- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Derin tabiki hakkını arayacaksn gerilme üzülme.ama aileler berbatsa da bosver ugrasma kendini yıpratma.Allaha havale et.elbet kimsenin yaptığı yanina kalmaz.afadersiniz ama babam hep kızım pislik insanlarla tartışma derdini anlatmaya calisma der.karistirdikca o kokar o degiez ama kokusu srni rahatsz eder der.yenacim adliyeden gelen telefonla sok oldum ...savcı bey ile girusecekmisiz ...ikimizde ilk defa adliyeden içeri girdim elim ayagim titredi ...esi kabul ediyor telefonu ödemeyi ama kadın babası abisi sabikalilar odemiycez diyorlar bnde şikayetçiyim o zaman dedim ..mahkeme başladı bn başkomiser kiziyim alışkın değilim böyle şeylere çok hassas bir insanım zoruma gidiyor...asumancim aynen canım alışkın degiliz ya gerildim çok yoksa haklı tarafım...
Benimki de sinbo ama bozuk sinbo.sabah bi ciktim 95 iki dk sonra 93 bi daha ciktim 82..Dedim bi daha ciksam 70leri görüp diyeti neyin birakacam. ya da bu kul9mu bulmak icin bunlarn aritmetik ortalamasini mı alsam
yenacım ellerine sağlık hemde birinci olmuşsun tebrik ederim. tabiki diğer azimli güzelleride tebrik ederim. accuk o azim böcüğünüzden banada gönderin.HAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. ___________ YENA
HAFTANIN 2.si __________ - 0,9 kg. __________ Elifunda
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ________ Mavipatikler
İyi akşamlar
Misafirlerimi gönderdim günüm güzel geçti
Şimdi keyif zamanı:)
Çok güzelmiş canım ya :)))))))
Benim eski komşularım geldi hatta ilk Komşularım hepsini ablam gibi. Severimkim geldi merak ettim?: )
Hayırlısı olsun gelirlerse de Allah kolaylık versin canımyarın kvler gelicek gibi, aman hiç misafir havamda değilim hayırlısı ile bir manileri olurda gelmezler inş.
hiç müsaitmisin diye soran yok...
Daficim inşallah bişey çıkmaz
Bitkiler mutlaka faydalıdır hele ki seninki gibi en doğalıysa ama miktar ve karışıma dikkat etmek lazım
Sen biliyorsun gerçi bu ot konusunu :))
Hayırlısı olsun gelirlerse de Allah kolaylık versin canım
sağol canım. iyiyim çok şükür. kızlar ben bir süre önce kuzenime gittim. uludağın eteğinde bir köyde kalıyorlar. kuzenimin eşi yayladan kekik , adaçayı, altın çiçeği toplamış. bir poşet dolusu bizim arabaya koymuşlar . kekikle adaçayını birlikte demledim günde 1 bardak içtim. ara sıra 1 bardakta altın çiçeği içtim. öyle güzelki. onca ada çayı içmişliğim var hiç böyle güzel değildi. içtikten yarım saat sonra tuvalete çıkıyorum. inanılmaz ödem attırdı. kabızlık gibi birşeyim kalmadı günde iki defa tuvalete çıktım. bilmiyorum ağrılarımın bu çaylarla ilgisi varmı ama idrar yollarında hep iltihap çıkardı son tahlillerim temiz çıktı. iki gün önce elime gelen sertliğide küçülmüş hissetmiştim bugün hiç bulamadım. korktuğum ağrılar inşallah iltihaplardan kurtulduğumdandır diye ümit etmeye başladım. inşallah rahimdede birşey yoktur diye dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?