Hayırlı cumalar canımselamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun.
kızlar YENA nın bilgisayarı bozulmuş. siteye giremiyormuş. düzelirse listeyi cumartesi yapabilirim dedi
Çok Sağol canım benim,benim de verdiğim koskoca 1 haftada bir az bişeycik.. Daha iyi olabilirdi ama bende bu Boğaz oldukça zor :))aynilezgi geçmiş olsun
nursena kolay gelsin
benim kilomda aynı hatta birazcık fazlası bile var ama onu yansıtmıyayım
Amanda aman tatilden bildirimde yaparmisarkadaslar tatildeyim bu hafta izinli olmak istiyorum. kucuk cocukla tatil akil kari degil valla cok yoruyo
Oglunun dogum gunu kutlu olsun canim askerligini evlendigini de gor insallah oluyo bazen oyle insan yogunluktan unutuyoAnaaamm ben bugun unuttum tartilmayi biride bi durtup hatirlatmamis
Oglumun dogum gunuydu bugun suprizimiz vardi onunla mesguldu aklim unutuvermisim.
Hamburger faciasi yasadim hemde hic bir guc ve etki altinda kalmadan hur irademle
Anaaamm ben bugun unuttum tartilmayi biride bi durtup hatirlatmamis
Oglumun dogum gunuydu bugun suprizimiz vardi onunla mesguldu aklim unutuvermisim.
Hamburger faciasi yasadim hemde hic bir guc ve etki altinda kalmadan hur irademle
Kiz meyra ne meraksizsin alsana bi test dahha evde yp idrardan ay ben panik atak olcam haselamün aleyküm: )
kızlar ben biran önce kan testi yaptırıyım dedikçe hep bir erteleme çıktı önüme: )
bende akışa bırakmaya çok fazla evmemeye karar verdim: )
bugün gitcektim dün akşam bir arkadaşım sen cuma verirsen pazartesi alabilirsin sonucu dedi, bence pazartesi ver salı al hem ozamana kadar bhcg değerlerin yükselmiş olur daha net olur daha iyi olur senin için dedi, bana da mantıklı geldi pazartesiye gitmeye karar verdim.
kalan ufak panik atak ilacımı biran önce bırakmam gerektiğini düşündüm bu sefer, pazartesiye doktoruma randevu aldım, aile hekimi kanı sabah alıyormuş artık çakıştırmadan gidebilirseeeem pazartesi halledicem her ikisinide ama çakışırsa kan yine salıya kalıcak: ) sonuç 1gün sonraya galiba.
neyse nasip hayırlısı bakalım, ben sonucu alır almaz sizi haberdar ederim, siz bitanesiniz,
iyiki varsınız canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?