Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3 mile weiht Loss Show diye gir googleden çıkıyor canımopuyorumnanaktan
Birde callanitics egzersizleri diye gir canım link verilemiyor maalesef

3 mile weiht Loss Walk Show diye gir googleden çıkıyor canım
Birde callanitics egzersizleri diye gir canım link verilemiyor maalesef opuyorumnanaktan

callanitics bunu yenacımdan aldım aksam esımle beraber ındırecezz ıkısınıde
saol yurdusumm
sen neler yapıyorsun ablacımm ye va ya yok görmeyelıı

yağmurgözlü naslsın tatlımm opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim çok iyiyim canım ohh çok şükür moralim yerine geldi 2 aydır kafam yerinde değildi ALLAH a şükürler olsun dün rahatladım:Saruboceq::Saruboceq:sen nasılsın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugün yediklerimi yazip cikiyorum.. sabah kahve.. öglen 1 kepekli citir ekmek ... arada 1 mandalin.. aksam üstü 1 kepekli citir ekmek... aksam 1 dilim kepek ekmegi bol salata ...

bugün yediklerimi yazip cikiyorum.. sabah kahve.. öglen 1 kepekli citir ekmek ... arada 1 mandalin.. aksam üstü 1 kepekli citir ekmek... aksam 1 dilim kepek ekmegi bol salata ...

bir ömür böyle mi yemeği planlıyorsunuz normal yemek düzenine geçince nasıl olacak acaba. böyle olunca metabolizma yavaşlamazmı.

salı günü akapunktura başladım
perşembe günü kontrole gidicem bakalım hayırlısı.
BAŞARILI ARKADAŞLAR normali nedir kaç ayda kaç kilo vermem gerekir fikrinizi almak isterim şimdiden teşekkürler.

kaydirigubbakcemile3 tabiki bir ömür boyu böyle yemicem bu sencede imkansiz degilmi?
bu yaptigim kilo vermek icin istedigim kiloya ulasincada kilomu korumak icin bir diyet uygulicam a.s

bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdiniz acaba, umutsuzluğa düşmek istemediğim için böööyle sorular soruyorum maşşallah sizde iyi olanlardansınız.

Yarın foto yükliycem,bekleyin tamammı..:))

gecmise bakmadan hemen bugün ne yedigimi yazayim kizlar

sabah 2 tabak salata ( marul,havuc,kasar,yogurtlu sos, domates)
ögle activia cilekli yogurt
aksam 2 tane haslanmis tavuk gögüsü

ve 1 bardak 3 ü 1 arada nescafe

afiyettesinizdir insallah.. öpüldünüz

naber kıss aşkitooo yaa valla teprik ediyom seni bi bi diyete başladınmı sonu geliyor ben senin yaptığın gibi yapamam :lepi: zaten yapsaydım bu hallde olmazdım herhalde oda varyamafoldumben ben diyet listesi özürüyümde biraz asla listelere uyamadımm şimdiye kadar:kedi::kedi:

Yarın foto yükliycem,bekleyin tamammı..:))

kıs yena iki gündür foto yüklicen yaff sen adamı çaaaaatt diye çatlatırsın delikafadulden söz konusu çocuk oldumu meraktan ölüyorum anne olduktan sonra oldu bu bebiş sevdası bende:ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

tursari canim bende listeye uyamiyorum canim.. hergün kafama göre takiliyorum.

su ara dikkat ettigim hususlar sadece 6 dan sonra yememek ve
ekmek,makarna,pilav , patates gibi karbonhidratli yiyeceklerden uzak durmak.

bu durumda insallah canimcim dememen lazim yha hayret bise :roflol:

hayir hayir ben seni geccem ben olcam dicen.. ama sendee nerde o iradeee
sen 1 kilo bile veremezsin.beceriksizsin cünkü..

(gaz vermeye calisiom :roflol:)

bu durumda insallah canimcim dememen lazim yha hayret bise :roflol:

hayir hayir ben seni geccem ben olcam dicen.. ama sendee nerde o iradeee
sen 1 kilo bile veremezsin.beceriksizsin cünkü..

(gaz vermeye calisiom :roflol:)

belki kinaye var :jeyyar::jeyyar::jeyyar: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu arada makyajların süpperde yaa nasıl üşenmeden hepsini tekteeeeekkk yap olmadı resimle olmadı buraya ekleee ayyyyy akannehir :bbo: ben olsam çatlardımmkaydirigubbakcemile3teprikler yaniiiiŞenizama ne yalan söyliimm ben bubikoğlu makyajına bayıldım sanki kendine değğilde ona yapmışsın makyajı

Son düzenleme:
mersi boku tatlim gel sanada yapim :))

hosuma gidio makyaj yapmakk.. koko$um napiim :))
birde paylasip güzel iltifatlar almak güzel oluyor. ve yapmak isteyenlere yardimci olmak.
makyaj yapamayan cok kadin var .. bende pek beceremezdim far kullanmayi.

o kadar ugrasiyorum birde düsün 2 dakika tutmuyorum o makyaji resim cektikten sonra hemen siliyorum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…