Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meyracm kacirdim galiba kesinlestimi hamilelik.hayirlisi ile saglikli bi sekilde bebisini kucagina alirsin insallah.

Neden ki...Benim malum sebeptende olabilir yoksa hiç ota moka ağlayan duygusal bir tip değilim yani biliyosunuz :)))
Malum sebep var Ramazan başladı bende ne oruç ne namaz var ona da üzülüyorum bir de düzensiz oluyorum ona canım sıkılıyor
Ramazanla ilgili hazırladığımız Mükellef sofralarda vs ilgili videolar izledim dinledim üzüldüm etkilendim
Bir de Diriliş izledim süleyman şah öldü Ağla Ağla bir hal oldum
Işte ben de duygusal değilim de hepsi birarada gelince etkilendim :)

Canım benim...Gel yamacıma öpsün ablası :)
Ramazan ayı duygulu bir ay zaten...

Süleyman şah kim kız.? :))

ayyy cok sevindim 5haftalikmi

Meyracm gozunaydin.ins saglilla kucagina alırsın.adetin kaç gün gecti degerin kac çıktı

sağol canım benim.
rgl geçeli şuan 12gün, değerde 1040 canım.

sağol canım çok sağol....
amiiiiin....

sağol canım.
sizede çok geçmiş olsun, çok şükür atlattınız, rabbim bundan sonrada hayırlısı ile tez şifa versin inş canım.
allaha emanet ol görüşürüz.

Meyraaaaaaammmmm... canim benim cok sevindimmm
Saglikla kucagina da al Inşallah
bizler icin de dua et

sizlerde çok sağolun canlar....
hepiniz cansınız...
dualarınıza da hep amiiiiin diyorum inş amin....

e ablam onlar duygu insanı, su grubular onlar, biri balık biri akrep: )

amin, sağol ablam: )
sen bugün gerçekten çok duygusalsın, kıyamam içim bi hoş oldu seni böyle görünce
sanki ramazanın manevi havası seni duygulandırdı böylesine...

ayyy cok sevindim 5haftalikmi

çok sağol canım benim, evet şuan için 4hafta + küsürat: )
sen nasılsın canım görüşmeyeli? kızın nasıl?

Hamdolsun sabahki 5.igneden sonra aksam uzeri gozumu actim sayilir.

Hayirli ramazanlar herkese oruc tutacaklara allah kolaylik versin sabir versin ins

amin inş.
daha iyi olmana sevindim cancazım

Gunaydinnn..

Bonuscum bugun daha iyisin insallah...

Aksamdan beri iyiyim sukur sagolasin kuzum. Hafif batiyo artik bugun kontrole gidicem. Sütüm epeyce azaldi emiyo emiyo agliyo bende bakiyorum biraz emdiktem sonra hic gelmiyo. Mama aldirdim dun birden rahatsiz etmesin diye az az veriyorum begenmiyo :)

Igneye gelen kadin para almadi biliyomusun :)

Ben almam kimseden dedi konusmustuk oyle calismiyomus mahallede ihtiyac olursa gidip yapiyomus igne. Demek parada almiyo.
Hersey para demek degil dedi bi allah razi olsun de yeter bana dedi.
Olsun o kadar gidip geldin dedim. Bebeklerini sevdim dedi :) icimden didim tam benim kafadasin efferim :)

Iyi insanlar iyi ki varlar ya

gunaydin hayırlı ramazanlar arkadaşlar..dün çocukları denize götürdüm her yerim açıyor domates gibi olmusum..
bonus insallah daha iyisi dir bugün...çocuklarla çok zor hasta olmak..
bnde bugün oruç tutuyorum bakalim iki çocukla zor olacak ama deniycem.
gözlerim kapanıyor uykusuzluktan yat kalk yat kalk

Yagmurlu ve rüzgarli eylül görünümlü bir haziran sabahindan günaydinlar hepinize..

Buralarda sanki yagmur,rüzgar ve serinlik bir araya gelip var gücleri ile ramazanin ilk günün verdigi zorlugu kolaylastiriyorlar,cok sükür...dilerim sizin icin tr'de öyledir,hepinize kolayliklar diliyorum..

Sagol canim benim sen kendinde hassastin geldin dustun icimize napacaz mecbur hep beraber aglayip oturalim :)

Sesli güldüm,hala gülüyorum bonus:)Cok tatlisin,Allah'da seni güldürsün...

Ayrica iyi olmana sevindim,cabucak toparlanirsin insallah..Igne'ye gelen bayan'da ne kadar ince düsünceliymis,böyle insanlarin varligini bilmek bile umut veriyor insana...

Yena'cim ben de dün bonus'un mesajini okudugumda cok duygulandim,hatta tüm gün aklima geldikce duygulanip yine aglamis olabilirim...:)

Toplum olarak birbirimizin derdi ile dertlenmek söyle dursun,hizla uzaklasip duyarsizlastigimiz su zamanlarda görmemis,tanismamis da olunsa hala birbirinin derdi ile dertlenebilen güzel insanlarin varligini hissetmek cok güzel...
Allah din,dil,irk ayirt etmeden sadece insan oldugu icin birbirini seven insanlarin sayisini artirsin...

:)) demek tum gun aklina gelip aglamis olabilirsin he tahmin ederim cunku aynisini bende yapmis olabilirim.

Allah kolaylik versin kolaylastirsin ins orucunuzu...

Sabsh burdada cok guzel bir yagmur yagdi. Bende epeyce dinledim yagmurun sesini iyice cektim beynime.

Sonra o yagmur bak ne yazdirdi bana
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nus-kendi-iirleri.276857/page-5#post-41427431

Bisey yazinca once yenaya nura okuturdum bu sefer sizinlede paylasmis olayim.
Cok sesli her turlu duygu vardir icimde ama biri o kadar kuvvetliki bisey yazacak olsam hep ondan cikar...

Allah razi olsun igneci kadindan..
Herseyin menfaate dâyali oldugu bu donem de iyilerin olmasi nefes aldiriyor insana..
Hediye gibi birsey olabilirdi belki.terlik basortusu vb.

Sutun azalmasin henuz cok erken...bol bol yesillik.bakliyat su karpuz tuket.Biliyorsun zaten hatirlatmak istedim..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…