Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Misafirlerim yatılı.. hala oturuyoruz..Eve iş getirdiğimi söyleyip izin istedim biraz :))
yalan değil bu da iş.

kilo verenleri,dereceye girenleri ve mücadeleyi bırakmayanları tebrik ediyorum...
İnancımızı kaybetmeyelim elbet biz de normal insan görünümün de olacağız..

--

Kasımpatı topraamm, geçmiş olsun . senin ayağın incinmiş umarım eşinin ciddi birşeyi yoktur..
Acil şifa diliyorum ikinize de ...
Ben seni izinli yazdım. kısa süreli bir vazgeçiş yaşıyosundur diye umuyorum..Öylesine kibar,düşünceli ve zarifsin ki büyük bir zevk ve merakla okuyorum mesajlarını...Özetle burayı bırakmanı istemiyorum :)) eminim diğer arkadaşlarımız da benim gibi düşünüyordur...bir hafta izinlisin sonra maaşından keserim haberin olsun.:)

Frida,
Gramı gramına hala aynıyız hadi haftaya kim inecek yahut çıkacak :)

Bonus,hamburgeri nerde yediniz ki :) Sanırım ben de yarın yiyebilirim gibi geliyor bana..:)
artı bildrimyoruz artık ok. hamburger yesekte...

Mavipatikler evin de değilmisin.? Neredesin ben kaçırdım galiba birşeyler..

Daficiğim kuzucum, ağrının bitmesine çok sevindim..

Asucum,başarılar diliyorum sınav da,Allah zihin açıklığı versin..Sadece tm den girecek dimi.?

Nur,iyi tatiller canım..

Nursenoş kolay gelsin..

yelizcim,elifçim,Derincim,bengisu,funda,aynilezgi,moruçlukalem sevgiler hürmetler..

Yenacım neden kilo yazmıyor bende canım

HAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. _________ AynilEzgi

HAFTANIN 2.si __________ -0,5 kg. _________ Nursena

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,2 kg. ___________ nhtylz
AYIN 1. si __________ - 4,2 kg. ______ Mavipatikler

AYIN 2.si __________ - 3,2 kg. _____ Moruçlukalem

AYIN 3 .sü _________ - 2,2 kg. _________ Elifunda

tebrikler kızlar: )
yenam ellerine sağlık...

: )))
ah biri bize maaş bağlasa artık, en azından emekli maaşı: )

bizden de sana sevgiler hürmetler ablam...

Şimdi anladım,ayın ve haftanın 1.si olarakmış :))

Gunaydin...mavi patikler o kadarda kasiyodun kendini bak ne guzel oldu aylik sonuc..

Birde bana bak.. Bir heves dr a gittim ilk hafta bile boyle degildim nereye gitti ilham azim?

Kasimpati sende arayi acma yenanin yazdiklarina bende katiliyorum. Burda olmalisin.

Sevgili yena :) malum yer var ya hani ordaydi iste karne gunuydu karneyi alan gelmis gibi fena kalabalikti. Dogum gunu dilekleriniz icin hepinize ayri ayri mutesekkirim :)))
Bu seneyi biraz kırık bir karneyle bitirdik seneye umudumuz cok ins.
En acisida dusuk karnesi icin degilde tel olmadigi icin kendini ezik hissetmesiydi. Okulda sokakta kendi aralarinda birbirlerini o kadar disliyolarki o kadar eziyolarki kendi cocukluguma bakip simdikiler icin uzuluyorum.

Ne kadar korursan koru yasadigi zamana bi ucundan ayak uyduracak mecbur.

Neyyyse ben bir de mevlud kazasi yasadim dun.
Ugradigimiz kazalari anlatmiyakmi yani :) kuralimizmi var bilmiyodum ben valla

Ya ben ne zaman kardesimin onemli bir gunu olsada gitsem mutlaka cocuklardan biri hastalanir dun duygunun bi atesi cikti orda olcuyolar 39.5

Bikac gundur alametleri vardi zaten biraz ruzgar yiyincede costu. Gelinimiz olcuyo panik oldu tugba abla cok yuksek atesi var yaniyo cocuk diyo
Bende ordaki bir pufa oturmus hukumet kadin tavrimla ve de felegin cemberinden gecmis durusumla bebiki emziriyorum panik yapmayin yeni uyandigi icin yuksek atesi duser birazdan diyorum gorcektiniz....

Sonuc olarak dr ve surup ne diyim biraz cok hasta oldular bu sene allah beterinden korusun

Selam bacılar
Akşam çok sıcaktı karpuz yiyesim geldi,sonra yanına beyaz peynir iyi gider dedim.. Ama ekmekle daha iyi olur dedim sonrasında..
Ne kadar yediğimi ne siz sorun ne de ben söylüyüm.. Tartıya çıkmaya cesaret edemiyorum

Bonuscum tel konusun da haklisin bircok konuda erkenden buyuyor cocuklar..cocuk olmadan genckiz,delikanli olluyorlar..kizimin arkadaslarinin cogu bir kac kez saclarini boyamistir kaslar aliniyor vb.
Ozetle uzucu gercekten..
Duyguya gecmis olsun...

Yelizcim iyi gezmeler..

Aynilezgi karpuz peynir guzel bir ikilidir ben de ekmekle severim niye yalan soyleyeyim.:)

Meyra cok heyecanli,coskulu ve duygusal gorunur ama bir o kadar da sukunetini korur olaylar karsisin da ..Saglam bir otokontrolu var..:)

---

Zeynep doktor isini ne yapti acaba..

Cocuklar gercekten cok hizli buyuyolar ve yetisemiyoruz onlara buyuk kizim 1. Sinifa giderken sunif arkadaslari facebook hesabin varmi diye sormuslardida bizimkide o ne ki demisti boyle seylerden uzak tutabildigim kadar uzak tutacagim cocuklarimi onlara surekli bunlarin cocuklara gore olmadigini tehlikeliolabilecegini buyuk insanlarin bile bazen hataya dusup oradakilere aldandigini anlatiyorum umarim basarabilitim onlari kotuluklerden uzak tutmayi cocuk yetistirmek ne zor is ya akil kari degil anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…