Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yemin sesli güldüm,Allah iyiliğini versin :)))))
Bendensin canım,bende de çok olur böyle aksilikler :)))))

Ekmek yok mu canım?

ekmek yok canım...ben anormalim ekmekte bi orta yolu tutturamadım hep yiyom ya hiçç.ama bu şekilde kahvaltı yaptığım zaman hiç acıkmıyorum..şuan 7 saat oldu hala hiç açlık yok...he gözüm aç tabi doyuramadım bir türlü..ama inatlaşıyom gözümle şuan bakalım kim kazanıcak...

Ne güzel yaa,ekmek olmadan hiç doyamıyorum ben.. Karatay diyeti bu değil mi?

Ne güzel yaa,ekmek olmadan hiç doyamıyorum ben.. Karatay diyeti bu değil mi?

yani sayılır malzemem oldukça yapmaya çalışıyorum..bu şekilde yiyince doyuluyo bi dene bence..bende normalde ekmeksiz yapamam sanıyorum ama karatay kahvaltı yapınca hiççç aramıyorum...karataya göre eksik bi kahvaltı aslında...

2 yumurtanın tansiyona kolesterole zararı olmaz mı acaba? Gerçi ekmeksiz doymuyorum ama tok tutuyorsa denemekte fayda var..

selamün aleykümm... bol gezmeli, yorucu ve full diyetsiz bi gün geçirdim... ayyy ne yorgunum..
10da kalktık. evi bi toparladım.. kahvaltı yapmadan çıktık. sadece bi bardak süt içtim. kedişlerimizi veteriner amcasına götürdük :)
giderken inanılmaz miyavladılar.. hiç sevmiyolar yolculuğu.. zaten yolumuz 1.5 saat. aşılarını oldular. bakımları yapıldı. tırnakları kesilirken veteriner telefonla konuşuyodu tırnağını derin kesti birinin. şu saat oldu hala kanıyo. sinir oldum..

sonra yemek faln yedik. eee dışarda olunca bol kalorili saçma sapan şeyler yedim.

aaa bu arada english home dan yatak örtüsü aldım çok tatlııı :))

sonra geldik. gelirken yol da çok uzadı. bir sürü partinin konvoyları falan vardı. trafik oldu epey....

eve geldim, evi süpürdüm, toz aldım, sabah koyduğum çamaşırları çıkardım, yenilerini koydum, duş aldım.. şimdiiii koltuğa oturdum size yazdıımm... :)
çok geçmiş olsun ya küçücük daha prenses.. korkuyodur canım benim..
kv ler yarın gelcekmiş, en azından rabbim yarı yarıya kabul etti duamı rabbime sonsuz şükürler olsun hep inş...
yarın gelmeleri daha iyi, bende az evde işlerim var yapacağım onları hallederim inş.
iyi bakalım istediğin olmuş :)
allahım yaaa meyra alemsin

Ay kiyamam ben ona ya

2 yumurtanın tansiyona kolesterole zararı olmaz mı acaba? Gerçi ekmeksiz doymuyorum ama tok tutuyorsa denemekte fayda var..
tok tutmak konusunda üstüne yok yumurtanın üstelik ister haşla ye ister tereyağıyla tavada pişir ben her türülüsünü seviyorum oburlukta üstüme yokturda...

sağol canım...

Selam kızlar...pek yorgunum neden acaba?hem 3mile hem de disarda 80 dk yürüdüğü mden mi ki.........Bugün okuldan bi arkadasm cagirmsti oraya gittim.haliyle yaptklarndan yedim cikinca da yürüyerek döndüm.düşünün bugun telin adımmatiki 5.85 km ve 8535 adm gösteriyor.aferin bana:))

hayret bişey hayvanın tırnağı kesilirken telefonda konuşulurmu, yazı yaaa hayvancığa...

burda sagliga degil insana onem veriyolar ordakiler niye kemciriyo anlamiyom biyerkerimi kalkiyo.ben dogumda ebemi tekmeledi duvara yapisti geldi daha beni tesselli etti.elimi tuttu. masaj yapti.ordada popoya vuruyolar yaparken banami sordun diye. inan ben tahammul edemiyom saglik bu ya .bazen iste tr yi bu konuda sevmiyorum.susup teli kapatmanda sakin bi yapin oldugunu belli ediyo.ben bi sinirlenim bak sen bana. neyse takma kafa dua et annelerin duasi kabul olur.uzulme oldumu optum.kizina acil sifalar.gececek inan ALLAH a oldumu.hersey ondan.esim kanseri atlatti kizima 3aylik hamile idim.ve bunun tek devasida ettigimiz dualarin kabulu ile oldu. dua dua dua oldumu canimm optum bende etcem elimden geldince.

Kızlar eve geri donuyoruz yemekler cok cesıt olmasada guzeldı havuzda guzel ama lobı yok birsey yok havuz ve oda sadece begenmedim eşim grıp oglanın oksurugu arttı oburu ayagını incitti cıkalım dedik ama dun bol bol yuzdum
MAVİPATİKLER ben bugün trabzondaydım. sen de yoldasın sanırım dimi :) buralar yağmurlu canımcım :)
canım biz otele hitmiştik çarsamba donup cumartesi trabzondu plam şimdi ne yaparız bende bilmiorum daha erken gideniliriz
bu arada diyeti boxmadım sayılır :)

Yolcu kızına rabbim şifa versin canım benim bundada vardır bi hayırr
meyra cok tatlısın bi dolmuş yolculuguda beraber yapsapalım :)

Selamm herkese...gercekten ins.hayırlı bi gün olur...kizlar 3 mile ve 300 yarm mekik yaptm.bugune kadar diyet konusunda bu kadar kararlı olmamıştım.ins. bu defa sonuc alacam.75 olmak istiyrm.abimin dugune 2 ay kadar kaldı.ya kinada ya da nikahta giymeyi düşündüğüm bi elbisem var.cok pahalı almstm ve bir kere bile giymedm 2 yildr duruyo dolapta.42 beden arada bir cikaryrm deniyorm tekrar kaldryrm.gobek kismi kötü duruyo.ama zayiflayacam ve giyecem o elbiseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…