Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin bebem troit rahatsizliklari carpinti yapar evet onceden varmiydi ilac neyin kullandinmi?

Sen nere tasiniyon niye tasiniyon ayrintili yaz bana bi msjda anlim bazen ugrayamiyorum gecmisede bakamiyorum

Gunaydin bebem troit rahatsizliklari carpinti yapar evet onceden varmiydi ilac neyin kullandinmi?

Sen nere tasiniyon niye tasiniyon ayrintili yaz bana bi msjda anlim bazen ugrayamiyorum gecmisede bakamiyorum
bonusum daha önce zehirli guatır dediklerinden çıkmıştıı ilaç kullandım hamilelikten sonra hormonlardanmı bilemedim sonra geçti değerler normale döndü ilacıda buraktım ama ara ara tahlil yaptır dedi dr bu hastalık geçmez dedi pusuda bekler üzüntü menepoz adet düzensizliği gibi çıkar dedi yeniden belki sıkıldım taşınma işine ondan çıktımı diye düşünüyorum off hayatımda ki belirsizlik yeniden düzen kurmak okadar zor kiii

bacım doğuya tain çıktı salı belli olucak canım benim hepten taşınıyoruz okul çocuklar doğu ev gidilmez yer olursa eşimle ayrı 2 yıl off ne deyimm daha içini kararttım heeee
Allah yardım etsin cuma günü

92 bu grupta en az kılo verdıgım hafta 3 gun kosu bandı yapmadım dıyetı hafıf bozdum bır aksam cok gec yedim sonuc işte -800
1 ayda 6.880 verdim ama moralım bozuldu bu hafta
obur hafta sonu trabzona gıtcem diyet yemek yıyen yok kosu bandı yok nolur bana ne yedın spor ne yaptın dıe sorun ordada lütfen bırakmak istemiorum hedefim 89.99 olsa 80 şi kıloyla gıtmektı bu gece esim gelcek bakalım ne diycek ciddi farkederse belki hırsım artar

Hadi yaa tuh nasibinizde ne varsa onu gorursunuz canim benim skma kendini diycemde tam sıkılcak durum he :)

Esin ne zaman emekli olucak onu de hele :)

Ya ilaci birakman hataydi belkide bilmiyorum bu durum kolay gecmez tetikte olucaksin ve arada bir degil sık sık kontrol yapcaksin. Helede kilo veremiyoken niye geciktiriyon len

ve aleyküm selam
selamun aleyküm güzeller
hayırlı cumalar
tartımın pili bitmiş. üzerine çıktım LO dedi. beni aynı geçin
spor yok

meyra, elifunda, bonus geçmiş olsun güzeller kendinize dikkat edin

nursena heyecan merak var şimdi sende ondanda olabilir canım. inşallah ailecek rahat edebileceğiniz bir yere çıkar tayininiz sende rahatlarsın
yelizcim biran gözümde canlandırdım o halinizi çok güldüm. inşallah sonuçlarda sizin yüzünüzü güldürür.

kesinlikle sissin. haftaya daha iyi olcak bitanem pes etmk yok

Canm masallah cok iyi kilo vermissin daha ne üzülüyon bacm?ya onemli olan saglikli ve kalici kilo vermek.esin de kesinlikle farkeder kilo verdigini.ben de aileme soylememistm diyet yaptgmda hani farkediliyo mu diye daha ben bahcedeyken annem farketti.bi de kiziyo kizim kendini ac birakma diye.dedim anne ben 3 ay agzima bisey almazsam bu yaglarla yasarm diye:))

Hayirli cumalar...

Bu sabah tartinin yüzümü güldürdügünü söyleyemem lakin böyle devam etmeyecegini biliyorum,herseye ragmen moralimi yüksek tutmaya irademi kontrol altina almaya calisiyorum...gelecek günler ve haftalardan umutluyum...

Cüz'i olsa da,hatta cogunlukla basarisiz ve istikrarsizlikla sonuclansada emeklerim,bu yolda ki istegim,niyetim,gayretim ümitlendiriyor beni daha önce ki bosvermis,salivermisliklerimi düsündükce...

Kilo bildirimi:106.3 -200 gr

Elifunda ve Bonus ikinize de cok gecmis olsun kizlar,acil sifalar diliyorum...

Nursena doktora gitmeyi ihmal etme lütfen,malesef tüm hastaliklarin kaynagi oldugu gibi guatr veya hormon hastaliklarininda en büyük sebebi stres...dilerim hersey gönlünüzce olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…