Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Malulen emekli olanlar da var genç yaşta ama çok az emeklilik alıyorlar.. Sonra devlet bakıyor bunlara..
Yurt dışında çalışıp Türkiye'de emekli olmak içinde belli bir miktar yatırmak gerekiyor sanırım.. Yanlış bilmiyorsam 30binle 40 bin euro arası.. Hele burdan olabileyim de buna da şükür edicem.. :))

hayırlı akşamlar güzeller
ben geldim. biraz geç oldu ama misafir geldi. birde kabe yollarında programında bizim köyü gösterdiler misafirlerde program bitinceye kadar bekleyince bu saatte ancak gelebildim.
kızlar ilgilendiğiniz, derdimle dertlendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sizlerden aldığım güçle özellile YENAcım çok destek oldu Allah hepinizden razı olsun. bu sabah dr. a gittim. kalın bağırsağın dışa yakın mesafesi temiz dedi. daha içerisini görmek için başka işlemler yapılması gerekiyor oda oldukca ağrılı oluyor onun için onu en sona bırakalım dedi. idrar ve kan tahlilleri yapıldı tahliller temiz çıktı çok şükür. ama karın ağrısı hiç kesilmeksizin devam ediyor. ultrason istedi pazartesiye randevu verdiler. ultrasonuda görelim birde jinekolok a göndericez dedi.

geçmiş olsun canım. hepsini atlatırsın inşallah. senin yaşadıklarını en iyi anlıyanlardanım. yıllarca gördüm o tedavileri. Rabbim bir canın var olmasını murad etmişse ona kimse mani olamaz. murad etmemişsede hiçbir güç onu olduramaz. inşallah Rabbim murad etmiştir ve sen en kısa zamanda şifa bulur bebeğini kucağına alırsın.

canım inşallah iyileşmiştir bir sıkıntı çıkmaz. yanlış anlamadıysam yavrularının birisi gelmiş gözün aydın.
birisini göndermişsin Allah kavuştursun

ZEYNEPcim kıyamam hassas prensese Allah yardımcınız olsun. sorunsuz hallolur inşallah

evet canım biliyorum, inş gideyim bende.
sana özelden mesaj attım gördünmü canım?

Herkese coooooookkkk tesekkurlerr :)
Iyiki varsiniz :)
Hepimiz çatır çatır doğuracagiz beee heeheeeyyyttt

hıh şöyle işte canım arkadaşım: )

amin inş, çok sağol: )

Bugün kızımın sınava gireceği yerler belli oldu
Allah tüm yavrulara hayırlı okullar nasip etsin

amin inş: )

derincim çok sağol desteğin için balım

allah senden de razı olsun ablacım ne yaptıkki...
gelişmeleri bekliyorum.

Gunaydin.. Kotuydum aksam daha yazamadim.

Frida

Ezgi bak butun gun dikkat ettik iki cocukla cabaladim diyetime uydum ama 11 de midem delindi sanki mumkun degil uyuyamazdim biraz kepekli biskuvi yedim peynirle sut icmistim 9 bucukta yemeseydim iyiydi ama dayanilcak gibi degildi kendime eziyet etmenin anlami yok napayim buda gecer ins.

dafi cok gecmis olsun..
kızlar ben 1#1.5 senede bir.başkim alıyorum çok çabuk.bozuluyor dijital olduğu için bıktım artık hep tefalin alıyorum vücutta ağır birde ben her sabah.tartilirim ama şimdi yeni alacagi la hergün tartilmiycam bakıyorum verme misin almışım stresten daha çok yiyorum zaten kabızlık var....bana sağlam birşey ne onerebilirsiniz gidicem uçurumdan ali cam vallahi bıktım her sene baskul almaktan...

hakan aysev var tv de 35kilo vermiş adam imrendim vallahiiii yaaa mide küçültme operasyonu ile ama korkarım tehlikesi de çok ....citol vardı eskiden adı dogru mu kaldı aklımda oda olmuştu herhalde kac.kiloya düştü acaba...120 li kilolardaydi herhalde olduğunda...allahım bize de nasip et insallah

aylin arkadaşım hoşgeldin öncelikle...bonuscum gereken şeyleri söylemiş zaten eşime kızıyorum çocukların abur cuburlarindan atıyorum ağzıma çocuklara kayinvalideye kızıyorum çok yiyorum stresli olunca yemeğe saldırıyordu m ve hep mutsuzdum....ben 125 kilo bir bayan olarak her zaman en pahalı kıyafetleri alıp saçımı sarıya boyatarak makyajsız dolasmayarak girdiğim ortamda kilomla olduğu kadar bakimimlada konusturuyordum...kilo mu kapatmak içindi hep...bakımı makyajida çok seviyorum zaten...hayattaki en değerli varlığım babam bile kilolarimla ugrasirki oda benim için olur başka söze gerek yok ..6 yaşındaki kızım göbeğinden sürekli rahatsız oluyor çok s ismansin anne diyor okula hergün full makyaj ve süslü gitmeme rağmen kızımın sinif.arkadaşları annen çok şişko demeleride ayrı üzdü beni....ki daha ana sınıfı...kızım anne nisa karnından çıktı hala gobegin var bir bebek daha mi var diyor bazen.içim açıyor ....o yüzden çevre için çocuklarımızın başında sağlıklı olabilmek için dur dememiz gerekiyor ..insallah başarılı olabiliriz..tek hayalim.ta rtida 99 gormek bıktım artık üç hanelerd
e dolaszmaktan ..insallah basaririz hrp birlikte elele

selamün aleykümmm...
gece biraz eşimle atıştık. zaten stresliydim uyuyamadım. sabaha karşı uyumuşum. biraz geç uyandığım için kahvaltı yapamadım. ilaç içmem gerektiği için de poğaça aldım pastaneden. güne kötü bir başlangıç oldu kısacası..
ama toparlayacağım..
bi de benim midem çok hassastır. bu insülin direnci için başladığım ilaç bulantı ve ağrı yapıyormuş. henüz birşey yok ama korkuyorum açıkçası..
çok teşekkür ederim. Allah büyüktür..
sana da tekrar geçmiş olsun. hastaneye giderek güzel bi iş yapmışsın. ertelememek lazım. inşallah senin de hiçbirşeyin çıkmayacam merak etme :)
canım benim. kusura bakma pek aklıma gelmiyo özel mesaja bakmak. sen söyleyince gördüm ve cevapladım :)
çocuklar çok acımasız olabiliyorlar... benim annem de kiloluydu ben küçükken. benimle de dalga geçerlerdi.. sonra ben kilo alınca benimle de etraftakiler uğraşmaya başladı. sinir bozucu bi durum... kızın biraz büyüyünce seni anlayacaktır.. biz de zayıflayıp çıtır anneler olacağız zaten :)))

Elif ben de insulin direnci icin glifor diye bi ilac iciyorum.jinekolog verdi.hem zayiflatiyo hem de yumurtalar icin faydalı.bi de bu kullanacagin klomeme de dikkat et esinle tartisma.ilac hormonları alt ust ediyo.benim esim farkında ona göre hassas davranıyor.gecenlerde aklima bisey geldi 2 yilonceki bi mevzu oturup iki saat agladm esim beni zor susturdu valla.dusun sacma sapan filmler izleyince gozlerim doluyo inek saban filmlerinde bile o kadar yani..

Yalnız değilsin Bonuscum:)
Dün oğlumun doğumgünüydü,çikolatalı pasta yaptırmıştım,gün boyu dikkat ettim diyetime sadık kaldım.. Ne zaman ki yatağa girdim buzdolabından sesler gelmeye başladı.. "Ben burdayııım,sen nerdesin ezgiii" sanki birkaç gündür diyet yapmıyormuş gibi gittim buzdolabını açtım.. Pasta "hadi ye beni ne bekliyorsun" demeye başladı.. Koccaman bir dilim kestim çıldırmış gibi yedim..
Sabah uyandığımda da Düne göre 500 gram fazla çıktım.. Ama bu arada günüm de geldi,onun verdiği iştahmış Meğerse.. Yoksa bu kadar da obur olamam sanırım
Ama ileriki günler için daha bir güvenle bakıyorum inşallah..

Hoşbuldum Derincim
Hiç sorma canım,aynı sorun bende de var.. Oğlum değil de kızım da kilolarıma takmış durumda.. Daha dün bana "annem çok güzelsin ama ..." Aması ne kızım dedim.. Utanıyorum söylemeye diyor bücür.. Utanma utanma söyle dedim.. "Birazcık Şişkosun" diyor :)) ama o kadar masum ki,kızım ve sağlığım için mutlaka direnmem gerektiğini biliyorum..
Ve kaç gündür gün içinde diyeti yapıp akşamları bozmama rağmen umudumu yitirmiş değilim..
Hep birlikte şeytanın bacağını kırıcaz buna inanıyorum..

Günaydinlar olsun hepinize...:)

Bugun günes yüzünü gösterdi burada,cok güzel bir hava var sicaklik 30 derece..ayriyetten resmi tatil,heryer kapali..:)
Karatayimsi kahvaltimi yaptim en sagliklisindan.birazdan ormana yürüyüse cikacagiz esimle,bol bol yürürsem yarina azcik eksi cikabilirim belki...:)

hadi ya.. ben zaten sulu gözüm :) yandık desene..

Adasim,lütfen üzme kendini..arkadaslarinda söyledigi üzre bahsettigin rahatsizliklar tedavi edilebilir seyler ve bu rahatsizliklara sahip bircok kisi var evlat sahibi olan...Ben herseyin bir vaktinin olduguna inaniyorum,nasil ki bahar gelmeden kuru dallar yeserip cicek acmiyorsa evlat sahibi olmaninda vakti var elbet...hem belki rabbim saglikli bir evlat sahibi olman icin seni,vucudunu hazirliyordur kim bilir...Lütfen kendini strese sokma,bu sürecte seni,tedavi sürecini,psikolojini,ruh sagligini negatif yönde etkileyecek en buyuk faktor stres...
Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere saglikli evlatlarlar lütfeylesin...

Doktora gitmene cok sevindim dafi ablacim,dilerim diger kontrollerde de güzel haberler alirsin..mevlam sifa-i acili Ihsan eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…