Sagol canim buarada bakalim planladiklarimizi yapabilecekmiyizBonuscum tel konusun da haklisin bircok konuda erkenden buyuyor cocuklar..cocuk olmadan genckiz,delikanli olluyorlar..kizimin arkadaslarinin cogu bir kac kez saclarini boyamistir kaslar aliniyor vb.
Ozetle uzucu gercekten..
Duyguya gecmis olsun...
Yelizcim iyi gezmeler..
Aynilezgi karpuz peynir guzel bir ikilidir ben de ekmekle severim niye yalan soyleyeyim.:)
Camasir demeyin bana zira sabahtan beri camasir makinesinin anasini aglattimMisafirlerle kahve iciyoruz anladiginiz gibi hala evdeyiz..oglum gidip gelip ne zaman paten alcaz diyor..
İslerim kaldi,camasirlar var bir suru..
Offff..
Benim oglanin var feysi esim acti iki yakin arkadasinin da var orda oynadiklari oyunlar varmis oyun oynuyor..benim fikrim alinmadan alindi hesap,izin vermezdim muhtemelen..nhtylz .!.:Cocuklar gercekten cok hizli buyuyolar ve yetisemiyoruz onlara buyuk kizim 1. Sinifa giderken sunif arkadaslari facebook hesabin varmi diye sormuslardida bizimkide o ne ki demisti boyle seylerden uzak tutabildigim kadar uzak tutacagim cocuklarimi onlara surekli bunlarin cocuklara gore olmadigini tehlikeliolabilecegini buyuk insanlarin bile bazen hataya dusup oradakilere aldandigini anlatiyorum umarim basarabilitim onlari kotuluklerden uzak tutmayi cocuk yetistirmek ne zor is ya akil kari degil anne olmak
Izin vermesen nolcak arkadaslar yetiyo olsun hesabida zirt pirt girmesinler daha iyi olur. Gencler gibi pozlar vermeler selfiler argo yazilar falan kalbim buyuyo he senin deyiminle :) emrede henuz uzak bunlardan iste ilkokul arkadaslarinin profillerine baktim gecen yine cok masum kalmis onlarin yaninda sukur.Benim oglanin var feysi esim acti iki yakin arkadasinin da var orda oynadiklari oyunlar varmis oyun oynuyor..benim fikrim alinmadan alindi hesap,izin vermezdim muhtemelen..
Izin vermesen nolcak arkadaslar yetiyo olsun hesabida zirt pirt girmesinler daha iyi olur. Gencler gibi pozlar vermeler selfiler argo yazilar falan kalbim buyuyo he senin deyiminle :) emrede henuz uzak bunlardan iste ilkokul arkadaslarinin profillerine baktim gecen yine cok masum kalmis onlarin yaninda sukur.
Hic is yapasim yok asiri fazla isteksizim nolcak bu halim
Kizlar esim yarin 1 haftalik izne cikiyo ramazan oncesi kizlari birazgezdirebilmek icin simdidem planlar yapildi su gun su bu gun bu diye en az hasarla atlatabilirim insallah su birkac gunu
Ne kadar korursan koru yasadigi zamana bi ucundan ayak uyduracak mecbur.
Ya ben ne zaman kardesimin onemli bir gunu olsada gitsem mutlaka cocuklardan biri hastalanir dun duygunun bi atesi cikti orda olcuyolar 39.5
Bikac gundur alametleri vardi zaten biraz ruzgar yiyincede costu. Gelinimiz olcuyo panik oldu tugba abla cok yuksek atesi var yaniyo cocuk diyo
Bende ordaki bir pufa oturmus hukumet kadin tavrimla ve de felegin cemberinden gecmis durusumla bebiki emziriyorumpanik yapmayin yeni uyandigi icin yuksek atesi duser birazdan diyorum gorcektiniz....
Sonuc olarak dr ve surup ne diyim biraz cok hasta oldular bu sene allah beterinden korusun
Hazir gaza geldim yazim az daha :) meyra duymasinda hanimlar noldu bu kiza ya hu?
Cok istiyodu bi bebek havalara ucmasi lazim degilmiydi pek sakin goruyorum kendusunu
Ya şokta henuz yada burda belli etmiyo icinden icinden ucuveriyo
Izin vermesen nolcak arkadaslar yetiyo olsun hesabida zirt pirt girmesinler daha iyi olur. Gencler gibi pozlar vermeler selfiler argo yazilar falan kalbim buyuyo he senin deyiminle :) emrede henuz uzak bunlardan iste ilkokul arkadaslarinin profillerine baktim gecen yine cok masum kalmis onlarin yaninda sukur.
Hic is yapasim yok asiri fazla isteksizim nolcak bu halim
He bende oyle dusunuyorumda hatta diyorumki hic gitmesemmi 4. Kontrol olucak elde var sifir burda yaslanmak istemiyorum ya emrenin evlenfigi gunleri burdan yazmak istemiyorum
Selam bacılar
Akşam çok sıcaktı karpuz yiyesim geldi,sonra yanına beyaz peynir iyi gider dedim.. Ama ekmekle daha iyi olur dedim sonrasında..
Ne kadar yediğimi ne siz sorun ne de ben söylüyüm.. Tartıya çıkmaya cesaret edemiyorum
Bonuscum tel konusun da haklisin bircok konuda erkenden buyuyor cocuklar..cocuk olmadan genckiz,delikanli olluyorlar..kizimin arkadaslarinin cogu bir kac kez saclarini boyamistir kaslar aliniyor vb.
Ozetle uzucu gercekten..
Duyguya gecmis olsun...
Yelizcim iyi gezmeler..
Aynilezgi karpuz peynir guzel bir ikilidir ben de ekmekle severim niye yalan soyleyeyim.:)
Meyra cok heyecanli,coskulu ve duygusal gorunur ama bir o kadar da sukunetini korur olaylar karsisin da ..Saglam bir otokontrolu var..:)
---
Zeynep doktor isini ne yapti acaba..
Benim oglanin var feysi esim acti iki yakin arkadasinin da var orda oynadiklari oyunlar varmis oyun oynuyor..benim fikrim alinmadan alindi hesap,izin vermezdim muhtemelen..
Canin cekmistir csnim ondan yemissindir muz la ekmegigüzel geçer inş tatiliniz canım: )
evet ama ayak uydurma dozu çok mühim...
amin, çok geçmiş olsun canım...
her ikiside var: ))))
hem bedenen ve zihinsel şok hemde çok seviniyorum tabiki çok belli etmesemde sizlere...
kafanızı da şişirmek istemiyorum canım fazla aslında: ))))
birde nilüfer ablam çok güzel anlatmış sağolsun halimi beni, delidolu biriyimdir ama genelde de sakinlik konusunda da kontrolü sağlarım çok şükür rabbime
çöz beni arap saçı, böyle bir yanımda var doğrusu: )
çok mutluyum tarifi zor... sürekli dua ediyorum hayırlısı ile sağlıklı büyümesi doğması için inş.
evhamlıda takıntılıda bir kişilik olaraktan: )
kocaman öpüyorum canım
normal canım, hem hava şartları hemde 3çocuklu bir ev hanımı olmak kolay değil...
en küçük az büyüse daha rahatlican kanatime göre inş...
afiyet olsun: )
bende portakalla ekmek yemeye bayılırım...
dün bir ara ekmekle muz yedim, muzlada ekmekmi yenir yaaa dedim bıraktım yemeyi hoşuma gitmedi tadı,
neden böyle bişey yaptım anlamadım onuda ama yaptım: )
ah ablam ne de iyi tanımışsın beni...
iyiki varsın....
zeynep i bende merak ediyorum...
zaten babayla oğlan anlaşması durumu yokmu: ))))
benzetmek gibi olmasın benim erkek kardeşimle babamda sessizce konuştuklarıyla hallederlerdi işlerini: )))
ne konuştuklarınıda anlamazdık annemle onlar konuşurken,
birde bakardık istediklerini almışlar sessizce yapmışlar kafalarındakilerini: )
sizin bu feys işide aynen öyle olmuş...
İyi akşamlar
Listeler için ellerinize sağlık meyra ve yena
Bonus senin oğlunun doğum günüydü yanlış değilse Allah hayırlı ömürler versin
Kasımpatı geçmiş olsun sana da eşine de ben de gitmeni istemiyorum ara ver ama kopma bak biz de çok başarılı değiliz ama burdan gitmek çözüm değil
Bikaç gündür okudum çıktım aklımda kalmadı yazacaklarım tabii ki
Dün sosyal Sınavına girdi kızım o bizim için önemsizdi sosyal tercih yapmayı düşünmüyor zaten
Bugün matematik geometri sınavı vardı malesef pek iyi geçmemiş anladığım kadarıyla bu genel bir durum hayırlısı olsun yapacak bişey yok Üzüldük tabii ama
Haftayapazar da edebiyat coğrafya Sınavına girecek inşallah o sınavı iyi geçer
Herşeyin hayırlısı olsun inş yada hayırlısı ile olsun herşey inş.
Cidden bu hayır konusu çok önemli.
Size bir komiğimi anlatayım: )
Ben küçükken hostes olucam dedim epey bir zaman uçakları sevdiğim için, sonrada biraz büyüdükten sonra gazeteci olucam dedim epey bir müddet: )
Sonrada ısrarla ortaokulda öğretmenim senden iyi öğretmen olur dediği halde ben doktor olucam derdim.
Çok başarılı ve okumaya 4yaşından beri çok hevesli bir çocuktum.
Ama ne kadar istesemde nasipten öte yolum imkanı yok gitmedi ve üniversite okumak nasip bile olmadı ve ev hanımı oldum.
Komik dedim ama başka Bi yerlere de geldi cümlelerim: )
Olduğu kadar olmadığı kader...
Aynen öyle.
İnşaallah tüm evlatlar hayırlısı ile iyi yerlere gelirler.
Önce tedbir sonra tevekkül.
Selam hanımlar...liste açıklanmış.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorm ve yena teşekkürler.benim durum vahim bu ay kilo aldm hep tartı yüzünden.yoksa manken gibi olacaktm.düğüne 2 ay kaldı biraz verebilirim ins.bakalm ramazanda durum ne olacak.
İyi akşamlar
Listeler için ellerinize sağlık meyra ve yena
Bonus senin oğlunun doğum günüydü yanlış değilse Allah hayırlı ömürler versin
Kasımpatı geçmiş olsun sana da eşine de ben de gitmeni istemiyorum ara ver ama kopma bak biz de çok başarılı değiliz ama burdan gitmek çözüm değil
Bikaç gündür okudum çıktım aklımda kalmadı yazacaklarım tabii ki
Dün sosyal Sınavına girdi kızım o bizim için önemsizdi sosyal tercih yapmayı düşünmüyor zaten
Bugün matematik geometri sınavı vardı malesef pek iyi geçmemiş anladığım kadarıyla bu genel bir durum hayırlısı olsun yapacak bişey yok Üzüldük tabii ama
Haftayapazar da edebiyat coğrafya Sınavına girecek inşallah o sınavı iyi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?