Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena cok sagol canim birakmaya hic niyetim yok zaten bunca sene sonra kendim icin de birseyler yapmaktan gurur duyuyorum inan

Meyra naptin kan testini merak ediyom kiiiiiizzzzzzzz

Sağol canım.
Bende çok merak ediyorum ama sonuç bugün ikindin çıkıcak, çok meraklıyım anlatamam, ya negatif çıkarsa korkusu da var: (
Heveslendim çünkü bir kere...
Nasip bakalım.
İkindin gider alırım inş sonucu.
Kocaman öpüyorum canım: **

Selam nonus cok gecmis olsun.umarm cabuk atlatirsin meyracm ben de sonucu merak ediyorum.bence 5 haftalık falan vardır.yenacım sana da katılıyorum.insan azimli unca herseyi başarıyo.önceki okuluma bi ogretmen atanmıştı.ilk atama deyince cok şaşırmıştk.çünkü yaşı 39 du.adam kafama göre is bulamiyinca dışardan ünv okudum ve ogretmen olacagima kimse inanmadı diyordu.hatta esi bile ihtimal vermemistim dedi.adam haziranda 40 yaşına girip memur olma hakkı kazanamayacakmis ama son anda subatta atama yapıldığı icin atanmış.dusun yani eylül ataması olsa atanamayacak yastan dolayı.aynı sekilde babamn akrabası da coluk cocugu varken okudu.esi cocuklaryla bize gelirdi kocam evde ders çalışıyor derdi ve adam simdi fen bilgisi ogretmeni.

Selamınaleykum kızlar trabzondayım ne diyet yapıorum ne spor cuma tartılcam tek ümidim almamış olmak
bonuscum çok geçmiş olsun canım.
Aleyküm selam meyracım inş güzel haberlerle gel
liste için tesekkurederiz canlar ayın 1. Olcam obur ay sondan birinci anca

selamün aleyküm.. en son cuma girmişim kızlar.. çok yoğundum ama geçti.. cumartesi pazar günleri öğrencilerimizle gezimiz vardı. eve gelir gelmez yattım 2 gün de.
eşimin tayini istediğimiz okula çıktı. ben de tayin bekliyorum artık.. dün de okuldan ayrılma yeni okula başlama işlemleri falan vardı ordan oraya..
bugün okulda kahvaltı yapalım diye plan yaptık. sabah erkenden kalktım börek yaptım.
yani burdan uzak kaldığım şu 4 günde diyet nanayy...
bi de regl oldum. cuma günü doktora gideceğim. klo..men kullanmaya başlayacağım. öyle demişti doktor yani. şimdi ne diyecek bilmiyorum.

bonnuscum geçmiş olsun çok..
meyracımmm diğer testin de pozitif çıktığına göre kan testi de öyle çıkar inşallahhhhh..
hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah..

dua edin bana da şu klomenle hamiş olayım

Keşke burda yağmur yağsa..aşırı sıcak...

Bonus naapmışın kendine öyle kaç iğnen var..toparlarsın inş hemen...

MEyra ikindi alıcaktı sonucu noolu acaba..

yenacim.sağol canım..bende çok beğenerek aldim.....cunki dosta düşmana karsi geceye damga vurmam gerekliydi ...cok uzduler beni cunki evde kiyafetim vardı yoksa hepsinin gözü bendeydi köpek gibi p ismanlar ....tamam kabul ediyorum bende çok sevdim onları cok ta üzülüyorum ama sonucu bu olmamalıydı...o yüzden büyük söylemeyeyim affetmemmm....evet çok g ergindim mahkemeye düştüğümüz için iyi de oldu...cok belalı insanlarmis...gecede yine üç arkadas çok eğlendiler son kez sabah uyanınca naz bana sarıldı ağladı annecim seneye aynı sınıfa d usersek ne olur ayırma beni onlardan ....perisan oldum evde sürekli konuşuluyordu cunki sinif değiştirme mevzusu....sonrada ağladığı belli olmasın diye gözlerim sulandı niyeyse diyor

evet kızlar ikindin aldım sonuçları: )
evet teyze oluyorsunuuuuuz: )
rabbime şükürler olsun kanda hamile çıktım: )
tüm merak eden ilgi gösteren arkadaşlarım dostlarım hepiniz sağolun, hepinize tek tek çok teşekkür ederim, ve ayrı ayrı öpüyorum hepinzi: )
dün hemşire kan verirken bilgilerime göre henüz gebelik için çok erken olduğunu söylemişti, hemsire öyle diyince heveslendiğim için çok üzülmüştüm, hatta çıkışta annemi aradım yolun ortasında koca kadın ağladım çocuk gibi...
hani beklemediğim bir tepkiydi hemşirenin deyimi, oyüzden şok olmuştum bir an, sağolsun hemşire kötü niyetle söylemedi onu biliyorum, hatta çok ilgili olduğu için söyledi sağolsun.
dualarınızı da eksik etmeyin inş olurmu...
folik asit, vitamin verdi daktır birde: )

Maşallah meyracım çooook sevindim
Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah
Diğer bebek isteyen arkadaşlarımız da en yakın zamanda hayırlı haberlerle gelirler inşallah

Maşallah meyracım çooook sevindim
Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah
Diğer bebek isteyen arkadaşlarımız da en yakın zamanda hayırlı haberlerle gelirler inşallah

amin inş ablammm, çok sağol.
diğer bebek isteyen arkadaşlarımız içinde amiiiiiin inş.... yürekten amin dedimmm... inş.

Meyracm gozunaydin.ins saglilla kucagina alırsın.adetin kaç gün gecti degerin kac çıktı

Meyr@aaaaaaaaaa@a nasil sevindim anlatamam kiz kardesim de bebek istiyo ondan almisim gibi oldu haberi saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah Allahim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine tum isteyen arkadaslarimizda tez zamanda guzel haber alirlar insallah

Selamün aleyküm...

nasılsınız..meyracım son mesajlardan gördüğüm kadarıyla bebiş geliyomuş çok sevindim canım...Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş canım...benn gelemedim bir süredir...işler güçler karne heyecanı arkasından ameliyat hazırlıkları ve ameliyat derken fırsatım olmadı..dün ameliyat oldu kızım bugun evdeyiz baya ağrısı var canım acıyacak diye kortuğu için hiç kıpırdamadan yatıyo wcye zoraki gidiyoruz...bir hafta on güne kadar daha toparlıcak inş.bu arada benimde bademcikler şişti kırıklıkta cabası dökülüyorum bi yandan antibiyotiklerle ayakta durup kuzumla ilgileniyorum diğer yandan hasta ziyaretine gelenlerle derken vakit geçip gidiyor...bende haberler böyle..geçmiş yapamadım inş hepiniz iyisinizdir...

Cok kotuyum duzelemiyorum 6 igne vermisti dr bitince kontrol ona gore ilac yada tekrar igne. Atesli yatiyorum napayim fena vurdu bu sefer boynuma dokunamiyorum agrisindan sagdan sola donerken bile agriyo..

Meyracm iste bekledigim tepki gozumuz aydin sana demistim hamilesin diye o testler yanlis cikmaz.
Darisi ablamla birlikte her isteyenin basina ins ilklere ikincilere ucunculere

meyraa cok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah...birden 7 sene öncesine gittim tuylerim diken diken oldu ..sana bahsetmedim ben 12 sene boyunca ıkı kez daha kendiliğinden hamile kaldim testte cıkıyor hamileyim ama kan sonuçları çok düşük çok yuksek olması gerekirken bebek gelişmiyor ve kürtaj oluyorum...nazımda testte cıktı karı koca sarıldık birbirimize agladık sevindik napıcaz simdi dedi doğru hastaneye dedim kan testı en önemlisi o inşallah yükselmiştir ...sabah kan verdim öğleyi bekliyordum sonuç almak için dort gözle arkadasım bakmış telefon açtı 1500 lerde sayı bebek buyuyor dedi hiçbir zaman unutamam o gunleri allah kimseye aratmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…