- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Yok ara vermek deyince gidip hamburgerlere saldırmıcam tabi kizaten akşam yememek ekmek kullanmamak gibi Kuralları istesem de bozamam bu saatten sonra Alışkanlık oldu ama işte yürüyüş olsun ya da daha planlı beslenme şu an için uygulamam imkansız yiyecek bir sey bulamam da cabası doyamıyorum iki gundur
Gecmis olsun bonusumGidemedim bugun hastayim cok halsizdim sabah yattim biraz da cocuklarla hicbisey kolay olmuyo sonra kalktm aradim dr u dedim ablam yarin gelicek bende onunla gelim hastayim diye tamam dedi.
Cocuklar durdukca islerimi yapiyorum. Bogazimda agriyo gecmiyo pofff.
selamun aleyküm güzeller
bugün pek bi tembelim hiç birşey yapasım yok. yaprak almıştım sadece onu koydum şişeye başkada bir iş yapmadım.
evet canım gerçekten farklı oluyor. bende avrupaya giderken arkadaşlarıma sordum istediğiniz birşey varmı diye sadece aktariye şeyler istediler. ençokta uludağdan kekik getir dediler. onlar için dağa çıkıp kekik topladım. aslında evdede kalmadı kekik bu sene yine çıkar toplarım inşallah
ve aleykümelam.
Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. 20 gündür bende diyet yapıyorum. 118 kiloydum 20 günde 7 kilo verdim suan 111 kiloyum.
Gidemedim bugun hastayim cok halsizdim sabah yattim biraz da cocuklarla hicbisey kolay olmuyo sonra kalktm aradim dr u dedim ablam yarin gelicek bende onunla gelim hastayim diye tamam dedi.
Bonuscum şifalar dilerim
Benim de eşim üşütmüş 2 gündür evde Dr a gitti antibiyotik vermiş neyse ki çok ağır değil de pek nazı yok :))
Sağol canımGecmis olsun Asuman abla,acil sifalar diliyorum esine..nazi olmamasi cok iyi aman masallah diyelim,:)zira erkeklerin nazini cekmek zor oluyor,hele ki hastalarsa...:)
sağol canım. bugün ultroson için gittim. sonuçlar temiz çıktı. dr. birde jinekolog görsün dedi. jinekologdan randevu alamadım. ''ordan gelecek sonuca göre hareket edicez . ben problemin kalın bağırsakta olabileceğini düşünüyorum. onun içinde kolonoskopi yapılması gerekiyor'' dedi.Buralarda en cok hora gecen seyler dafi abla,yoksa diger seyler rahatlikla bulunabiliyor...ben de aktar ürünlerimi,zeytin,zeytinyagi,peynir vs bircok seyi az da olsa getiriyorum tr'den...bu arada sen nasilsin,tekrar gidebildin mi doktora?
selamün aleyküm canlarım.. burdan uzak olup menü paylaşmayınca bu kadarcıktan bişey olmaz deyip bişeyler yemeye başladım yine... tekrar menü paylaşmak en iyisi sanırım..
canım çok kafana takma bu kadar. sen çok iyi gidiyosun. sakın ha umutsuzluğa kapılma. tartıda gördüğünün bir çok sebebi olabilir. şişkinlik, yüzme, sıcak havalar vs.. pes etme bu istikrarla yola devam et.. yolumuz uzun ama bence tünelin sonu karanlık değil. herşey güzel olacak :)
ahh meyra ahhh... Rabbim büyüktür.. hayırlısını versin hakkımızda..
2001 yılında kriz olduğunda ben 10 yaşımdaydım.. çok küçüktüm belki ama yaşanılan herşey dün gibi aklımda..
babamın gözyaşlarını hiç unutmadım, hiç bi zamanda unutmayacağım.. 3 e katlanan borçlarımız, babamın ve abilerimin işsiz kalması, ev sahibinin evden çıkartması, babamın çocuk gibi ağlayışı...
Allah o günleri hiçbirimize yaşatmasın inşallah...
merakla bekliyorum canım. bakalım ne diyecek sana..
bu arada ben de burda devlet hastanesinin diyetisyenine gittim.. hiiiiiiiiiiiiiiçççççççççç ilgilenmedi. ben de devam etmeedim. ona moralimi bozsun diye gitmiyorum dimi sonuçta.. bi işe yaramıyosa kendi bildiğimi yaparım daha iyi dedim :)
Gidemedim bugun hastayim cok halsizdim sabah yattim biraz da cocuklarla hicbisey kolay olmuyo sonra kalktm aradim dr u dedim ablam yarin gelicek bende onunla gelim hastayim diye tamam dedi.
İyi akşamlar
Ben geldim mantıcı bacı :))
Tüm gün mantı yaptık arada 2 tepsi de haşhaşlı yaptım eve geldim evdeki ahali aç onlara da köfte yaptım pilavım vardı zaten bir de çay koydum uzandım şimdi
Bir süre kımıldayamam artık
gecmis olsun canim yeni okuyabildim.gittinmi doktora.selamun aleyküm güzeller
hastalara acil şifalar diliyorum.
zeynepcim gelmişsin iyi yoruldun iyice bir dinlen.
nursena yine yollar görünmüş. Rabbim hayırl bir yeri nasibetsin.
kızlar benim biraz tadım kaçık. bir rahatsızlığım var ama kendime bile söylemeye korkuyorum. dr. gitmeyede korkuyorum . rahatsızlığımın ne olduğunuda bilmiyorum. dr. a gitmeye gerek kalmadan geçer inşallah
slm canm daha yeni okudum.sonucudu yaxdnmi bilmiyom ama sen iisindir insallah.kızlar bana saldıran kadın ile yarin savcılıkta görüşmemiz var neler olacak bakalim aslında polisten ben şikayeti geri almıştım ama savcılık bırakmıyor herhalde ilk defa başıma geliyor babam emekli başkomiser ama yinede adliye işin içinde olunca urperiyirum gerçi suçlu değilim kadın önce tele fon ile hakarette bulundu zaten...neyse bu gece sabah olmaz....ben iki gündür stresten yiyorum çok g erildim...bu arada baskı luk bozuldu iki sene gitmiyor bana baskul hergün çıktığım için birde tefall dijital aliyorumn bu sefer ucuzundan bakayim
cok gecmis olsun canm.Aksam yatakta okudum yazamadan uyudum cok kotuydum oksurukten boguluyorum sanki gordumki bi oksuren ben degilmisim :)
Yena :) dr troit kolesterol falan iyi gordu hic bi sorun yok dedi ama ama insulin direnciniz var dedi ilac kullaniyomusun dedi
Evet dedim gecen sene cikmisti ama kilo verirsem dusebilir diye bi dr tavsiyesiyle almadim dedim.
2 ay onceki sonuc insulin direnci simdi yeniden istiyo 10 saatlik aclikla ne diyim tamam dedim 1 ayda bile degisebilirmis. Zalimsin bunyem...
kiyamam kuxuma cok gecmis olsun.Gunaydin
Bugun yine hastane isleri var bizim bidiga idrar torbasini taktik bekliyoruz evdeyiz simdi yapinca esim hemen goturecek tahlile ogleden sonrada ultrason var tekrardan yine bizimkisi hafif isler Allah kotu hastaliklarla ugrasanlara hergun hastaneda uradan oraya kosanlara yardim etsin coccuklarimizdan kotulukler uzak olsun Allahim onlari korusun AMIN
gecmis olsun canim biliyorum o hastaligi devamli yersin durmassinki sen bi hap vermedilermi.biraz sakinlestiryo ama yinede sen spora yaxil ii dusunmusun.bi nevi hipersktiflik gibi bu hastalik. yoksa mutfak kiltletcek kadar psikolojik degil. bi an once yazil oldumu spora.bu arada nerdensin almanyanin.Ben de anlamadım,üstelik sigortayı aradığımda baya duygu sömürüsü de Yaptım ama işe yaramadı :) Dr kan değerleri iyi dedi ama kolesterol,tansiyon,kalp almış başını gidiyor dedi,nasıl oluyorsa ben de anlamadım :)) bu arada schilddrüse (Türkçe'si quatır sanırım) değeri de çok yüksek çıktı.. Spora yazılıcam da,3 vardiya çalışıyorum,yorgunluktan ihmal ederim korkusu da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?