Amin allahim herkesin yuzunu guldursun. Bide boyle bi durum var dogru demissin neyseki kan sonucu belli oldu bundan sonrasini bekliycez artik meyradan.meyraa cok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah...birden 7 sene öncesine gittim tuylerim diken diken oldu ..sana bahsetmedim ben 12 sene boyunca ıkı kez daha kendiliğinden hamile kaldim testte cıkıyor hamileyim ama kan sonuçları çok düşük çok yuksek olması gerekirken bebek gelişmiyor ve kürtaj oluyorum...nazımda testte cıktı karı koca sarıldık birbirimize agladık sevindik napıcaz simdi dedi doğru hastaneye dedim kan testı en önemlisi o inşallah yükselmiştir ...sabah kan verdim öğleyi bekliyordum sonuç almak için dort gözle arkadasım bakmış telefon açtı 1500 lerde sayı bebek buyuyor dedi hiçbir zaman unutamam o gunleri allah kimseye aratmasın...
cok gecmis olsun canim kizin tez zamanda iyilesir insallahSelamün aleyküm...
nasılsınız..meyracım son mesajlardan gördüğüm kadarıyla bebiş geliyomuş çok sevindim canım...Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş canım...benn gelemedim bir süredir...işler güçler karne heyecanı arkasından ameliyat hazırlıkları ve ameliyat derken fırsatım olmadı..dün ameliyat oldu kızım bugun evdeyiz baya ağrısı var canım acıyacak diye kortuğu için hiç kıpırdamadan yatıyo wcye zoraki gidiyoruz...bir hafta on güne kadar daha toparlıcak inş.bu arada benimde bademcikler şişti kırıklıkta cabası dökülüyorum bi yandan antibiyotiklerle ayakta durup kuzumla ilgileniyorum diğer yandan hasta ziyaretine gelenlerle derken vakit geçip gidiyor...bende haberler böyle..geçmiş yapamadım inş hepiniz iyisinizdir...
Zeynepcim gecmiş olsun yavruya Allah şifa versinSelamün aleyküm...
nasılsınız..meyracım son mesajlardan gördüğüm kadarıyla bebiş geliyomuş çok sevindim canım...Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş canım...benn gelemedim bir süredir...işler güçler karne heyecanı arkasından ameliyat hazırlıkları ve ameliyat derken fırsatım olmadı..dün ameliyat oldu kızım bugun evdeyiz baya ağrısı var canım acıyacak diye kortuğu için hiç kıpırdamadan yatıyo wcye zoraki gidiyoruz...bir hafta on güne kadar daha toparlıcak inş.bu arada benimde bademcikler şişti kırıklıkta cabası dökülüyorum bi yandan antibiyotiklerle ayakta durup kuzumla ilgileniyorum diğer yandan hasta ziyaretine gelenlerle derken vakit geçip gidiyor...bende haberler böyle..geçmiş yapamadım inş hepiniz iyisinizdir...
meyraa cok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah...birden 7 sene öncesine gittim tuylerim diken diken oldu ..sana bahsetmedim ben 12 sene boyunca ıkı kez daha kendiliğinden hamile kaldim testte cıkıyor hamileyim ama kan sonuçları çok düşük çok yuksek olması gerekirken bebek gelişmiyor ve kürtaj oluyorum...nazımda testte cıktı karı koca sarıldık birbirimize agladık sevindik napıcaz simdi dedi doğru hastaneye dedim kan testı en önemlisi o inşallah yükselmiştir ...sabah kan verdim öğleyi bekliyordum sonuç almak için dort gözle arkadasım bakmış telefon açtı 1500 lerde sayı bebek buyuyor dedi hiçbir zaman unutamam o gunleri allah kimseye aratmasın...
bonus ablanda sorun nedir.ben çok üzülüyorum ben çok çektim çok acılar yaşadım kolay bir tedavi değil moral yüksek olması lazım olamiyorsunki...allah sblanada bütün isteyenlere de en yakın zamanda versin insallah....tamamm çok zor çocuk büyütmek ama herkez tatsın insallah
ben hatirlatayamadim kusura bakan canım...evet kis başı 120 li kilolardaydim burayı bıraktım birde arkadas sayesinde hergün bir yerde ye iç gez toz 131 kiloya çıktım...şimdi diyet ve egzersizle 123 kiloya indim canım...23 nisanda başladım yani insallah burayida diyetide sporu da insallah bırakmam....niye yalnış anki yayın canım olurmu ama dukan diyeti biraz zor gibi geldi bana çok güzel vermissin bravo senin deyavrını bağışlasın canimDerincim ben eğer seni yanlış hatırlamıyorsam (ki öyleyse şimdiden özür dilerim) sen çok uzun zamandır bu topiktesin ve cok uzun zamandır 120 civarı kilolardasın. beni yanlış anlama sakın ben de 122 kiloydum on gün önce şimdi 117yim belki sana bi faydam olur diye yazıyorum. Ben dukan yapıyprum daha önce de dukanla 19 kilo verdim hamilelik nedeni ile bıraktım. şimdi kızım bir yasına gelince başladım tekrar üç gündür dukan yapıyorum on gündür de dikkat ediyorum. son üç günde 120,8 den 117,7 ye düştüm. senden dukan diyeti yapmanı isteyemem tabi herkesin bünyesi farklı ama bi araştırmanı tavsiye ederim. uzunsüreli duraksamanı bu diyet kıracaktır ben seni tanıdığımda bebişin 1,5 yasındaydı Allahım sana bağışlasın miniği
hiç önemli değil yenam, inş pcniz düzelir gönlünüze göre..
bu arada kolay gelsin inş misafir koşturman..
bende napıyım iyiyim sağolasın: )
heycanlıyım işte: )
kocaman öpüyorum
çok geçmiş olsun her ikinizede tatlım, rabbim hayırlısı ile tez şifa versin inş.
bence diyet yapmasanda buradan ayrılma, sürüden ayrılanı kurt kapıyor söyleyim ben: )
Misafirlerim yatılı.. hala oturuyoruz..Eve iş getirdiğimi söyleyip izin istedim biraz :))
yalan değil bu da iş.
kilo verenleri,dereceye girenleri ve mücadeleyi bırakmayanları tebrik ediyorum...
İnancımızı kaybetmeyelim elbet biz de normal insan görünümün de olacağız..
--
Kasımpatı topraamm, geçmiş olsun . senin ayağın incinmiş umarım eşinin ciddi birşeyi yoktur..
Acil şifa diliyorum ikinize de ...
Ben seni izinli yazdım. kısa süreli bir vazgeçiş yaşıyosundur diye umuyorum..Öylesine kibar,düşünceli ve zarifsin ki büyük bir zevk ve merakla okuyorum mesajlarını...Özetle burayı bırakmanı istemiyorum :)) eminim diğer arkadaşlarımız da benim gibi düşünüyordur...bir hafta izinlisin sonra maaşından keserim haberin olsun.:)
Gunaydin...mavi patikler o kadarda kasiyodun kendini bak ne guzel oldu aylik sonuc..
Birde bana bak.. Bir heves dr a gittim ilk hafta bile boyle degildim nereye gitti ilham azim?
Kasimpati sende arayi acma yenanin yazdiklarina bende katiliyorum. Burda olmalisin.
Sevgili yena :) malum yer var ya hani ordaydi iste karne gunuydu karneyi alan gelmis gibi fena kalabalikti. Dogum gunu dilekleriniz icin hepinize ayri ayri mutesekkirim :)))
Bu seneyi biraz kırık bir karneyle bitirdik seneye umudumuz cok ins.
En acisida dusuk karnesi icin degilde tel olmadigi icin kendini ezik hissetmesiydi. Okulda sokakta kendi aralarinda birbirlerini o kadar disliyolarki o kadar eziyolarki kendi cocukluguma bakip simdikiler icin uzuluyorum.
Ne kadar korursan koru yasadigi zamana bi ucundan ayak uyduracak mecbur.
Neyyyse ben bir de mevlud kazasi yasadim dun.
Ugradigimiz kazalari anlatmiyakmi yani :) kuralimizmi var bilmiyodum ben valla
İyi akşamlar
Listeler için ellerinize sağlık meyra ve yena
Bonus senin oğlunun doğum günüydü yanlış değilse Allah hayırlı ömürler versin
Kasımpatı geçmiş olsun sana da eşine de ben de gitmeni istemiyorum ara ver ama kopma bak biz de çok başarılı değiliz ama burdan gitmek çözüm değil
Bikaç gündür okudum çıktım aklımda kalmadı yazacaklarım tabii ki
Dün sosyal Sınavına girdi kızım o bizim için önemsizdi sosyal tercih yapmayı düşünmüyor zaten
Bugün matematik geometri sınavı vardı malesef pek iyi geçmemiş anladığım kadarıyla bu genel bir durum hayırlısı olsun yapacak bişey yok Üzüldük tabii ama
Haftayapazar da edebiyat coğrafya Sınavına girecek inşallah o sınavı iyi geçer
evet kızlar ikindin aldım sonuçları: )
evet teyze oluyorsunuuuuuz: )
rabbime şükürler olsun kanda hamile çıktım: )
tüm merak eden ilgi gösteren arkadaşlarım dostlarım hepiniz sağolun, hepinize tek tek çok teşekkür ederim, ve ayrı ayrı öpüyorum hepinzi: )
dün hemşire kan verirken bilgilerime göre henüz gebelik için çok erken olduğunu söylemişti, hemsire öyle diyince heveslendiğim için çok üzülmüştüm, hatta çıkışta annemi aradım yolun ortasında koca kadın ağladım çocuk gibi...
hani beklemediğim bir tepkiydi hemşirenin deyimi, oyüzden şok olmuştum bir an, sağolsun hemşire kötü niyetle söylemedi onu biliyorum, hatta çok ilgili olduğu için söyledi sağolsun.
dualarınızı da eksik etmeyin inş olurmu...
folik asit, vitamin verdi daktır birde: )
Selamün aleyküm...
Asuman abla fena oldum gercekten 3 gunde cok yipratti beni. Zaten bu ara duygusaldim sanki hic degilmisim gibi bide hastaliktan sinirlerim bozuldu iyice siyirdim herseye agliyorum.
Ablami dusunup agliyorum annem corba yapiyo gonderiyo annesi hayatta olmayan ve uzakta olan burdaki arkadaslarim aklima geliyo oyle icleniyorumki
bonusss kiyamam yaaa içim cız etti...iki tane arkadaşım aynı.durumda su an içim eriyor onlarla konuşurken çocuklarımla yaşlarındayken....cunki bebek mevlitlerine dahi g idemiyordum aglamaktan herkezide aglatiyordum...allah büyük insallah bir çaresi bulunur
Hepinize desteginizden dolayi cok tesekkur ederim arkadaslar,ne güzel ne naif insanlarsiniz siz,iyi ki varsiniz,iyi ki yollarimiz kesismis...Cok acele yazilmis bir yaziydi,vazgeciyormus gibi bir anlayisa sebep olan yazimdan dolayi lütfen kusura bakmayin,aslin da ben bir süre listede olmak istememistim,yoksa bir veda degildi yazmak istedigim...
Yena'cim,topragim cok duygulandim ben yazdiklarini okuyuncaöyle cok seyler yazmak istiyorum ki samimiyetin,nezaketin ve inceligin karsisinda ne yazsam kifayesiz kalicak,bilmukabil diyorum gönülden...Ben de büyük bir heyacan ve merakla okuyorum yazilarini,enerjini hissediyorum..tanismamis olsakta seviyorum seni,diger arkadaslarimi...iyi ki varsiniz..
Tekrar tebrik ediyorum meyra'cim,senin adina cok sevindim..mevlam kucaginada almayi nasip etsin..
Cok gecmis olsun ikinizede yolcu,acil sifalar diliyorum...
Bonus ne güzel yüreklisin,ne kadar ince ve düsüncelisin...bogazima birsey düyümlendi son cümleni okurken,ne cok duygulandim...
Lakin sen bunlari düsünerek kendini üzme hassas anne,biran önce toparlanip iyilesmeye bak sana ihtiyaci olan 3 tane bebegin var dimi...acil sifalar diliyorum...
bravo canım çok güzel vermişsin kutlarımben hatirlatayamadim kusura bakan canım...evet kis başı 120 li kilolardaydim burayı bıraktım birde arkadas sayesinde hergün bir yerde ye iç gez toz 131 kiloya çıktım...şimdi diyet ve egzersizle 123 kiloya indim canım...23 nisanda başladım yani insallah burayida diyetide sporu da insallah bırakmam....niye yalnış anki yayın canım olurmu ama dukan diyeti biraz zor gibi geldi bana çok güzel vermissin bravo senin deyavrını bağışlasın canim
Zeynepcim gecmiş olsun yavruya Allah şifa versin
Sana da geçmiş olsun ve kolay gelsin Alalh Gücünü artırsın
Zeynep sen nasil oldun gecmis olsun kizinada sanada kolayca ayaga kalksin ins
Hepinize desteginizden dolayi cok tesekkur ederim arkadaslar,ne güzel ne naif insanlarsiniz siz,iyi ki varsiniz,iyi ki yollarimiz kesismis...Cok acele yazilmis bir yaziydi,vazgeciyormus gibi bir anlayisa sebep olan yazimdan dolayi lütfen kusura bakmayin,aslin da ben bir süre listede olmak istememistim,yoksa bir veda degildi yazmak istedigim...
Yena'cim,topragim cok duygulandim ben yazdiklarini okuyuncaöyle cok seyler yazmak istiyorum ki samimiyetin,nezaketin ve inceligin karsisinda ne yazsam kifayesiz kalicak,bilmukabil diyorum gönülden...Ben de büyük bir heyacan ve merakla okuyorum yazilarini,enerjini hissediyorum..tanismamis olsakta seviyorum seni,diger arkadaslarimi...iyi ki varsiniz..
Tekrar tebrik ediyorum meyra'cim,senin adina cok sevindim..mevlam kucaginada almayi nasip etsin..
Cok gecmis olsun ikinizede yolcu,acil sifalar diliyorum...
Bonus ne güzel yüreklisin,ne kadar ince ve düsüncelisin...bogazima birsey düyümlendi son cümleni okurken,ne cok duygulandim...
Lakin sen bunlari düsünerek kendini üzme hassas anne,biran önce toparlanip iyilesmeye bak sana ihtiyaci olan 3 tane bebegin var dimi...acil sifalar diliyorum...
Sağol ablacım Allah razı olsun...
sağol bonuscum..ben idare ediyorum kırıklığım biraz azaldı ama boğazlarım fena iğnesiz geçmicek gibi ama daha gidemedimde doktora...kızda bugun biraz daha iyi gibi... sanada çok geçmiş olsun canım...
Sağol canım Allah razı olsun...
bravo canım çok güzel vermişsin kutlarımben 2010 dan önceydi bu topikte kısa bi süre yarışmıştım hatırlamaman normal Allah daim etsin canım inşallah hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?