Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derya abla diyosa bi bildigi vardir zaten surelerine bakilirsa yag yakimi icin az bencede. 28. Dk dan sonra yag yakimi baslarmis diye duymusudum. Kimden duydum hatirlamiyorum.

Yag yakimi gibi dusunme 1-2 hafta hic hareket etmemektense hergun iki mil cok guzel toplar seni.

Ben kılolarımın cogunu kahvaltı alıskanlıgım olmadıgından aldım evi temizler yemek yapar cocukların işlerini yapar sonra yerdım halbukı sabah yag yakımı için metabolızmayı calıstırmak onemliymiş
hiç birsey yiyemezsem neyve yıyorum bende artık

oyle dio iki mil yag yaktırmaz gercı 2 milden sonra 3 mil basıt hafıflıo hareketler 3 mil yapıcam gunluk ama yatmadanda 1 mil yapıyım diorum bi faydası olur heralde

Akşam geldim yazdıklarınızı okudum çıktım,canım çok sıkkındı.. Buzdolabını açıpta içinden bişey Alıp yemediysem önünde saygıyla eğiliyorum Bonuscum :))
Senin gibi dirençli olsam ohooo başka ne isterim..

Kocam yüzün küçülmüş dedi bitek 7 kilo farkedilmezmı tamam manken olmadım ama boru deil ya sporda yaptım hrrgun o yedi 8 9 gozukmeli bi ben anlıorum gorenler yuzun kuculmus dio sadece
kocan gelince bizi bırakırsın diyenler durmsk yok yola devammmm 85 hedefim ama kopmazsak 70 leri bile gorurum heralde

Tatlım bak 3 mayısda senle aynı kiloda basladım bu gruba 98.88 idim bu sabah 91.2 idim gerçi ayıptır soylemesi ishalim :x ama dun 92 idim yani ben yaptıysam sende yaparsın guven kendine en uzum diyetim en uzun sporum oldu bu bi ilk benim için antremanlı deneyimli deilim bende yapıcaz kacarı yookk

Amma sisim iki gundur yahu bugun bide + ciktim noluyor anlamadim he iki gundur ac yatiyorum sisiyorum ille yiyimmi he
Bu nasil bir metebolizma oyunudur sabah terligimi giyiyorum ayagimi sıkıyo
Adet donemıyse ondanda olur canım

İnşallah canım,
Buradan çıkmak hiç yaramıyor bana.. Başarmam için 24 saat kk de olmam Lazım sanırım :)))

Doğru söylüyorsun karşı taraf mutlu olsun diye sonradan kendimi huzursuz etmenin anlamı yok...gerçi sık yaptığım şey benim...

ahh yena malesef benim de en cok yaptigim,en cok üzüldügüm mevzulardan biri...zamanla ruhen inanilmaz yoruyor,yipratiyor insani..suistimal edilip görmezden gelinmesi,kiymet bilinmemeside cok aci...

Ben de izliyordum bitti.
En acıklısı ama...yarasının kabuğunu veriyor ya sevdiğine askere giderken..

O sahne,o duygu beni benden alir hep,ne kadar ince,naif,samimi duygu..her izledigim de gözyaslar foraaa..:)

git tabiii yalnızsan...Türktür komşun muhakak :))

Evet türk,iki tane türk komsum var dairede..biri ile selamlasmaktan öteye gitmese de muhabbetimiz,digeri ile samimiyiz..

Sifa olsun dafi abla,organik ürünlerin tadi bambaska oluyor gercekten...ben de her izne gittigimde tr'den aliyorum bitki caylarimi,sallama cayi kullanmiyorum..hatta bir akrabamiz bize kekik getirmisti,esim yiyemiyor tadi ve kokusundan dolayi kekigi yine de kuruttum ben öylece duruyordu birgün tevafuken farkettik tadini,o gün bugundur hem cayini icebiliyor hem de bazi yemeklerimizde kullaniyorum,severek tüketiyoruz artik...:)

ellerine saglik meyra,tüm sporculari tebrik ediyorum,azminiz daimi olsun...

oda ekmegin parcasi canim 1 dilim kepek ekmeginin ortasini kucuk cay bardagi ile deldim tavaya koydum delik olan yere bi tane yumurta kirdim uzerinede kekik pul biber serptim alti pisince arkasini cevirdim usttekide ekmegin icinden cikan parcasi

Kahvalti benim en sevdigim ögün,bugun istisnai bir durum yani...:) uzmanlar aslinda en iyi kahvaltida beslenilmesi gerektigini söyluyor...
Bu ara da cok guzel ilerliyorsun,masallah sana..

oda ekmegin parcasi canim 1 dilim kepek ekmeginin ortasini kucuk cay bardagi ile deldim tavaya koydum delik olan yere bi tane yumurta kirdim uzerinede kekik pul biber serptim alti pisince arkasini cevirdim usttekide ekmegin icinden cikan parcasi
Süperrr tatilden geliyim hemen deniycem bende ortasına kırdın altı pişti sonra ters cevirip üstünümü pişirdin
ayy merak ettim bu lezzeti
Kahvalti benim en sevdigim ögün,bugun istisnai bir durum yani...:) uzmanlar aslinda en iyi kahvaltida beslenilmesi gerektigini söyluyor...
Bu ara da cok guzel ilerliyorsun,masallah sana..
saol cnm vaz gecip almaktan çok korkuyorum
evt kahvaltıyı atlamak birincil obezite sebebi ve ben yıllardır yapmam diyetle basladım yapmaya ama son bir haftadır yogurt yada meyveyle geçiştirdim toparlıycam ama

Evet canim bos kisma yumurtayi kirdim alt tarf pisince tersini cevirip orayida pisirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…