- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
E
Ekmeğin ustundeki yuvarlak olan nedir süper kahvaltı ben kepek ekmeğide yemiyorum artıkk inş dvm ederüm tatilde ve koydede
3 mile dvm etcem koyde 30 dk yuruyus yapamıycam ya yatmadansa 1 mil yapsam bi katkısı olurmuki leslie deki derya arkadasımız 1 ve 2 mil yag yakmaz demiş ondan pek yeltenmedim acıkcası
Ben kılolarımın cogunu kahvaltı alıskanlıgım olmadıgından aldım evi temizler yemek yapar cocukların işlerini yapar sonra yerdım halbukı sabah yag yakımı için metabolızmayı calıstırmak onemliymişGünaydinn..huzur,mutluluk icinde sevdiklerinizle gecireceginiz haftasonlariniz olsun...
Bugun canim hic kahvalti yapmak istemiyor,birkac cesit meyveyi dograyip ceviz ekleyip yedim bende,2 catalda peynirle...:)
Simdi kahve esliginde gecmis zamani...:)
oyle dio iki mil yag yaktırmaz gercı 2 milden sonra 3 mil basıt hafıflıo hareketler 3 mil yapıcam gunluk ama yatmadanda 1 mil yapıyım diorum bi faydası olur heraldeDerya abla diyosa bi bildigi vardir zaten surelerine bakilirsa yag yakimi icin az bencede. 28. Dk dan sonra yag yakimi baslarmis diye duymusudum. Kimden duydum hatirlamiyorum.
Yag yakimi gibi dusunme 1-2 hafta hic hareket etmemektense hergun iki mil cok guzel toplar seni.
Akşam geldim yazdıklarınızı okudum çıktım,canım çok sıkkındı.. Buzdolabını açıpta içinden bişey Alıp yemediysem önünde saygıyla eğiliyorum Bonuscum :))Ezgide gelmis gel bacim gel aksam yemeginden sonra bir anlik bir kriz yasadim ufak capliydi gecti sukur.
Buzdolabi ve diger dolaplari actim kapadim elime biseyler aldim biraktim bi döndüm mutfakta sonra yemiycem dedim dun aksam yemedim bugunde yemiycem doldurdum suyumu ictim.
O saatten beri acim cok sukur al sana bonus direnci
Tatlım bak 3 mayısda senle aynı kiloda basladım bu gruba 98.88 idim bu sabah 91.2 idim gerçi ayıptır soylemesi ishalim :x ama dun 92 idim yani ben yaptıysam sende yaparsın guven kendine en uzum diyetim en uzun sporum oldu bu bi ilk benim için antremanlı deneyimli deilim bende yapıcaz kacarı yookkAkşam geldim yazdıklarınızı okudum çıktım,canım çok sıkkındı.. Buzdolabını açıpta içinden bişey Alıp yemediysem önünde saygıyla eğiliyorum Bonuscum :))
Senin gibi dirençli olsam ohooo başka ne isterim..
Adet donemıyse ondanda olur canımAmma sisim iki gundur yahu bugun bide + ciktim noluyor anlamadim he iki gundur ac yatiyorum sisiyorum ille yiyimmi he
Bu nasil bir metebolizma oyunudur sabah terligimi giyiyorum ayagimi sıkıyo
İnşallah canım,Tatlım bak 3 mayısda senle aynı kiloda basladım bu gruba 98.88 idim bu sabah 91.2 idim gerçi ayıptır soylemesi ishalim :x ama dun 92 idim yani ben yaptıysam sende yaparsın guven kendine en uzum diyetim en uzun sporum oldu bu bi ilk benim için antremanlı deneyimli deilim bende yapıcaz kacarı yookk
Olcak olcak sen rotanı çiz biz desteğiz sana canımİnşallah canım,
Buradan çıkmak hiç yaramıyor bana.. Başarmam için 24 saat kk de olmam Lazım sanırım :)))
Doğru söylüyorsun karşı taraf mutlu olsun diye sonradan kendimi huzursuz etmenin anlamı yok...gerçi sık yaptığım şey benim...
Ben de izliyordum bitti.
En acıklısı ama...yarasının kabuğunu veriyor ya sevdiğine askere giderken..
git tabiii yalnızsan...Türktür komşun muhakak :))
sağol canım. iyiyim çok şükür. kızlar ben bir süre önce kuzenime gittim. uludağın eteğinde bir köyde kalıyorlar. kuzenimin eşi yayladan kekik , adaçayı, altın çiçeği toplamış. bir poşet dolusu bizim arabaya koymuşlar . kekikle adaçayını birlikte demledim günde 1 bardak içtim. ara sıra 1 bardakta altın çiçeği içtim. öyle güzelki. onca ada çayı içmişliğim var hiç böyle güzel değildi. içtikten yarım saat sonra tuvalete çıkıyorum. inanılmaz ödem attırdı. kabızlık gibi birşeyim kalmadı günde iki defa tuvalete çıktım. bilmiyorum ağrılarımın bu çaylarla ilgisi varmı ama idrar yollarında hep iltihap çıkardı son tahlillerim temiz çıktı. iki gün önce elime gelen sertliğide küçülmüş hissetmiştim bugün hiç bulamadım. korktuğum ağrılar inşallah iltihaplardan kurtulduğumdandır diye ümit etmeye başladım. inşallah rahimdede birşey yoktur diye dua ediyorum.
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]620 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]mavipatikler[/TD]
[TD]475 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]370 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elif1503[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ elifunda
HAFTANIN SPOR 2.si ________ mavipatikler
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ bengisu022
oda ekmegin parcasi canim 1 dilim kepek ekmeginin ortasini kucuk cay bardagi ile deldim tavaya koydum delik olan yere bi tane yumurta kirdim uzerinede kekik pul biber serptim alti pisince arkasini cevirdim usttekide ekmegin icinden cikan parcasiE
Ekmeğin ustundeki yuvarlak olan nedir süper kahvaltı ben kepek ekmeğide yemiyorum artıkk inş dvm ederüm tatilde ve koydede
3 mile dvm etcem koyde 30 dk yuruyus yapamıycam ya yatmadansa 1 mil yapsam bi katkısı olurmuki leslie deki derya arkadasımız 1 ve 2 mil yag yakmaz demiş ondan pek yeltenmedim acıkcası
Ben kılolarımın cogunu kahvaltı alıskanlıgım olmadıgından aldım evi temizler yemek yapar cocukların işlerini yapar sonra yerdım halbukı sabah yag yakımı için metabolızmayı calıstırmak onemliymiş
hiç birsey yiyemezsem neyve yıyorum bende artık
Süperrr tatilden geliyim hemen deniycem bende ortasına kırdın altı pişti sonra ters cevirip üstünümü pişirdinoda ekmegin parcasi canim 1 dilim kepek ekmeginin ortasini kucuk cay bardagi ile deldim tavaya koydum delik olan yere bi tane yumurta kirdim uzerinede kekik pul biber serptim alti pisince arkasini cevirdim usttekide ekmegin icinden cikan parcasi
saol cnm vaz gecip almaktan çok korkuyorumKahvalti benim en sevdigim ögün,bugun istisnai bir durum yani...:) uzmanlar aslinda en iyi kahvaltida beslenilmesi gerektigini söyluyor...
Bu ara da cok guzel ilerliyorsun,masallah sana..
Evet canim bos kisma yumurtayi kirdim alt tarf pisince tersini cevirip orayida pisirdimSüperrr tatilden geliyim hemen deniycem bende ortasına kırdın altı pişti sonra ters cevirip üstünümü pişirdin
ayy merak ettim bu lezzeti
saol cnm vaz gecip almaktan çok korkuyorum
evt kahvaltıyı atlamak birincil obezite sebebi ve ben yıllardır yapmam diyetle basladım yapmaya ama son bir haftadır yogurt yada meyveyle geçiştirdim toparlıycam ama
Aleykum selamselamün aleyküm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?