Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bazı Yorumları cevaplarken bazı hatalar yapıyorum,quoteleri cümle başına ve sonuna getirmeye çalışırken sizin yazılarınızı da silmiş olabiliyorum.. Sonra düzelteyim derken ortaya Saçma sapan Şeyler çıkıyor.. Yaşlılığıma verin,mazur görün :))

estağfirullah canım, gayet normal şeyler bunlar: )
hepimiz ara ara yapıyok: )

bir aydır içmiyodum pazartesi itibari ile başladım ve sonuç wcden çıkamıyorumm...

wwaaaw metabolizma aşka gelmiş desene canımcım: )

Gunaydinn hayirli cumalar..

Ilk defa haftalardir belii daha fazladir yapamadigim seyi yaptim yemekten sonra bisey yemedim sutumu icip yattim hamdolsun.

Allahim guc versin hepimize..

Kilo bildirimi...103.4..gecen hafta kac yazdgimi hatirlamiyorum dr un tartisida var kafam karismis.

Kendimi şiş ve de şiş hissediyorum..

günaydın kızlar hayırlı cumalar..
bütün hafta dikkat edip nasıl kilo almayı başardım inanın bilmiyorum ama artıdayım malesef

kilo bildirimi: 93.7
spor: 120 dk
hadi gözünüzaydın :) inşallah sonnuçlarınız iyi çıkarr
ilacı sütle içmeyi duymamıştım canım. bi deneyeyim öyle
olur mu canım öyle şey ne olacak :)
kizlar giremiyorum kusura bakayin.hepinizi ozledim iki gundur hastayim.grip olcem sanki. misafir var yatili.ama ben yatiyom halsizim cok hemde.kulaklarim bogazim yaniyo cinliyo.cok kotuyum.
gecmiş olsuuunnn...
maşallah sana :)

günayydınn kızlarrr ben tartıda anamadığım derecede + dayım gutır tahlili yaptırıcam pazartesine randevu aldık 3 gündür boğazımı birisi sıkıyomuş gibi bunalıyorumm anlatamam dün balkonda yatacaktım resmen nefessiz kalıyomuş gibi oluyorum
bu sorun guatırdanmı kaynaklanıyo aceba dedim baaydır yaptırmıyodum gene çıktımı değerlerim acep bilemedim

haa bu sorunlar yemek yerken olmuyo maşşallahhh nefes almadan bile yemişliğim oluyo

kilom 94 asuuu müjdemi isterim benden zayıfsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…