Kiz meyra ne meraksizsin alsana bi test dahha evde yp idrardan ay ben panik atak olcam ha
Kiz niye soylemiyon hayirli olsun o zaman saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim ay cok heyecanlandimevde yaptım bi daha zaten dün sabah, yine pozitif canım: )
kanda yaptırmadım henüz.
Kiz niye soylemiyon hayirli olsun o zaman saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim ay cok heyecanlandim
Selam kızlar....şükür bugun tarti aldm.sabah bi tartilaym ins fazla artida degilimdir.bu arada nursena tayin icin ins kisa surede yerine alisirsin.benim bikac tane kuzenim polis yasadi cok sevdiler batmani hatta biri yaklaşık 10 yıl dalan kaldı.
Teşekkürler canm.umarm bol eksiler görürüm.tartın hayırlı olsun: )
Bonus oglunun dogum gunu kutlu olsn.nice saglikli yillara...meyra liste icin ellerine saglik.kiz sen ne kadar meraksizsn nen olsam on kere test yapmistm.yapsaydin ni kan testi.neyse canm tekrar hayirli ugurlu olsun.
Meyra bebiş saglıkla dogsun inşşşş
ilacı bırakman iyi oldu tatlım dikkat et artık herseye
bonus iyki dogmus oglusun nice yaslara
sporda 3. Olmysum eline saglık meyracım cok az yapmıştım halbuki
iyi geceler hepinizeee
Ablacim nasil oldun varmi sıkıntınhayırlı geceler güzeller
bınııs oluşunun doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı uzun ömürler versin
meyracım ellerine sağlık. sporcu güzelleri tebrik ederim.
Yataktan bildiriyorum uykum var dalamiyorum niye bi sorun cunku utum var yarina biraktigim aksamdan yapmam gereken.
Yarin kardesimin evinr gidicem ins bebek mevludu var. Kilo her yanimi kaplayan bir sorun oldugu icin gitmek istemiyorum pek ams olmaz tabiki giyerim 50 beden tunigimi giderim aga...
Gelecek olan insanlarda yani 55 ten 57 kiloya cikinca ekmegi kesen tipler
Gelin desen oldu 2 ayda 36 beden
Kiyasi dille yapmaz kimse ama o gozlerle yapilan kiyas yokmu ahh ah
Birde benim kendimi kiyaslamam var ki o en beteri
Iyi gecelrr
Allah hayırlı uzun ömürler versin yavruna canım..Anaaamm ben bugun unuttum tartilmayi biride bi durtup hatirlatmamis
Oglumun dogum gunuydu bugun suprizimiz vardi onunla mesguldu aklim unutuvermisim.
Hamburger faciasi yasadim hemde hic bir guc ve etki altinda kalmadan hur irademle
sağol canım yok çok şükür. hiçbirşeyim kalmadı. dr. gitsem ne söyliycem bilmiyorum. 10 gün hiç kesilmeden devam eden ağrıdan eser kalmadı.Ablacim nasil oldun varmi sıkıntın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?