Allah razi olsun igneci kadindan..
Herseyin menfaate dâyali oldugu bu donem de iyilerin olmasi nefes aldiriyor insana..
Hediye gibi birsey olabilirdi belki.terlik basortusu vb.
Sutun azalmasin henuz cok erken...bol bol yesillik.bakliyat su karpuz tuket.Biliyorsun zaten hatirlatmak istedim..:)
seni cok iyi anliyorum canimkiz kardesimde cocuk istiyo ve biz ondan beklerken hamilelik haberi benim hamile oldugumu ogrendik cok agladim bi sure soyleyemedim kardesime sonra annem dedi baskasindan duyarsa daha koru sen soyle ama okafat utana sikila soyledimki anlatamam rabbim tum isteyenlere mubarek ramazan hurmetine nasip etsin insallah 2 kere tup bebek yaptirdi olmadi 3. Yu bayramdan sonra yaptirmak istiyo insallah olur yarabbim aminYok oyle ablamin agladigini gormemistir kimse saglam durur herkesin yaninda ama herkeste bilir istedigini. O bunlari icinde yasarken benim cocuklarim oldu. Her sevincimin pesinden agladim. Her testimi onunla yaptim. Cocugumu her sevdigimde icim ciz etti ediyo edicekte.
Ailede dengesiz cok bi tane daha yapta ona ver dedi bi gun biri ikimizde kaldik oyle sevdigim bi teyzemdi diyende yerin dibinemi gireyim onu orda parca parcami edeyim bilemedim.
dogana kadar degil canim dogurduktan sonrada elin hep yureginde aklin surekli onlarda bisey olmasin diyeselamün aleyküm...
kızlar bugün gelemedim buraya, bir ara girdim kkya, allahım kafam çok sersemdi uzandım hemen çıktım, folik asiti ilk içişim, onu içtim 3saat sonra acayip bir sersemlik oldu bende, 3saattir falan kafam düzeldi.
neyse öyle böyle derken hayırlısı ile sağlıklıca doğar inş bebeğim,
bazen içimi bir korku sarıyor: (
ben pek bilmediğim için olayın hamilelikle bittiğini sanırdım genelde ama öyle değilmiş, doğana kadar hep elin yüreğinde olcakmış meğer...
allaha emanetiz inş.
neyse böyle..
kiz doktora gitmedinmi yoksa ultrason icin o hemen sana soylerdi ikiz mi degil misağol can ablam: )
aman ikiz geçmesin yanarım yaaa: )
anne tarafımda var, dedem ikiz, dayım ikiz..
Mutlaka hatirlaticam canimYeliz ahh keske tup bebek gibi bir sanslari olsaydi bizimkilerinde ne var ne yok vericeklerdi o yolda. Olurda kardesin umutsuzluga duserse ona mutlaka bunu hatirlat onun bulundugu durumda olmak isteyen bir suru insan var.
Allahim aratmasin daha fazla ins.
Ben burdayımuyusammı beklesemmi sahuru karar veremedim yeni girdik eve çocuklarla bu saata kadar bisiklet tepesindelerdi kimseyide göremiyorum uyudumu herkez
sizinde hayırlı olsunİyi geceler İstanbul da serin keşke 1 ay boyunca böyle gitse ama imkânsız gibiii ....
Bu arada ramazanınız hayırlı olsun hanımlar :)
derin ayvalığı özledimmmm şu evi toparlasamda bayram sonu kaçsam bi yazlığa offf yawww akşam serindir oralar sahil deniz çok güzeldir yawBende aynı durumdayiz yesemmi yatsammi 3/te geri kalkicam en iyisi 2de yiyip yatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?