aynen yeterınce yıyıp yattıkCanm masallah cok iyi kilo vermissin daha ne üzülüyon bacm?ya onemli olan saglikli ve kalici kilo vermek.esin de kesinlikle farkeder kilo verdigini.ben de aileme soylememistm diyet yaptgmda hani farkediliyo mu diye daha ben bahcedeyken annem farketti.bi de kiziyo kizim kendini ac birakma diye.dedim anne ben 3 ay agzima bisey almazsam bu yaglarla yasarm diye:))
estağfirullah canım, gayet normal şeyler bunlar: )
hepimiz ara ara yapıyok: )
wwaaaw metabolizma aşka gelmiş desene canımcım: )
kizlar giremiyorum kusura bakayin.hepinizi ozledim iki gundur hastayim.grip olcem sanki. misafir var yatili.ama ben yatiyom halsizim cok hemde.kulaklarim bogazim yaniyo cinliyo.cok kotuyum.
Bi iyilesenedim ya sinir oluyorum hasta oldugum zaman sinuzit oluyorum hemen bas agrisindan duramiyorum
Bi yerede gitmiyorum dr disinda hastanedenmi mikrop aldik acaba kizlarda hasta bende basim disim nasil agriyo ya disimmi basima vuruyo basimmi disime bilemedim.
Ca buraya takilabilirsin.ben de burda yeniyim ama cok guzel ve samimi kisiler var.kendini tanitabilirsin.boyun kac kilon kac hedefin yasin .....Ben de aranıza katılmak istiyorum. Diyet ve motivasyon konusunda elimden tutacak birisi var mı?
emeğine sağlık tatlımHAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. ___________ YENA
HAFTANIN 2.si __________ - 0,9 kg. __________ Elifunda
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ________ Mavipatikler
Vayy 1.ciye tebrikler benden ayrica
Diger kizlarimiz zati veriyolardiefferim onlarada bende 300 gr vermisim sanirsam
evet fazla kasıyorum tatilde abartmadan tatlımı bile yiycem yuzmeden baska sporda yok almamak amac 4 gunde alsamda veririm dimi seviyorum siziKİlo verenleri,kilosunu koruyanları bu çetin yol da mücadele eden ey yoldaşlar. hepiniz kucaklıyor sıkı sıkı sonra da şlap diye öpüyorum :)
Hastalar varmış dişi başı karışan çok geçmiş olsun :) Kızlarına dikkat etsin...
Elifunda meyra ve yeliz sizlere de çok geçmiş olsun...
Elifçim modun düşmüş moralin bozulmuş..Dilerim hayırlısıyla kavuşursunuz bebişlerinize...
Kasımpatı afiyet olsun çok sevindim beğenmenize..ben su koymadan yapıyorum canım...Kısık ateş ve ağzı kapalı olunca hemen yumuşuyor...
AynilEzgi,yeni yaşınız hayırlı olsun..
Frida kontrolunuz nasıl geçti.? Ayrıca oğlunun keçiboynuzu konusun da ki tespitine bayıldım ve hak veriyorum..
Tatil teklifini şiddetle kabul ediyorum noolur beni tatile götür...Ben Ali Nesin le tanıştım bir kitap fuarın da.. birlikte fotoğrafımız bile var naaber :))
MAvipatikler,çok geriyorsun kendini, yolumuz uzun duraklamalar elbet olacak elbet sıkılacağız...Tatilin ve eşinin keyfini çıkar bu kısa süreçte :) hem daha motive ve enerjik dönersin 4 günün sonun da sahalara..
asum, gadasını aldığım,gitmiş misafirlerin.? arttımı mayalılar :))
Nursenacım arkadaşların dediği gibi stres kaynaklıdır muhtemelen ama yine de ihmal etme git doktora muhakak...
Daficim,naaptın,diğer kontrollerini yaptırdınmı neticelenen kısım varmı.? acele cevap. stop. :)
Yolcu listeye ne zaman gireceksin madem kilo da kaybediyorsun resmileştir işi .? :)
Bu arada inşallah iyi bir hekim denk gelir de prenses hayırlısıyla atlatır operasyonu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?