Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendim için cevap olarak nasip diyorum sadece ve sadece: ) başka cevabı yok çünkü bence.
Mesela benim kuzenim ebe hemşire, unide okudu ama isteğinin dışında üst üste 3çocuğu oldu çalışmak henüz nasip olmadı, başını kaşıyacak vakti yok 3çocukla şuan.
Bakalım gün doğmadan neler doğar: )

Bencede ablacım.
Kazasız kullansın patenlerini inş: DD
Scoterda hoş bişey: D

Meyracım ''nasip herşey'' çok doğru..Kadere kısmete çok inanırım ben de ...Ama şu da bir gerçek ki biraz da insan çaba sarfetmeli nasıl ki doymak için yaşamak için çalışıyor çabalıyorsak hayallerimiz için de gayret etmek gerek diyorum ben..

Yukarıda ki cümlelerim sana veya bana hitaben değil genel söylüyorum...

Ben seni çok iyi anladım ablacım: ***

O da var :) Bebek işiymiş o :)

Ahahaha: )))
Doğru diyor ama şimdi ona küçükler biniyor bizim apartmanda, okula gitmeyen bebeler biniyor: )
Angaranın bebesi geldi aklıma birden: D

ALLAH yardimcin olsun.ii bak kendine bekliyoruz yine seni aramiza.opuldun kocaman.

Anaaamm ben bugun unuttum tartilmayi biride bi durtup hatirlatmamis
Oglumun dogum gunuydu bugun suprizimiz vardi onunla mesguldu aklim unutuvermisim.

Hamburger faciasi yasadim hemde hic bir guc ve etki altinda kalmadan hur irademle
nice seneler oglusuna bonus.ALLAH saglikla buyutmeyi nasip etsin sana.optum

hayirli haberlerini bekliyorux canim.

cok gecmis olsun canim.tskma kafana her ne ise yogunlukta biter.dikkat et kendine optum.

Bizim alanın en yüksek puanlı okulu hukuk ama illa hukuk hedefi yok şu an için zor da görünüyor zaten
Ankara'daki üniversite puanları da yüksek
Hukuk değil de kamu ya da siyasal olur inşallah artık sonuçları bekleyeceğiz bakalım genelde de düşükse matemetik Sıralama iyi gelebilir belli olmaz
Berfin için kızım için tüm çocuklar için hayırlısı olsun
Gerçekten çok zor umutsuzluğa düşmesi çok normal dönem dönem oluyor

Hayırlı sabahlar herkese
Önce konulara dalmışım selam vermeden :))
Inşallah mutlu güzel sağlıklı bir hafta geçiririz
Ramazan da başlayacak bu hafta ama. Ben geç başlayacak gibiyim
Bugün de küçük kızımla çarşıya gidip gönlünü yapayım biraz diyorum
Yenacım barış patenlerini güle güle kullansın hiç düşmesin inşallah :)
Benim kızlar da o yaşlarda meraklıydı ama almak nasip olmadı scooterları vardı bir de benimkile küçükken altı tekerlekli spor ayakkabılar çıkmıştı

Yeni baslangiclar,yeni umutlar saglik ve beslenme acisindan guzel bir hafta olsun hepimize..

Bonus nasil oldu Duygu.?

Asu dedigin tekerlekli ayakkabidan kizimin da vardi:)) yanlis hatirlamiyorsam bimden almistik barbie li.

Hasta yatagimdan bildiriyorum dökülüyorm hatunlar.
Duygu biraz daha iyi ilacini kullaniyo gece ben cok kotu oldum sabah mecbur kaldim dr a gitmeye ignemide yedim geldim

Iki haftadir bekle gecsin aman ilac kullanmim emziriyorum bugun iyi gibiyim gitmim diye diye sonunda bademciklerim iflas etti. Agzimi acamiyorum agriyo kulagima vurdu.

Annem mukabeleye gelmisti bugun bitince yanima ciktida bi corba yapiyo simdi. Bunu yazarken icim sizladi anlayan anlamistir.

gecmus olsun canm.hep oyle olur zaten bi yere rahat gidemessin.neyse saglik olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…