Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...

aminn ablacım Allah razı olsun...Rabbim sanada şifa versin inş...takipteyiz iyi haberlerini bekliyoruz...

ben bugun accık daha eksi gördüm..bir an önce 90 nın altına inmek istiyorumm...sabit kalabilmek bile ne büyük meziyetmiş 80 82 arası gidip gelirken zayıflayamıyorum diye ağladığım günleri hatırlıyorumda ne güzel en azından kilomu koruyomuşum...şimdi halime bak ama gene görücem inş o rakamları ve daha azını...

Amiiiiiinn canim benim. Ilk basta biraz üzüldüm tabi ama artik gecti :) simdi sorunlarin cozulme vakti. Allahin izniyle hersey iyi olacak :)
inersin insallah hatta daha da dusersin 70ler 60lar :)

Hastalara cok gecmiş olsun
endokrıne gıttım hipo troid ilacı kullanıorum malum haşimaton var zor zayıflarsın dedi 50 lik içiorum hafta sonları 100 içicem
glifor bende kullandım tatlı hastasıydım oncesinde ondan sonra tatlı krızlerım son buldu iyi bi ilaç basta bulantı yapabılır ama onu bile zayıflama adına guzel dusun sabret canım
kosusturmalı geçio gunler ama dıyet ve sporda bu hafta malesef yanlışlarım oldu yarın için tırsıyorum inş verşimdir. Sonuncu olcam gibi gozukuyo ama sizlerden kopmadıgım surece dalgalansamda durulmam sizi seviyorum

Merhabalar
Daficim dr a gitmişsin sevindim inşallah önemli bişey yoktur
Mavipatikler dr zayıflayamazsın demiş ama sen iyi gidiyorsun maşallah azmini kutlarım
Zeynepcim eksilerin daim olsun darısı bana inşallah
Bu hafta ne su içebildim ne yürüyüş yapabildim
Ne yediğim de belli değil artık Yarından sonra toparlarım inşallah
Hazırlıklarımı epeyce kolayladım gibi ama yarın akşam olmadan rahat oturmak yok bana :)

Kasimpati paylas tabiki ben bugun giremedim buraya ve 7-8 tane sarma ve iki cay kasigi fistik ve 2-3 tane kepkli biskuvi kazasi yasadim
hastayim zaten ihlamur yaptim ictim o arada tarcinli sutumu unuttum yemegide gec ve az yedim 2 bucukta 1 saat sonra aciktim ve yedim su an iyiyim sanirim az yedigim icin oldu yada tarcin iyi geliyodu bugun gelemedi.

Cocuksuz hanimlar kendinize ayiricak daha cok vaktiniz var bunu kilo verme surecinde iyi degerlendirin. Bazen banyo yapiyorum sacimi taramaya firsatim kalmiyo. Annatabildimmi

Iyi tarafindan bakalim aksam yada gece kacirmadim oglen yedigim icin daha az zarari olur ins

Beyleyken beyle

Selam günlük menümü yazaym.

Kah. 1 d.ekmek 3 zeytin
1 yumurta yogurt cokelek yesilcay

Öğlen. 3kaşık kısır
1 kase corba
1 tabak meyve

Ara.2.5 prifiterol yarm avuc cekirdek

Aksam 2 d.ekmek tavuk sis ayran salata
Ara 4 k.incir 3 kayısı

Eveet günü kapattm insaallah.nundan sonra sekersiz cay ve boool su

saol hayatım veririm de inş ama sizler 2 verseniz ben bir aynı sporla
bu arada ben 4 gun tatılde olcam 3 mil yapımmı odada yoksa sabah mı yurusem yoksa bu dort gun sadece yuzebildiğim kadar yuzuyummu 1 aydır hergun 3 mil yaptım cunku akıl verın

Bence yüzmen iyi olur her zaman yüzme Fırsatı olmuyor sonuçta

amiin Allah razı olsun hepinizden . benim balık etli güzellerim

aynilezgi kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı uzun ömürler versin. pastayı yemeseymişsin iyiymiş ama olmuş artık
Çok teşekkür ederim teyzesi,Allah razı olsun..
Evet oldu bi kere,inşallah daha dikkatli günlere.. :))

Canm bence tatilin tadını çıkar.fazla abartmadan ye.yuzebildigin kadar yüz.yuzmek de kalori yaktiriyo.bi de biraz disarda yürüyüş yap esinle beraber

Bence yüzmen iyi olur her zaman yüzme Fırsatı olmuyor sonuçta

Canm bence tatilin tadını çıkar.fazla abartmadan ye.yuzebildigin kadar yüz.yuzmek de kalori yaktiriyo.bi de biraz disarda yürüyüş yap esinle beraber
bende oyle dusundum vermekten ziyade almamaya calısıyım tadını cıkarıyım aksam 7 de yenio zaten ister duzen sascak 3 mile 4 gun ara vericem sonra baslarım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…