tüm memleketi gezdimde bi istanbulu görmedim nedense ürkütüyo beni koca şehir marmara ve karadeniz yapmadık bi daha ki taine yazayımmı dio eşim istanbulu ramazanda hep tv de izliyorum çok hoş ya topluca iftar ne zevklidir buralara ramazan neşesi coşkusu pek uğramıyoSon zamanlarda gelemedim yatılı misafirlerim vardı. bu akşam misafirlerim eltimlerdeler akşam buluşamadık onlar eyüp sultana gittiler ben evdekileri bırakamadım yarın iftar sonrası belki feshaneye gideriz benim pek gidesim yok yarın tam gün ütü yapıp valiz hazırlıycam benim oğlan yurt dışına çıkıcak gibiii misafirlerle uğraşmaktan evide boşladım dağlar kadar ütüm var ....
Diyeti zaten hiç sormayın artılardayımdır yarın öğrenicem herhalde
Son zamanlarda gelemedim yatılı misafirlerim vardı. bu akşam misafirlerim eltimlerdeler akşam buluşamadık onlar eyüp sultana gittiler ben evdekileri bırakamadım yarın iftar sonrası belki feshaneye gideriz benim pek gidesim yok yarın tam gün ütü yapıp valiz hazırlıycam benim oğlan yurt dışına çıkıcak gibiii misafirlerle uğraşmaktan evide boşladım dağlar kadar ütüm var ....
Diyeti zaten hiç sormayın artılardayımdır yarın öğrenicem herhalde
tüm memleketi gezdimde bi istanbulu görmedim nedense ürkütüyo beni koca şehir marmara ve karadeniz yapmadık bi daha ki taine yazayımmı dio eşim istanbulu ramazanda hep tv de izliyorum çok hoş ya topluca iftar ne zevklidir buralara ramazan neşesi coşkusu pek uğramıyo
hoşgeldin meyra aleykümselam
şuursuzcaalışveriş yaparak aç ları anlamak yerine daha çok günahamı giriyoruz napıyoruz ne kadar yemek israf oluyo davetler çeşit çeşit yicekler çok allah affetsinİstanbul un ramazanın da beni tek şaşırtan şey insanların gıda alışverişi ramazanda insanları alışveriş yaparken görünce normalde ne yiyip içiyor bu insanlar diye düşünüyorum her markete inanılmaz kuyruklar oluyor diğer türlü dışarıda bir ramazan çoşkusu var ama biz o kadar sosyal değiliz eşim daha doğrusu evde olmayı tercih ediyor bende onu bırakamıyorum misafir varya onu gezdiriyoruz yanii ....
valla bende aynı her zamanki klasik nur sena ya doğğuruyom ya taşınıyom:=))eyüp sultan caminin arkasında ki köprü hangi köprü ve kaçıncı köprü canım yaaa: )
ramazan geldiğinden beri eşimle o köprü hakkında konuşup duruyoruz, bir karara varamadık: ))))
diyanetintvkanalı orada program yapıyor ramazan dolayısyla..
ist güzel yaaa...
günümüzde artık boğucu ama yinede güzel bence.
hoşbuldum canım sağol: )
nasılsın görüşmeyeli?
Aksamdan beri iyiyim sukur sagolasin kuzum. Hafif batiyo artik bugun kontrole gidicem. Sütüm epeyce azaldi emiyo emiyo agliyo bende bakiyorum biraz emdiktem sonra hic gelmiyo. Mama aldirdim dun birden rahatsiz etmesin diye az az veriyorum begenmiyo :)
Igneye gelen kadin para almadi biliyomusun :)
Ben almam kimseden dedi konusmustuk oyle calismiyomus mahallede ihtiyac olursa gidip yapiyomus igne. Demek parada almiyo.
Hersey para demek degil dedi bi allah razi olsun de yeter bana dedi.
Olsun o kadar gidip geldin dedim. Bebeklerini sevdim dedi :) icimden didim tam benim kafadasin efferim :)
Iyi insanlar iyi ki varlar ya
Iyi geceler guzel sahurlar herkesemeyra ugramadin gunduz gelince hesap ver oyle cik
seni cok iyi anliyorum canimkiz kardesimde cocuk istiyo ve biz ondan beklerken hamilelik haberi benim hamile oldugumu ogrendik cok agladim bi sure soyleyemedim kardesime sonra annem dedi baskasindan duyarsa daha koru sen soyle ama okafat utana sikila soyledimki anlatamam rabbim tum isteyenlere mubarek ramazan hurmetine nasip etsin insallah 2 kere tup bebek yaptirdi olmadi 3. Yu bayramdan sonra yaptirmak istiyo insallah olur yarabbim amin
dogana kadar degil canim dogurduktan sonrada elin hep yureginde aklin surekli onlarda bisey olmasin diye
kiz doktora gitmedinmi yoksa ultrason icin o hemen sana soylerdi ikiz mi degil mi
layyyn ne oluyiii topiğe amma ağlamışınız annem yawww allah ağlatmasınnnn hiçbirimizi seviyom sizlerriii
yolcum bonusum geçmiş olsunn
meyracığımm yerim senin o pıtırcıkını banada kızın olcek gibi geliyoooo
ben aynu tempoo ev tola halı yıka çocuklarla uğraş arkadaşlarla vedalaş pofff hayırlısıyla evimize yerleşeydik hayatı tesbih yaptım sallıyorum resmen bu ara
asummm bende ramazan başlayamadım çok tuaf üzgünüm kısmet adetim
hayırlısı olsun çok sıcakk felaket kızlar evde kudurdu şimidi dışarı bisiklet sürmeye götürüyorum gelince görüşürüz inşallah
şuursuzcaalışveriş yaparak aç ları anlamak yerine daha çok günahamı giriyoruz napıyoruz ne kadar yemek israf oluyo davetler çeşit çeşit yicekler çok allah affetsin
valla bende aynı her zamanki klasik nur sena ya doğğuruyom ya taşınıyom:=))
Meyracım programı seyredemedim ama eyüpsultandaki köprü haliç köprüsü :)
Meyracım sayısını kısmını anlıyamadım ama sadece ismi haliç köprüsü onu biliyorum
Sayı olarak sorduğun İstanbul un büyüklük olarak kaçıncı köprüsü ise herhalde 1. Boğaz köprüsü 2. De fatihsultanmehmet köprüsüdür boğazda olan köprüler yanii...
Hiiiiççç sanmıyorum verdiğimi kesin artıdayım benceasuuu kilo verdinmi bu hafta kızz yarın cumaymış yaaa daha yeni fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?