kızlar çok kotuyum polisten şikayeti geri almıştık ama dosya savcılığa gidince mecbur mahkemeye çıkacağız....korkum yok mağdur olan benim dr raporu da var ama birde adliyelerde uğraşıcam suçsuz yere...anksiyete hastasiyim zaten p...c iciyordum çok hafif bir ilaç ama kabullenemiyirum a nksiyetem tavan yaptı...
birinci olmuşsun yenacim tebrik ederim bende dün tansastan sinbo aldim canım iki yıl garantiliymis 25 tl bozulsada üzülmek her sene tefal alıyorum 100 ytl bir sene gidiyor...birde artik hergün tartilmiycam
hoşgeldin... biz tutarız elinden sen yeterki isteBen de aranıza katılmak istiyorum. Diyet ve motivasyon konusunda elimden tutacak birisi var mı?
ellerine sağlık yena. ve herkesi tebrik ederimmmmHAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. ___________ YENA
HAFTANIN 2.si __________ - 0,9 kg. __________ Elifunda
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ________ Mavipatikler
evet bi ara öle bişey olmuştu. geçti ama şükür :) iyileşmesem de kafam yerine geldi :)Kİlo verenleri,kilosunu koruyanları bu çetin yol da mücadele eden ey yoldaşlar. hepiniz kucaklıyor sıkı sıkı sonra da şlap diye öpüyorum :)
Hastalar varmış dişi başı karışan çok geçmiş olsun :) Kızlarına dikkat etsin...
Elifunda meyra ve yeliz sizlere de çok geçmiş olsun...
Elifçim modun düşmüş moralin bozulmuş..Dilerim hayırlısıyla kavuşursunuz bebişlerinize...
Kasımpatı afiyet olsun çok sevindim beğenmenize..ben su koymadan yapıyorum canım...Kısık ateş ve ağzı kapalı olunca hemen yumuşuyor...
AynilEzgi,yeni yaşınız hayırlı olsun..
Frida kontrolunuz nasıl geçti.? Ayrıca oğlunun keçiboynuzu konusun da ki tespitine bayıldım ve hak veriyorum..
Tatil teklifini şiddetle kabul ediyorum noolur beni tatile götür...Ben Ali Nesin le tanıştım bir kitap fuarın da.. birlikte fotoğrafımız bile var naaber :))
MAvipatikler,çok geriyorsun kendini, yolumuz uzun duraklamalar elbet olacak elbet sıkılacağız...Tatilin ve eşinin keyfini çıkar bu kısa süreçte :) hem daha motive ve enerjik dönersin 4 günün sonun da sahalara..
asum, gadasını aldığım,gitmiş misafirlerin.? arttımı mayalılar :))
Nursenacım arkadaşların dediği gibi stres kaynaklıdır muhtemelen ama yine de ihmal etme git doktora muhakak...
Daficim,naaptın,diğer kontrollerini yaptırdınmı neticelenen kısım varmı.? acele cevap. stop. :)
Yolcu listeye ne zaman gireceksin madem kilo da kaybediyorsun resmileştir işi .? :)
Bu arada inşallah iyi bir hekim denk gelir de prenses hayırlısıyla atlatır operasyonu...
pes etmeeee...... hiçbiişe yok 90a ha gayret...Sinirlerim alt üst oldu canım ya,böyle oldumu umutsuzluğa kapılıyorum.. Ama pes etmicem yena söz veriyorum.. Yarından itibaren daha fazla hırsla sarılıcam bu işe.. 90'a insem daha bi inancım güçlenecek.. Ah bi inebilsem ahh
aynen bence de..AynilEzgi,
Ayrıca kocaların misyonu karılarını sinir etmek :))
aman sakin ol. niye üzüyosun kendini.. boşver. güzelce gider anlatırsın derdini.. hiçbişeycik olmaz..kızlar çok kotuyum polisten şikayeti geri almıştık ama dosya savcılığa gidince mecbur mahkemeye çıkacağız....korkum yok mağdur olan benim dr raporu da var ama birde adliyelerde uğraşıcam suçsuz yere...anksiyete hastasiyim zaten p...c iciyordum çok hafif bir ilaç ama kabullenemiyirum a nksiyetem tavan yaptı...
birinci olmuşsun yenacim tebrik ederim bende dün tansastan sinbo aldim canım iki yıl garantiliymis 25 tl bozulsada üzülmek her sene tefal alıyorum 100 ytl bir sene gidiyor...birde artik hergün tartilmiycam
Kızlar cok komigim ...gebelikle ilgili bi foruma 3 mile ve 25p yarm mekik yaptm diye yazmışım
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Asumanzeynep[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]91,4[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]88,3[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]88,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]88,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]105,6[/TD]
[TD]+1,3[/TD]
[TD]103,7[/TD]
[TD]-1,9[/TD]
[TD]103,4[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]88,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]86,1[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]86,1[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]87,6[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]69,3[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]69,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Kasımpatı35[/TD]
[TD]107[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]106,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]106,3[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]109,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]109,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]108,2[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]108,2[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD]108,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]123[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]124[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Mavipatikler[/TD]
[TD]94,2[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]92,8[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Elif1503[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]93,7[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]AynilEzgi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]98,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Moruçlukalem[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]90,4[/TD]
[TD]-2,1[/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]95,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]95,2[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]95,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
elleerine saglik canim seni de tebrik edrimHAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. ___________ YENA
HAFTANIN 2.si __________ - 0,9 kg. __________ Elifunda
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ________ Mavipatikler
seni cok kiskaniyorum su an cunku herkes yatti ve ben hala bebwk uyutmaya calisiyorumNasıl huzurluyum bilseniz...Kocam kişisi çocuklarla yurt dışından gelen abisini ziyarete gitti...
Ohhh keyfini çıkarıyorum yalnızlığın sessizliğin...Bir elim de çay diğer elim de klavye umurumdamı kilolarım..:))
ay kızlar bu ilaç beni mahvetti.. midem ağrıyo, bulanıyo, kafamı kaldıramıyorum, baş dönmesi ve halsizlik yaptı.. doktor demişti yapabilir diye de bu kadar beklemiyordum..
yarın kedilerimizi veterinere götüreceğiz. zorlu bi yolculuk olacak. hiç sevmiyolar taşıma çantasını ve dışarıyı.. :)
Yolcu listeye ne zaman gireceksin madem kilo da kaybediyorsun resmileştir işi .? :)
Bu arada inşallah iyi bir hekim denk gelir de prenses hayırlısıyla atlatır operasyonu...
AynilEzgi,
Ayrıca kocaların misyonu karılarını sinir etmek :))
daha hazır değilim yenacım yaa..tam toparlandığım zaman giricem inş listeye...
eşim yarın işten izin alabilirse bi doktorla görüşmeye gidicez hayırlısı olur inş..
bu arada birinciliğini tebrik ederim...
paşa nasıl tatil yaklaştığı için mutlumu...
aynen aynen
1000 mg tek doz günlük. sadece sabah alıyorum
yenacim adliyeden gelen telefonla sok oldum ...savcı bey ile girusecekmisiz ...ikimizde ilk defa adliyeden içeri girdim elim ayagim titredi ...esi kabul ediyor telefonu ödemeyi ama kadın babası abisi sabikalilar odemiycez diyorlar bnde şikayetçiyim o zaman dedim ..mahkeme başladı bn başkomiser kiziyim alışkın değilim böyle şeylere çok hassas bir insanım zoruma gidiyor...asumancim aynen canım alışkın degiliz ya gerildim çok yoksa haklı tarafım...
Aslnda aynen yeniden basladm bi haftadr leslie yapyrm ve yediklermi de azalttm ama tartmda sorun oldugu icin bilmiyorum ne durumdaym.bi de okul çıkışlarında 20dk bile olsa yürüyüş yapyrmYeni başlangıçlara ne oldu .? yeniden başlasın madem. ''yine yeniden'' tam bize bana uygun bir slogan..:)
İnşallah içinize siner görüşme iyi geçer...
Çok mutlu tatil olmasına..Önümüzde ki hafta gitmeyecek artık...Sanırsın senelerdir dirsek çürütüyor o kadar sıkılmıştı :)
Benimki de sinbo ama bozuk sinbo.sabah bi ciktim 95 iki dk sonra 93 bi daha ciktim 82..Derinnnn,
benim baskülüm Sinbo..Buraya üye olduğum da almıştım tam 6 senelik...Bilgine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?