Çocuk gelişimi okuma isteğine ne oldu.? Keşke yapsaydın onu meyracım günlere gideceğine :))
ben de gazeteci ve tiyatrocu olmayı çok isterdim çocukken ve geçkızken...Sadece istekti benim ki hiç yeltenmedim..Yazarlığı da severdim örneğin bir gazetede köşem olsun...İdolüm de Tuğçe Baran takma adıyla günlük yazısı olan Mutlu Tönbekici'dir .. Bu aralar işsiz heralde hiç bir gazetede yok göremiyorum..
Nihayet paten aldık oğlana karne hediyesi..Allahım ne sevinç çıldırdı yaa...Onların o mutluluğu herşeye değer..
Önümüzde ki p.tesi kızımın doğum günü ona da birşeyler almam lazım...bir kaç arkadaşıyla ev de kutlayacaklar..
Benim hem onlara hazırlık hem de hediye seçmem lazım gerçi bir haftamız var önce planlamalıyım sonra da hayata geçirmeliyim...
Kendim için cevap olarak nasip diyorum sadece ve sadece: ) başka cevabı yok çünkü bence.
Mesela benim kuzenim ebe hemşire, unide okudu ama isteğinin dışında üst üste 3çocuğu oldu çalışmak henüz nasip olmadı, başını kaşıyacak vakti yok 3çocukla şuan.
Bakalım gün doğmadan neler doğar: )
Bencede ablacım.
Kazasız kullansın patenlerini inş: DD
Scoterda hoş bişey: D
Meyracım ''nasip herşey'' çok doğru..Kadere kısmete çok inanırım ben de ...Ama şu da bir gerçek ki biraz da insan çaba sarfetmeli nasıl ki doymak için yaşamak için çalışıyor çabalıyorsak hayallerimiz için de gayret etmek gerek diyorum ben..
Yukarıda ki cümlelerim sana veya bana hitaben değil genel söylüyorum...
O da var :) Bebek işiymiş o :)
ALLAH yardimcin olsun.ii bak kendine bekliyoruz yine seni aramiza.opuldun kocaman.günayydınnnn koşuşturmacalı günler yaşıyorum arkadaşlar saolsun birdaha göremicez diye vedalar yapıyo çocuklar anne denize gidelimmçığlıkları eşim den yükselen ev darma dağın akşama kadar napıyosun seslerii evin yarısı koli yarısı yıkanacak eşyalar yarısında cam eşyalar için kasalar beni bekleyen yün yatak işleriii ve yemek düzensizliği darmadağğın hayatım düzene girer biran önce yoka bunalımın kıyısındayımmm
kilo almamışım bu ara biraz hareketlşe veririm diyede umuyorum inşallah
yeni kilom 93,5
yenam teşekkürler
çocuklara öğretmenlere iyi tatilllerrr
büyük kızımın okuluna ordanda küçük kızıma gidicem akşamı ederim gene heralde
meyra angara dedin Behzat Ç yi hatırladım bak :))
Keşke yeniden yayınlansa yahut yeni bölümleri çıksa..
__
Hadi iyi geceler sana ve göbüşüne :) Allah rahatlık versin..
nice seneler oglusuna bonus.ALLAH saglikla buyutmeyi nasip etsin sana.optumAnaaamm ben bugun unuttum tartilmayi biride bi durtup hatirlatmamis
Oglumun dogum gunuydu bugun suprizimiz vardi onunla mesguldu aklim unutuvermisim.
Hamburger faciasi yasadim hemde hic bir guc ve etki altinda kalmadan hur irademle
hayirli haberlerini bekliyorux canim.selamün aleyküm: )
kızlar ben biran önce kan testi yaptırıyım dedikçe hep bir erteleme çıktı önüme: )
bende akışa bırakmaya çok fazla evmemeye karar verdim: )
bugün gitcektim dün akşam bir arkadaşım sen cuma verirsen pazartesi alabilirsin sonucu dedi, bence pazartesi ver salı al hem ozamana kadar bhcg değerlerin yükselmiş olur daha net olur daha iyi olur senin için dedi, bana da mantıklı geldi pazartesiye gitmeye karar verdim.
kalan ufak panik atak ilacımı biran önce bırakmam gerektiğini düşündüm bu sefer, pazartesiye doktoruma randevu aldım, aile hekimi kanı sabah alıyormuş artık çakıştırmadan gidebilirseeeem pazartesi halledicem her ikisinide ama çakışırsa kan yine salıya kalıcak: ) sonuç 1gün sonraya galiba.
neyse nasip hayırlısı bakalım, ben sonucu alır almaz sizi haberdar ederim, siz bitanesiniz,
iyiki varsınız canlar...
eline saglik canmtebrikler sporcu güzeller...
cok gecmis olsun canim.tskma kafana her ne ise yogunlukta biter.dikkat et kendine optum.hayirli haftasonlari arkadaslar...
Dün oldukca yogun oldugumdan bildirim yapamadim,birkac defa telefondan girmeye calistim ama anlayamadigim bir sebepten dolayi giris yapamadim bir türlu...
Hem benim ayak bilegimden hem de esimin rahatsizlanmasinin ardindan dün solugu hastanede aldik,neyse ki daha iyiyiz cok sükür...Rabbim saglik ile imtian etmesin insallah kimseyi...
Bu aralar modum düsük,keyfim yok...bir türlü adepte olamiyorum diyete..sizlerinde modunu düsürmemek adina bir süreligine izin istiyorum sizlerden bilhassa liste icin yena'dan...Yena'cim rica etsem beni listeden cikarabilir misin?
YENA basta olmak üzre gec bildirim yapip beklettigim icin hepinizden özür diliyorum arkadaslar,lütfen kusura bakmayin...
Bizim alanın en yüksek puanlı okulu hukuk ama illa hukuk hedefi yok şu an için zor da görünüyor zatenAsucum inşallah çok iyi geçer canım...
Hukuk düşünüyordu değilmi.?
Yüksek baya puanları hukukun..
Berfin'in tıp veya dişhekimliği idi hedefi şimdiler de dili çok iyi olduğu için ingilizce okuyup akademisyen de olabilirim diyor ege ve 9 eylülün puanları o kadar yüksek ki gözü korktu yahut umutsuzluğa düşüyor sanırım...herşeyin hayırlısı hakların da..
Çok emek harcanıyor hem çocuklar hem aile zor bu zaman da..Mutlu ve iyi para kazanacakları bir işleri olsun inş.
eline saglik yena uc ayda anca ucuncu olabildim.AYIN 1. si __________ - 4,2 kg. ______ Mavipatikler
AYIN 2.si __________ - 3,2 kg. _____ Moruçlukalem
AYIN 3 .sü _________ - 2,2 kg. _________ Elifunda
gecmus olsun canm.hep oyle olur zaten bi yere rahat gidemessin.neyse saglik olsun.Ya ben ne zaman kardesimin onemli bir gunu olsada gitsem mutlaka cocuklardan biri hastalanir dun duygunun bi atesi cikti orda olcuyolar 39.5
Bikac gundur alametleri vardi zaten biraz ruzgar yiyincede costu. Gelinimiz olcuyo panik oldu tugba abla cok yuksek atesi var yaniyo cocuk diyo
Bende ordaki bir pufa oturmus hukumet kadin tavrimla ve de felegin cemberinden gecmis durusumla bebiki emziriyorumpanik yapmayin yeni uyandigi icin yuksek atesi duser birazdan diyorum gorcektiniz....
Sonuc olarak dr ve surup ne diyim biraz cok hasta oldular bu sene allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?