Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Önceden 90-100 aralığındaydım hep...son bir yıldır hemen hemen 100 ün altını görmedim ben de...gerçi ben dikkat etmiyorum istikrarlı değilim..

Önceden burdaymışsın yaa ben seni neden hatırlamıyorum ki...Sanırım kullanıcı adın değişti..yoksa hatırlarım ben herkesi..Sen beni bildinmi.? :))

Nasıl huzurluyum bilseniz...Kocam kişisi çocuklarla yurt dışından gelen abisini ziyarete gitti...
Ohhh keyfini çıkarıyorum yalnızlığın sessizliğin...Bir elim de çay diğer elim de klavye umurumdamı kilolarım..:))

Oh sefan olsun
Benim kızlar odalarında film izliyor eşim de gelmedi henüz
Bu saatler benim de keyif saatlerim
Aslında mutfakta iş var da ben Öylece kaldım koltukta

Evet yenacım,sohbetimiz bile olmuştu.. Yanlış hatırlamıyorsam o da ezgi ile alakalı bir nickti,onu hatırlayamadığım için yeniden kayıt oldum.. Zaten gece yemeleri tekrar başgösterince siteye kk'e gelmeye Yüzüm kalmamıştı..

Ben sormuştum Kullanıcı adı değişmiş
Aynilezgi hatırlatsan azcık kendini :))
Canım yine doksanlarla başlamıştım burada diyete,83 kiloya inene kadar buradaydım.. İşim 3 vardiya oldu bir ara ve ben 73'e kadar inmiştim.. Gece yemesi başladı tekrar,uzun zamandır gelmiyordum kk'e.. Yavaş yavaş kilo almaya başlayınca da tam koptum buradan.. Gördüğünüz gibi yine aranızdayım :))

Artık gitmezsin kilo alsan da kilo versen de..
Burası sadece zayıflamaya yönelik değil ki zaten..Biz hayatı paylaşıyoruz...
aksi olsaydı beni nursenayı Bonusu afaroz etmeleri gerekirdi..:))

--

Derinn evet citol op oldu..En son hatırladığım 74 kilodaydı...

Ben de 5 Yıldır buralardayım nerdeyse
Ilk Başlarda 30 kilodan fazla verdim bir süre korudum şimdilerde 10 kilo aldım tekrar vermek için uğraşmaya uğraşıyorum
Benim Hafıza pek sağlam değil seni hatırlayamadım

Tam kayıt Olduğum ismi hatırlasam söylerdim.. Kesin hatırlardın.. Aman boşver,yeni bir ben olarak yeniden geldim işte :))

Kesinlikle gitmem canım,evet o zaman çok mahçup olmuştum.. Bir nevi firar edişti işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…