Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günayydınnnn koşuşturmacalı günler yaşıyorum arkadaşlar saolsun birdaha göremicez diye vedalar yapıyo çocuklar anne denize gidelimmçığlıkları eşim den yükselen ev darma dağın akşama kadar napıyosun seslerii evin yarısı koli yarısı yıkanacak eşyalar yarısında cam eşyalar için kasalar beni bekleyen yün yatak işleriii ve yemek düzensizliği darmadağğın hayatım düzene girer biran önce yoka bunalımın kıyısındayımmm

kilo almamışım bu ara biraz hareketlşe veririm diyede umuyorum inşallah
yeni kilom 93,5
yenam teşekkürler

çocuklara öğretmenlere iyi tatilllerrr
büyük kızımın okuluna ordanda küçük kızıma gidicem akşamı ederim gene heralde

Kızlar moddan düştüm diyet günlüğümü yapsam diorum kk da off napsak yaaa
bide verip verip alanları okudum moral sıfır
Bı ayda 6.800 verdim sonra ki bir haftada hıc vermedim leslie yi bıraktım ve kızartma bile yedim
aslında ben 85 ustune hiç çıkmazdım şimdi 80 e insem diorum yıne 85 olur en cok kılom heralde dahasını almam gibi gelio 80 ken normal gozykuyorumm offf napım bilmiorum

selamün aleyküm: )
kızlar ben biran önce kan testi yaptırıyım dedikçe hep bir erteleme çıktı önüme: )
bende akışa bırakmaya çok fazla evmemeye karar verdim: )
bugün gitcektim dün akşam bir arkadaşım sen cuma verirsen pazartesi alabilirsin sonucu dedi, bence pazartesi ver salı al hem ozamana kadar bhcg değerlerin yükselmiş olur daha net olur daha iyi olur senin için dedi, bana da mantıklı geldi pazartesiye gitmeye karar verdim.
kalan ufak panik atak ilacımı biran önce bırakmam gerektiğini düşündüm bu sefer, pazartesiye doktoruma randevu aldım, aile hekimi kanı sabah alıyormuş artık çakıştırmadan gidebilirseeeem pazartesi halledicem her ikisinide ama çakışırsa kan yine salıya kalıcak: ) sonuç 1gün sonraya galiba.
neyse nasip hayırlısı bakalım, ben sonucu alır almaz sizi haberdar ederim, siz bitanesiniz,
iyiki varsınız canlar...

Anaaamm ben bugun unuttum tartilmayi biride bi durtup hatirlatmamis
Oglumun dogum gunuydu bugun suprizimiz vardi onunla mesguldu aklim unutuvermisim.

Hamburger faciasi yasadim hemde hic bir guc ve etki altinda kalmadan hur irademle
Oglunun dogum gunu kutlu olsun canim askerligini evlendigini de gor insallah oluyo bazen oyle insan yogunluktan unutuyo

Anaaamm ben bugun unuttum tartilmayi biride bi durtup hatirlatmamis
Oglumun dogum gunuydu bugun suprizimiz vardi onunla mesguldu aklim unutuvermisim.

Hamburger faciasi yasadim hemde hic bir guc ve etki altinda kalmadan hur irademle

oğlunun doğum günü kutlu olsun canım...
daha nice mutlu huzurlu hayırlı seneleri olsun inş tüm sevdikleri ile birlikte....

Kiz meyra ne meraksizsin alsana bi test dahha evde yp idrardan ay ben panik atak olcam ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…