sağol canım yok çok şükür. hiçbirşeyim kalmadı. dr. gitsem ne söyliycem bilmiyorum. 10 gün hiç kesilmeden devam eden ağrıdan eser kalmadı.
Meyracım senin adına çok sevindim sağlıcakla bebeciğini kucağına alırsın inşallah :)
nerden çıktı karşıma, ağlattı beni: (
çok güzel hazırlamışlar helal olsun.
tamam sustum ağlamıyom artık.
Musmutlu haftasonu olsun hepimize...
Lutfen kusura bakmayin teknik sebeplerden dolayi listeyi hazirlayamadim.esim ugrasiyor umarim kurtarir pc yi..Bu aksam yemekli misafirim var gecte olsa duzelduyse pc eger hazirlayacagim.
Gecen haftasonu da hic dinlenemedim bu hafta cocuklarla karne aktivitesi yapmakti planim ama olmadi
Onun disin da hayat herzaman ki yogunluguyla devam ediyor..
Bonus kisisi valla telle alakali birsey sanirim dun ozellikle giriyorum siteye mesaji dosuyorum hop ekran gidiyor cok sinir bozucuydu..Hayir ayiptir soylemesi beyim parayi basip en iyisinden aldiydi telefonu hahah.:)))
Ukalalikta son nokta. :)
Buradan da kutlarim emre kusun Yeni yasini..
Frida bebeem cik depresyondan inan ki hic iyi bisey degil...
Meyraaaaaa naaposunn..:))
hayirli haftasonlari arkadaslar...
Dün oldukca yogun oldugumdan bildirim yapamadim,birkac defa telefondan girmeye calistim ama anlayamadigim bir sebepten dolayi giris yapamadim bir türlu...
Hem benim ayak bilegimden hem de esimin rahatsizlanmasinin ardindan dün solugu hastanede aldik,neyse ki daha iyiyiz cok sükür...Rabbim saglik ile imtian etmesin insallah kimseyi...
Bu aralar modum düsük,keyfim yok...bir türlü adepte olamiyorum diyete..sizlerinde modunu düsürmemek adina bir süreligine izin istiyorum sizlerden bilhassa liste icin yena'dan...Yena'cim rica etsem beni listeden cikarabilir misin?
YENA basta olmak üzre gec bildirim yapip beklettigim icin hepinizden özür diliyorum arkadaslar,lütfen kusura bakmayin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?