Gunaydin
Herkese iyi haftasonlari
Meyracim ellerine saglik saglik cNim benim kv lermemlekette onun icin gelemiyolar aranizda bi sorun yoksa okadar dert etme bence kafayataktikca daha zorgelir onlari agirlamak
Dafi sikintilarinin azalmasina sevindim insallah doktorlarda birseyin olmadigini soyler
Yolcu kizin ne ameliyatiolaccak benbisey mi kacirdim
Bonusbenim bidikta oyle uyuyo uyuyo tam yatiyom hoooopppp kalkiyo en zoruda yatinca hemen tekrar kalkmak
Elifcim o ilactan bendekullanmistim galiba evlendigim ilk zamanlar kafami kaldiramiyordum 4 ay kullandim sonra biraktim
Selamün aleykümm....
yelizcim benim büyük kızın(7 yaşında)geçen ağustosta ayağı kırıldı 9 vida ve bir plak takıldı...şuan iyi elh ama onların çıkarılması lazım...okullar kapandığı gibi yapıcaktık doktoruyla öyle konuşmuştuk sonrasındada 10 15 gün ayağını basmaması gerekiyormuş ramazan sonuna kadar iyileşir diye düşündük ama doktorla bozuştum şimdi başka hastane ve doktor bakıyorum biri var ama henüz gidemedik görüşmeye...sanırım salıya kalıcak...kuzumda biliyo herşeyi okulların kapanmasını istemiyo oyüzden çok çekti çocuğum korkmakta haklı...böyle işte canım...
ve aleyküm selam...
canım yaaa allahım bu ameliyat işini hayırlısı ile şifayla en tezinden yoluna soksun inş.
sende yıprandın ama imtihan inş böyle düşün, kızın içinde imtihan aslında, çocuk ama ilerde bu yaşadığı sıkıntı onun için avantaj olacak inş benim kanaatime göre.
kızının burcu neydi? balıkmı?
kuzucuğuna da kıyamam yaaa...
rabbim beterinden korusun inş.
yolcu komşum istte boğazda çay içmişler, ay ne güzelmiş orası öyle: )
akşammış ışıklar falan...
hava serinleyince polar örtü vermişler üşümeyin diye, fotoğraflarına baktımda bayıldım görüntüye.
aminn aminn...
evet canım balık burcu...
boğaza nazır çay şahanedir tabi...bende özledim...bir ara bi kaçarız inş bizde...
Ok canım donuste yapıcammEvet canim bos kisma yumurtayi kirdim alt tarf pisince tersini cevirip orayida pisirdim
evet canım gerçekten farklı oluyor. bende avrupaya giderken arkadaşlarıma sordum istediğiniz birşey varmı diye sadece aktariye şeyler istediler. ençokta uludağdan kekik getir dediler. onlar için dağa çıkıp kekik topladım. aslında evdede kalmadı kekik bu sene yine çıkar toplarım inşallahSifa olsun dafi abla,organik ürünlerin tadi bambaska oluyor gercekten...ben de her izne gittigimde tr'den aliyorum bitki caylarimi,sallama cayi kullanmiyorum..hatta bir akrabamiz bize kekik getirmisti,esim yiyemiyor tadi ve kokusundan dolayi kekigi yine de kuruttum ben öylece duruyordu birgün tevafuken farkettik tadini,o gün bugundur hem cayini icebiliyor hem de bazi yemeklerimizde kullaniyorum,severek tüketiyoruz artik...:)
selamün aleyküm...
ve aleykümelam.Selamün aleykümm....
.
Bundan hiç şüphem yok,iyi ki varsınızOlcak olcak sen rotanı çiz biz desteğiz sana canım
Ekmek yok mu canım?buda benim kahvaltım...bir haftadır böyle kahvaltı yapıyorum akşamlarıda iyi gitti genelde bi dün akşam geç saatte birazcık kaçırdım ve bugun tartı hemen artıdaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?