Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirlisi canim. insaallah olur.dua edicem sana saglikli sihhatli bi kuzun olsun diye. mucckkkk

sağol canımmmm, kocaman öpüyorum.

Meyracm hayirli Meyracmhayirliugurlu olsun.hemen kan ver kesin sonuc cikar.olmadaydi silik de cikmazdi.hadi gozunaydin

sağol canımmmmmm...
cumaya inş kanı vericem, sonucu mutlaka paylaşırım sizinle.

Meyracım gözünaydın diyelim inşallah hayırlısıyla canım kesin haberi bekliyoruz

inş ablam, çok sağol....

meyraaaaaaaaaaaaaaa nasıl bekleyebiliyorsuuuunnn..... hemen git kan testi yaptır. kesin sonuç çıkar zateennn...
anaaammm senden çok heyecanlandım ben :) inşallahh bebişin vardır :)

sağol canım inş, çok sağol.
cumaya inş kan testi: )
yarın gün oturmama gitmem gerekli bugünde gidemedim, zaten aile hekimliğini bugün arıyorum hiç açmıyorlar, onlarda bugün dışarı çıkmışlar heralde, şimdi aile hekimleri evlerdeki yaşlı hastaları falanda geziyor ya öyle dışarı yani.
zaten aile hekimliği bir bakacakki aynı numara 20kere aramış: D

Meyraaaaa gozun aydin canim benim cok duygulandim kan testi sart degil idrar testleri dogru cikiyo sabahtan yap koyu cizgiyi gorursun Allahim her isteyene nasip etsin ins darisi diger hatunlarin basina

amiiiiiin, sağol canım benim..... cansın ne diyim...
yarın sabahtan bi daha yapayım bari.
hamilenin duası kabul olur derler, eğer hamileysem diğer tüm isteyen arkadaşlarım için bol bol dua ederim inş aklıma geldikçe, ben hep hamilelerin duasını istedim duları kabul olur diye...

insülin direncinin düşmesine çok sevindim, hadi gözünaydın canım: )
bakalım hamileysem benimde yakama yapışırlar şekerine falanda bakalım diye, bakalım bende ne çıkcak: (
inş iyi bişeyler çıkar hepsi....
artık kaçacak yerde kalmadı: )
sana geliyim saklanayım olmazmı: D

Ay hadi insallah mutlu haberlerini bekliyoruz
canim mesajbenim ama gonderwn baskasi gozukuyo

Nursenacim hakkinizda hatlyirlisi olsun canim Allah yardimciniz olsun

hayırlısı olsun inş canım.
galiba eşinden ayrı kalıcağınız bir tayin olmadı dimi?

geçmiş olsun canım, zor olan işlem içinde allah kolaylık versin inş.

evet aynen kör gibiyiz: (

Hayırlı olsun canım inşallah ilçe de iyi bir yer olur
Allah iyilerle karşılaştırsın
Artık karatay yaparsın bol bol kebapları götürürsün :)
teşekkürederim hepinize kızlar inşallah iyi bir yer olur hakkımızda hayırlısı olsunnn

meramm çokkk sevindimmmm topiğimize bir bebek daha geliyo maşşallahhhh

anamm yena asu ben bi biz doğuramadık:)))))))

Gözün aydın canım.. Çok sevindim senin adına

teşekkürederim hepinize kızlar inşallah iyi bir yer olur hakkımızda hayırlısı olsunnn

meramm çokkk sevindimmmm topiğimize bir bebek daha geliyo maşşallahhhh

anamm yena asu ben bi biz doğuramadık:)))))))

İnş canım, çok sağol.

Gözün aydın canım.. Çok sevindim senin adına

Sağol balım, ama daha kanda çıkmadı: D
Yani cuma vercem daha kanı.

Gunaydinnn binisiniz geldiii hep evdede kendileri girmeye firsat bulamamistir.

Yeniden listeme uyma cabasindayim azucuk kacirsamda daha tam anlamiyla alisamadigim icin 3 gun diyeti bozarak kilo aldim ne kadan acı
Kasimpati ugramamis frida araniyor yenanin firsati olmuyor nursena tasiniyor hala cocuk dogurma pesinde binisida allah bildigi gibi yapsin
daykodan umit kesildi pis kadin gelirse konusmam zaten

Meyraaa kall gizz gece tuttun ins seyini sabah test icin

Bu arada soylim eger hamilelik olmasaydi o cizgi hic cikmazdi silik yada koyu cikmasi onemli degil erken donemde silik cikar. Allah tamamina erdirsin. Muhtemelen 4 haftalik.

Sen yinede yaptir tabiki insan en cok ona guveniyo.

Son düzenleme:
Saglik ve mutluluk dolu günler arkadaslarim...

Dün yogunluk sebebi ile ugrayamadim,sabah tüm arkadaslar kahvaltiya geldiler,onlari ugurlayip evi ve mutfagi temizledim aksam tekrar misafirlerim geldi,ugurlar ugurlamaz kendimi kanepe'ye nasil attigimi ve sonrasini hatirlamiyorum...:)
Zannedersem dün yaptigim yanlis hareketten dolayi ayak bilegim incindi,üzerine bastikca öye cok aciyor ki anlatamam...
Evin hali berabat her tarafi süpürüp silmeliyim ama, ayagim...

slm kızlarrr nasılsınızz ve tainimiz açıklandı il BATMAN ilçeler 10 gün sona belli olcek hayırlısı olsun bakalım muğlada zayıflayamadm ot yiyerek doğuda zayıflarım belkim kebab yiyeyrek

Hayirli olsun nursena..Allah iyi insanlar ile karsilastirsin gideceginiz yerlerde..

Harika bir haber bu meyra,cok sevindim senin adina,tebrik ederim..dilerim hersey ümit ettigin gibi olsun bundan sonrasinda.

Yolumuz uzun,engel ve tavizlerimiz muhakkak olucak ama, inaniyorum ki hepimiz basaracagiz Bonus...
yoklugumu farketmis olmana da mutlu oldum sanki:)cok dikkatlisin...

Frida'yi ben de merak ettim,önemli bir durum yoktur insallah..Yena'da yogun sanirim,Allah kolaylik versin islerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…