Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ezgide gelmis gel bacim gel aksam yemeginden sonra bir anlik bir kriz yasadim ufak capliydi gecti sukur.

Buzdolabi ve diger dolaplari actim kapadim elime biseyler aldim biraktim bi döndüm mutfakta sonra yemiycem dedim dun aksam yemedim bugunde yemiycem doldurdum suyumu ictim.

O saatten beri acim cok sukur al sana bonus direnci

HAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. ___________ YENA

HAFTANIN 2.si __________ - 0,9 kg. __________ Elifunda

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,8 kg. ________ Mavipatikler

tebrikler kızlar...
yenam ellerine sağlık...

annemin kediside sevmez taşıma çantasını.
bu arada geçmiş olsun cnaım, belki 1hafta 10gün sonra alışınca tepkilerin azalır, belki alışma sürecindendir..

ya benim doktorum dediki yan etki yapabilir 1 hafta hastaymışsın gibi düşün 1 hafta dayan sonra alışırsın..
elifcim aynen canım gidip herşeyi anlaticamda çok uzun surermis bu tür davalar 2 yada 3 sene her duruşmada g erilicem....birde can dostum dediklerim sırtımdan vurdu onu kabullenemiyorum
haklısın..
bence de watsapp grubu eğlenceli olabilir :)
yarın kvler gelicek gibi, aman hiç misafir havamda değilim hayırlısı ile bir manileri olurda gelmezler inş.
hiç müsaitmisin diye soran yok...
canım ya :) ay o durum çok sinir. hayır misafir gibi olsa müsait değilim dersin de onlara denmiyo da işte :)

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]620 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]mavipatikler[/TD]
[TD]475 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]370 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elif1503[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ mavipatikler

HAFTANIN SPOR 3.sü ________ bengisu022

canım ya :) ay o durum çok sinir. hayır misafir gibi olsa müsait değilim dersin de onlara denmiyo da işte :)

bunu demenin bir yolu olmalı: )
ama naapmalı
ben olsam kızımda olsa oğlumda olsa sorarım müsaitmisiniz diye.
ben anneme aynı şehirdeyken müsaitmisin diye soran biriyimdir bir kahveye bile, ama insanız arada sormadanda tek tük olabilir yani insnaız nihayetinde ama arada işte.

Gunaydin
Herkese iyi haftasonlari

Meyracim ellerine saglik saglik cNim benim kv lermemlekette onun icin gelemiyolar aranizda bi sorun yoksa okadar dert etme bence kafayataktikca daha zorgelir onlari agirlamak

Dafi sikintilarinin azalmasina sevindim insallah doktorlarda birseyin olmadigini soyler

Yolcu kizin ne ameliyatiolaccak benbisey mi kacirdim

Bonusbenim bidikta oyle uyuyo uyuyo tam yatiyom hoooopppp kalkiyo en zoruda yatinca hemen tekrar kalkmak

Elifcim o ilactan bendekullanmistim galiba evlendigim ilk zamanlar kafami kaldiramiyordum 4 ay kullandim sonra biraktim

emeğine saglık tatlımmmmm
2.yimmm
bu sabah 91.2 ıdımm
Whatsapp grubu yaparsanız ben dahil olurum bacılar hatta aramızda hediye cekilişi filan yapabiliriz kopmayalım biz yaa ben sizi cok seviorum

E
Ekmeğin ustundeki yuvarlak olan nedir süper kahvaltı ben kepek ekmeğide yemiyorum artıkk inş dvm ederüm tatilde ve koydede
3 mile dvm etcem koyde 30 dk yuruyus yapamıycam ya yatmadansa 1 mil yapsam bi katkısı olurmuki leslie deki derya arkadasımız 1 ve 2 mil yag yakmaz demiş ondan pek yeltenmedim acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…