Gunaydin bebem troit rahatsizliklari carpinti yapar evet onceden varmiydi ilac neyin kullandinmi?günayydınn kızlarrr ben tartıda anamadığım derecede + dayım gutır tahlili yaptırıcam pazartesine randevu aldık 3 gündür boğazımı birisi sıkıyomuş gibi bunalıyorumm anlatamam dün balkonda yatacaktım resmen nefessiz kalıyomuş gibi oluyorum
bu sorun guatırdanmı kaynaklanıyo aceba dedim baaydır yaptırmıyodum gene çıktımı değerlerim acep bilemedim
haa bu sorunlar yemek yerken olmuyo maşşallahhh nefes almadan bile yemişliğim oluyo
kilom 94 asuuu müjdemi isterim benden zayıfsınız
bonusum daha önce zehirli guatır dediklerinden çıkmıştıı ilaç kullandım hamilelikten sonra hormonlardanmı bilemedim sonra geçti değerler normale döndü ilacıda buraktım ama ara ara tahlil yaptır dedi dr bu hastalık geçmez dedi pusuda bekler üzüntü menepoz adet düzensizliği gibi çıkar dedi yeniden belki sıkıldım taşınma işine ondan çıktımı diye düşünüyorum off hayatımda ki belirsizlik yeniden düzen kurmak okadar zor kiiiGunaydin bebem troit rahatsizliklari carpinti yapar evet onceden varmiydi ilac neyin kullandinmi?
Sen nere tasiniyon niye tasiniyon ayrintili yaz bana bi msjda anlim bazen ugrayamiyorum gecmisede bakamiyorum
bonusum daha önce zehirli guatır dediklerinden çıkmıştıı ilaç kullandım hamilelikten sonra hormonlardanmı bilemedim sonra geçti değerler normale döndü ilacıda buraktım ama ara ara tahlil yaptır dedi dr bu hastalık geçmez dedi pusuda bekler üzüntü menepoz adet düzensizliği gibi çıkar dedi yeniden belki sıkıldım taşınma işine ondan çıktımı diye düşünüyorum off hayatımda ki belirsizlik yeniden düzen kurmak okadar zor kiii
bacım doğuya tain çıktı salı belli olucak canım benim hepten taşınıyoruz okul çocuklar doğu ev gidilmez yer olursa eşimle ayrı 2 yıl off ne deyimm daha içini kararttım heeee
Allah yardım etsin cuma günü
yelizcim biran gözümde canlandırdım o halinizi çok güldüm. inşallah sonuçlarda sizin yüzünüzü güldürür.Selam kizlar
En sonynda kizin cisini alabildim
Sabah uykusundan uyandikta. Sonra legenin icie otutturdum bi yandanda emzirdim ortanca kizda elinde 2 su bardagi suyu bi ona bosalriyo biona bi yandanda cis cis diyosonra bi baktik bizimki yapiyo oh dedim coksukur alabildik hemen goturdum verdim tahlile bundan sonra boyle yapim hep bari yoksa oyle tprbayla morbayla olmuyo bizimki ultrason sonuclarini da alinca sali gunu sonuclari doktorumuza goturucez bakalim doktor ne diyecek
Gunaydinn hayirli cumalar..
Ilk defa haftalardir belii daha fazladir yapamadigim seyi yaptim yemekten sonra bisey yemedim sutumu icip yattim hamdolsun.
Allahim guc versin hepimize..
Kilo bildirimi...103.4..gecen hafta kac yazdgimi hatirlamiyorum dr un tartisida var kafam karismis.
Kendimi şiş ve de şiş hissediyorum..
Canm masallah cok iyi kilo vermissin daha ne üzülüyon bacm?ya onemli olan saglikli ve kalici kilo vermek.esin de kesinlikle farkeder kilo verdigini.ben de aileme soylememistm diyet yaptgmda hani farkediliyo mu diye daha ben bahcedeyken annem farketti.bi de kiziyo kizim kendini ac birakma diye.dedim anne ben 3 ay agzima bisey almazsam bu yaglarla yasarm diye:))92 bu grupta en az kılo verdıgım hafta 3 gun kosu bandı yapmadım dıyetı hafıf bozdum bır aksam cok gec yedim sonuc işte -800
1 ayda 6.880 verdim ama moralım bozuldu bu hafta
obur hafta sonu trabzona gıtcem diyet yemek yıyen yok kosu bandı yok nolur bana ne yedın spor ne yaptın dıe sorun ordada lütfen bırakmak istemiorum hedefim 89.99 olsa 80 şi kıloyla gıtmektı bu gece esim gelcek bakalım ne diycek ciddi farkederse belki hırsım artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?