Hadi bizde yatalim meyra ben zaten niye ayaktayim bu saatte gorulmus seymi
Simdi yatarm bebik uyanir
Size hava yapcem diye ac oldugumu kendime hatirlatmayaydim iyiydi
HAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. ___________ YENA
HAFTANIN 2.si __________ - 0,9 kg. __________ Elifunda
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ________ Mavipatikler
ay kızlar bu ilaç beni mahvetti.. midem ağrıyo, bulanıyo, kafamı kaldıramıyorum, baş dönmesi ve halsizlik yaptı.. doktor demişti yapabilir diye de bu kadar beklemiyordum..
yarın kedilerimizi veterinere götüreceğiz. zorlu bi yolculuk olacak. hiç sevmiyolar taşıma çantasını ve dışarıyı.. :)
ya benim doktorum dediki yan etki yapabilir 1 hafta hastaymışsın gibi düşün 1 hafta dayan sonra alışırsın..İstersen görüş tekrar..Sabah akşam yarım alsan nasıl olur acaba.
Kuzenimi de çok rahatsız etmişti 750 mg. yapmıştı dr.
tatlı canavarı olan kız görünce tiksiniyordu çok faydasını görmüştü...Bırakınca tabiii tekrar hoop başa döndü..
haklısın..elifcim aynen canım gidip herşeyi anlaticamda çok uzun surermis bu tür davalar 2 yada 3 sene her duruşmada g erilicem....birde can dostum dediklerim sırtımdan vurdu onu kabullenemiyorum
bence de watsapp grubu eğlenceli olabilir :)Yenaaaaa madem keyif yapiyon bi durtsene nen beni bende geleydim aceydim cenemi dusurene kadar gonuseydim...
Yav bazen diyorum whtsp gurubu yapsak hepimiz cok guzel olur. Ama buranin onemi ve hatirasi buyuk o yuzden devam.. Belki +90 geyik topigi olabilir tek meziyetimiz yemek olmamali anliyomusunuz
canım ya :) ay o durum çok sinir. hayır misafir gibi olsa müsait değilim dersin de onlara denmiyo da işte :)yarın kvler gelicek gibi, aman hiç misafir havamda değilim hayırlısı ile bir manileri olurda gelmezler inş.
hiç müsaitmisin diye soran yok...
inşallah canımcım :)tebrikler kızlar...
yenam ellerine sağlık...
annemin kediside sevmez taşıma çantasını.
bu arada geçmiş olsun cnaım, belki 1hafta 10gün sonra alışınca tepkilerin azalır, belki alışma sürecindendir..
canım ya :) ay o durum çok sinir. hayır misafir gibi olsa müsait değilim dersin de onlara denmiyo da işte :)
emeğine saglık tatlımmmmm[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]620 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]mavipatikler[/TD]
[TD]475 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]370 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elif1503[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ mavipatikler
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ bengisu022
Ekmeğin ustundeki yuvarlak olan nedir süper kahvaltı ben kepek ekmeğide yemiyorum artıkk inş dvm ederüm tatilde ve koydedeEki Görüntüle 1550404 kahvaltiya buyurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?