Vatana millete hayırlı olsun.. Güzel günler Türkiye için olsunoyumuzu verdik hayırlısı olsun ülkemiz için..
Herkes seçim havasına girmiş canım,kimseden ses çıkmıyor :))Kızlar dun 90.4 dum bugun 92 diteti bozmadım cok yuzdum moralım sıfıra indi bu saatte 1 tabak irmik helvası 1 kepek ekmeği yedim moddan dustum tartı yuzunden 2 mil yaptım bitek yardım edin
Yok canım daha cokvar gunume hatta adet doneminde 2 kilp verdim şiştim gibi 92 ile kendimi fit hissediodum daha cok spor yapasım geliodu yaparken bunalsamda tartısaki eksiler iyiydi artı olunca goctum kendimi şişmiş yuvarlak hissediorumHerkes seçim havasına girmiş canım,kimseden ses çıkmıyor :))
Günün yaklaşmış olabilir mi? Yaklaştığında da şişkinlik oluyor,sanırım uzun süredir diyet yapıyorsun.. Kısa bir müddet için durmuşta olabilir..
Havalar ısındı,ödem olabilir.. Iki gün maydonozu kaynat suyunu iç.. Bir sabah bir de uyumadan.. Hafifliyor insan 1 hafta yapıncaYok canım daha cokvar gunume hatta adet doneminde 2 kilp verdim şiştim gibi 92 ile kendimi fit hissediodum daha cok spor yapasım geliodu yaparken bunalsamda tartısaki eksiler iyiydi artı olunca goctum kendimi şişmiş yuvarlak hissediorum
Canm pes etme.diyet isi 3 5 gunluk bi is degil heleki bizim gibi cok fazlasi olanlar icin lbazen vucut duraklamaya geçebiliyor.sen dikkat ettekrar vermeye baslarsn.ayrica hergun tartiya cikma haftada bi kere cik.yedigin ictigin wc durumu falan biraz yaniltr her zamanYok canım daha cokvar gunume hatta adet doneminde 2 kilp verdim şiştim gibi 92 ile kendimi fit hissediodum daha cok spor yapasım geliodu yaparken bunalsamda tartısaki eksiler iyiydi artı olunca goctum kendimi şişmiş yuvarlak hissediorum
Yolcu kızına rabbim şifa versin canım benim bundada vardır bi hayırr
meyra cok tatlısın bi dolmuş yolculuguda beraber yapsapalım :)
oyumuzu verdik hayırlısı olsun ülkemiz için..
hosgeldin canim iki haftalik yogunluktan kimseye donemedim sen ii donmusun ortaligi bi foto ile karistirmisin.Vallahi beynim durdu
yenacim canimin ici.HERSEY ALLAH tan uzulme.dua et.abine.oldumu.Aminn.. Allah razı olsun..Allah sıralı ölüm versin..
KAlp krizi aniden kaybettik
---
Evet hiç sorma canım,okuduğum bir haberin resmini farkında olmadan kopi yapmışım herhalde.. Sakarlığım biraz meşhurdur :))hosgeldin canim iki haftalik yogunluktan kimseye donemedim sen ii donmusun ortaligi bi foto ile karistirmisin.sakaaa haa kizma olur oyle seyler.ben iki aydir burdayim daha ne nasil olur bilmiyom. takma kafa.babanada ALLAH gani gani rahmet eylesin. bol dua uzulmeki babanda uzulmesin. optum
Canim sen kafaya cok takiyosn biraz rahat ol ve oyle devametKızlar dun 90.4 dum bugun 92 diteti bozmadım cok yuzdum moralım sıfıra indi bu saatte 1 tabak irmik helvası 1 kepek ekmeği yedim moddan dustum tartı yuzunden 2 mil yaptım bitek yardım edin
Hayırlı haberlerle gel bonuscumYena gorevliydin sen dimi ben unuttum dinlenip anca gelirsin sanirim kimse ugramamis gundeme takilip kendimizden taviz vermeyelim.
Bugun dr gidicem insulin direnci sonucuma bakicak ve hakkimda karar vericek.
hayırlı sabahlar
Rabbim Hakkımızda hayırlısını versin şerlere zalimlere fırsat vermesin
Söyleyecek çok şey var amaAmin ins asuman abla kafam bozuk aklim almiyo bazi seyleri kk da siyasetten ban yemis biri olarak susayim ben en iyisi dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?