Eline saglik canm.kilo verenleri de cani gönülden tebrik ediyorumboyle yersem veremem tabi ki
HAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. ___________ YENA
HAFTANIN 2.si __________ - 0,9 kg. __________ Elifunda
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ________ Mavipatikler
Yakın komşumun oğlu evleniyor önümüzde ki hafta ama ben gitmek istemiyorum.Hem de hiç..
yani bir 6 ay en azından düğün dernek olaylarına icabet etmeyi düşünmüyorum. ayıp olurmu acaba söylersem anlayış gösterip gücenmez umarım...
İyi akşamlar
Misafirlerimi gönderdim günüm güzel geçti
Şimdi keyif zamanı:)
Bence ayip olmaz yena'cim,hassas bir mevzu anlayis ile karsilamasi gerekir diye düsünüyorum...imkanlarin dahilinde düyün öncesi ziyaret edebilir durumunu izah edebilirsin...
Yenacım ellerine sağlık canım
Kilo da vermişsin maşallah sana
Mayalımdan arttı hem de senin sevdiğinden :)
Düğün için komşunhoşgörür seni diye düşünüyorum ya da yakın bir yerdesin tebrik edip çıkarsın olmazsa
Ben fala hamur işi yemedim şükür salata boldu onları yedim
Pazartesi bugün gelen arkadaşlardan birine mantı yapmaya gideceğiz hem de yermişiz
Bayramdan sonra oğlu evlenecek dipfirize atacak mantıyı
Sağol canımGecmis olsun Asuman ablacim.sen bitirdin misafir telasini sira ben de...:)
Karışıkmış durumlarOĞlu kız kaçırdı ya da kız oğluna kaçtı :) ÖZetle nikahı kıylıdı daha önce komşularla birleşip hediye alıp tebriğe gittik..
Kına gecesi kapının önün de olacakmış..Kına gecesin de görünürüm sadece düğünü de söylerim artık...
Çünkü davetiyeyı verirken benim eve dönmemi bekliyordu balkon da.. geleceksin dimi gitmeyeceksin bir yere dedi..Tamam dedim ama yok yani gidemem....
Kızın ailesi affetmiyor..Küsler hala..Hem oğlan hem kız evlendiriyorum diyor..Karışıkmış durumlar
Dediğin gibi yap o zaman bence de
OĞlu kız kaçırdı ya da kız oğluna kaçtı :) ÖZetle nikahı kıylıdı daha önce komşularla birleşip hediye alıp tebriğe gittik..
Kına gecesi kapının önün de olacakmış..Kına gecesin de görünürüm sadece düğünü de söylerim artık...
Çünkü davetiyeyı verirken benim eve dönmemi bekliyordu balkon da.. geleceksin dimi gitmeyeceksin bir yere dedi..Tamam dedim ama yok yani gidemem....
Sağol canım
Keyifli ama yorucu oluyor gerçekten
Sen gençsin halledersin :))
Zaten zor işler bunlar bir de iki tarafın Vazifesini de yapmak daha da zor Allah yardım etsinKızın ailesi affetmiyor..Küsler hala..Hem oğlan hem kız evlendiriyorum diyor..
Bir süre birlikte oturacak sonra ayrı eve çıkacaklarmış...
Hediyesini verip tebrige de gitmissin yena'cim,bence de gitme bosver...bazen istemeyerek yaptigimiz seyler daha cok üzülmemize sebep olabiliyor...
Tv 8 de vizontele var,sirf "zeki müren de bizi görecek mi" espirisinden dolayi tekrar izliyorum...:)sevenlere duyrulur..:)
Komsum caya cagirdi,pek gidesim yok ama gitmesem de ayip olur.neyse gideyim bari yarim saatlik..size hos sohbetler kizlar...
Yenacım tebrik ederim,keyfini çıkar birinciliğin.. :)) Elifunda ve Mavipatikler sizler de harikasınız kızlar,tebrikler..Darısı başımıza inşallah..HAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. ___________ YENA
HAFTANIN 2.si __________ - 0,9 kg. __________ Elifunda
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ________ Mavipatikler
Yenacım tebrik ederim,keyfini çıkar birinciliğin.. :)) Elifunda ve Mavipatikler sizler de harikasınız kızlar,tebrikler..Darısı başımıza inşallah..
Yena benim kilom yanlış yazılmış canım,şu anda 98.800 üm..
Ben de çok kötü bir gün oldu,eşimle tartıştık..
Kahvaltı ara öğüne kadar herşey normaldi.. Öğlen yemeğinden sonra fena tartıştık.. Hırsımdan elime ne geçtiyse yedim,hem aşırı yemek hem de sinirden tansiyonum çok fena fırladı..
Uyumuşum,yeni uyandım..
Kendini berbat hissediyorum..
Bu yarışmayı sonuna kadar götürebilecek miyim dersiniz kızlar
Sinirlerim alt üst oldu canım ya,böyle oldumu umutsuzluğa kapılıyorum.. Ama pes etmicem yena söz veriyorum.. Yarından itibaren daha fazla hırsla sarılıcam bu işe.. 90'a insem daha bi inancım güçlenecek.. Ah bi inebilsem ahhtamam canım bende ki listede düzelttim...her ev de oluyor inan tartışma..
Üzülme fazla, akışına bırak :) Ben de canım sıkılsın mutlu olayım heyecanlanayım hep yerim sürekli yerim..
yarışmayı sonuna kadar götürürsün hem de çok başarılı bir şekil de..Hadi haftaya birinci ol..Mavipatikler tatil de çok yeyip kilo alacak nasılsa fırsat bu fırsat :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?