Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cok gecmis olsun hemen pes etme dogal sifalara bak.dene mesela keci boynuzu pekmezi ve corek otunu tavsiye ederim.

sagaolsin canmmsjlari yeni okuyunca anca cvp veriyorum.

tsk gercek guzellik.mucckkk

eline saglik yenacm.gecen haftaki performans yok uzuldum.

Selamün aleykümm...

Rabbim şifa versin canım...

Rabbim şifa versin bonuscum...çocuklarla yatamıyon dinlenemiyosunda Rabbim kolaylık versin...

cok sagolun gecmis olsun dilekleri icin.opuldunuz.

darisi hepimizin basina.hep birlikte veemek beni dahada mutlu ediyo.900 le ikinci olcama hepimiz 500 veesekte sonuncu olsak daha iidi.kizlarrr hadiyinnn oruca az kaldi.hedefime ulasaniycam ama yinede deniycemm

Hala yazılıcam spora canım,yine tembelliğim üstümde kaç zamandır.. Almanya/Nürnberg.. Sende mi almanyadasın?

selam kızlar buzdolabi ni değiştirmek istedik 18 senelik cunki pazar günü çektim fişini dolabın dün gittik boschtan aldık alttan difrizlilerden dün akşam evim birinci kat ama merdivenlerden geçmedi iptal edildi bugünde gittim bekodan aldık servis bekliyorum insallah bu dolap geçer eski modellerden istemiyorum cunki ...bugün çok yogunum hafta sonu da kızımın yılsonu eğlencesi var alışverişide hallettim...insallah güzel geçer evlerimizde yanımızda olacak sorun çıkmaz insallah..

hayırlı olsun: )

Güle güle kullan derincim

Güle güle kullan canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…