- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
selamun aleyküm güzeller
bu sabah yine ayu kimin yedim yarın kesin artı çıkıcam.
kasımpatı geçmiş olsun
meyroşş merakla bekliyoruz yarını
Geçmiş olsun canımSaglik ve mutluluk dolu günler arkadaslarim...
Dün yogunluk sebebi ile ugrayamadim,sabah tüm arkadaslar kahvaltiya geldiler,onlari ugurlayip evi ve mutfagi temizledim aksam tekrar misafirlerim geldi,ugurlar ugurlamaz kendimi kanepe'ye nasil attigimi ve sonrasini hatirlamiyorum...:)
Zannedersem dün yaptigim yanlis hareketten dolayi ayak bilegim incindi,üzerine bastikca öye cok aciyor ki anlatamam...
Evin hali berabat her tarafi süpürüp silmeliyim ama, ayagim...
Sorma daficim bende de durum aynı kahvaltıda da yedim öğleden sonra da ev oturmasına gittim orda da yedim bir güzelselamun aleyküm güzeller
kasımpatı geçmiş olsun
gecmis olsun canim dinlen bencede is nasil olsa yapilirSaglik ve mutluluk dolu günler arkadaslarim...
Dün yogunluk sebebi ile ugrayamadim,sabah tüm arkadaslar kahvaltiya geldiler,onlari ugurlayip evi ve mutfagi temizledim aksam tekrar misafirlerim geldi,ugurlar ugurlamaz kendimi kanepe'ye nasil attigimi ve sonrasini hatirlamiyorum...:)
Zannedersem dün yaptigim yanlis hareketten dolayi ayak bilegim incindi,üzerine bastikca öye cok aciyor ki anlatamam...
Aleyküm selam meyracımSelamün aleyküm...
Bugün gün oturmam vardı oraya gittim, akşamda gezmedeydik ancak şimdi gelebildim.
Bu hafta bende izinli olmak istiyorum.
Yarın da inş gebelik için kan vermeye gidicem.
Hayırlı geceler
Kimseler yok bu sıralar
Birçoğumuz yoğunluktan gelemiyor veya diyetsizlikten sanırım
Ben de bu sıra sağa sola gittim vs pek gelemedim yediklerime ve su içmeye de dikkat edemedim dolayısıyla yarın tartılmak bile istemiyorum
Bu hafta sonu kızım sınava girecek yarın sınav yerlerine bakmaya gideceğiz inşallah
Dün kan vermiştim bugün sonucunu aldım 2 aydır ilaç kullanmama rağmen pek yükselmemiş Değerler hematolojiye gitmemi tavsiye etti aile hekimi
Aleyküm selam meyracım
Yarın hayırlı haberlerle gel inşallah
Saglik ve mutluluk dolu günler arkadaslarim...
selamun aleyküm güzeller
kasımpatı geçmiş olsun
Hayirli olsun nursena..Allah iyi insanlar ile karsilastirsin gideceginiz yerlerde..
Harika bir haber bu meyra,cok sevindim senin adina,tebrik ederim..dilerim hersey ümit ettigin gibi olsun bundan sonrasinda.
Yolumuz uzun,engel ve tavizlerimiz muhakkak olucak ama, inaniyorum ki hepimiz basaracagiz Bonus...
yoklugumu farketmis olmana da mutlu oldum sanki:)cok dikkatlisin...
Frida'yi ben de merak ettim,önemli bir durum yoktur insallah..Yena'da yogun sanirim,Allah kolaylik versin islerinde..
Meyraaa kall gizz gece tuttun ins seyini sabah test icin
Bu arada soylim eger hamilelik olmasaydi o cizgi hic cikmazdi silik yada koyu cikmasi onemli degil erken donemde silik cikar. Allah tamamina erdirsin. Muhtemelen 4 haftalik.
Sen yinede yaptir tabiki insan en cok ona guveniyo.
ben biseyler kacirdim galiba nereye nursena.ne tayini sendemi gidiyosun. hayirlisi herseyin.insallah ALLAH gonlunuzce verir optum.teşekkürederim hepinize kızlar inşallah iyi bir yer olur hakkımızda hayırlısı olsunnn
meramm çokkk sevindimmmm topiğimize bir bebek daha geliyo maşşallahhhh
anamm yena asu ben bi biz doğuramadık:)))))))
ayyy valla super olur. cok sevdim bu fikri.Çoook âmin :)))Eki Görüntüle 1554366
ee sen buralari birakirsan boyle olur.Bizim topik bu aralar yine durgun biraz: (
ayyy cok gecmis olsun.bosver isi gucu takma dinlen sen bi doktorongit olmazsa.Saglik ve mutluluk dolu günler arkadaslarim...
aman abla oyle gecmis olsun.insallah ordanda bisey cikmax.Hayırlı geceler
Kimseler yok bu sıralar
Birçoğumuz yoğunluktan gelemiyor veya diyetsizlikten sanırım
Ben de bu sıra sağa sola gittim vs pek gelemedim yediklerime ve su içmeye de dikkat edemedim dolayısıyla yarın tartılmak bile istemiyorum
Bu hafta sonu kızım sınava girecek yarın sınav yerlerine bakmaya gideceğiz inşallah
Dün kan vermiştim bugün sonucunu aldım 2 aydır ilaç kullanmama rağmen pek yükselmemiş Değerler hematolojiye gitmemi tavsiye etti aile hekimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?