meyracm kacirdim galiba kesinlestimi hamilelik.hayirlisi ile saglikli bi sekilde bebisini kucagina alirsin insallah.Selamün aleyküm...
Ay bugün leyleği havada gördüm galiba, sabah 9dan bu yana daha yarım saat oldu eve gireli.
Kan verdim, panik atak ilacım için doktoruma gittim, komşu parka gidiyomuş gelirsen sende gel hadi dedi parka gittik oturduk, sonra bi yerde indirimde ferace varmış komşum alcakmış hadi bende pardesülere bakarım dedim, o da çok uzakmış yürü yürü bitmedi oraya gittik, bende bittim ama.
Baya yoruldum, ev aynı sabahki gibi duruyor, evde de biraz işim var daha.
cok gecmis olsun bonuscm nasil oldun iimisin biraz daha.Cok kotuyum 38.5 atesm dusmuyo
Malum sebep var Ramazan başladı bende ne oruç ne namaz var ona da üzülüyorum bir de düzensiz oluyorum ona canım sıkılıyorNeden ki...Benim malum sebeptende olabilir yoksa hiç ota moka ağlayan duygusal bir tip değilim yani biliyosunuz :)))
Malum sebep var Ramazan başladı bende ne oruç ne namaz var ona da üzülüyorum bir de düzensiz oluyorum ona canım sıkılıyor
Ramazanla ilgili hazırladığımız Mükellef sofralarda vs ilgili videolar izledim dinledim üzüldüm etkilendim
Bir de Diriliş izledim süleyman şah öldü Ağla Ağla bir hal oldum
Işte ben de duygusal değilim de hepsi birarada gelince etkilendim :)
ayyy cok sevindim 5haftalikmievet kızlar ikindin aldım sonuçları: )
evet teyze oluyorsunuuuuuz: )
rabbime şükürler olsun kanda hamile çıktım: )
tüm merak eden ilgi gösteren arkadaşlarım dostlarım hepiniz sağolun, hepinize tek tek çok teşekkür ederim, ve ayrı ayrı öpüyorum hepinzi: )
dün hemşire kan verirken bilgilerime göre henüz gebelik için çok erken olduğunu söylemişti, hemsire öyle diyince heveslendiğim için çok üzülmüştüm, hatta çıkışta annemi aradım yolun ortasında koca kadın ağladım çocuk gibi...
hani beklemediğim bir tepkiydi hemşirenin deyimi, oyüzden şok olmuştum bir an, sağolsun hemşire kötü niyetle söylemedi onu biliyorum, hatta çok ilgili olduğu için söyledi sağolsun.
dualarınızı da eksik etmeyin inş olurmu...
folik asit, vitamin verdi daktır birde: )
Gelirim ama öpcenCanım benim...Gel yamacıma öpsün ablası :)
Ramazan ayı duygulu bir ay zaten...
Süleyman şah kim kız.? :))
Meyracm gozunaydin.ins saglilla kucagina alırsın.adetin kaç gün gecti degerin kac çıktı
Meyr@aaaaaaaaaa@a nasil sevindim anlatamam kiz kardesim de bebek istiyo ondan almisim gibi oldu haberi saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah Allahim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine tum isteyen arkadaslarimizda tez zamanda guzel haber alirlar insallah
Selamün aleyküm...
nasılsınız..meyracım son mesajlardan gördüğüm kadarıyla bebiş geliyomuş çok sevindim canım...Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş canım...benn gelemedim bir süredir...işler güçler karne heyecanı arkasından ameliyat hazırlıkları ve ameliyat derken fırsatım olmadı..dün ameliyat oldu kızım bugun evdeyiz baya ağrısı var canım acıyacak diye kortuğu için hiç kıpırdamadan yatıyo wcye zoraki gidiyoruz...bir hafta on güne kadar daha toparlıcak inş.bu arada benimde bademcikler şişti kırıklıkta cabası dökülüyorum bi yandan antibiyotiklerle ayakta durup kuzumla ilgileniyorum diğer yandan hasta ziyaretine gelenlerle derken vakit geçip gidiyor...bende haberler böyle..geçmiş yapamadım inş hepiniz iyisinizdir...
Meyraaaaaaammmmm... canim benim cok sevindimmm
Saglikla kucagina da al Inşallah
bizler icin de dua et
Cok kotuyum duzelemiyorum 6 igne vermisti dr bitince kontrol ona gore ilac yada tekrar igne. Atesli yatiyorum napayim fena vurdu bu sefer boynuma dokunamiyorum agrisindan sagdan sola donerken bile agriyo..
Meyracm iste bekledigim tepki gozumuz aydin sana demistim hamilesin diye o testler yanlis cikmaz.
Darisi ablamla birlikte her isteyenin basina ins ilklere ikincilere ucunculere
meyraa cok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah...birden 7 sene öncesine gittim tuylerim diken diken oldu ..sana bahsetmedim ben 12 sene boyunca ıkı kez daha kendiliğinden hamile kaldim testte cıkıyor hamileyim ama kan sonuçları çok düşük çok yuksek olması gerekirken bebek gelişmiyor ve kürtaj oluyorum...nazımda testte cıktı karı koca sarıldık birbirimize agladık sevindik napıcaz simdi dedi doğru hastaneye dedim kan testı en önemlisi o inşallah yükselmiştir ...sabah kan verdim öğleyi bekliyordum sonuç almak için dort gözle arkadasım bakmış telefon açtı 1500 lerde sayı bebek buyuyor dedi hiçbir zaman unutamam o gunleri allah kimseye aratmasın...
Hepinize desteginizden dolayi cok tesekkur ederim arkadaslar,ne güzel ne naif insanlarsiniz siz,iyi ki varsiniz,iyi ki yollarimiz kesismis...Cok acele yazilmis bir yaziydi,vazgeciyormus gibi bir anlayisa sebep olan yazimdan dolayi lütfen kusura bakmayin,aslin da ben bir süre listede olmak istememistim,yoksa bir veda degildi yazmak istedigim...
Yena'cim,topragim cok duygulandim ben yazdiklarini okuyuncaöyle cok seyler yazmak istiyorum ki samimiyetin,nezaketin ve inceligin karsisinda ne yazsam kifayesiz kalicak,bilmukabil diyorum gönülden...Ben de büyük bir heyacan ve merakla okuyorum yazilarini,enerjini hissediyorum..tanismamis olsakta seviyorum seni,diger arkadaslarimi...iyi ki varsiniz..
Tekrar tebrik ediyorum meyra'cim,senin adina cok sevindim..mevlam kucaginada almayi nasip etsin..
Cok gecmis olsun ikinizede yolcu,acil sifalar diliyorum...
Bonus ne güzel yüreklisin,ne kadar ince ve düsüncelisin...bogazima birsey düyümlendi son cümleni okurken,ne cok duygulandim...
Lakin sen bunlari düsünerek kendini üzme hassas anne,biran önce toparlanip iyilesmeye bak sana ihtiyaci olan 3 tane bebegin var dimi...acil sifalar diliyorum...
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar..
Kasımpatı çok sevindim,çok mutlu oldum seni gördüğüme...
Senin ve bonusun mesajını okuyunca ağladım sonra tekrar bonusun sana yazdığı ''aramıza düştün hep beraber ağlarız ''demesine kahkahalarla güldüm...yani haberiniz olmadan bana duygular arası sörf yaptırdınız :))
İyi geceler
Meyracım benIm de dünden beri içime kız doğuyor :) Allah ım hayırlı evlat versin
Yenacım ah ne günlerimiz gecelerimiz geçti çok şükür sizler gibi güzel insanlar tanıdım
Bugün ben de çok duygusalım hem de yorgunum
ayyy cok sevindim 5haftalikmi
Hamdolsun sabahki 5.igneden sonra aksam uzeri gozumu actim sayilir.
Hayirli ramazanlar herkese oruc tutacaklara allah kolaylik versin sabir versin ins
Gunaydinnn..
Bonuscum bugun daha iyisin insallah...
Sagol canim benim sen kendinde hassastin geldin dustun icimize napacaz mecbur hep beraber aglayip oturalim :)
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar..
Kasımpatı çok sevindim,çok mutlu oldum seni gördüğüme...
Senin ve bonusun mesajını okuyunca ağladım sonra tekrar bonusun sana yazdığı ''aramıza düştün hep beraber ağlarız ''demesine kahkahalarla güldüm...yani haberiniz olmadan bana duygular arası sörf yaptırdınız :))
Yagmurlu ve rüzgarli eylül görünümlü bir haziran sabahindan günaydinlar hepinize..
Buralarda sanki yagmur,rüzgar ve serinlik bir araya gelip var gücleri ile ramazanin ilk günün verdigi zorlugu kolaylastiriyorlar,cok sükür...dilerim sizin icin tr'de öyledir,hepinize kolayliklar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?