Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin allahim herkesin yuzunu guldursun. Bide boyle bi durum var dogru demissin neyseki kan sonucu belli oldu bundan sonrasini bekliycez artik meyradan.

cok gecmis olsun canim kizin tez zamanda iyilesir insallah

bonus ablanda sorun nedir.ben çok üzülüyorum ben çok çektim çok acılar yaşadım kolay bir tedavi değil moral yüksek olması lazım olamiyorsunki...allah sblanada bütün isteyenlere de en yakın zamanda versin insallah....tamamm çok zor çocuk büyütmek ama herkez tatsın insallah

Zeynepcim gecmiş olsun yavruya Allah şifa versin
Sana da geçmiş olsun ve kolay gelsin Alalh Gücünü artırsın

Derincim ben eğer seni yanlış hatırlamıyorsam (ki öyleyse şimdiden özür dilerim) sen çok uzun zamandır bu topiktesin ve cok uzun zamandır 120 civarı kilolardasın. beni yanlış anlama sakın ben de 122 kiloydum on gün önce şimdi 117yim belki sana bi faydam olur diye yazıyorum. Ben dukan yapıyprum daha önce de dukanla 19 kilo verdim hamilelik nedeni ile bıraktım. şimdi kızım bir yasına gelince başladım tekrar üç gündür dukan yapıyorum on gündür de dikkat ediyorum. son üç günde 120,8 den 117,7 ye düştüm. senden dukan diyeti yapmanı isteyemem tabi herkesin bünyesi farklı ama bi araştırmanı tavsiye ederim. uzunsüreli duraksamanı bu diyet kıracaktır ben seni tanıdığımda bebişin 1,5 yasındaydı Allahım sana bağışlasın miniği

Esinden kaynakli bir sorun derin. Hic bir canli hucre yok yani bilinen adiyla kısırlık. Esinin ailesinden dayilarindan gelen bir genetigi var hic birinin cocugu yok. Kendi kiz kardeslerinin var abisinin yok.

Ameliyat falan oldu tek bir canli hucre bulunsun diye ama bulunamadi bulunsaydi inan o zor tedaviler kolay gelicekti onlara. Dr bizim yapabilcegimiz bisey yok dedi o zaman ve ustunden 11-12 sene gecti.

Allahtan umut kesilmez hic bi zaman onlarda bekliyolar iste. Yeni bisey duyarlarsa yaptirmak icin. Kok hucre tedavilerinden umutlari var ins munkun olabilirde olur.

Asuman abla fena oldum gercekten 3 gunde cok yipratti beni. Zaten bu ara duygusaldim sanki hic degilmisim gibi bide hastaliktan sinirlerim bozuldu iyice siyirdim herseye agliyorum.

Ablami dusunup agliyorum annem corba yapiyo gonderiyo annesi hayatta olmayan ve uzakta olan burdaki arkadaslarim aklima geliyo oyle icleniyorumki

Günaydin,huzurlu ve mutlu günler olsun arkadaslar...

Yogun gecen günlerin ardindan,ancak bu sabah firsat bulabildim size yazmaya...Kahvemi aldim balkonda rüzgar ile dans eden ilhamur agaclarini ve kus seslerini dinliyorum,nasil da huzur veriyor anlatamam..
Diger taraftan evin hali ve ramazan arefesi olmasina ragmen planlayip da yapamadigim onca hazirlik acitiyor icimi...
Gecte olsa bugun biryerlerden baslamam gerek...

Hepinizin ramazani mübarek olsun arkadaslarim,Rabbim bu ayin kiymetini bilenlerden,maddi manevi tüm feyz ve bereketinden yararlananlardan olmayi nasip etsin hepimize...

ben hatirlatayamadim kusura bakan canım...evet kis başı 120 li kilolardaydim burayı bıraktım birde arkadas sayesinde hergün bir yerde ye iç gez toz 131 kiloya çıktım...şimdi diyet ve egzersizle 123 kiloya indim canım...23 nisanda başladım yani insallah burayida diyetide sporu da insallah bırakmam....niye yalnış anki yayın canım olurmu ama dukan diyeti biraz zor gibi geldi bana çok güzel vermissin bravo senin deyavrını bağışlasın canim

Hepinize desteginizden dolayi cok tesekkur ederim arkadaslar,ne güzel ne naif insanlarsiniz siz,iyi ki varsiniz,iyi ki yollarimiz kesismis...Cok acele yazilmis bir yaziydi,vazgeciyormus gibi bir anlayisa sebep olan yazimdan dolayi lütfen kusura bakmayin,aslin da ben bir süre listede olmak istememistim,yoksa bir veda degildi yazmak istedigim...

Yena'cim,topragim cok duygulandim ben yazdiklarini okuyuncaöyle cok seyler yazmak istiyorum ki samimiyetin,nezaketin ve inceligin karsisinda ne yazsam kifayesiz kalicak,bilmukabil diyorum gönülden...Ben de büyük bir heyacan ve merakla okuyorum yazilarini,enerjini hissediyorum..tanismamis olsakta seviyorum seni,diger arkadaslarimi...iyi ki varsiniz..

Tekrar tebrik ediyorum meyra'cim,senin adina cok sevindim..mevlam kucaginada almayi nasip etsin..

Cok gecmis olsun ikinizede yolcu,acil sifalar diliyorum...

Bonus ne güzel yüreklisin,ne kadar ince ve düsüncelisin...bogazima birsey düyümlendi son cümleni okurken,ne cok duygulandim...
Lakin sen bunlari düsünerek kendini üzme hassas anne,biran önce toparlanip iyilesmeye bak sana ihtiyaci olan 3 tane bebegin var dimi...acil sifalar diliyorum...

bonusss kiyamam yaaa içim cız etti...iki tane arkadaşım aynı.durumda su an içim eriyor onlarla konuşurken çocuklarımla yaşlarındayken....cunki bebek mevlitlerine dahi g idemiyordum aglamaktan herkezide aglatiyordum...allah büyük insallah bir çaresi bulunur

Yok oyle ablamin agladigini gormemistir kimse saglam durur herkesin yaninda ama herkeste bilir istedigini. O bunlari icinde yasarken benim cocuklarim oldu. Her sevincimin pesinden agladim. Her testimi onunla yaptim. Cocugumu her sevdigimde icim ciz etti ediyo edicekte.

Ailede dengesiz cok bi tane daha yapta ona ver dedi bi gun biri ikimizde kaldik oyle sevdigim bi teyzemdi diyende yerin dibinemi gireyim onu orda parca parcami edeyim bilemedim.

Sagol canim benim sen kendinde hassastin geldin dustun icimize napacaz mecbur hep beraber aglayip oturalim :)

bravo canım çok güzel vermişsin kutlarım ben 2010 dan önceydi bu topikte kısa bi süre yarışmıştım hatırlamaman normal Allah daim etsin canım inşallah hepimizi

Zeynepcim gecmiş olsun yavruya Allah şifa versin
Sana da geçmiş olsun ve kolay gelsin Alalh Gücünü artırsın

Sağol ablacım Allah razı olsun...

Zeynep sen nasil oldun gecmis olsun kizinada sanada kolayca ayaga kalksin ins

sağol bonuscum..ben idare ediyorum kırıklığım biraz azaldı ama boğazlarım fena iğnesiz geçmicek gibi ama daha gidemedimde doktora...kızda bugun biraz daha iyi gibi... sanada çok geçmiş olsun canım...

Sağol canım Allah razı olsun...

bravo canım çok güzel vermişsin kutlarım ben 2010 dan önceydi bu topikte kısa bi süre yarışmıştım hatırlamaman normal Allah daim etsin canım inşallah hepimizi

Bak beni gozunun onune getir sende geciktirme cocuk yataktayken bi de sen dusme yataga git mutlaka

İyi akşamlar
Evde olduğun müddetçe iş bitmiyor nasıl oluyorsa
Sabahtan beri dolanıp duruyorum ortada bişey yok
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim
Inşallah bu sene de sahura kadar güzel sohbetler yapabiliriz gerçi topiğin şuanki durumuna bakarsam pek umut yok gibi ama hayrolsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…