Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çok kotuyum polisten şikayeti geri almıştık ama dosya savcılığa gidince mecbur mahkemeye çıkacağız....korkum yok mağdur olan benim dr raporu da var ama birde adliyelerde uğraşıcam suçsuz yere...anksiyete hastasiyim zaten p...c iciyordum çok hafif bir ilaç ama kabullenemiyirum a nksiyetem tavan yaptı...
birinci olmuşsun yenacim tebrik ederim bende dün tansastan sinbo aldim canım iki yıl garantiliymis 25 tl bozulsada üzülmek her sene tefal alıyorum 100 ytl bir sene gidiyor...birde artik hergün tartilmiycam

Derincim onu soracaktım ben de sana..Bir türlü olmadı yoğundu bugün iş...
Hiç stres olma canım bennim..magdur olan sensin...
Genel de pantolon gömlek öneriyorlar savcı görüşmelerin de..Düzgün ve kendinden emin bir şekil de gidip ifadeni ver dön..Proz.c mı kullanıyosun.? o kaldırıldı diye duymuştum..Kullanmştım biliyorsun ben de...

Ben de aranıza katılmak istiyorum. Diyet ve motivasyon konusunda elimden tutacak birisi var mı?
hoşgeldin... biz tutarız elinden sen yeterki iste
HAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. ___________ YENA

HAFTANIN 2.si __________ - 0,9 kg. __________ Elifunda

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ________ Mavipatikler
ellerine sağlık yena. ve herkesi tebrik ederimmmm
evet bi ara öle bişey olmuştu. geçti ama şükür :) iyileşmesem de kafam yerine geldi :)
pes etmeeee...... hiçbiişe yok 90a ha gayret...
AynilEzgi,

Ayrıca kocaların misyonu karılarını sinir etmek :))
aynen bence de..
aman sakin ol. niye üzüyosun kendini.. boşver. güzelce gider anlatırsın derdini.. hiçbişeycik olmaz..

Kızlar cok komigim ...gebelikle ilgili bi foruma 3 mile ve 25p yarm mekik yaptm diye yazmışım

HAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. ___________ YENA

HAFTANIN 2.si __________ - 0,9 kg. __________ Elifunda

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ________ Mavipatikler
elleerine saglik canim seni de tebrik edrim

seni cok kiskaniyorum su an cunku herkes yatti ve ben hala bebwk uyutmaya calisiyorum

ay kızlar bu ilaç beni mahvetti.. midem ağrıyo, bulanıyo, kafamı kaldıramıyorum, baş dönmesi ve halsizlik yaptı.. doktor demişti yapabilir diye de bu kadar beklemiyordum..

yarın kedilerimizi veterinere götüreceğiz. zorlu bi yolculuk olacak. hiç sevmiyolar taşıma çantasını ve dışarıyı.. :)

Kaç miligram kullanıyorsun.? Acaba yavaş yavaşmı yükseltse..

Yolcu listeye ne zaman gireceksin madem kilo da kaybediyorsun resmileştir işi .? :)
Bu arada inşallah iyi bir hekim denk gelir de prenses hayırlısıyla atlatır operasyonu...

daha hazır değilim yenacım yaa..tam toparlandığım zaman giricem inş listeye...

eşim yarın işten izin alabilirse bi doktorla görüşmeye gidicez hayırlısı olur inş..

bu arada birinciliğini tebrik ederim...

paşa nasıl tatil yaklaştığı için mutlumu...

AynilEzgi,

Ayrıca kocaların misyonu karılarını sinir etmek :))

aynen aynen

İnşallah içinize siner görüşme iyi geçer...
Çok mutlu tatil olmasına..Önümüzde ki hafta gitmeyecek artık...Sanırsın senelerdir dirsek çürütüyor o kadar sıkılmıştı :)

1000 mg tek doz günlük. sadece sabah alıyorum

İstersen görüş tekrar..Sabah akşam yarım alsan nasıl olur acaba.
Kuzenimi de çok rahatsız etmişti 750 mg. yapmıştı dr.
tatlı canavarı olan kız görünce tiksiniyordu çok faydasını görmüştü...Bırakınca tabiii tekrar hoop başa döndü..

yenacim adliyeden gelen telefonla sok oldum ...savcı bey ile girusecekmisiz ...ikimizde ilk defa adliyeden içeri girdim elim ayagim titredi ...esi kabul ediyor telefonu ödemeyi ama kadın babası abisi sabikalilar odemiycez diyorlar bnde şikayetçiyim o zaman dedim ..mahkeme başladı bn başkomiser kiziyim alışkın değilim böyle şeylere çok hassas bir insanım zoruma gidiyor...asumancim aynen canım alışkın degiliz ya gerildim çok yoksa haklı tarafım...

Telefonunmu kırıldı, o mu yaptı yoksa.? geri zekalı yaaa..
Offf Derin. sakın bir daha onların yüzüne bile bakma canım....
Atlatırsın bir şekil de canım üzülme...

Yeni başlangıçlara ne oldu .? yeniden başlasın madem. ''yine yeniden'' tam bize bana uygun bir slogan..:)
Aslnda aynen yeniden basladm bi haftadr leslie yapyrm ve yediklermi de azalttm ama tartmda sorun oldugu icin bilmiyorum ne durumdaym.bi de okul çıkışlarında 20dk bile olsa yürüyüş yapyrm

İnşallah içinize siner görüşme iyi geçer...
Çok mutlu tatil olmasına..Önümüzde ki hafta gitmeyecek artık...Sanırsın senelerdir dirsek çürütüyor o kadar sıkılmıştı :)

inş...

senelerdir değil belki ama yoruldular yani hak ettiler tatili...benimki çok sevdiğinden değil ama ameliyattan korktuğu için hiç istemiyo tatil olmasını...banane okul kapanmasın işte deyip dolanıyo..sanki okulu ben zorla kapatıyomuşum muamelesi yapıyo bana..

Derinnnn,
benim baskülüm Sinbo..Buraya üye olduğum da almıştım tam 6 senelik...Bilgine..
Benimki de sinbo ama bozuk sinbo.sabah bi ciktim 95 iki dk sonra 93 bi daha ciktim 82.. Dedim bi daha ciksam 70leri görüp diyeti neyin birakacam.ya da bu kul9mu bulmak icin bunlarn aritmetik ortalamasini mı alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…