Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tüm memleketi gezdimde bi istanbulu görmedim nedense ürkütüyo beni koca şehir marmara ve karadeniz yapmadık bi daha ki taine yazayımmı dio eşim istanbulu ramazanda hep tv de izliyorum çok hoş ya topluca iftar ne zevklidir buralara ramazan neşesi coşkusu pek uğramıyo

Nursena bu gece sadece eşim var sahurda çocuklarla ben yarın tutmıycaz ızgara tavuğumla yoğurt düşünüyorum ekstra bi şeyler isterlerse yaparım bakalım oğlan tutmak istiyor izin vermiyoruz yarın işe gidecek kızı da tutmaya ikna edemiyoruz benim yarın dışarı ve ütü işlerim var zaten genelde tutmam bugün ilk gün diye hepimiz tutmuştuk :)

kızlar sizinle paylaşmak istediğim 2bilgim var, aklımdayken paylaşıyım.

1.si bir alimden öğrendiğim bilgi;
mevsiminde bir miktar beyaz dut yemek kanser hastalığına karşı koruyucuymuş, şimdi dutlar yeni yeni olup geliyor...

2.side geçen bir hastanenin dergisinde okudum;
lavanta yağını koklamak depresyona iyi geliyormuş.
lavantanın kokusunun psikolojiye iyi geldiğini de daha öncede duymuştum ayrıca.

İstanbul un ramazanın da beni tek şaşırtan şey insanların gıda alışverişi ramazanda insanları alışveriş yaparken görünce normalde ne yiyip içiyor bu insanlar diye düşünüyorum her markete inanılmaz kuyruklar oluyor diğer türlü dışarıda bir ramazan çoşkusu var ama biz o kadar sosyal değiliz eşim daha doğrusu evde olmayı tercih ediyor bende onu bırakamıyorum misafir varya onu gezdiriyoruz yanii ....

eyüp sultan caminin arkasında ki köprü hangi köprü ve kaçıncı köprü canım yaaa: )
ramazan geldiğinden beri eşimle o köprü hakkında konuşup duruyoruz, bir karara varamadık: ))))
diyanetintvkanalı orada program yapıyor ramazan dolayısyla..

ist güzel yaaa...
günümüzde artık boğucu ama yinede güzel bence.

hoşgeldin meyra aleykümselam

hoşbuldum canım sağol: )
nasılsın görüşmeyeli?

şuursuzcaalışveriş yaparak aç ları anlamak yerine daha çok günahamı giriyoruz napıyoruz ne kadar yemek israf oluyo davetler çeşit çeşit yicekler çok allah affetsin
valla bende aynı her zamanki klasik nur sena ya doğğuruyom ya taşınıyom:=))

iyi insan artık çok az...

Iyi geceler guzel sahurlar herkese meyra ugramadin gunduz gelince hesap ver oyle cik

: ))))))))))
canım senin 3.numarada kova dimi?
benim bıdıkta kova olabilir: ))))

inş olur canım kardeşininde hayırlısı ile inş....
bende haftaya gidicem inş canım kadın doğum uzmanına, kese bebek ve kalp atışı görünmedende söyleyebilirmi ikiz olup olmadığını?

sağol teyzesi: ) öpüyoz seni: )

ne güzel kımıl kımılsın işte: )))
allah kolaylık versin canım işlerinde inş...

Meyracım sayısını kısmını anlıyamadım ama sadece ismi haliç köprüsü onu biliyorum

Sayı olarak sorduğun İstanbul un büyüklük olarak kaçıncı köprüsü ise herhalde 1. Boğaz köprüsü 2. De fatihsultanmehmet köprüsüdür boğazda olan köprüler yanii...

tamam canım benim, çok sağol tekrar.
ne bileyim hepsinin birde sayısı var sandımdı: ))))
tamam adını öğrendim yeter bana: )

nursena gelince bulusalım olurmu...super vallahiiii dun coluk cocuk denizdeydik butun gun ...bugun allah tarafından orucun ılk gunu yağmurlu geçti..fazla susamadım ...zaten ben burası asırı sıcak oldugu içi suya dayanamıyorum birkaç gun yağmurlu geçse ıyı olacak yaniii...lorlu yumurtamı yedım iki dilim uno ekmekle uc dilim karpuz...şimdide yoğurt pulbiber limon karısımı yiyip yatayım artık ...komsunun kızı bes kilo vermiş denıyeyım bakalım gobek yağlarını erıtıyormuş....inşallah gider bu koca göbek ....

Meyraa tescillenmiş hamişliğinnnn hadi saglıkla al kucagına ben dıyetı baya bozdum spor hiç yok bugunden itibaren baslıycam sıkı diyete :×

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…