Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin tabiki hakkını arayacaksn gerilme üzülme.ama aileler berbatsa da bosver ugrasma kendini yıpratma.Allaha havale et.elbet kimsenin yaptığı yanina kalmaz.afadersiniz ama babam hep kızım pislik insanlarla tartışma derdini anlatmaya calisma der.karistirdikca o kokar o degiez ama kokusu srni rahatsz eder der.

Benimki de sinbo ama bozuk sinbo.sabah bi ciktim 95 iki dk sonra 93 bi daha ciktim 82.. Dedim bi daha ciksam 70leri görüp diyeti neyin birakacam.ya da bu kul9mu bulmak icin bunlarn aritmetik ortalamasini mı alsam

82 kiloyu baz al :)))

aslın da çoğu dijital tartıda arka arkaya tartılınca fark çıkabiliyormuş...ama senin baya açık bi fark..

Yenaaaaa madem keyif yapiyon bi durtsene nen beni bende geleydim aceydim cenemi dusurene kadar gonuseydim...

Yav bazen diyorum whtsp gurubu yapsak hepimiz cok guzel olur. Ama buranin onemi ve hatirasi buyuk o yuzden devam.. Belki +90 geyik topigi olabilir tek meziyetimiz yemek olmamali anliyomusunuz

hayırlı geceler güzeller
muhabbetler edilmiş. benim misafirim vardı ancak gelebildim.
asuu geçmiş olsun bugünü atlattın. marifetli hatun döktürmüşsündür eminim.

HAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. ___________ YENA

HAFTANIN 2.si __________ - 0,9 kg. __________ Elifunda

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ________ Mavipatikler
yenacım ellerine sağlık hemde birinci olmuşsun tebrik ederim. tabiki diğer azimli güzelleride tebrik ederim. accuk o azim böcüğünüzden banada gönderin.
yenacım dünden beri ağrım yok çok şükür. o sertlikte elime gelmiyor yada ben ulaşamıyorum bilmiyorum artık.
ultroson pazartesi günü , birde jinekoloğa gitmem gerekiyor. randevu alabilirsem pazartesi onada çıkarım.
canıımm zaten kınaya çıkacaksın düğüne gitmezsen darılmazlar sanırım. zaten üzgün olduğunu biliyorlar. anlayış gösterirler herhalde. kendini sıkma bence.

bengisu aynen canim arastiriyoruz nerden cattiniz onlara diyir herkez bnm arkadasim degilfi zaten arkadasimin arkadasi tanimadigim bir kadin uc yada bes kez ayni ortamda bulunduk....ugrasmiyacaktik ama sikayetci olunca karakola savcilik birakmadi pesimizi....ben çok iyi niyetli bir insanım herkesi kendim gibi sandım meğer iki yuzluymus insanlar bir daha kimse ile kolay kolay arkadaşlık kurmam

benim baskulde iki gün önce bir çıktım 90 80 gösteriyor aman o sayıyı görmek bile sevindirdi beni anladimki işi bitti ...yalnış tarihimi bozuluyor servise versen çok istiyorlar en iyisi yeni dini almak

sağol canım. iyiyim çok şükür. kızlar ben bir süre önce kuzenime gittim. uludağın eteğinde bir köyde kalıyorlar. kuzenimin eşi yayladan kekik , adaçayı, altın çiçeği toplamış. bir poşet dolusu bizim arabaya koymuşlar . kekikle adaçayını birlikte demledim günde 1 bardak içtim. ara sıra 1 bardakta altın çiçeği içtim. öyle güzelki. onca ada çayı içmişliğim var hiç böyle güzel değildi. içtikten yarım saat sonra tuvalete çıkıyorum. inanılmaz ödem attırdı. kabızlık gibi birşeyim kalmadı günde iki defa tuvalete çıktım. bilmiyorum ağrılarımın bu çaylarla ilgisi varmı ama idrar yollarında hep iltihap çıkardı son tahlillerim temiz çıktı. iki gün önce elime gelen sertliğide küçülmüş hissetmiştim bugün hiç bulamadım. korktuğum ağrılar inşallah iltihaplardan kurtulduğumdandır diye ümit etmeye başladım. inşallah rahimdede birşey yoktur diye dua ediyorum.

Off derin okuyunca kendimi senin yerine koyuyorum ben daraliyorum.allah yardimcin olsun.
Bu arada pro.... Hafife alma duzenli kullanimda cok etkisi oluyo iyi kotu kisiye gore degisir :)

2 bucuk sene kendisini kullanmisligim var ara sira alirdim evde dururdu buyuk kiza hamile kalinca tamamen biraktim. Allah mecbur birakmasin

inş ablam, küçüldüğüne göre iyileşme var, yoksa mühim bişey olsa mümküniyatımı var küçülmesinin,
inş ablam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…