Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm....

yelizcim benim büyük kızın(7 yaşında)geçen ağustosta ayağı kırıldı 9 vida ve bir plak takıldı...şuan iyi elh ama onların çıkarılması lazım...okullar kapandığı gibi yapıcaktık doktoruyla öyle konuşmuştuk sonrasındada 10 15 gün ayağını basmaması gerekiyormuş ramazan sonuna kadar iyileşir diye düşündük ama doktorla bozuştum şimdi başka hastane ve doktor bakıyorum biri var ama henüz gidemedik görüşmeye...sanırım salıya kalıcak...kuzumda biliyo herşeyi okulların kapanmasını istemiyo oyüzden çok çekti çocuğum korkmakta haklı...böyle işte canım...

ve aleyküm selam...
canım yaaa allahım bu ameliyat işini hayırlısı ile şifayla en tezinden yoluna soksun inş.
sende yıprandın ama imtihan inş böyle düşün, kızın içinde imtihan aslında, çocuk ama ilerde bu yaşadığı sıkıntı onun için avantaj olacak inş benim kanaatime göre.
kızının burcu neydi? balıkmı?
kuzucuğuna da kıyamam yaaa...
rabbim beterinden korusun inş.

aminn aminn...
evet canım balık burcu...

boğaza nazır çay şahanedir tabi...o polar boğaz havası çarpmasın diye...çok meşhur buralarda....bende özledim...bir ara bi kaçarız inş bizde...

aminn aminn...
evet canım balık burcu...

boğaza nazır çay şahanedir tabi...bende özledim...bir ara bi kaçarız inş bizde...

inş kaçın canım: )
balıklar çok hassas olurlar, oradan tahmin ettim balıkmı acaba diye, mistik bir yanlarıda vardır.
neyse geçer bakalım bugünlerde inş canım benim.

bende gidiyimde bir çay demliyim kendime, sonra da kül kedisi moduna geçerim: )
biraz midem ağrıyo bugün, bi kaç gündür salçalı sarımsaklı mideye dokuncak şeyleri kaçırdım, ondan ağrıyo.

kızlar geçen çok komik bişey yaşadım sizede anlatıcam.
dolmuşa bindim, neyse 3. sırada koltuğa oturdum.
bizim burda öyledir, parayı öndekine verirsin o da öne verir derken şoföre gider para, üstüde o şekilde geri gelir.
neyse parayı öne uzattım, uzatırken parayı yere düşürdüm, öndeki eğildi aldı, dolmuş usulunü bilemediğinden heralde kalktı verdi, geldi geri oturdu, bende ona zahmet olmasın diye ben alırım üstünü dedim kendim kalktım, kalktım ama kucağımda telin olduğunu unutmuşum, ben ayağa kalkınca telefonum yere düştü telefon bi yana kapağı bi yana gitti, neyse önümdeki bu sefer telefonumu topladı verdi, neyse ben teli aldım şoförden para üstü bekliyom ayakta, adam kağıt bozuklar halinde üstü uzattı, bu seferde o bozukları alıyım derken 2bozuk parayı yere düşürdüm, bu seferde başka biri onları topladı verdi verirkende al kardeşim diyor: ))))
allahım ne olduğumu şaşırdım, gülecem gülemedim, utandım o bir ayrı, inanın inene kadar bir kere daha bişey yapmayım diye dümdüz durdum, ama yine inerken yaptım yapacağımı inerkende parmağımdaki yüzüğü çarptım kapının demirine taaak diye: )
şoför demiştir çattık belaya diye: D
ogün ne oldu öyle aklım hala almıyor, hani nurhan varya dizideki, yok artık diyor ya, o hesap oldum valla: )

kasimpati meyra bozmuş sağolun kızlar çok.zor bir dönem geçiriyorum...
bonus canım ilk 4 sene önce başladım başka ila larda kullandım ama bıraktım.çok kilo yaptı..o yüzden pro içiyorum..kilo yapmıyor iyiyim bırakayım diyorum korkuyorum hastalsnirim diye....gerçi bu sıra içmeden kesin hastalsnirim..
mavipatikler derya diyor evet ama ben diyet ile birlikte iki mille yaptım genellikle kilo verdiğim dönemde sikilasiyordun çok fazla iki gündür yapamadım bugün insallah

selamun aleyküm güzeller
bugün pek bi tembelim hiç birşey yapasım yok. yaprak almıştım sadece onu koydum şişeye başkada bir iş yapmadım.

evet canım gerçekten farklı oluyor. bende avrupaya giderken arkadaşlarıma sordum istediğiniz birşey varmı diye sadece aktariye şeyler istediler. ençokta uludağdan kekik getir dediler. onlar için dağa çıkıp kekik topladım. aslında evdede kalmadı kekik bu sene yine çıkar toplarım inşallah

selamün aleyküm...

Selamün aleykümm....
.
ve aleykümelam.

Bugunku menum

Sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
1 dilim peynir
2 kucuk domates

Ara
Yarim muz

Ogle
2 salatalik
2 probiuotik yogurt
1 dilim ekmek

Ara
10 badem
2 kayisi
1 bardak ayran

Aksam
2 kasik makarna
2 haslanmis patates kucuk
Salata
Ayran

Spor
Victoria secret 10 haftalik egzersiz programi 1. Hafta cumartesi sporu
40 dk

Su
2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…