- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Misafiri çok seviyorum mutfak işlerinden de çok zevk alıyorum severek hazırlıyorum ama temizlik beni deli ediyor :))asuman ablam hadi geçmiş olsun misafir telaşını da atlattın ne güzel
asucum kekik çayı herzaman içiyordum. adaçayının tadını pek sevmezdim. ikisini birlikte ilk defa denedim . süzgecin içine küçük bir parça kekik iki tanede adaçayı koyup 1 bardak suyla demledim. miktarı azdı.Daficim inşallah bişey çıkmaz
Bitkiler mutlaka faydalıdır hele ki seninki gibi en doğalıysa ama miktar ve karışıma dikkat etmek lazım
Sen biliyorsun gerçi bu ot konusunu :))
Misafiri çok seviyorum mutfak işlerinden de çok zevk alıyorum severek hazırlıyorum ama temizlik beni deli ediyor :))
:/ yok yok almıycam bennn :) ama verememde sanırsamtamam canım bende ki listede düzelttim...her ev de oluyor inan tartışma..
Üzülme fazla, akışına bırak :) Ben de canım sıkılsın mutlu olayım heyecanlanayım hep yerim sürekli yerim..
yarışmayı sonuna kadar götürürsün hem de çok başarılı bir şekil de..Hadi haftaya birinci ol..Mavipatikler tatil de çok yeyip kilo alacak nasılsa fırsat bu fırsat :))
Misafiri çok seviyorum mutfak işlerinden de çok zevk alıyorum severek hazırlıyorum ama temizlik beni deli ediyor :))
Ay yorgunluktan anlamadım ki ne ediyon :))Asuman abla kas goz ediyom pas vermiyon ne is
Meyra tikkat et kuzum dusmeyesin
Ben bu sıra yeşilçaya başladım yine şükür
Faydasına kesinlikle inanıyorum ama uzun zamandır içmiyordum
Artık hergün kahvaltıdan sonra çayı söndürünce kalan suyla hemen demliyorum ılınınca da içiyorum bazı günler 2 bile oluyor
Şimdi ne senin olsa diye sorsam mı ki acaba :))))oh oh ne güzel, maşaallah: )
aaaa ne güzel keşke benim olsa....: )
Asuman abla kas goz ediyom pas vermiyon ne is
Meyra tikkat et kuzum dusmeyesin
Ay yorgunluktan anlamadım ki ne ediyon :))
Şimdi ne senin olsa diye sorsam mı ki acaba :))))
Söyleseydin keşke:)ne sen soooor ne de ben söliyim: DDDD
Söyleseydin keşke:)
Haydi bana müsade
Allah rahatlık versin hepinize hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?