Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...
Ay bugün leyleği havada gördüm galiba, sabah 9dan bu yana daha yarım saat oldu eve gireli.
Kan verdim, panik atak ilacım için doktoruma gittim, komşu parka gidiyomuş gelirsen sende gel hadi dedi parka gittik oturduk, sonra bi yerde indirimde ferace varmış komşum alcakmış hadi bende pardesülere bakarım dedim, o da çok uzakmış yürü yürü bitmedi oraya gittik, bende bittim ama.
Baya yoruldum, ev aynı sabahki gibi duruyor, evde de biraz işim var daha.

Hayırlı akşamlar
Bonuscum geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Ben bugün küçük kızımla çarşıdaydım azcık gönlünü yapayım dedim bikaç bişey aldık mutlu oldu
Büyüğüm evde ders çalıştı gelmedi
Epeyce gezdik dılarda bişeyler de yedik yani bugün de başarısızdım

Abla başarısız sayma bence bugününü, hem hem yemişsiniz hemde yürümüşsünüz, dengelenmiş: )
: ***

Bonus gecmis olsun canm tez iyiles insallah
Meyra dogru diyosun kismetten ote yol yok universiteyi kazndim ama gidemedim sonra evlendim coluk cocuk unide basortu orunu derken erteldim ama icimde hep universite okumak vardi sonra sorunlar halloldu cocuklar buyudu ben sinava girdim ilahiyati kazandim ilk senem bitti ikinciye devam ederken hamile oldugumu ogrendim simdi yine ara verdim ama bu yeni donemde yine devam edicem insallah

HAFTANIN 1.si __________ - 1,3 kg. _________ AynilEzgi

HAFTANIN 2.si __________ -0,5 kg. _________ Nursena

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,2 kg. ___________ nhtylz

annaaa telaştan bakamadımm listeeye girmişim anam anam ben bu hafta dahada ümitliyim 2 gündüür yatak yorgan işine girdim çok şükür bitti daha topalanacak evde bi sürü ıvır zıvır varrr bitmiyo valla

kusura bakmayın paylaşım yapamıyorum ruhum hep sizlerle
birgün koli birgün veda gezme nası geçiyo zaman anamıyom ramazan da az durulurum heralde oruç oruç herkeze iyi geceler

ellerine sağlık yena

Geçmiş olsun Canım..
Kıyamam ya,bi de bebişi mi emziriyon o halde..

Canım benim çok geçmiş olsun: (
Bugün yorgunluktan yoğunluktan kkya giremedim sayılır, ondan yeni gördüm mesajını.
İçinin niye sızladığını anladım, ahhh analar ah, analar 1tane 2tane değil....
Beni de duyulandırdın kıs: (
Zaten hamileliktenmidir 1haftadır acayip duygusalım, ağlıyorum birşeylerden etkilenip hatta bazen saçma sapan nedenlerden.

kızlar gunaydin ..
bonus geçmiş olsun canım.cok zor emzirirken ilaçta alamiyorsun
meyracimmmm cokkkkk sevindim canimmm hamileymissim.kan testi yaptırdım değilmi çok önemli
ben dün köyde hayır vardı biraz kaçırdım ...
aksamyemeginide kaçırdım bugün dikkatli olmam lazım...
neyse dün anladılar kilo verdiğimi çok mutlu oldum 8 kilo oldu cunki ....hafta sonudakizimin kep töreni vardı çok yoğun geçti tek omuzlu elbise aldim birazda z ayifladim birde siyah olunca herkez nasıl zayıfladığını soruyor...
neyse bizim mahkemeden takipsizlik kararı çıkmış....hem sevindim düşman kazanma ak için hemde nasıl adalet diyorum sokak ortasında dayak yedim iki aydır psikolojik bozuldu çocuğumuza benimde neyseeee

Gunaydin arkadaslar

Bonuscum cok uzuldum kiyamam tez zaman da duzelirsiniz hepiniz insallah..

Derincim elbise cok yakismisti gercekten masallah arkadasima.
Pateni ogrendi bile benim sipa eve varir varmaz cantami birakip cikiyoruz paten surmeye kapida bekliyor zaten beni esim benden birbucuk saat sonra geliyor o gelince oglanin yanina geliyor ben eve girip yemek vb yapiyorum ozetle iyi biseymi yaptik bilmiyorum.:)
Adalet konusu ulkemizin kanayan yarasi maalesef boyle olmasi senin acindan daha iyi olmustur belki bilemiyirum huzursuzdun cunku..

Lise bitene kadar surekli birlikte zaman gecirdigim cocukluk arkadasim vardi.vardi diyorum baska sehir de oldugu icin uzun zamandir gorusemiyoruz..
Egitim fakultesini kazanip Elaziga okumaya gitti..
Tabii tatiller de geldigin de yine bir aradaydik hep..bir gun sohbet ediyoruz birlikte derse girdikleri bir kadin dan soz etmeye basladi..30 kusur yahut daha fazla yaslar da 3 kucuk cocuk annesi ogretmenlik okuyor..kadinin hikayesi soyle.ilkokul mezunu kadin iyi is yapan akrabalari bir avukat la evlendiriliyor kucuk yasta..kayinvaldesi surekli kucuk goruyormus onu ogluma layik degilsin.koskoca hukuk adami
o..sen nesin vb..ilkokula baslayan cocugunun derslerine yardim ederken karar vermis degismeye..bir kirilma noktasi olmus onun. İcin..once ortaokul sinavlarina girmis bu arada kaynânasi ve kocasi surekli kucuk gormeye devam etmisler yapamazsin edemezsin.. Sonra lise sinavlari veee nihayet guzel son universite..gizli gizli deli gibi calismis,uykusuz kalmis..
Ama kararliymis..kaderimi degistiricem nasibim bu deyip razi gelmeyecegim ilkesiyle yola koyulan hem de onune surekli engel cikaran yakinlarina inat bir tarih ogretmeni su an...

Evet hersey nasip..ama nasip boyle deyip mucadeleden vazgecmemek gerek...bazen bazi seyler olmuyor gercekten demek ki hayirli degilmis hakkimiz da..amenna.. Benim keskelerim cok var..sizin olmasin.yeliz universiteye devam et ..cocuklar cok hizla buyuyor biraz da kendimiz icin yasamaliyiz...
Hatirladigim kadariyla bonus ta disaridan okumaya yeltenmisti bir ara ve meyra onu ilk tanidigim da bu konuda cok kararliydi.. Hayallerinizin pesinden kosmaktan vazgecmeyin henuz cok gencsiniz..

Son düzenleme:
Yena sagolasin gözüm

Igneci kadin geldi yapti gitti ne iyi oldu kadini bulduklari nasil gidicektim igneye.
Dun aksam ayakta duramadimki gidim gidemeyince aklimiza geldi yengemij komsusuymus geldi iste.

Zar zor yatarak elifi emzirdim duygu kudurup duruyo ev sicak hava bogucu cam acamadik duygu cikicak diye offf cok sefildim aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…