cok gecmis olsun hemen pes etme dogal sifalara bak.dene mesela keci boynuzu pekmezi ve corek otunu tavsiye ederim.selamün aleyküm kızlar. doktora gittim geldim..
progesteron seviyem 0.6 gibi bişey çıktı. yani çok düşük.. yumurtlayamıyomuşum falan filan.. çok canım sıkıldı.
o yetmiyomuş gibi bi de insülin direnci mi ne zıkkım varmış. onun için de ilaca başladım.
guatr da var.. yazın ameliyat olacağım
25 yaşımda çürüğe çıktım yani.....
kafam bozuuuuuuuuuuuukkkkkkkkk
evdeki misafirle ne ksdar dinlenilirki.hala atlatamadim.cok az kaldi oksurukte geceydi bi.çok geçmiş olsun canım...
dinlen bol bol..
sagol canim.Funda cok gecmiş olsunn
spor 475
kılo cıx henüz tartılmadım nasıl heycan yaptım ya veremediysem die birazdaha işlerimi yapım tartılcam
sagaolsin canmmsjlari yeni okuyunca anca cvp veriyorum.günaydın kızlar hayırlı cumalar..
bütün hafta dikkat edip nasıl kilo almayı başardım inanın bilmiyorum ama artıdayım malesef
kilo bildirimi: 93.7
spor: 120 dk
hadi gözünüzaydın :) inşallah sonnuçlarınız iyi çıkarr
ilacı sütle içmeyi duymamıştım canım. bi deneyeyim öyle
olur mu canım öyle şey ne olacak :)
gecmiş olsuuunnn...
maşallah sana :)
tsk gercek guzellik.mucckkkve aleyküm selam
selamun aleyküm güzeller
hayırlı cumalar
tartımın pili bitmiş. üzerine çıktım LO dedi. beni aynı geçin
spor yok
meyra, elifunda, bonus geçmiş olsun güzeller kendinize dikkat edin
nursena heyecan merak var şimdi sende ondanda olabilir canım. inşallah ailecek rahat edebileceğiniz bir yere çıkar tayininiz sende rahatlarsın
yelizcim biran gözümde canlandırdım o halinizi çok güldüm. inşallah sonuçlarda sizin yüzünüzü güldürür.
sagol canimElifunda ve Bonus ikinize de cok gecmis olsun kizlar,acil sifalar diliyorum...
Nursena doktora gitmeyi ihmal etme lütfen,malesef tüm hastaliklarin kaynagi oldugu gibi guatr veya hormon hastaliklarininda en büyük sebebi stres...dilerim hersey gönlünüzce olsun..
eline saglik yenacm.gecen haftaki performans yok uzuldum.[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]1.Hafta[/TD]
[TD]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]2.Hafta[/TD]
[TD]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]3.Hafta[/TD]
[TD]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]4.Hafta[/TD]
[TD]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Asumanzeynep[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]91,4[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]91,7[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]88,3[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]88,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]88,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]105,6[/TD]
[TD]+1,3[/TD]
[TD]103,7[/TD]
[TD]-1,9[/TD]
[TD]103,4[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]88,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]86,1[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]86,1[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]87,6[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]69,3[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]69,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Kasımpatı35[/TD]
[TD]107[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]106,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]106,3[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]109,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]109,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]108,2[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]108,2[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD]108,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]123[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]124[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Mavipatikler[/TD]
[TD]94,2[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]92,8[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Elif1503[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]93,7[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]AynilEzgi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]98,4[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Moruçlukalem[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]90,4[/TD]
[TD]-2,1[/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Dafi[/TD]
[TD]95,3[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]95,2[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]95,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Selamün aleykümm...
Rabbim şifa versin canım...
Rabbim şifa versin bonuscum...çocuklarla yatamıyon dinlenemiyosunda Rabbim kolaylık versin...
cok sagolun gecmis olsun dilekleri icin.opuldunuz.Kİlo verenleri,kilosunu koruyanları bu çetin yol da mücadele eden ey yoldaşlar. hepiniz kucaklıyor sıkı sıkı sonra da şlap diye öpüyorum :)
Hastalar varmış dişi başı karışan çok geçmiş olsun :) Kızlarına dikkat etsin...
Elifunda meyra ve yeliz sizlere de çok geçmiş olsun...
Elifçim modun düşmüş moralin bozulmuş..Dilerim hayırlısıyla kavuşursunuz bebişlerinize...
Kasımpatı afiyet olsun çok sevindim beğenmenize..ben su koymadan yapıyorum canım...Kısık ateş ve ağzı kapalı olunca hemen yumuşuyor...
AynilEzgi,yeni yaşınız hayırlı olsun..
Frida kontrolunuz nasıl geçti.? Ayrıca oğlunun keçiboynuzu konusun da ki tespitine bayıldım ve hak veriyorum..
Tatil teklifini şiddetle kabul ediyorum noolur beni tatile götür...Ben Ali Nesin le tanıştım bir kitap fuarın da.. birlikte fotoğrafımız bile var naaber :))
MAvipatikler,çok geriyorsun kendini, yolumuz uzun duraklamalar elbet olacak elbet sıkılacağız...Tatilin ve eşinin keyfini çıkar bu kısa süreçte :) hem daha motive ve enerjik dönersin 4 günün sonun da sahalara..
asum, gadasını aldığım,gitmiş misafirlerin.? arttımı mayalılar :))
Nursenacım arkadaşların dediği gibi stres kaynaklıdır muhtemelen ama yine de ihmal etme git doktora muhakak...
Daficim,naaptın,diğer kontrollerini yaptırdınmı neticelenen kısım varmı.? acele cevap. stop. :)
Yolcu listeye ne zaman gireceksin madem kilo da kaybediyorsun resmileştir işi .? :)
Bu arada inşallah iyi bir hekim denk gelir de prenses hayırlısıyla atlatır operasyonu...
darisi hepimizin basina.hep birlikte veemek beni dahada mutlu ediyo.900 le ikinci olcama hepimiz 500 veesekte sonuncu olsak daha iidi.kizlarrr hadiyinnn oruca az kaldi.hedefime ulasaniycam ama yinede deniycemmYenacım tebrik ederim,keyfini çıkar birinciliğin.. :)) Elifunda ve Mavipatikler sizler de harikasınız kızlar,tebrikler..Darısı başımıza inşallah..
Yena benim kilom yanlış yazılmış canım,şu anda 98.800 üm..
Ben de çok kötü bir gün oldu,eşimle tartıştık..
Kahvaltı ara öğüne kadar herşey normaldi.. Öğlen yemeğinden sonra fena tartıştık.. Hırsımdan elime ne geçtiyse yedim,hem aşırı yemek hem de sinirden tansiyonum çok fena fırladı..
Uyumuşum,yeni uyandım..
Kendini berbat hissediyorum..
Bu yarışmayı sonuna kadar götürebilecek miyim dersiniz kızlar
Hala yazılıcam spora canım,yine tembelliğim üstümde kaç zamandır.. Almanya/Nürnberg.. Sende mi almanyadasın?gecmis olsun canim biliyorum o hastaligi devamli yersin durmassinki sen bi hap vermedilermi.biraz sakinlestiryo ama yinede sen spora yaxil ii dusunmusun.bi nevi hipersktiflik gibi bu hastalik. yoksa mutfak kiltletcek kadar psikolojik degil. bi an once yazil oldumu spora.bu arada nerdensin almanyanin.
selam kızlar buzdolabi ni değiştirmek istedik 18 senelik cunki pazar günü çektim fişini dolabın dün gittik boschtan aldık alttan difrizlilerden dün akşam evim birinci kat ama merdivenlerden geçmedi iptal edildi bugünde gittim bekodan aldık servis bekliyorum insallah bu dolap geçer eski modellerden istemiyorum cunki ...bugün çok yogunum hafta sonu da kızımın yılsonu eğlencesi var alışverişide hallettim...insallah güzel geçer evlerimizde yanımızda olacak sorun çıkmaz insallah..
Güle güle kullan derincimselam kızlar buzdolabi ni değiştirmek istedik 18 senelik cunki pazar günü çektim fişini dolabın dün gittik boschtan aldık alttan difrizlilerden dün akşam evim birinci kat ama merdivenlerden geçmedi iptal edildi bugünde gittim bekodan aldık servis bekliyorum insallah bu dolap geçer eski modellerden istemiyorum cunki ...bugün çok yogunum hafta sonu da kızımın yılsonu eğlencesi var alışverişide hallettim...insallah güzel geçer evlerimizde yanımızda olacak sorun çıkmaz insallah..
Güle güle kullan canım..selam kızlar buzdolabi ni değiştirmek istedik 18 senelik cunki pazar günü çektim fişini dolabın dün gittik boschtan aldık alttan difrizlilerden dün akşam evim birinci kat ama merdivenlerden geçmedi iptal edildi bugünde gittim bekodan aldık servis bekliyorum insallah bu dolap geçer eski modellerden istemiyorum cunki ...bugün çok yogunum hafta sonu da kızımın yılsonu eğlencesi var alışverişide hallettim...insallah güzel geçer evlerimizde yanımızda olacak sorun çıkmaz insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?