Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bravo canım çok güzel vermişsin kutlarım ben 2010 dan önceydi bu topikte kısa bi süre yarışmıştım hatırlamaman normal Allah daim etsin canım inşallah hepimizi
ooo ilk kizim birbuçuk yaşındaymış.o zamanlar ben 106ya kadar düştüm çok iyi olmuştum boyum uzun cunki sonra hastalandı ben psikolojik ilaçlarla 10 kilo geri aldim sonra ikinciye hamile kaldim düzenli diyet ve sporda yapamadım iki çocukla burayida bırakınca hiç dikkat etmiyorum ...insallah bu sefer basaririm

selamün aleyküm...
kızlar bugün gelemedim buraya, bir ara girdim kkya, allahım kafam çok sersemdi uzandım hemen çıktım, folik asiti ilk içişim, onu içtim 3saat sonra acayip bir sersemlik oldu bende, 3saattir falan kafam düzeldi.
neyse öyle böyle derken hayırlısı ile sağlıklıca doğar inş bebeğim,
bazen içimi bir korku sarıyor: (
ben pek bilmediğim için olayın hamilelikle bittiğini sanırdım genelde ama öyle değilmiş, doğana kadar hep elin yüreğinde olcakmış meğer...
allaha emanetiz inş.
neyse böyle..

Asucum ne güzel oluyor du dimi sahura kadar olan sohbetlerimiz...Yine yaparsınız erken kalkmayanlar..

Hamdolsun sabahki 5.igneden sonra aksam uzeri gozumu actim sayilir.

Hayirli ramazanlar herkese oruc tutacaklara allah kolaylik versin sabir versin ins

Çok sevindim, merak ediyordum seni..

1 adet frida araniyor goren oldumu acep

watsap tan kısa bir konuşma yaptık geçen de misafir trafiği devam ediyormuş...

sağol can ablam: )
aman ikiz geçmesin yanarım yaaa: )
anne tarafımda var, dedem ikiz, dayım ikiz..

Vaallahamı.:)) Bir kız bir oğlan iyi olmazmı :) Kaynanan yardıma gelir di :)))
Sağlıklı olsun da annesi..
ay inanmıyoorum meyra..Tanıştığımız da bekardın nişanlıydın düğün hazırlıklarından konuşuşluordu sonra evlendin..
Şİmdi hamilesin..Yıllardır acı tatlı ne çok şey paylaşmışız topikçe..
Nursena,derin ve bonus tek çocukluydu :))
En kötüsü ve ben hala ayu kıvamındayım...

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar..

Kasımpatı çok sevindim,çok mutlu oldum seni gördüğüme...
Senin ve bonusun mesajını okuyunca ağladım sonra tekrar bonusun sana yazdığı ''aramıza düştün hep beraber ağlarız ''demesine kahkahalarla güldüm...yani haberiniz olmadan bana duygular arası sörf yaptırdınız :))

estağfirullah ablam öyle deme ama kendine
sen bitanesin...
yaaaa maşaallah diyelim bize ablam değilmi? yıllaaaar yıllaaaar...
bir zamanlar barış bebekti, senin kız daha küçüktü: )
hey gidi: )

estağfirullah ablam öyle deme ama kendine
sen bitanesin...
yaaaa maşaallah diyelim bize ablam değilmi? yıllaaaar yıllaaaar...
bir zamanlar barış bebekti, senin kız daha küçüktü: )
hey gidi: )

ya evet emziriyordum barış oğlanı..

Bonusun dediği gibi inşallah evlendiğini falan buradan paylaşmayız..yine birarada oluruz da Çıtır 90 lar diye bir topik açıp devam ederiz mesela :))

Zeynepçim.

Çok geçmiş olsun..Şükür atlatmışsınız ameliyatı..Sen de perişan oldun bu sene..Yorgunluk,yoğunluk, hastalık..Allah yardımcın olsun şifa versin....

Asucum gelmiş ama ben gideceğim..
Asu senin içinden ne geçiyor meyranın bebişiyle ilgili..yazık baktım da daha ağırlıkla ilgilii not yok...Hala pıhtı demek ki günah :)

İyi geceler..Kendinize iyi davranın..

Neden ki...Benim malum sebeptende olabilir yoksa hiç ota moka ağlayan duygusal bir tip değilim yani biliyosunuz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…