Hayırlı akşamlar
Bonuscum geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Ben bugün küçük kızımla çarşıdaydım azcık gönlünü yapayım dedim bikaç bişey aldık mutlu oldu
Büyüğüm evde ders çalıştı gelmedi
Epeyce gezdik dılarda bişeyler de yedik yani bugün de başarısızdım
Hadi öyle olsun canım :))Abla başarısız sayma bence bugününü, hem hem yemişsiniz hemde yürümüşsünüz, dengelenmiş: )
: ***
HAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. _________ AynilEzgi
HAFTANIN 2.si __________ -0,5 kg. _________ Nursena
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,2 kg. ___________ nhtylz
Geçmiş olsun Canım..Hasta yatagimdan bildiriyorum dökülüyorm hatunlar.
Duygu biraz daha iyi ilacini kullaniyo gece ben cok kotu oldum sabah mecbur kaldim dr a gitmeye ignemide yedim geldim
Iki haftadir bekle gecsin aman ilac kullanmim emziriyorum bugun iyi gibiyim gitmim diye diye sonunda bademciklerim iflas etti. Agzimi acamiyorum agriyo kulagima vurdu.
Annem mukabeleye gelmisti bugun bitince yanima ciktida bi corba yapiyo simdi. Bunu yazarken icim sizladi anlayan anlamistir.
Hasta yatagimdan bildiriyorum dökülüyorm hatunlar.
Duygu biraz daha iyi ilacini kullaniyo gece ben cok kotu oldum sabah mecbur kaldim dr a gitmeye ignemide yedim geldim
Iki haftadir bekle gecsin aman ilac kullanmim emziriyorum bugun iyi gibiyim gitmim diye diye sonunda bademciklerim iflas etti. Agzimi acamiyorum agriyo kulagima vurdu.
Annem mukabeleye gelmisti bugun bitince yanima ciktida bi corba yapiyo simdi. Bunu yazarken icim sizladi anlayan anlamistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?