Yemin sesli güldüm,Allah iyiliğini versin :)))))kızlar geçen çok komik bişey yaşadım sizede anlatıcam.
dolmuşa bindim, neyse 3. sırada koltuğa oturdum.
bizim burda öyledir, parayı öndekine verirsin o da öne verir derken şoföre gider para, üstüde o şekilde geri gelir.
neyse parayı öne uzattım, uzatırken parayı yere düşürdüm, öndeki eğildi aldı, dolmuş usulunü bilemediğinden heralde kalktı verdi, geldi geri oturdu, bende ona zahmet olmasın diye ben alırım üstünü dedim kendim kalktım, kalktım ama kucağımda telin olduğunu unutmuşum, ben ayağa kalkınca telefonum yere düştü telefon bi yana kapağı bi yana gitti, neyse önümdeki bu sefer telefonumu topladı verdi, neyse ben teli aldım şoförden para üstü bekliyom ayakta, adam kağıt bozuklar halinde üstü uzattı, bu seferde o bozukları alıyım derken 2bozuk parayı yere düşürdüm, bu seferde başka biri onları topladı verdi verirkende al kardeşim diyor: ))))
allahım ne olduğumu şaşırdım, gülecem gülemedim, utandım o bir ayrı, inanın inene kadar bir kere daha bişey yapmayım diye dümdüz durdum, ama yine inerken yaptım yapacağımı inerkende parmağımdaki yüzüğü çarptım kapının demirine taaak diye: )
şoför demiştir çattık belaya diye: D
ogün ne oldu öyle aklım hala almıyor, hani nurhan varya dizideki, yok artık diyor ya, o hesap oldum valla: )
Ekmek yok mu canım?
Ne güzel yaa,ekmek olmadan hiç doyamıyorum ben.. Karatay diyeti bu değil mi?ekmek yok canım...ben anormalim ekmekte bi orta yolu tutturamadım hep yiyom ya hiçç.ama bu şekilde kahvaltı yaptığım zaman hiç acıkmıyorum..şuan 7 saat oldu hala hiç açlık yok...he gözüm aç tabi doyuramadım bir türlü..ama inatlaşıyom gözümle şuan bakalım kim kazanıcak...
Ne güzel yaa,ekmek olmadan hiç doyamıyorum ben.. Karatay diyeti bu değil mi?
2 yumurtanın tansiyona kolesterole zararı olmaz mı acaba? Gerçi ekmeksiz doymuyorum ama tok tutuyorsa denemekte fayda var..yani sayılır malzemem oldukça yapmaya çalışıyorum..bu şekilde yiyince doyuluyo bi dene bence..bende normalde ekmeksiz yapamam sanıyorum ama karatay kahvaltı yapınca hiççç aramıyorum...karataya göre eksik bi kahvaltı aslında...
çok geçmiş olsun ya küçücük daha prenses.. korkuyodur canım benim..Selamün aleykümm....
yelizcim benim büyük kızın(7 yaşında)geçen ağustosta ayağı kırıldı 9 vida ve bir plak takıldı...şuan iyi elh ama onların çıkarılması lazım...okullar kapandığı gibi yapıcaktık doktoruyla öyle konuşmuştuk sonrasındada 10 15 gün ayağını basmaması gerekiyormuş ramazan sonuna kadar iyileşir diye düşündük ama doktorla bozuştum şimdi başka hastane ve doktor bakıyorum biri var ama henüz gidemedik görüşmeye...sanırım salıya kalıcak...kuzumda biliyo herşeyi okulların kapanmasını istemiyo oyüzden çok çekti çocuğum korkmakta haklı...böyle işte canım...
iyi bakalım istediğin olmuş :)kv ler yarın gelcekmiş, en azından rabbim yarı yarıya kabul etti duamı rabbime sonsuz şükürler olsun hep inş...
yarın gelmeleri daha iyi, bende az evde işlerim var yapacağım onları hallederim inş.
allahım yaaa meyra alemsinkızlar geçen çok komik bişey yaşadım sizede anlatıcam.
dolmuşa bindim, neyse 3. sırada koltuğa oturdum.
bizim burda öyledir, parayı öndekine verirsin o da öne verir derken şoföre gider para, üstüde o şekilde geri gelir.
neyse parayı öne uzattım, uzatırken parayı yere düşürdüm, öndeki eğildi aldı, dolmuş usulunü bilemediğinden heralde kalktı verdi, geldi geri oturdu, bende ona zahmet olmasın diye ben alırım üstünü dedim kendim kalktım, kalktım ama kucağımda telin olduğunu unutmuşum, ben ayağa kalkınca telefonum yere düştü telefon bi yana kapağı bi yana gitti, neyse önümdeki bu sefer telefonumu topladı verdi, neyse ben teli aldım şoförden para üstü bekliyom ayakta, adam kağıt bozuklar halinde üstü uzattı, bu seferde o bozukları alıyım derken 2bozuk parayı yere düşürdüm, bu seferde başka biri onları topladı verdi verirkende al kardeşim diyor: ))))
allahım ne olduğumu şaşırdım, gülecem gülemedim, utandım o bir ayrı, inanın inene kadar bir kere daha bişey yapmayım diye dümdüz durdum, ama yine inerken yaptım yapacağımı inerkende parmağımdaki yüzüğü çarptım kapının demirine taaak diye: )
şoför demiştir çattık belaya diye: D
ogün ne oldu öyle aklım hala almıyor, hani nurhan varya dizideki, yok artık diyor ya, o hesap oldum valla: )
Ay kiyamam ben ona yaselamün aleykümm... bol gezmeli, yorucu ve full diyetsiz bi gün geçirdim... ayyy ne yorgunum..
10da kalktık. evi bi toparladım.. kahvaltı yapmadan çıktık. sadece bi bardak süt içtim. kedişlerimizi veteriner amcasına götürdük :)
giderken inanılmaz miyavladılar.. hiç sevmiyolar yolculuğu.. zaten yolumuz 1.5 saat. aşılarını oldular. bakımları yapıldı. tırnakları kesilirken veteriner telefonla konuşuyodu tırnağını derin kesti birinin. şu saat oldu hala kanıyo. sinir oldum..
sonra yemek faln yedik. eee dışarda olunca bol kalorili saçma sapan şeyler yedim.
aaa bu arada english home dan yatak örtüsü aldım çok tatlııı :))
sonra geldik. gelirken yol da çok uzadı. bir sürü partinin konvoyları falan vardı. trafik oldu epey....
eve geldim, evi süpürdüm, toz aldım, sabah koyduğum çamaşırları çıkardım, yenilerini koydum, duş aldım.. şimdiiii koltuğa oturdum size yazdıımm... :)
çok geçmiş olsun ya küçücük daha prenses.. korkuyodur canım benim..
iyi bakalım istediğin olmuş :)
allahım yaaa meyra alemsin
tok tutmak konusunda üstüne yok yumurtanın üstelik ister haşla ye ister tereyağıyla tavada pişir ben her türülüsünü seviyorum oburlukta üstüme yokturda...2 yumurtanın tansiyona kolesterole zararı olmaz mı acaba? Gerçi ekmeksiz doymuyorum ama tok tutuyorsa denemekte fayda var..
selamün aleykümm... bol gezmeli, yorucu ve full diyetsiz bi gün geçirdim... ayyy ne yorgunum..
10da kalktık. evi bi toparladım.. kahvaltı yapmadan çıktık. sadece bi bardak süt içtim. kedişlerimizi veteriner amcasına götürdük :)
giderken inanılmaz miyavladılar.. hiç sevmiyolar yolculuğu.. zaten yolumuz 1.5 saat. aşılarını oldular. bakımları yapıldı. tırnakları kesilirken veteriner telefonla konuşuyodu tırnağını derin kesti birinin. şu saat oldu hala kanıyo. sinir oldum..
sonra yemek faln yedik. eee dışarda olunca bol kalorili saçma sapan şeyler yedim.
sonra geldik. gelirken yol da çok uzadı. bir sürü partinin konvoyları falan vardı. trafik oldu epey....
eve geldim, evi süpürdüm, toz aldım, sabah koyduğum çamaşırları çıkardım, yenilerini koydum, duş aldım.. şimdiiii koltuğa oturdum size yazdıımm... :)
selamün aleykümm... bol gezmeli, yorucu ve full diyetsiz bi gün geçirdim... ayyy ne yorgunum..
burda sagliga degil insana onem veriyolar ordakiler niye kemciriyo anlamiyom biyerkerimi kalkiyo.ben dogumda ebemi tekmeledi duvara yapisti geldi daha beni tesselli etti.elimi tuttu. masaj yapti.ordada popoya vuruyolar yaparken banami sordun diye. inan ben tahammul edemiyom saglik bu ya .bazen iste tr yi bu konuda sevmiyorum.susup teli kapatmanda sakin bi yapin oldugunu belli ediyo.ben bi sinirlenim bak sen bana. neyse takma kafa dua et annelerin duasi kabul olur.uzulme oldumu optum.kizina acil sifalar.gececek inan ALLAH a oldumu.hersey ondan.esim kanseri atlatti kizima 3aylik hamile idim.ve bunun tek devasida ettigimiz dualarin kabulu ile oldu. dua dua dua oldumu canimm optum bende etcem elimden geldince.Selamün aleykümm..
canım sıkkın gene hastaneden aramadılar 15 günü geçti ben doktoru aradım kendimi tanıttım sanki daha önce çok kereler arayıp rahatsız etmişim muamelesi yapıp azarladı bir sürü benle uğraşıcak hali yokmuş falan onlar arayana kadar beklicekmişim gün belirlediklerinde arıyacaklarmış nezaman olursa bahtımaymış falan ters bi anına dek geldim herhal bende sinirden tamam dedim kapattım ama o doktoruda hastaneyide sildim...aneztesi raporları hazır bana yaptığı şeye bak kontrole gittiğimizde ne güzel konuşup anlaşmıştık ne oldu anlamadım...eve yakın olan hastaneden randevu alamıyorum ilk gittiğimiz özele gidicez sanırım ama 2500 lira fiyat çıkarmışlardı taa ozamanlarda..parayıda koydum kenara kızım iyi olsun yeterki ama bütün tahlileri yenilicekler muhtemelen kuzum çok korkuyo kan verirken ağlamaktan elimde yığılıyo kusuyo falan bu sıkıntıları anlamıyolar malesef...öyle işte içim çok dolu kuzumun o halleri geliyo sürekli gözümün önüne ağlıyorum...oda biliyo soruyo sorguluyo hep kısa cevaplarla konuyu değiştiriyorum...ameliyattan çok kızımın bu duygusallığından narinliğinden sıkıntı yaşıyorum...ay gene bi ton yazmışım kusura bakmayın...
bonuscum döktürmüşsün gene ve çok haklısın herkelimesine katılıyorum...o azminden accık bana da bulaşır inş...gerçi bu hafta fena sayılmam bende atıştırmaları bıraktım ve iki öğün güzel yiyorum...nasıl oldu anlamadım iki günde iki kilo eksilmişim...burası banada iyi geliyo iyiki varsınız...
nasipp bellimi olur...
canım biz otele hitmiştik çarsamba donup cumartesi trabzondu plam şimdi ne yaparız bende bilmiorum daha erken gidenilirizMAVİPATİKLER ben bugün trabzondaydım. sen de yoldasın sanırım dimi :) buralar yağmurlu canımcım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?