Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Ben geldim mantıcı bacı :))
Tüm gün mantı yaptık arada 2 tepsi de haşhaşlı yaptım eve geldim evdeki ahali aç onlara da köfte yaptım pilavım vardı zaten bir de çay koydum uzandım şimdi
Bir süre kımıldayamam artık

Tabi spordan biraz ödün verebilirsin sinav döneminde. Yiyecek olarak salata yap bence hem çabuk olur hemde doyurucu.

Gecmis olsun bonusum

Mutlu aksamlar hepinize...

Haftasonu baya yogun ve haraketli gecti,bu sabah'da misafir öncesi temizlige girisince ugrayamadim..Öyle cok yorgunum ki az önce oturabildim,hala da bitmis degil..
Misafir agirlamanin en güzel kismi evin dip köse temizleniyor olmasi sanirim..:)
Biraz gecmise göz atayim..:)

Buralarda en cok hora gecen seyler dafi abla,yoksa diger seyler rahatlikla bulunabiliyor...ben de aktar ürünlerimi,zeytin,zeytinyagi,peynir vs bircok seyi az da olsa getiriyorum tr'den...bu arada sen nasilsin,tekrar gidebildin mi doktora?

Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. 20 gündür bende diyet yapıyorum. 118 kiloydum 20 günde 7 kilo verdim suan 111 kiloyum.

Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun.

Gecmis olsun Bonus,dikkat et kendine..tadini seviyor isen taze zencefil cayi ic bol bol bogazlarin icin..

Bonuscum şifalar dilerim
Benim de eşim üşütmüş 2 gündür evde Dr a gitti antibiyotik vermiş neyse ki çok ağır değil de pek nazı yok :))

Gecmis olsun Asuman abla,acil sifalar diliyorum esine..nazi olmamasi cok iyi aman masallah diyelim,:)zira erkeklerin nazini cekmek zor oluyor,hele ki hastalarsa...:)

Gecmis olsun Asuman abla,acil sifalar diliyorum esine..nazi olmamasi cok iyi aman masallah diyelim,:)zira erkeklerin nazini cekmek zor oluyor,hele ki hastalarsa...:)
Sağol canım
Sana da kolay gelsin
Aslında çok kötü değil eşim yoksa Nazlıdır
Ama sesi Kısık işi de ses olmayınca olmuyor işte ramazana kadar düzelmesi lazım o nedenle bakıma aldık :) Haziran da Ihlamur demledim zencefil de içer zaten

selamun aleyküm güzeller
hastalara acil şifalar diliyorum.
benim diyetle aram hiç iyi değil. hergün artıdayım. ara sırada olsa buraya uğradığımda biraz frenliyorum.yoksa iyice alıp başını gidecek.

Buralarda en cok hora gecen seyler dafi abla,yoksa diger seyler rahatlikla bulunabiliyor...ben de aktar ürünlerimi,zeytin,zeytinyagi,peynir vs bircok seyi az da olsa getiriyorum tr'den...bu arada sen nasilsin,tekrar gidebildin mi doktora?
sağol canım. bugün ultroson için gittim. sonuçlar temiz çıktı. dr. birde jinekolog görsün dedi. jinekologdan randevu alamadım. ''ordan gelecek sonuca göre hareket edicez . ben problemin kalın bağırsakta olabileceğini düşünüyorum. onun içinde kolonoskopi yapılması gerekiyor'' dedi.

amin inş canım: (

geçmiş olsun canım.

ellerine sağlık ablacım...
mantıya bayılırım ben: )
yarın bizde komşuya sarma için yardıma gidicez.
eşinede geçmiş olsun, acil şifalar inş.

kvler öğlen gittiler.
ay kararsızlık ne kötü şeymiş, anneme gidip gitmemekte öyle kararsız kaldımki ilk defa senelerdir, kararı verince bir rahatlık çöktü üstüme: )
gitmemeye karar verdim, böylesi daha uygun oldu, hayırlısı bakalım.
rahatladım ama üzüldümde tabiki: ( çünkü çok özledim onları: ( ama neyse ramazandan sonra görüşcez inş.
annemi yine gördümde kardeşimi ramazan bitse 1senedir görmemiş olucam: (

günaydiiiinnn. . Günümüz hayirlarla dolu olsun insallah
2 yumurtayla omlet yaptim 1 dilim kepek ekmegi 1 bardak sutle kahvaltimi yaptim. Okuldayiz ogrenci yok. Sene sonu karne ve evrak isleriyle ugrasiyoruz..

gecmis olsun canim yeni okuyabildim.gittinmi doktora.

slm canm daha yeni okudum.sonucudu yaxdnmi bilmiyom ama sen iisindir insallah.

cok gecmis olsun canm.

kiyamam kuxuma cok gecmis olsun.

gecmis olsun canim biliyorum o hastaligi devamli yersin durmassinki sen bi hap vermedilermi.biraz sakinlestiryo ama yinede sen spora yaxil ii dusunmusun.bi nevi hipersktiflik gibi bu hastalik. yoksa mutfak kiltletcek kadar psikolojik degil. bi an once yazil oldumu spora.bu arada nerdensin almanyanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…