Malulen emekli olanlar da var genç yaşta ama çok az emeklilik alıyorlar.. Sonra devlet bakıyor bunlara..
zormuş bacım nasıl olcak yaaa burda genç genç almanlar tatil yapıyor yaaa onlar nasıl emekli olmuş acaba birde yurt dışında çalışıp gelip türkiyede emekli olmakta bizlere göre avantajlı oluyor ama araştırmak lazım ....
geçmiş olsun canım. hepsini atlatırsın inşallah. senin yaşadıklarını en iyi anlıyanlardanım. yıllarca gördüm o tedavileri. Rabbim bir canın var olmasını murad etmişse ona kimse mani olamaz. murad etmemişsede hiçbir güç onu olduramaz. inşallah Rabbim murad etmiştir ve sen en kısa zamanda şifa bulur bebeğini kucağına alırsın.selamün aleyküm kızlar. doktora gittim geldim..
progesteron seviyem 0.6 gibi bişey çıktı. yani çok düşük.. yumurtlayamıyomuşum falan filan.. çok canım sıkıldı.
o yetmiyomuş gibi bi de insülin direnci mi ne zıkkım varmış. onun için de ilaca başladım.
guatr da var.. yazın ameliyat olacağım
25 yaşımda çürüğe çıktım yani.....
kafam bozuuuuuuuuuuuukkkkkkkkk
canım inşallah iyileşmiştir bir sıkıntı çıkmaz. yanlış anlamadıysam yavrularının birisi gelmiş gözün aydın.vallaha canım evdeyiz yarın dr. konturolümüz var bakalım ayağı nasıl iyileşmiş mi bakıcaz benimse canım sıkın bu hafta rahatsızdımda sporada gidemedim haftaya durumları düzeltmeye çalışayım diyorum
insülin direnci için diaformin verdiler.
çocuk sahibi olabilmek için de klomen e başlayacağım adet olunca... tabi olursam..
ayyy sinirlerim çok bozuk be bonus.. o kadar kötü hissediyorumki.. sürekli yeni bişeyler çıkıyo.. Allah büyüktür tabi...
ablacığına da Allah güzeller güzeli bir bebek versin inşallah..
meyracım aman diyeyim git sende.. diyabetin bi alt basamağı dedi doktor bana. önlem almak lazım erkeden. ben de erteledim hep. ama şimdi sıkıntı oldu işte.
Herkese coooooookkkk tesekkurlerr :)
Iyiki varsiniz :)
Hepimiz çatır çatır doğuracagiz beee heeheeeyyyttt
elifcim hiç kafan bozulmasın anlatığın rahatsızlıkların hepsi haledilebilir cinsten inan :) hem senin insülin direnci için kullandığın hapları kaadın doğumcular yumurtaların daha kaliteli olması için bebek isteyen hastalarına veriyorlar içeceğin o ilaç yumurtalarına da iyi yönde fayda vericek üzme kendini olur mu tatlış
meyroşum sende bir dr. git insülin şeysine baktır bakalım hem insülinin çıkmasa bile metformini kadın doğumcuya sorup kullanabilirsin birçok kadındoğumcu bu ilacı yumurta kalitesi için veriyor
tabiki sizlerin bebikleri olucak bizlerde bu durumda teyze olucaz
üçünüzünde en kısa zamanda hayırlısı ve sağlıklısıyla gebelik haberlerinizi bekliyoruuuuz inşallah
Bugün kızımın sınava gireceği yerler belli oldu
Allah tüm yavrulara hayırlı okullar nasip etsin
Kızlar bebek isteyenlere umut olayım 12 senede kendiliğinden geldi kızım sayısız yumurta takibi aşılama iki tüp bebekten sonra...hem de esime rapor vermişlerdi ancak tüp. Bebekle olur diye hemde ege üniversitesi de..ve ben ikinci tüp bebekten 5 ay sonra hamile kaldım..eskiler biliyor ben her gelene anlatıyorum bende okuyunca boyle yazılar umitleniyordum.
Aslında kafadan atmak en önemlisi ama ataiyor insan hala yüreğim sizlar...bak simdi biri sağimda diğeri solunda uyudular olmuyor diye korumadik iki sene sonra yi ne hamile kaldım....iinşallah allah çok aratmaz. Benim gibi sizede versin Rabbim bütün isteyenlerede
hayırlı akşamlar güzeller
ben geldim. biraz geç oldu ama misafir geldi. birde kabe yollarında programında bizim köyü gösterdiler misafirlerde program bitinceye kadar bekleyince bu saatte ancak gelebildim.
kızlar ilgilendiğiniz, derdimle dertlendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sizlerden aldığım güçle özellile YENAcım çok destek oldu Allah hepinizden razı olsun. bu sabah dr. a gittim. kalın bağırsağın dışa yakın mesafesi temiz dedi. daha içerisini görmek için başka işlemler yapılması gerekiyor oda oldukca ağrılı oluyor onun için onu en sona bırakalım dedi. idrar ve kan tahlilleri yapıldı tahliller temiz çıktı çok şükür. ama karın ağrısı hiç kesilmeksizin devam ediyor. ultrason istedi pazartesiye randevu verdiler. ultrasonuda görelim birde jinekolok a göndericez dedi.
geçmiş olsun canım. hepsini atlatırsın inşallah. senin yaşadıklarını en iyi anlıyanlardanım. yıllarca gördüm o tedavileri. Rabbim bir canın var olmasını murad etmişse ona kimse mani olamaz. murad etmemişsede hiçbir güç onu olduramaz. inşallah Rabbim murad etmiştir ve sen en kısa zamanda şifa bulur bebeğini kucağına alırsın.
canım inşallah iyileşmiştir bir sıkıntı çıkmaz. yanlış anlamadıysam yavrularının birisi gelmiş gözün aydın.
birisini göndermişsin Allah kavuştursun
ZEYNEPcim kıyamam hassas prensese Allah yardımcınız olsun. sorunsuz hallolur inşallah
çok teşekkür ederim. Allah büyüktür..hayırlı akşamlar güzeller
ben geldim. biraz geç oldu ama misafir geldi. birde kabe yollarında programında bizim köyü gösterdiler misafirlerde program bitinceye kadar bekleyince bu saatte ancak gelebildim.
kızlar ilgilendiğiniz, derdimle dertlendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sizlerden aldığım güçle özellile YENAcım çok destek oldu Allah hepinizden razı olsun. bu sabah dr. a gittim. kalın bağırsağın dışa yakın mesafesi temiz dedi. daha içerisini görmek için başka işlemler yapılması gerekiyor oda oldukca ağrılı oluyor onun için onu en sona bırakalım dedi. idrar ve kan tahlilleri yapıldı tahliller temiz çıktı çok şükür. ama karın ağrısı hiç kesilmeksizin devam ediyor. ultrason istedi pazartesiye randevu verdiler. ultrasonuda görelim birde jinekolok a göndericez dedi.
geçmiş olsun canım. hepsini atlatırsın inşallah. senin yaşadıklarını en iyi anlıyanlardanım. yıllarca gördüm o tedavileri. Rabbim bir canın var olmasını murad etmişse ona kimse mani olamaz. murad etmemişsede hiçbir güç onu olduramaz. inşallah Rabbim murad etmiştir ve sen en kısa zamanda şifa bulur bebeğini kucağına alırsın.
canım inşallah iyileşmiştir bir sıkıntı çıkmaz. yanlış anlamadıysam yavrularının birisi gelmiş gözün aydın.
ZEYNEPcim kıyamam hassas prensese Allah yardımcınız olsun. sorunsuz hallolur inşallah
canım benim. kusura bakma pek aklıma gelmiyo özel mesaja bakmak. sen söyleyince gördüm ve cevapladım :)evet canım biliyorum, inş gideyim bende.
sana özelden mesaj attım gördünmü canım?
hıh şöyle işte canım arkadaşım: )
amin inş, çok sağol: )
amin inş: )
derincim çok sağol desteğin için balım
allah senden de razı olsun ablacım ne yaptıkki...
gelişmeleri bekliyorum.
çocuklar çok acımasız olabiliyorlar... benim annem de kiloluydu ben küçükken. benimle de dalga geçerlerdi.. sonra ben kilo alınca benimle de etraftakiler uğraşmaya başladı. sinir bozucu bi durum... kızın biraz büyüyünce seni anlayacaktır.. biz de zayıflayıp çıtır anneler olacağız zaten :)))aylin arkadaşım hoşgeldin öncelikle...bonuscum gereken şeyleri söylemiş zaten eşime kızıyorum çocukların abur cuburlarindan atıyorum ağzıma çocuklara kayinvalideye kızıyorum çok yiyorum stresli olunca yemeğe saldırıyordu m ve hep mutsuzdum....ben 125 kilo bir bayan olarak her zaman en pahalı kıyafetleri alıp saçımı sarıya boyatarak makyajsız dolasmayarak girdiğim ortamda kilomla olduğu kadar bakimimlada konusturuyordum...kilo mu kapatmak içindi hep...bakımı makyajida çok seviyorum zaten...hayattaki en değerli varlığım babam bile kilolarimla ugrasirki oda benim için olur başka söze gerek yok ..6 yaşındaki kızım göbeğinden sürekli rahatsız oluyor çok s ismansin anne diyor okula hergün full makyaj ve süslü gitmeme rağmen kızımın sinif.arkadaşları annen çok şişko demeleride ayrı üzdü beni....ki daha ana sınıfı...kızım anne nisa karnından çıktı hala gobegin var bir bebek daha mi var diyor bazen.içim açıyor ....o yüzden çevre için çocuklarımızın başında sağlıklı olabilmek için dur dememiz gerekiyor ..insallah başarılı olabiliriz..tek hayalim.ta rtida 99 gormek bıktım artık üç hanelerd
e dolaszmaktan ..insallah basaririz hrp birlikte elele
Yalnız değilsin Bonuscum:)Gunaydin.. Kotuydum aksam daha yazamadim.
Frida
Ezgi bak butun gun dikkat ettik iki cocukla cabaladim diyetime uydum ama 11 de midem delindi sanki mumkun degil uyuyamazdim biraz kepekli biskuvi yedim peynirle sut icmistim 9 bucukta yemeseydim iyiydi ama dayanilcak gibi degildi kendime eziyet etmenin anlami yoknapayim buda gecer ins.
Hoşbuldum Derincimaylin arkadaşım hoşgeldin öncelikle...bonuscum gereken şeyleri söylemiş zaten eşime kızıyorum çocukların abur cuburlarindan atıyorum ağzıma çocuklara kayinvalideye kızıyorum çok yiyorum stresli olunca yemeğe saldırıyordu m ve hep mutsuzdum....ben 125 kilo bir bayan olarak her zaman en pahalı kıyafetleri alıp saçımı sarıya boyatarak makyajsız dolasmayarak girdiğim ortamda kilomla olduğu kadar bakimimlada konusturuyordum...kilo mu kapatmak içindi hep...bakımı makyajida çok seviyorum zaten...hayattaki en değerli varlığım babam bile kilolarimla ugrasirki oda benim için olur başka söze gerek yok ..6 yaşındaki kızım göbeğinden sürekli rahatsız oluyor çok s ismansin anne diyor okula hergün full makyaj ve süslü gitmeme rağmen kızımın sinif.arkadaşları annen çok şişko demeleride ayrı üzdü beni....ki daha ana sınıfı...kızım anne nisa karnından çıktı hala gobegin var bir bebek daha mi var diyor bazen.içim açıyor ....o yüzden çevre için çocuklarımızın başında sağlıklı olabilmek için dur dememiz gerekiyor ..insallah başarılı olabiliriz..tek hayalim.ta rtida 99 gormek bıktım artık üç hanelerd
e dolaszmaktan ..insallah basaririz hrp birlikte elele
hadi ya.. ben zaten sulu gözüm :) yandık desene..Elif ben de insulin direnci icin glifor diye bi ilac iciyorum.jinekolog verdi.hem zayiflatiyo hem de yumurtalar icin faydalı.bi de bu kullanacagin klomeme de dikkat et esinle tartisma.ilac hormonları alt ust ediyo.benim esim farkında ona göre hassas davranıyor.gecenlerde aklima bisey geldi 2 yilonceki bi mevzu oturup iki saat agladm esim beni zor susturdu valla.dusun sacma sapan filmler izleyince gozlerim doluyo inek saban filmlerinde bile o kadar yani..
selamün aleyküm kızlar. doktora gittim geldim..
progesteron seviyem 0.6 gibi bişey çıktı. yani çok düşük.. yumurtlayamıyomuşum falan filan.. çok canım sıkıldı.
o yetmiyomuş gibi bi de insülin direnci mi ne zıkkım varmış. onun için de ilaca başladım.
guatr da var.. yazın ameliyat olacağım
25 yaşımda çürüğe çıktım yani.....
kafam bozuuuuuuuuuuuukkkkkkkkk
hayırlı akşamlar güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?