Çok sağol canım benim,Allah hepimize sevdiklerimizle uzun ve hayırlı ömürler versin inş..
inş canımmm....
sen eskiden yeşilçayda içiyordun, şimdi içmiyorsun galiba??
Kızlar bazı Yorumları cevaplarken bazı hatalar yapıyorum,quoteleri cümle başına ve sonuna getirmeye çalışırken sizin yazılarınızı da silmiş olabiliyorum.. Sonra düzelteyim derken ortaya Saçma sapan Şeyler çıkıyor.. Yaşlılığıma verin,mazur görün :))
bir aydır içmiyodum pazartesi itibari ile başladım ve sonuç wcden çıkamıyorumm...
evvtttt olamzmi tatlim.. bu kiloyla yikamazmiyim sence.yıktın demek: )
evvtttt olamzmi tatlim.. bu kiloyla yikamazmiyim sence.
yiktim simdide yikildm cok hastayim.meyrosumheybetimizden korksunlar: )
yiktim simdide yikildm cok hastayim.meyrosum
hadi gözünüzaydın :) inşallah sonnuçlarınız iyi çıkarrSelam kizlar
En sonynda kizin cisini alabildim
Sabah uykusundan uyandikta. Sonra legenin icie otutturdum bi yandanda emzirdim ortanca kizda elinde 2 su bardagi suyu bi ona bosalriyo biona bi yandanda cis cis diyosonra bi baktik bizimki yapiyo oh dedim coksukur alabildik hemen goturdum verdim tahlile bundan sonra boyle yapim hep bari yoksa oyle tprbayla morbayla olmuyo bizimki ultrason sonuclarini da alinca sali gunu sonuclari doktorumuza goturucez bakalim doktor ne diyecek
ilacı sütle içmeyi duymamıştım canım. bi deneyeyim öylesütten peynirden bişeycik olmaz gece 12de olsa: )
hani bir hastalıkta yok, hastalık olsa ayrı tabi..
yaaaaa cumaaaa: )))))
ben bugün tartıldım ağzımın payını aldım... 87 çıktım...
yok canım benim mühim değil, ben görmediğini anladım ondan dedim: )
süt, ballı süt, bal + ezilmiş muz + süt karışımı: bunlar genelde mideye çok iyi gelir canım.
annem midesine dokunan ilaçları sütle içer.
hani aklında olsunlar bunlar diye söyliyim dedim canım arkadaşım...
sütün ılık olması en güzeli bence.
kaynar yada soğuk olmasınlar mide çok hassas bir organ çünkü, mideyi sen bana sor canım: )
inş canım.
bu yaptığın kaçamak normal bir süreç bence...
bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun, daha nice hayırlı mutlu yılları olsun inş.
inş canımmm....
sen eskiden yeşilçayda içiyordun, şimdi içmiyorsun galiba??
bu aralar kkya düzenli giremedim, kaçırmışım yarın gündüz misafirinmi var ablacım?
olur mu canım öyle şey ne olacak :)Kızlar bazı Yorumları cevaplarken bazı hatalar yapıyorum,quoteleri cümle başına ve sonuna getirmeye çalışırken sizin yazılarınızı da silmiş olabiliyorum.. Sonra düzelteyim derken ortaya Saçma sapan Şeyler çıkıyor.. Yaşlılığıma verin,mazur görün :))
gecmiş olsuuunnn...kizlar giremiyorum kusura bakayin.hepinizi ozledim iki gundur hastayim.grip olcem sanki. misafir var yatili.ama ben yatiyom halsizim cok hemde.kulaklarim bogazim yaniyo cinliyo.cok kotuyum.
maşallah sana :)Gunaydinn hayirli cumalar..
Ilk defa haftalardir belii daha fazladir yapamadigim seyi yaptim yemekten sonra bisey yemedim sutumu icip yattim hamdolsun.
Allahim guc versin hepimize..
Kilo bildirimi...103.4..gecen hafta kac yazdgimi hatirlamiyorum dr un tartisida var kafam karismis.
Kendimi şiş ve de şiş hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?