Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam ezgicim tabiki bendeki tavsiyeler de bitmiyor ama bir sor kelin ilacı olsa başına sürermiş misaliii bende gece atıştırmalarından muzdaripim şu anda hem çayımı içip bir yandan da keçi boynuzumu kemirirken sana mesaj yazıyorum bence senin bu gece atıştırmalarının nedeni 3 vardiya çalışman eminim geceleri çalışıyorken yanında inanılmaz şeyler yiyip zayıf kalan gıcık iş arkadaşların vardır!

şimdi aklımızdaki ezberleri bozalım sen gece çalıştığında nasıl akşam 7 den sonra yemek yemeden durabileceksin kiii ? bence 2.5 saatde bir bişeyler yemen lazım bunun biri ana öğün diğeri ise ana öğün olmalı sadece sana lazım olan uyumadan önce 3 saatlik bişey yememiş olman

anlatabildim mi acaba birde geceleri atıştırmalıklarını sağlıklı atıştırmalık olarak değiştirebilirsen kilo vermene engel teşkil etmezler diyorum ben sen ne dersin ?

sağol canım Allah razı olsun...

Selamın aleyküm
diyet spor dvm ediyo kacamaklar oldu 2 gun yuruyusum aksadı ve o moddan dustum 500 gr anca gider bilgi verim dedim moddan dustum diye yazasım da yok
opüyorum hepinizi

Ve aleyküm selamm...takip edebildiğim kadarıyla iyi gidiyosun ara ara modunun düşmesi normal ama yazmaya devam etki mod düşüklüğün uzun sürmesin arkadaşlar sağolsun iyi motive ediyolar...

Selamün aleyküm...

Ve aleyküm selam...

Ve aleyküm selam..çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inş..

zeynepcim bayağı sıkıntı çekmişsiniz zor gerçekten yalnız şuda bir gerçek ki özelde çocuğun nazıyla daha çok oynayıp canını az acıtıyorlar sanki yinede siz bilirsiniz ama özel hastane size göre gibi en azından kızında fazla hırpalanmaz amelyatınızı kısa sürede sorunsuz atlatırsınız umarım sende rahatlarsın en azından arkadaşım :)

Zeynepcim iyi bir hastane ve Dr bulursunuz
Çok zor bu işler İyi Dr iyi hastane çok önemli

sağol ablacım inş buluruz..aslında bir tane tanıdık iyi doktorumuz var ama özelde işte...bi dışarda araştırıp bulamassak şartları zorlayıp ona gidicez niyetimiz o şekilde...

haklısın aynen oyle daha az inciniyo çocuk..hatta hazırlık aşamasında meyve suyuna accık sakinleştirici ilaç karıştırıyolar çocuk ameliyata girdiğini bizden ayrıldığını hiç hatırlamıyo...bademcik ameliyatında öyle olmuştu...neyse Rabbim hayırlı olanı çıkarsın karşımıza inş...

sen nasıl oldun eşin nasıl...

bende geleyimmiiii evde oturasım gelmiyo bu aralar kolilerle

gel tabi gidip kafa dağıtalım benim kız bugün kuşadasında yüzmeye gitmişti sonrasında aradı anne yemek yiyip hamama gidecez dedi düşünsene

gerçi YENA dan ses çıkmadı o gelmiyor herhalde işten bunalmış zannediyordum ama tatil teklifime yanıt yok napıcak bu kadar parayı bilemiyoruum

Adaş ben de çok severim keçiboynuzunu hatta yerken dişimi kırmışlığım bile var :)) ne boğaz var bende de yaaa
demeee ay benim dişimde kaplama vaar kırmam inşallah

bu günlerde çok yiyoruz cevizdi, fındıktı , kemik suyuna çorbalar filan bide keçi boynuzunu ekledik ayağımız kırık yaa çabuk iyileşsin diye gerçi oğlan dalga geçiyor bu keçi boynuzu sizin ayağınaza değil başka yerlerinize yarayacak diyor

Herkese coooooookkkk tesekkurlerr :)
Iyiki varsiniz :)
Hepimiz çatır çatır doğuracagiz beee heeheeeyyyttt

vallaha canım evdeyiz yarın dr. konturolümüz var bakalım ayağı nasıl iyileşmiş mi bakıcaz benimse canım sıkın bu hafta rahatsızdımda sporada gidemedim haftaya durumları düzeltmeye çalışayım diyorum

Selam canım
Şu anda inan ki gülümseyerek okudum yazdıklarını.. Çok güzel bir tespit yapmışsın,1995 yılında bu iş yerine girdiğimde gece yeme gibi bir alışkanlığım yoktu.. Gece 2.30 gibi yemek arası veriliyor iş arasında.. Ve nasıl bir tesadüftür ki ben de iken dakikası dakıkasına 2.30 da uyanıp mutfağa gidiyorum.. 20 yıl önce başlayan bu işimle birlikte gece yemeleri de başgösterdi..
Dile kolay 20 senelik bir Alışkanlık.. 2005 Yıllarına kadar 50 ve 55 kilo arasındaydım sürekli.. Yani diyet falan söz konusu değildi bu yıllarda.. Ama gece yemeleri ciddi bir şekilde hastalık halini alınca kilolar aldı başını gitti..
Üstüne de 2007 ve 2009 da iki kez doğum yapınca rekor seviyelere çıkmıştım..
Hamilelik iznim bitip 2010 da tekrar işe başladığımda iş arkadaşlarımın hayrete düşmesi ile aklım başıma geldi..
Ne var ki gece yeme illeti yapışmıştı yakama bir kere.. Ve işin kötü tarafı halen 3 vardiya çalışmaktayım..
Bir de iradesizlik işin içine girdimi yandığımın günüdür.. Ama burada bana edilen tavsiyelerinizin çok değerli Olduğunu bilmeni isterim,hepinizin düşünce ve fikirlerinden kendime yön çizmeye ve kuvvet almaya çalışıyorum..

Kızlar bebek isteyenlere umut olayım 12 senede kendiliğinden geldi kızım sayısız yumurta takibi aşılama iki tüp bebekten sonra...hem de esime rapor vermişlerdi ancak tüp. Bebekle olur diye hemde ege üniversitesi de..ve ben ikinci tüp bebekten 5 ay sonra hamile kaldım..eskiler biliyor ben her gelene anlatıyorum bende okuyunca boyle yazılar umitleniyordum.
Aslında kafadan atmak en önemlisi ama ataiyor insan hala yüreğim sizlar...bak simdi biri sağimda diğeri solunda uyudular olmuyor diye korumadik iki sene sonra yi ne hamile kaldım....iinşallah allah çok aratmaz. Benim gibi sizede versin Rabbim bütün isteyenlerede

işte benim demekistediğim buydu benim bildiğim 3 vardiye

gece 24:00 sabah 07:00
sabah 08:00 akşam 18:00
ikindi 16:00 gece 24:00

şeklinde mi böylemi çalışıyorsun ?

işte benim demekistediğim buydu benim bildiğim 3 vardiye

gece 24:00 sabah 07:00
sabah 08:00 akşam 18:00
ikindi 16:00 gece 24:00

şeklinde mi böylemi çalışıyorsun ?
Aşağı yukarı böyle
Gece 22.00-06.00
Sabah 06.00-14.00
Öğlen 14.00-22.00
Ama insanın dengesi çok bozuluyor..
Bazen gececilik iptal ediliyor,iki vardiya da o kadar rahat oluyorum ki..
Emekliliğime az kaldı,24 sene daha dişimi sıkıcam :)) kırılmazsa tabii

hayırlısıyla emekli olursun inş. senin saatlerin bayağı zormuş 2.5 yılmı kaldı emekliliine

hayırlısıyla emekli olursun inş. senin saatlerin bayağı zormuş 2.5 yılmı kaldı emekliliine
Tam tamına 24 yıl kaldı :)) Emeklilik yaşını 67 ye çıkardılar burada.. 67 yi görecek miyim Allah bilir..
Allah herkese hayırlısı ile emeğinin karşılığını almayı nasip etsin inşallah

Tam tamına 24 yıl kaldı :)) Emeklilik yaşını 67 ye çıkardılar burada.. 67 yi görecek miyim Allah bilir..
Allah herkese hayırlısı ile emeğinin karşılığını almayı nasip etsin inşallah

zormuş bacım nasıl olcak yaaa burda genç genç almanlar tatil yapıyor yaaa onlar nasıl emekli olmuş acaba birde yurt dışında çalışıp gelip türkiyede emekli olmakta bizlere göre avantajlı oluyor ama araştırmak lazım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…