Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hah oni dogri dedin bizde oyle dusunduk ablamla bi ortu hediye alalim diye...

Az gozumu actim ya istahimda acildi boyle az yemeye alismisken koyvermek istemiyorum yesil mercinek yapicam ins kendume. Dr a haber saldim kontrole gelim diye diyetisyene yani yarin 2 de gel dedi cuma gunune almis oldum kontrol gunlerini korkun benden :)))

seni cok iyi anliyorum canimkiz kardesimde cocuk istiyo ve biz ondan beklerken hamilelik haberi benim hamile oldugumu ogrendik cok agladim bi sure soyleyemedim kardesime sonra annem dedi baskasindan duyarsa daha koru sen soyle ama okafat utana sikila soyledimki anlatamam rabbim tum isteyenlere mubarek ramazan hurmetine nasip etsin insallah 2 kere tup bebek yaptirdi olmadi 3. Yu bayramdan sonra yaptirmak istiyo insallah olur yarabbim amin

dogana kadar degil canim dogurduktan sonrada elin hep yureginde aklin surekli onlarda bisey olmasin diye

sağol can ablam: )
aman ikiz geçmesin yanarım yaaa: )
anne tarafımda var, dedem ikiz, dayım ikiz..
kiz doktora gitmedinmi yoksa ultrason icin o hemen sana soylerdi ikiz mi degil mi

Yeliz ahh keske tup bebek gibi bir sanslari olsaydi bizimkilerinde ne var ne yok vericeklerdi o yolda. Olurda kardesin umutsuzluga duserse ona mutlaka bunu hatirlat onun bulundugu durumda olmak isteyen bir suru insan var.

Allahim aratmasin daha fazla ins.

Mutlaka hatirlaticam canim

Bide kizlar ben bugun oryluc tuttum ama cok zorlandim bidik beni emdikce bayginliklar gecirdim sanki sanirim devam edemicem Allah tutanlarinkini kabul etsin insallah

layyyn ne oluyiii topiğe amma ağlamışınız annem yawww allah ağlatmasınnnn hiçbirimizi seviyom sizlerriii

yolcum bonusum geçmiş olsunn
meyracığımm yerim senin o pıtırcıkını banada kızın olcek gibi geliyoooo

ben aynu tempoo ev tola halı yıka çocuklarla uğraş arkadaşlarla vedalaş pofff hayırlısıyla evimize yerleşeydik hayatı tesbih yaptım sallıyorum resmen bu ara

asummm bende ramazan başlayamadım çok tuaf üzgünüm kısmet adetim

hayırlısı olsun çok sıcakk felaket kızlar evde kudurdu şimidi dışarı bisiklet sürmeye götürüyorum gelince görüşürüz inşallah

Iyi akşamlar
Oruç tutanların oruçları kabul olsun inşallah
Ankara da akşamüstü yağmur yağdı serinledi hava öğlen çok sıcaktı yoksa
Nursena kolay gelsin sana taşınmak fikri bile beni nasıl gerdi bu sene ama artık olmayacağı kesinleşti de rahatladım ben

uyusammı beklesemmi sahuru karar veremedim yeni girdik eve çocuklarla bu saata kadar bisiklet tepesindelerdi kimseyide göremiyorum uyudumu herkez
Ben burdayım
Aynı durumdayım uyusammı beklesemmi
Uykum da var ama
Biz burda cam bile açamıyoruz balkona bile çıkamıyoruz serin üşünüyor daha yine yağmur yağdı akşam

Son zamanlarda gelemedim yatılı misafirlerim vardı. bu akşam misafirlerim eltimlerdeler akşam buluşamadık onlar eyüp sultana gittiler ben evdekileri bırakamadım yarın iftar sonrası belki feshaneye gideriz benim pek gidesim yok yarın tam gün ütü yapıp valiz hazırlıycam benim oğlan yurt dışına çıkıcak gibiii misafirlerle uğraşmaktan evide boşladım dağlar kadar ütüm var ....

Diyeti zaten hiç sormayın artılardayımdır yarın öğrenicem herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…