Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar bugun yine ogleden sonra hastanedeydik bidik icin idrar testi sonucunda iltihap cikti gecen hafta bide ishal olmustu kaka tahlili vermistik onda da iltihap cikti ama bi sikintisi olmadigi icin antibiyotik vemedi doktor bidaha tekrarlicaz idrar tahlilini ama neyse ogrendim bu sefer almak kolay olur bide voiding yaptiricaz tekrardan idrar kanallarinda kacak varmo diye cok zor bu islem cocuklar icin offffff nasil dayanicam bilmiyorum

Bide hastanede bi bayan vardi bugun Allahim biri elinde biri kucaginda iki cicuk zannedersin kendi dogurmamis kesin 45 kilo falandir genetik bisey heralde bu ya nasil beceriyorlar anlamiyorum cunku

slm kızlarrr nasılsınızz ve tainimiz açıklandı il BATMAN ilçeler 10 gün sona belli olcek hayırlısı olsun bakalım muğlada zayıflayamadm ot yiyerek doğuda zayıflarım belkim kebab yiyeyrek
Nursenacim hakkinizda hatlyirlisi olsun canim Allah yardimciniz olsun

selamun aleyküm güzeller
miafirlerimi uğurladım . leptop u elime aldım
eskiden kimler var diye bakardık hemen şimdi kör gibi yazıyoruz.

slm kızlarrr nasılsınızz ve tainimiz açıklandı il BATMAN ilçeler 10 gün sona belli olcek hayırlısı olsun bakalım muğlada zayıflayamadm ot yiyerek doğuda zayıflarım belkim kebab yiyeyrek
nursenacım hayırlı olsun. batman çok güzel ben çok beğenmiştim. şehirleşmesi güzel. gelişmiş bir il. inşallah gideceğiniz ilçede il kadar güzeldir.

Allah kolaylık verin canım. Rabbim şifalar verin bıdığına

hayırlısı olsun inş canım.
galiba eşinden ayrı kalıcağınız bir tayin olmadı dimi?

geçmiş olsun canım, zor olan işlem içinde allah kolaylık versin inş.

evet aynen kör gibiyiz: (

kızlar bu akşam gebelik testi yaptım, 2. çizgide çıktı silik olarak: )
6gün önce de yapmıştım ama 2.çizgi yoktu ozaman silikte olsa yoktu.
sizinlede paylaşıyım dedim: )))
öyle garip duygular içindeyimki...
hayırlısı olsun inş: )
2gün daha bekliyip tekrar test yapıcam, eğer çizgi koyulaşırsa kan tahlili yaptırıyım diyorum.

çok sevindim meyracım. Allah gönlünün muradını versin

elifcim aynen canım gidip herşeyi anlaticamda çok uzun surermis bu tür davalar 2 yada 3 sene her duruşmada g erilicem....birde can dostum dediklerim sırtımdan vurdu onu kabullenemiyorum
arastirtinmi eminmisin benim bildigim 6aydan fazla surmez bu tarz davalar.oda iki yada uc durusma olur.

hayirlisi canim. insaallah olur.dua edicem sana saglikli sihhatli bi kuzun olsun diye. mucckkkk

Canm cocugun icin Allah kolaylik versin.gercekten bazilari dogum yaptigi halde hoc kilo almıyorlar.benim olsa bi 20kilo alirim herhalde..gecen arkadasmla konustum.hamilelik boyu 4 kilo aldim zaten bebek 3 kilo dogdu diyo
Meyracm hayirli Meyracmhayirliugurlu olsun.hemen kan ver kesin sonuc cikar.olmadaydi silik de cikmazdi.hadi gozunaydin

Hayırlı olsun canım inşallah ilçe de iyi bir yer olur
Allah iyilerle karşılaştırsın
Artık karatay yaparsın bol bol kebapları götürürsün :)

Meyracım gözünaydın diyelim inşallah hayırlısıyla canım kesin haberi bekliyoruz

selamün aleyküm kızlar..
hayırlı olsun, hakkınızda hayırlısı budur demekki.. inşallah hemencecik geçer :)
canım ya kıyamam onsa. Allah bıdığının da senin de yardımcın olsun

meyraaaaaaaaaaaaaaa nasıl bekleyebiliyorsuuuunnn..... hemen git kan testi yaptır. kesin sonuç çıkar zateennn...
anaaammm senden çok heyecanlandım ben :) inşallahh bebişin vardır :)

Mesajı ben atmadığım halde bana bildirim gelmiş

Yorgun savasciniz geldi guzel haberler okudu sevindirik oldu :)

Dun giremedim dr a gittim geldim moralim iyi degildi. 500gr almissin dedi 500 gr da odem var dedi. Listeye uyucaksinki bende devamini getireyim dedi.

Cok zorluyorum kendimi kasıyorum dedim sen bide emziriyosun daha cok ozen gostermen lazim dedi.

Insulin direncim dusmus ilaca gerek yokmus artik bahanen kalmadi dedi.

Beyleyken beyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…