Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daficim inşallah bişey çıkmaz
Bitkiler mutlaka faydalıdır hele ki seninki gibi en doğalıysa ama miktar ve karışıma dikkat etmek lazım
Sen biliyorsun gerçi bu ot konusunu :))
asucum kekik çayı herzaman içiyordum. adaçayının tadını pek sevmezdim. ikisini birlikte ilk defa denedim . süzgecin içine küçük bir parça kekik iki tanede adaçayı koyup 1 bardak suyla demledim. miktarı azdı.

Rabbim sıkıntısı olan herkesin sıkıntısını gidersin,hastalara şifa versin,bebek isteyenlere bebek versin inş.
:/ yok yok almıycam bennn :) ama verememde sanırsam
bu arada 3 mayısda basladım bu gruba bu grupla diyet ve spora basladım 1 ayda 98.88 den 92 ye indim yeni gelenler için yazıyorum bende yeniyim ve basardum sizde yapabilirsiniz

oh oh ne güzel, maşaallah: )
aaaa ne güzel keşke benim olsa....: )

annem çağırıyo gel özledik diyo, eşim şimdi gidemez zaten çalışıyor işleri çok yoğun ramazan önü, kardeşimi bilhassa çok özledim, havalar serin gidiyor, kardeşimin sınavları var ders çalışcak yoğun olacak, gidip gitmemekte kararsızım, eşim sen bilirsin dedi, ramazan öncesi 1hafta 10gün kadar işte, bakalım hayırlısı ne ise o olsun inş çok kararsızım yol uzun o yüzden.
en çok onları mutlu etmek için gidesim var bu sefer, çünkü hava soğuk falan işte, gurbetteler zor gurbet onları düşünüyorum.
nasıl olsa yazın giderim, ramazandan sonra da onlar gelicekmiş kısa sürede olsa, nasip bakalım.
annem sanada değişiklik olur ramazan öncesi dedi, haklı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…