Hayırlı haberlerle gel bonuscum
Haftalık takip etmesi çok güzel inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ya guzelde abla bi yerde bi sacmalik var neden her diyetisyen ayni seyi istemiyo bu isin belli kurali yokmu niye eksik yapiliyo. Ben insulin direncini tv den duydum esimded vardi kilo vermeye engel bi durum.
Ama gel gorki dr sadece troit hormonlarina bakti kan yaglarina bakti. Ben dedim benim insulin direncim var diye.
Yahu mubarek bu zikkimdan haberin yokmu senin bastan sen istesene benden.
:)) bakirkoyde bi diyetisyene gitmistim prolaktin hormonuna kadar bakmadigi bisey kalmamisti. O zaman ogrenmistim bende antidepresanlarn bana naptigini.Hiç aklım almaz benİm
Aleyküm selam MeyraSelamün aleyküm...
Maydonozu yesem aynı işi yapmaz heralde bugun alıp yarın baslayım suyuna cok saol canımHavalar ısındı,ödem olabilir.. Iki gün maydonozu kaynat suyunu iç.. Bir sabah bir de uyumadan.. Hafifliyor insan 1 hafta yapınca
Evet cumaları tartılmak en iyisi çıkmıycam cumaya kadar yolumuz cok uzunda indikce hevese geliodum inş cumaya inerim yineCanm pes etme.diyet isi 3 5 gunluk bi is degil heleki bizim gibi cok fazlasi olanlar icin lbazen vucut duraklamaya geçebiliyor.sen dikkat ettekrar vermeye baslarsn.ayrica hergun tartiya cikma haftada bi kere cik.yedigin ictigin wc durumu falan biraz yaniltr her zaman
Aa nie utanıyım canımcım vardır benimde oyle potlarım bazenArada böyle olurum: )
E utanmazsan yanımdayken olur canımcım tabiki de: D
Sonra dolmuşta biz tanışmıyoruz demede: ))
Yüzme insanda ödem yapıyor, hemde baya yapıyor, artının en az yarısı yüzme ödemidir bence.
Amin...
Akşam seçim sonuçları istediğim gibi olmayınca çok üzüldüm, dokunsalar oturup ağlayacaktım...
Hala bile üzgünüm duygusalım...
Sonuçları gördüğümde şok oldum ve de 2dk kadar boğazım sıkıyorlar gibi nefesim daraldı.
Bişey diyemiyorum şuan ve susuyorum ancak... Başkada bişey gelmez çünkü elimden.
Hayırlısı olsun İnşaallah.
evt takıorum hergun 3 mil 30 dk yuruyuss ve dıyetle verdım kılo sımdı ufak tefek diyet bozmalarımdan zıyade spordaki aksatmalarım canımı sıkıo 3 mil hiç yapasın yok hergun yapmazamda bozdum gersey mahvoldu gıbı gelioCanim sen kafaya cok takiyosn biraz rahat ol ve oyle devamet
canım çok kafana takma bu kadar. sen çok iyi gidiyosun. sakın ha umutsuzluğa kapılma. tartıda gördüğünün bir çok sebebi olabilir. şişkinlik, yüzme, sıcak havalar vs.. pes etme bu istikrarla yola devam et.. yolumuz uzun ama bence tünelin sonu karanlık değil. herşey güzel olacak :)Kızlar dun 90.4 dum bugun 92 diteti bozmadım cok yuzdum moralım sıfıra indi bu saatte 1 tabak irmik helvası 1 kepek ekmeği yedim moddan dustum tartı yuzunden 2 mil yaptım bitek yardım edin
ahh meyra ahhh... Rabbim büyüktür.. hayırlısını versin hakkımızda..Arada böyle olurum: )
E utanmazsan yanımdayken olur canımcım tabiki de: D
Sonra dolmuşta biz tanışmıyoruz demede: ))
Yüzme insanda ödem yapıyor, hemde baya yapıyor, artının en az yarısı yüzme ödemidir bence.
Amin...
Akşam seçim sonuçları istediğim gibi olmayınca çok üzüldüm, dokunsalar oturup ağlayacaktım...
Hala bile üzgünüm duygusalım...
Sonuçları gördüğümde şok oldum ve de 2dk kadar boğazım sıkıyorlar gibi nefesim daraldı.
Bişey diyemiyorum şuan ve susuyorum ancak... Başkada bişey gelmez çünkü elimden.
Hayırlısı olsun İnşaallah.
Yena gorevliydin sen dimi ben unuttum dinlenip anca gelirsin sanirim kimse ugramamis gundeme takilip kendimizden taviz vermeyelim.
Bugun dr gidicem insulin direnci sonucuma bakicak ve hakkimda karar vericek.
İnş tatlım ya sadece tartı deil moralimi bozan spor yapasım yok o mod gitti benden su an kosu bandındayıö 30 dk yuruyup 3 mil yapıodum bide 3 mil hiç yapasım yok koye gitcem 2 ay kosu bandı yok umudum 3 mildi inş yapasım olurselamün aleyküm canlarım.. burdan uzak olup menü paylaşmayınca bu kadarcıktan bişey olmaz deyip bişeyler yemeye başladım yine... tekrar menü paylaşmak en iyisi sanırım..
canım çok kafana takma bu kadar. sen çok iyi gidiyosun. sakın ha umutsuzluğa kapılma. tartıda gördüğünün bir çok sebebi olabilir. şişkinlik, yüzme, sıcak havalar vs.. pes etme bu istikrarla yola devam et.. yolumuz uzun ama bence tünelin sonu karanlık değil. herşey güzel olacak :)
ahh meyra ahhh... Rabbim büyüktür.. hayırlısını versin hakkımızda..
2001 yılında kriz olduğunda ben 10 yaşımdaydım.. çok küçüktüm belki ama yaşanılan herşey dün gibi aklımda..
babamın gözyaşlarını hiç unutmadım, hiç bi zamanda unutmayacağım.. 3 e katlanan borçlarımız, babamın ve abilerimin işsiz kalması, ev sahibinin evden çıkartması, babamın çocuk gibi ağlayışı...
Allah o günleri hiçbirimize yaşatmasın inşallah...
merakla bekliyorum canım. bakalım ne diyecek sana..
bu arada ben de burda devlet hastanesinin diyetisyenine gittim.. hiiiiiiiiiiiiiiçççççççççç ilgilenmedi. ben de devam etmeedim. ona moralimi bozsun diye gitmiyorum dimi sonuçta.. bi işe yaramıyosa kendi bildiğimi yaparım daha iyi dedim :)
her gün 3 mil yap koşu bandı olmasa da bence.. çok iyi gidiyosun modun hiç düşmesin..İnş tatlım ya sadece tartı deil moralimi bozan spor yapasım yok o mod gitti benden su an kosu bandındayıö 30 dk yuruyup 3 mil yapıodum bide 3 mil hiç yapasım yok koye gitcem 2 ay kosu bandı yok umudum 3 mildi inş yapasım olur
inş canım destek için cok cok saollllll :)her gün 3 mil yap koşu bandı olmasa da bence.. çok iyi gidiyosun modun hiç düşmesin..
Rica ederim canım benim,yapraklarından ziyade dalları çok ödem atıyor.. Ben denedim,gerçekten işe yarıyor.. Bir de çok iştah kesiyor,gece içmeme rağmen sabahları da iştahım olmuyordu.. Kalp ilacı aldığım için içemiyorum artıkVealeyküm selam
Maydonozu yesem aynı işi yapmaz heralde bugun alıp yarın baslayım suyuna cok saol canım
Final dönemindeyim diyete ara mi versem acaba
Bence vermemelisin. Çünkü önemli olan diyet değil sağlıklı beslenmek bunu hayatının bir parçası yapmalısın.
selamün aleyküm canlarım.. burdan uzak olup menü paylaşmayınca bu kadarcıktan bişey olmaz deyip bişeyler yemeye başladım yine... tekrar menü paylaşmak en iyisi sanırım..
canım çok kafana takma bu kadar. sen çok iyi gidiyosun. sakın ha umutsuzluğa kapılma. tartıda gördüğünün bir çok sebebi olabilir. şişkinlik, yüzme, sıcak havalar vs.. pes etme bu istikrarla yola devam et.. yolumuz uzun ama bence tünelin sonu karanlık değil. herşey güzel olacak :)
ahh meyra ahhh... Rabbim büyüktür.. hayırlısını versin hakkımızda..
2001 yılında kriz olduğunda ben 10 yaşımdaydım.. çok küçüktüm belki ama yaşanılan herşey dün gibi aklımda..
babamın gözyaşlarını hiç unutmadım, hiç bi zamanda unutmayacağım.. 3 e katlanan borçlarımız, babamın ve abilerimin işsiz kalması, ev sahibinin evden çıkartması, babamın çocuk gibi ağlayışı...
Allah o günleri hiçbirimize yaşatmasın inşallah...
merakla bekliyorum canım. bakalım ne diyecek sana..
bu arada ben de burda devlet hastanesinin diyetisyenine gittim.. hiiiiiiiiiiiiiiçççççççççç ilgilenmedi. ben de devam etmeedim. ona moralimi bozsun diye gitmiyorum dimi sonuçta.. bi işe yaramıyosa kendi bildiğimi yaparım daha iyi dedim :)
Gecmis olsun bonusuum. Dikkat et kendineGidemedim bugun hastayim cok halsizdim sabah yattim biraz da cocuklarla hicbisey kolay olmuyo sonra kalktm aradim dr u dedim ablam yarin gelicek bende onunla gelim hastayim diye tamam dedi.
Cocuklar durdukca islerimi yapiyorum. Bogazimda agriyo gecmiyo pofff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?