Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün dayak yemiş gibiyim, her yerim acıyo...
havalarmı yapıyor ne anlamadım ki...
durup durup bir her yerim acıyor...
2gündür hava kapalı ve yağmurlu..
allahım bugün bir yağmur yağdı sormayın, uzun süre dolu yağdı birde...
bu aralar soğuk yiyip içtim ondan da olmuştur biraz tabi: )

Selam kizlar
En sonynda kizin cisini alabildim
Sabah uykusundan uyandikta. Sonra legenin icie otutturdum bi yandanda emzirdim ortanca kizda elinde 2 su bardagi suyu bi ona bosalriyo biona bi yandanda cis cis diyosonra bi baktik bizimki yapiyo oh dedim coksukur alabildik hemen goturdum verdim tahlile bundan sonra boyle yapim hep bari yoksa oyle tprbayla morbayla olmuyo bizimki ultrason sonuclarini da alinca sali gunu sonuclari doktorumuza goturucez bakalim doktor ne diyecek

Gecmis olsun canim

inş güzel şeyler der doktorda canım...
çok sevindim inan kolay bir yol bulduğuna... çok tatlısnız maşaallah size...

Gecmis olsun canim

sağol balım.

sütten peynirden bişeycik olmaz gece 12de olsa: )
hani bir hastalıkta yok, hastalık olsa ayrı tabi..

Asuman abla yoksa yarin cumami ya

yaaaaa cumaaaa: )))))
ben bugün tartıldım ağzımın payını aldım... 87 çıktım...

yok canım benim mühim değil, ben görmediğini anladım ondan dedim: )
süt, ballı süt, bal + ezilmiş muz + süt karışımı: bunlar genelde mideye çok iyi gelir canım.
annem midesine dokunan ilaçları sütle içer.
hani aklında olsunlar bunlar diye söyliyim dedim canım arkadaşım...
sütün ılık olması en güzeli bence.
kaynar yada soğuk olmasınlar mide çok hassas bir organ çünkü, mideyi sen bana sor canım: )

inş canım.
bu yaptığın kaçamak normal bir süreç bence...
bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun, daha nice hayırlı mutlu yılları olsun inş.

inş canımmm....
sen eskiden yeşilçayda içiyordun, şimdi içmiyorsun galiba??

bu aralar kkya düzenli giremedim, kaçırmışım yarın gündüz misafirinmi var ablacım?

Oglunun dogum günü kutlu olsun aynilezgi,birlikte gecireceginiz nice yillara..dogum günü hatrina kacamak olsun o kadarcik:)

Gecmis olsun bonus..gayet iyi gidiyorsun bence,yaptigin kacamaklarda en saglisindan hani:) benimkiler de böyle olsa keske...:)

sese bak sese......

Tesekkurler meyra,normalde ben senin veya diger arkadaslarin yükledigi videolari acamiyorum,sebebinide anlamis degilim ama ilk defa acildi bu yükledigin Video ben cok severim cem karaca'yi,baris manco ile ikisinin bambaska yeri vardir bende,tüm sarkilarini bayilarak dinlerim...keske konserine gitme sansimizda olabilseydi... Allah rahmet eylesin ikisinede...

amin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…