- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
hayırlı akşamlar güzeller
ben geldim. biraz geç oldu ama misafir geldi. birde kabe yollarında programında bizim köyü gösterdiler misafirlerde program bitinceye kadar bekleyince bu saatte ancak gelebildim.
kızlar ilgilendiğiniz, derdimle dertlendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. sizlerden aldığım güçle özellile YENAcım çok destek oldu Allah hepinizden razı olsun. bu sabah dr. a gittim. kalın bağırsağın dışa yakın mesafesi temiz dedi. daha içerisini görmek için başka işlemler yapılması gerekiyor oda oldukca ağrılı oluyor onun için onu en sona bırakalım dedi. idrar ve kan tahlilleri yapıldı tahliller temiz çıktı çok şükür. ama karın ağrısı hiç kesilmeksizin devam ediyor. ultrason istedi pazartesiye randevu verdiler. ultrasonuda görelim birde jinekolok a göndericez dedi.
geçmiş olsun canım. hepsini atlatırsın inşallah. senin yaşadıklarını en iyi anlıyanlardanım. yıllarca gördüm o tedavileri. Rabbim bir canın var olmasını murad etmişse ona kimse mani olamaz. murad etmemişsede hiçbir güç onu olduramaz. inşallah Rabbim murad etmiştir ve sen en kısa zamanda şifa bulur bebeğini kucağına alırsın.
canım inşallah iyileşmiştir bir sıkıntı çıkmaz. yanlış anlamadıysam yavrularının birisi gelmiş gözün aydın.
birisini göndermişsin Allah kavuştursun
ZEYNEPcim kıyamam hassas prensese Allah yardımcınız olsun. sorunsuz hallolur inşallah
Amiiiiiinn canim benim. Ilk basta biraz üzüldüm tabi ama artik gecti :) simdi sorunlarin cozulme vakti. Allahin izniyle hersey iyi olacak :)Adasim,lütfen üzme kendini..arkadaslarinda söyledigi üzre bahsettigin rahatsizliklar tedavi edilebilir seyler ve bu rahatsizliklara sahip bircok kisi var evlat sahibi olan...Ben herseyin bir vaktinin olduguna inaniyorum,nasil ki bahar gelmeden kuru dallar yeserip cicek acmiyorsa evlat sahibi olmaninda vakti var elbet...hem belki rabbim saglikli bir evlat sahibi olman icin seni,vucudunu hazirliyordur kim bilir...Lütfen kendini strese sokma,bu sürecte seni,tedavi sürecini,psikolojini,ruh sagligini negatif yönde etkileyecek en buyuk faktor stres...
Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere saglikli evlatlarlar lütfeylesin...
Doktora gitmene cok sevindim dafi ablacim,dilerim diger kontrollerde de güzel haberler alirsin..mevlam sifa-i acili Ihsan eylesin..
inersin insallah hatta daha da dusersin 70ler 60lar :)ben bugun accık daha eksi gördüm..bir an önce 90 nın altına inmek istiyorumm...sabit kalabilmek bile ne büyük meziyetmiş 80 82 arası gidip gelirken zayıflayamıyorum diye ağladığım günleri hatırlıyorumda ne güzel en azından kilomu koruyomuşum...şimdi halime bak ama gene görücem inş o rakamları ve daha azını...
Amiiiiiinn canim benim. Ilk basta biraz üzüldüm tabi ama artik gecti :) simdi sorunlarin cozulme vakti. Allahin izniyle hersey iyi olacak :)
inersin insallah hatta daha da dusersin 70ler 60lar :)
Ne desem ki bilemedimAsuman abla yoksa yarin cumami ya
saol hayatım veririm de inş ama sizler 2 verseniz ben bir aynı sporlaMerhabalar
Daficim dr a gitmişsin sevindim inşallah önemli bişey yoktur
Mavipatikler dr zayıflayamazsın demiş ama sen iyi gidiyorsun maşallah azmini kutlarım
Zeynepcim eksilerin daim olsun darısı bana inşallah
Bu hafta ne su içebildim ne yürüyüş yapabildim
Ne yediğim de belli değil artık Yarından sonra toparlarım inşallah
Hazırlıklarımı epeyce kolayladım gibi ama yarın akşam olmadan rahat oturmak yok bana :)
Bence yüzmen iyi olur her zaman yüzme Fırsatı olmuyor sonuçtasaol hayatım veririm de inş ama sizler 2 verseniz ben bir aynı sporla
bu arada ben 4 gun tatılde olcam 3 mil yapımmı odada yoksa sabah mı yurusem yoksa bu dort gun sadece yuzebildiğim kadar yuzuyummu 1 aydır hergun 3 mil yaptım cunku akıl verın
Çok teşekkür ederim teyzesi,Allah razı olsun..amiin Allah razı olsun hepinizden . benim balık etli güzellerim
aynilezgi kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı uzun ömürler versin. pastayı yemeseymişsin iyiymiş ama olmuş artık
Canm bence tatilin tadını çıkar.fazla abartmadan ye.yuzebildigin kadar yüz.yuzmek de kalori yaktiriyo.bi de biraz disarda yürüyüş yap esinle berabersaol hayatım veririm de inş ama sizler 2 verseniz ben bir aynı sporla
bu arada ben 4 gun tatılde olcam 3 mil yapımmı odada yoksa sabah mı yurusem yoksa bu dort gun sadece yuzebildiğim kadar yuzuyummu 1 aydır hergun 3 mil yaptım cunku akıl verın
Bence yüzmen iyi olur her zaman yüzme Fırsatı olmuyor sonuçta
bende oyle dusundum vermekten ziyade almamaya calısıyım tadını cıkarıyım aksam 7 de yenio zaten ister duzen sascak 3 mile 4 gun ara vericem sonra baslarım inşCanm bence tatilin tadını çıkar.fazla abartmadan ye.yuzebildigin kadar yüz.yuzmek de kalori yaktiriyo.bi de biraz disarda yürüyüş yap esinle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?