Gecmis olsun canimkızlar bugün dayak yemiş gibiyim, her yerim acıyo...
havalarmı yapıyor ne anlamadım ki...
durup durup bir her yerim acıyor...
2gündür hava kapalı ve yağmurlu..
allahım bugün bir yağmur yağdı sormayın, uzun süre dolu yağdı birde...
bu aralar soğuk yiyip içtim ondan da olmuştur biraz tabi: )
Nice hayırlı yaşlar Görsün kuzucukÇok teşekkür ederim teyzesi,Allah razı olsun..
Evet oldu bi kere,inşallah daha dikkatli günlere.. :))
Selam kizlar
En sonynda kizin cisini alabildim
Sabah uykusundan uyandikta. Sonra legenin icie otutturdum bi yandanda emzirdim ortanca kizda elinde 2 su bardagi suyu bi ona bosalriyo biona bi yandanda cis cis diyosonra bi baktik bizimki yapiyo oh dedim coksukur alabildik hemen goturdum verdim tahlile bundan sonra boyle yapim hep bari yoksa oyle tprbayla morbayla olmuyo bizimki ultrason sonuclarini da alinca sali gunu sonuclari doktorumuza goturucez bakalim doktor ne diyecek
Gecmis olsun canim
Meyracım havalar burda da epey serin ve yağmurlu
Biraz fazla giysen terliyorsun çekince giyince de üşünüyor
Dikkat etmek lazım
Gunaydin.. Kotuydum aksam daha yazamadim.
Frida
Ezgi bak butun gun dikkat ettik iki cocukla cabaladim diyetime uydum ama 11 de midem delindi sanki mumkun degil uyuyamazdim biraz kepekli biskuvi yedim peynirle sut icmistim 9 bucukta yemeseydim iyiydi ama dayanilcak gibi degildi kendime eziyet etmenin anlami yoknapayim buda gecer ins.
Asuman abla yoksa yarin cumami ya
selamün aleykümmm...
gece biraz eşimle atıştık. zaten stresliydim uyuyamadım. sabaha karşı uyumuşum. biraz geç uyandığım için kahvaltı yapamadım. ilaç içmem gerektiği için de poğaça aldım pastaneden. güne kötü bir başlangıç oldu kısacası..
ama toparlayacağım..
bi de benim midem çok hassastır. bu insülin direnci için başladığım ilaç bulantı ve ağrı yapıyormuş. henüz birşey yok ama korkuyorum açıkçası..
çok teşekkür ederim. Allah büyüktür..
sana da tekrar geçmiş olsun. hastaneye giderek güzel bi iş yapmışsın. ertelememek lazım. inşallah senin de hiçbirşeyin çıkmayacam merak etme :)
canım benim. kusura bakma pek aklıma gelmiyo özel mesaja bakmak. sen söyleyince gördüm ve cevapladım :)
çocuklar çok acımasız olabiliyorlar... benim annem de kiloluydu ben küçükken. benimle de dalga geçerlerdi.. sonra ben kilo alınca benimle de etraftakiler uğraşmaya başladı. sinir bozucu bi durum... kızın biraz büyüyünce seni anlayacaktır.. biz de zayıflayıp çıtır anneler olacağız zaten :)))
Yalnız değilsin Bonuscum:)
Dün oğlumun doğumgünüydü,çikolatalı pasta yaptırmıştım,gün boyu dikkat ettim diyetime sadık kaldım.. Ne zaman ki yatağa girdim buzdolabından sesler gelmeye başladı.. "Ben burdayııım,sen nerdesin ezgiii" sanki birkaç gündür diyet yapmıyormuş gibi gittim buzdolabını açtım.. Pasta "hadi ye beni ne bekliyorsun" demeye başladı.. Koccaman bir dilim kestim çıldırmış gibi yedim..
Sabah uyandığımda da Düne göre 500 gram fazla çıktım.. Ama bu arada günüm de geldi,onun verdiği iştahmış Meğerse.. Yoksa bu kadar da obur olamam sanırım
Ama ileriki günler için daha bir güvenle bakıyorum inşallah..
ben bugun accık daha eksi gördüm..bir an önce 90 nın altına inmek istiyorumm...sabit kalabilmek bile ne büyük meziyetmiş 80 82 arası gidip gelirken zayıflayamıyorum diye ağladığım günleri hatırlıyorumda ne güzel en azından kilomu koruyomuşum...şimdi halime bak ama gene görücem inş o rakamları ve daha azını...
Hastalara cok gecmiş olsun
endokrıne gıttım hipo troid ilacı kullanıorum malum haşimaton var zor zayıflarsın dedi 50 lik içiorum hafta sonları 100 içicem
glifor bende kullandım tatlı hastasıydım oncesinde ondan sonra tatlı krızlerım son buldu iyi bi ilaç basta bulantı yapabılır ama onu bile zayıflama adına guzel dusun sabret canım
kosusturmalı geçio gunler ama dıyet ve sporda bu hafta malesef yanlışlarım oldu yarın için tırsıyorum inş verşimdir. Sonuncu olcam gibi gozukuyo ama sizlerden kopmadıgım surece dalgalansamda durulmam sizi seviyorum
Merhabalar
Daficim dr a gitmişsin sevindim inşallah önemli bişey yoktur
Mavipatikler dr zayıflayamazsın demiş ama sen iyi gidiyorsun maşallah azmini kutlarım
Zeynepcim eksilerin daim olsun darısı bana inşallah
Bu hafta ne su içebildim ne yürüyüş yapabildim
Ne yediğim de belli değil artık Yarından sonra toparlarım inşallah
Hazırlıklarımı epeyce kolayladım gibi ama yarın akşam olmadan rahat oturmak yok bana :)
Evet meyracım yarın misafirim var
Sağolasın canımkolay gelsin o zaman ablacım: )
Yalnız değilsin Bonuscum:)
Dün oğlumun doğumgünüydü,çikolatalı pasta yaptırmıştım,gün boyu dikkat ettim diyetime sadık kaldım.. Ne zaman ki yatağa girdim buzdolabından sesler gelmeye başladı.. "Ben burdayııım,sen nerdesin ezgiii" sanki birkaç gündür diyet yapmıyormuş gibi gittim buzdolabını açtım.. Pasta "hadi ye beni ne bekliyorsun" demeye başladı.. Koccaman bir dilim kestim çıldırmış gibi yedim..
Sabah uyandığımda da Düne göre 500 gram fazla çıktım.. Ama bu arada günüm de geldi,onun verdiği iştahmış Meğerse.. Yoksa bu kadar da obur olamam sanırım
Ama ileriki günler için daha bir güvenle bakıyorum inşallah..
Kasimpati paylas tabiki ben bugun giremedim buraya ve 7-8 tane sarma ve iki cay kasigi fistik ve 2-3 tane kepkli biskuvi kazasi yasadim
hastayim zaten ihlamur yaptim ictim o arada tarcinli sutumu unuttum yemegide gec ve az yedim 2 bucukta 1 saat sonra aciktim ve yedim su an iyiyim sanirim az yedigim icin oldu yada tarcin iyi geliyodu bugun gelemedi.
Cocuksuz hanimlar kendinize ayiricak daha cok vaktiniz var bunu kilo verme surecinde iyi degerlendirin. Bazen banyo yapiyorum sacimi taramaya firsatim kalmiyo. Annatabildimmi
Iyi tarafindan bakalim aksam yada gece kacirmadim oglen yedigim icin daha az zarari olur ins
Beyleyken beyle
sese bak sese......
Tesekkurler meyra,normalde ben senin veya diger arkadaslarin yükledigi videolari acamiyorum,sebebinide anlamis degilim ama ilk defa acildi bu yükledigin Video ben cok severim cem karaca'yi,baris manco ile ikisinin bambaska yeri vardir bende,tüm sarkilarini bayilarak dinlerim...keske konserine gitme sansimizda olabilseydi...Allah rahmet eylesin ikisinede...
Çok sağol canım benim,Allah hepimize sevdiklerimizle uzun ve hayırlı ömürler versin inşallah..Oglunun dogum günü kutlu olsun aynilezgi,birlikte gecireceginiz nice yillara..dogum günü hatrina kacamak olsun o kadarcik:)
Çok teşekkür ederim meyra teyzesiinş canım.
bu yaptığın kaçamak normal bir süreç bence...
bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun, daha nice hayırlı mutlu yılları olsun inşallah
İnşallah canım benim,cümlemizin kuzuları inşallahNice hayırlı yaşlar Görsün kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?