hayirlisi canim. insaallah olur.dua edicem sana saglikli sihhatli bi kuzun olsun diye. mucckkkk
Meyracm hayirli Meyracmhayirliugurlu olsun.hemen kan ver kesin sonuc cikar.olmadaydi silik de cikmazdi.hadi gozunaydin
Meyracım gözünaydın diyelim inşallah hayırlısıyla canım kesin haberi bekliyoruz
meyraaaaaaaaaaaaaaa nasıl bekleyebiliyorsuuuunnn..... hemen git kan testi yaptır. kesin sonuç çıkar zateennn...
anaaammm senden çok heyecanlandım ben :) inşallahh bebişin vardır :)
Meyraaaaa gozun aydin canim benim cok duygulandim kan testi sart degil idrar testleri dogru cikiyo sabahtan yap koyu cizgiyi gorursun Allahim her isteyene nasip etsin ins darisi diger hatunlarin basina
Yorgun savasciniz geldi guzel haberler okudu sevindirik oldu :)
Dun giremedim dr a gittim geldim moralim iyi degildi. 500gr almissin dedi 500 gr da odem var dedi. Listeye uyucaksinki bende devamini getireyim dedi.
Cok zorluyorum kendimi kasıyorum dedim sen bide emziriyosun daha cok ozen gostermen lazim dedi.
Insulin direncim dusmus ilaca gerek yokmus artik bahanen kalmadi dedi.
Beyleyken beyle
Ay hadi insallah mutlu haberlerini bekliyoruzkızlar bu akşam gebelik testi yaptım, 2. çizgide çıktı silik olarak: )
6gün önce de yapmıştım ama 2.çizgi yoktu ozaman silikte olsa yoktu.
sizinlede paylaşıyım dedim: )))
öyle garip duygular içindeyimki...
hayırlısı olsun inş: )
2gün daha bekliyip tekrar test yapıcam, eğer çizgi koyulaşırsa kan tahlili yaptırıyım diyorum.
canim mesajbenim ama gonderwn baskasi gozukuyoCanm cocugun icin Allah kolaylik versin.gercekten bazilari dogum yaptigi halde hoc kilo almıyorlar.benim olsa bi 20kilo alirim herhalde..gecen arkadasmla konustum.hamilelik boyu 4 kilo aldim zaten bebek 3 kilo dogdu diyo
Meyracm hayirli Meyracmhayirliugurlu olsun.hemen kan ver kesin sonuc cikar.olmadaydi silik de cikmazdi.hadi gozunaydin
Meyraaa cok cok sevindin teste filan gerek yok
ha mi le sinnnnnnnnnnnnnn
nasıl mutlu oldum bilemezsinnnnnnnn ay duygulandımm
Ay hadi insallah mutlu haberlerini bekliyoruz
canim mesajbenim ama gonderwn baskasi gozukuyo
Nursenacim hakkinizda hatlyirlisi olsun canim Allah yardimciniz olsun
hayırlısı olsun inş canım.
galiba eşinden ayrı kalıcağınız bir tayin olmadı dimi?
geçmiş olsun canım, zor olan işlem içinde allah kolaylık versin inş.
evet aynen kör gibiyiz: (
kızlar bu akşam gebelik testi yaptım, 2. çizgide çıktı silik olarak: )
2gün daha bekliyip tekrar test yapıcam, eğer çizgi koyulaşırsa kan tahlili yaptırıyım diyorum.
teşekkürederim hepinize kızlar inşallah iyi bir yer olur hakkımızda hayırlısı olsunnnHayırlı olsun canım inşallah ilçe de iyi bir yer olur
Allah iyilerle karşılaştırsın
Artık karatay yaparsın bol bol kebapları götürürsün :)
Bizden tek umut vadeden sensin :)))teşekkürederim hepinize kızlar inşallah iyi bir yer olur hakkımızda hayırlısı olsunnn
meramm çokkk sevindimmmm topiğimize bir bebek daha geliyo maşşallahhhh
anamm yena asu ben bi biz doğuramadık:)))))))
Gözün aydın canım.. Çok sevindim senin adınakızlar bu akşam gebelik testi yaptım, 2. çizgide çıktı silik olarak: )
teşekkürederim hepinize kızlar inşallah iyi bir yer olur hakkımızda hayırlısı olsunnn
meramm çokkk sevindimmmm topiğimize bir bebek daha geliyo maşşallahhhh
anamm yena asu ben bi biz doğuramadık:)))))))
Gözün aydın canım.. Çok sevindim senin adına
Evet canım havalar ısınınca kimse evde durmuyo demek ki :))Bizim topik bu aralar yine durgun biraz: (
slm kızlarrr nasılsınızz ve tainimiz açıklandı il BATMAN ilçeler 10 gün sona belli olcek hayırlısı olsun bakalım muğlada zayıflayamadm ot yiyerek doğuda zayıflarım belkim kebab yiyeyrek
kızlar bu akşam gebelik testi yaptım, 2. çizgide çıktı silik olarak: )
Gunaydinnn binisiniz geldiii hep evdede kendileri girmeye firsat bulamamistir.
Yeniden listeme uyma cabasindayim azucuk kacirsamda daha tam anlamiyla alisamadigim icin 3 gun diyeti bozarak kilo aldim ne kadan acı
Kasimpati ugramamisfrida araniyor yenanin firsati olmuyor nursena tasiniyor hala cocuk dogurma pesinde binisida allah bildigi gibi yapsin
daykodan umit kesildi pis kadin gelirse konusmam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?