Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar dun 90.4 dum bugun 92 diteti bozmadım cok yuzdum moralım sıfıra indi bu saatte 1 tabak irmik helvası 1 kepek ekmeği yedim moddan dustum tartı yuzunden 2 mil yaptım bitek yardım edin
Herkes seçim havasına girmiş canım,kimseden ses çıkmıyor :))
Günün yaklaşmış olabilir mi? Yaklaştığında da şişkinlik oluyor,sanırım uzun süredir diyet yapıyorsun.. Kısa bir müddet için durmuşta olabilir..

Yok canım daha cokvar gunume hatta adet doneminde 2 kilp verdim şiştim gibi 92 ile kendimi fit hissediodum daha cok spor yapasım geliodu yaparken bunalsamda tartısaki eksiler iyiydi artı olunca goctum kendimi şişmiş yuvarlak hissediorum

Havalar ısındı,ödem olabilir.. Iki gün maydonozu kaynat suyunu iç.. Bir sabah bir de uyumadan.. Hafifliyor insan 1 hafta yapınca

Canm pes etme.diyet isi 3 5 gunluk bi is degil heleki bizim gibi cok fazlasi olanlar icin lbazen vucut duraklamaya geçebiliyor.sen dikkat ettekrar vermeye baslarsn.ayrica hergun tartiya cikma haftada bi kere cik.yedigin ictigin wc durumu falan biraz yaniltr her zaman

Selamün aleyküm...
Bugün motor taktım akşama kadar kendime...
Kvler geldi işte, oya gittim bi ara.
Bu akşam mutfaktan hiç çıkmadım gibi bişey...
Nilüfer abla sandık başında yoruldun mu....
Biz oya baya geç gittik, gorevlileri oldukça yorgun gördüm, 4gibiydi...
Oh tenhaydı ama ne güzel..

Yolcu kızına rabbim şifa versin canım benim bundada vardır bi hayırr
meyra cok tatlısın bi dolmuş yolculuguda beraber yapsapalım :)

Arada böyle olurum: )
E utanmazsan yanımdayken olur canımcım tabiki de: D
Sonra dolmuşta biz tanışmıyoruz demede: ))
Yüzme insanda ödem yapıyor, hemde baya yapıyor, artının en az yarısı yüzme ödemidir bence.

oyumuzu verdik hayırlısı olsun ülkemiz için..

Amin...
Akşam seçim sonuçları istediğim gibi olmayınca çok üzüldüm, dokunsalar oturup ağlayacaktım...
Hala bile üzgünüm duygusalım...
Sonuçları gördüğümde şok oldum ve de 2dk kadar boğazım sıkıyorlar gibi nefesim daraldı.
Bişey diyemiyorum şuan ve susuyorum ancak... Başkada bişey gelmez çünkü elimden.
Hayırlısı olsun İnşaallah.

Vallahi beynim durdu
hosgeldin canim iki haftalik yogunluktan kimseye donemedim sen ii donmusun ortaligi bi foto ile karistirmisin.sakaaa haa kizma olur oyle seyler.ben iki aydir burdayim daha ne nasil olur bilmiyom. takma kafa.babanada ALLAH gani gani rahmet eylesin. bol dua uzulmeki babanda uzulmesin. optum

Evet hiç sorma canım,okuduğum bir haberin resmini farkında olmadan kopi yapmışım herhalde.. Sakarlığım biraz meşhurdur :))
Allah Razı olsun canım benim,hepimizin ölenlerine Allah gani gani rahmet eylesin..

Gunaydin herkese kotu bir beslenmenin ardindan dr a gidecegimin verdigi bir rahatsizlik ve takdir edersinizki secim sonuclarindan dolayi bir moralsizlik ve endise icindeyim.

Görelim mevla neyler neylerse guzel eyler...

Yena gorevliydin sen dimi ben unuttum dinlenip anca gelirsin sanirim kimse ugramamis gundeme takilip kendimizden taviz vermeyelim.

Bugun dr gidicem insulin direnci sonucuma bakicak ve hakkimda karar vericek.
Hayırlı haberlerle gel bonuscum
Haftalık takip etmesi çok güzel inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…