Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derdi veren dermansız bırakır mı hiç canım? Yüreğini ferah tut,Allah yardımcın olsun..

Herşeyden önemlisi kafan bozuk olmasın canım gerisi hallolur Alalh dermansız dert vermesin
Geçmiş olsun şimdiden guatr ameliyatımı olacaksın
sağol asuman abla... çok moralim bozuk.. bir bebeğim olsun o kadar istiyorumki... Allah çok aratmasın inşallah.. evet guatr ameliyatı...
Derdi veren dermansız bırakır mı hiç canım? Yüreğini ferah tut,Allah yardımcın olsun..
allah razı olsun canım...

Ah ortmenim ahh once bi tedavini ol ameliyatinida ol bebek sonra olucak ins hic uzulme.
Hamileligin riskli olur zaten tirotle boylesi daha hayirlidir belki once bi iyiles. Hangi ilaca basladin bende sabah kan vericem tekrar bakilcak insulin direncine ayni ilactan verirler heralde matofin cok kullaniliyo.

Ben seni cok iyi anliyorum cocuklarim var ama cocugu olmayan bi ablam var. Ben biliyorum cocuk ozlemini cok yakindan hemde.
Onun durumunda umut yok gibi haşa allahtan umut kesmek degilde razi olmak diyelim.

Senin durumun ilac igne takviyesiyle cozulebilcek bisey daha kotu durumda olanlari dusunup uzulme olurmu. Kiloda veriyosun ins oda hormonlarin duzene girmesine yardimci olur.

insülün direnci zımbırtısından bende korkuyom, bende de vardır belkide: (
doktora gitmek gerek ama korkumdan gidemiyom...
babamın vefaatından bu yana bende bir doktor korkusu oluştu.
tabi yenmek için üstüne gitmek gerek galiba...

Eki Görüntüle 1547669

1 kase corba, 8 kasik sebze ama 6 kasik kalmisti yemegim, yarim su bardagi yogurt goz karari, salata yagsiz, resimde yok unutmusum bir dilim light yada esmer ekmek

afiyet bal şeker olsun: ))
bugün akşam bende kabak yedim...
kabak
ye de tadına bak: )

yedim tadına baktım: )

insülin direnci için diaformin verdiler.
çocuk sahibi olabilmek için de klomen e başlayacağım adet olunca... tabi olursam..
ayyy sinirlerim çok bozuk be bonus.. o kadar kötü hissediyorumki.. sürekli yeni bişeyler çıkıyo.. Allah büyüktür tabi...
ablacığına da Allah güzeller güzeli bir bebek versin inşallah..
meyracım aman diyeyim git sende.. diyabetin bi alt basamağı dedi doktor bana. önlem almak lazım erkeden. ben de erteledim hep. ama şimdi sıkıntı oldu işte.

bugün böyle depresif takılacağım galiba.. bi türlü toparlayamıyorum kafamı. iki kelimeyi bir araya getirip yazana kadar 1 saat geçiyo.. sizin de canınızı sıkmayayım.. Rabbim büyüktür... Yardımcımız olur inşallah..

bu arada dafiydi galiba bi rahatsızlığım var diye yazmıştı.. dafi inşallah iyisindir sen de.... Allah acil şifa versin..

dua edelim birbirimize..

hepinizi çok seviyorum

İyi akşamlar
Allah'ım bugün çok yoruldum ama ortada yapılan bi iş yok sabahtan beri oradan oraya gidip durdum arada evde arkadaşlarla bir çay faslı bile yaptık
Az önce de börekten sarıp attım buzluğa kendi bildiğimin dışında yaptım Allah utandırmasın :))
Şimdi uzanıp biraz tv izleyim de dinleneyim
Yarına çok iş var ama yarın erken kalkmayacağım uykumu almayınca günüm zor geçiyor

Canm gecmis olsun üzülme.guatr halledilir.ayrica zayiflayinca insulin direncinin normale dönmesi de mümkün.

Elif bende de troit var.doktorm degerin 2nin altinda oldugu surece gebelige engel degil dedi.canm bebek icin umarmm cok beklemezsin.klomenle kisa surede bebek sahibi olanlar var.ben de klomene benzer bi gap içiyorum.adi serephone.dun doktora gittim asilama icin ama adetin 3.günü gitmem gerekiyormus(benm 4.gündü)o yuzden doktor yine klomenle devam edelim haftaya gel yumurtan iyiyse aşılama yaparz yoksa igne vururuz dedi.bakalm hersey Allahtan ve hersey nasip.yani bi gun bizim bebegimiz olur ama sabretmek gerekiyo

Canim uzulme ne umutsuz durumda olan insanlarin cocugu oluyor artik tip cok ilerledi sadece biraz sabretmek gerekiyor

Of ya bu kiz bebeklerden idrar almak bu kadar mi zor ya 2 gundur almaya calisiyoruz hep torbanin disina yapiyo zaten dogru da durmuyor bizimki sagolsun cikiyo torba yine veremedik bugun yarin bidaha denicez artik

elifcim hiç kafan bozulmasın anlatığın rahatsızlıkların hepsi haledilebilir cinsten inan :) hem senin insülin direnci için kullandığın hapları kaadın doğumcular yumurtaların daha kaliteli olması için bebek isteyen hastalarına veriyorlar içeceğin o ilaç yumurtalarına da iyi yönde fayda vericek üzme kendini olur mu tatlış

meyroşum sende bir dr. git insülin şeysine baktır bakalım hem insülinin çıkmasa bile metformini kadın doğumcuya sorup kullanabilirsin birçok kadındoğumcu bu ilacı yumurta kalitesi için veriyor

tabiki sizlerin bebikleri olucak bizlerde bu durumda teyze olucaz

üçünüzünde en kısa zamanda hayırlısı ve sağlıklısıyla gebelik haberlerinizi bekliyoruuuuz inşallah

kolay gelsin canım böreklerin güzel olur inş. :) yorulmuşsun bayağı ben bugün pek bişey yapmadım o yüzden misafirlerimide çağırmadım aslında yapılacak büsürü işim varda ikindi vakti birde yatım rahatsızım biraz diyet işinide sporuda bu hafta tavana astım zaten cuma günü onları indirmem lazım

yelizcim sizede geçmiş olsun evet zor oluyor küçük çocuklardan tahlil için idrar almak bez bağlamayıp biraz kucağında taşısan yarın tekrar denersiniz artık olmaz mı

Meyracim sevgili kus :) ihmal etme bi baktir. Tedavi edilmeyen insulin direnci kiloyla birlikte ilerde seker hastaligini garantiliyo.

Yapma deme oyle allah beterinden korusun rabbim su gunlerin hurmetine dualarimizi kabul etsin hepinize hayirli evlatlar nasip etsin.
Once meyra, sen, bengisu, kasimpati... Ve her isteyene

Su an ablam senin yerinde olmak icin neler verirdi kimbilir. Yeterki dr deseydi su ilaci kullanin diye. Hic olmadigini bilince tedaviyle olanlar bile bize normal gelmeye basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…