Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin
Kilo bildirimi ayni
Spor 340 dk
istanbul guzel ama yasam cok zor burda gecinmek cokzor hersey cok pahali ev kiralari ucuk insanlar cesit cesit kapkaci hirsizi katili (tabi bunlar heryerde vardir ama ist de daha cok sanki)bide heryer insaat alani sanki gelir seviyesi dusuk insanlari burdan gondermek istiyorlarmis gibi heryerde buyuk apartmanlar otursan oturamazsin iyi bi isin iyi bi meslegin olacakki bide kari koca calismak lazim tabi ancak o zaman iyi sartlarda yasayabilirsin Allah herkesin yardimcisi olsun

canim s3n simdi hamilesin heraklina geleni yiyip icip koklama bence rahatlicam derken baska seyler olabilir aman dikkat mesela papatya cayi icme dusuk tehlikesi yaratiyo Allah korusun doktorla konus ondan sonra hergun 1 bardak sut 1 kase yogurt peynir bol sebze yemege calis bebege vitamin olsun bide folik asiti sakin ihmal etme bebek icin cok onemli her sabah 3 ceviz yemege calis bebisin beyin gelisimi icin okis

inşallahhhh buluşuruz batmana evimi yerleştireyim sarımsaklıya gelcem inşallahh
Hiiiiççç sanmıyorum verdiğimi kesin artıdayım bence
Ben de geç farkettim cumaymış yarın
hımm seni senii vermişsindirde söyleiyonnndur sennn beni geçtin yaaa bi hava bi hava sorma sende:)
Beni de ALIN aranıza boğazıma nasıl dur derim bilemiyorum ama gebelik sonrası yapıştı gitmiyor bu kilolar.
Nereden başlayayım hanımlar ? yol gösterin ltfn
hoşgeldinn almazmıyız sabır etmek 1. şart hayırlısı olsun kaç kilosun boyun kaç

bugün hiç tadım yok, bana bir dadı almadınız gitti: D
dedem yaşlı, durur durur yaşlılıktan tadım yok tadım yok der, vesselam kuzenimde teyzemlere takılıyomuş "dedeme bir dadı almadınız" diye: )
ama gerçekten bugün hiç tadım yok, nedense artık bilemiyorum, neyse hamiledir naapsa yeridir diyorum: )
dayak yemiş gibiyim, zaten hassastım hamilelikle iyice hassaslaştım galiba: )
yarında amcamgil iftara davet etti, hiç gidesim yok ama davete icabet etmem gerek, yengem gün oturmasını ramazanda ben alıyım demişti akşama iftara alırım demişti, aslında amcamı da çok özledim gitmem çok iyi olacak...

iyiyim tatlı anneeee :) çok şükür bildiğin gibi :)
klomen kullanmaya başladım bugün bebiş için.. dua et bize de bak senin duan kabul olur :)
sen nasılsın seni sormak lazım başladı mı belirtiler falan

ay utandım valla, çok sağol canım benim, inan sendende çok tatlı çok iyi bir anne olur, gerçekten....
allahım yeni başladığın bu tedavini hayırlısıyla bebek ile sona erdirsin inş.... amiiiiin.
bende iyiyim, orta halli gidiyorum canım, bugün biraz halsizim tadım yok, olacak artık: )
belirti olarak en çok ateş basması var, durmadan ama yaa: ) yorulunca daha artıyor, menopoz gibi aynı.
bir ateş basıyo kısa kollu giyiyorum, sonrada üşüyorum bi süre sonra kazak giyiyorum, benim ev kuzey sayılır serin oluyo, yayla burası yayla: )
onun dışında ara ara kasık ağrısı, ara ara bulantı oluyor işte, birde sersemlik var kafamda(cinlik yapamıyom inan).

iyiyim tatlı anneeee :) çok şükür bildiğin gibi :)
klomen kullanmaya başladım bugün bebiş için.. dua et bize de bak senin duan kabul olur :)
sen nasılsın seni sormak lazım başladı mı belirtiler falan

canım bu arada yeni avatarın çok tatlı, ne yazıyor o kuşlarda, besmelemi?

Gercekten mi.ben lavanta kokusuna bayılırm.sabunları yumuşatıcı yani lavanta kokulu seyleri hep alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…