey.
Biraz guvenelim kendimize nolur robot degiliz kacamakta yapicaz elbet ama oyle bi gun olucakki umrumuzda olmiycak simdi nefsimizi tutamadigmiz hersey. Kimsenin demesine gerek yok biz tutabiliriz kendimizi... Bir gun olmaz iki gun olmaz ucuncude olur ins.
Hoşbuldum canım benim
Öncelikle yazdıklarından çok etkilendiğimi söylemeliyim.. Gerçekten bir şeytan üçgenine düşmüş gibiyim,günlerce yediğime içtiğime dikkat ediyorum ve öyle bir an geliyor ki adeta içimdeki canavar uyanıyor.. Normal günlerde hiç yemeyeceğim Şeyler bana o kadar lezzetli görünüyor ki anlatamam..
Yemeğe nasıl bu kadar bağımlı hale geldim aklım almıyor..
Iki yıl önce yaya kaldırımında yürürken bir bisikletçi geçti yanımdan,kaldırım daracık.. Bisiklet yolundan geçsen nasıl olurdu dedim,döndü bana baktı ve sen zayıflasan nasıl olur dedi.. O an ki durumumu anlatmama gerek yok sanırım..
Eve geldim bayılıncaya kadar ağladım,eşime mutfağı kilitle dedim.. En azından belli saatten sonra.. Çünkü gece yeme hastalığım vardı.. Anlaştık,akşam 19dan sonra mutfağı kilitledi.. Kk da keşfetmiştim bu arada,buradaki motivasyonla 96dan 73 kiloya düşmüştüm.. Birgün eşimle tartıştık ve mutfak kapısı kilitlenmemeye başladı ve ben oldum yine 100..
Ayın birinden itibaren tekrar kilitlenmesini söyledim ve yeni bir mücadeleye başladım.. Umarım yine başarı gösterebilirim sizlerle birlikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?