istanbul guzel ama yasam cok zor burda gecinmek cokzor hersey cok pahali ev kiralari ucuk insanlar cesit cesit kapkaci hirsizi katili (tabi bunlar heryerde vardir ama ist de daha cok sanki)bide heryer insaat alani sanki gelir seviyesi dusuk insanlari burdan gondermek istiyorlarmis gibi heryerde buyuk apartmanlar otursan oturamazsin iyi bi isin iyi bi meslegin olacakki bide kari koca calismak lazim tabi ancak o zaman iyi sartlarda yasayabilirsin Allah herkesin yardimcisi olsuntüm memleketi gezdimde bi istanbulu görmedim nedense ürkütüyo beni koca şehir marmara ve karadeniz yapmadık bi daha ki taine yazayımmı dio eşim istanbulu ramazanda hep tv de izliyorum çok hoş ya topluca iftar ne zevklidir buralara ramazan neşesi coşkusu pek uğramıyo
canim s3n simdi hamilesin heraklina geleni yiyip icip koklama bence rahatlicam derken baska seyler olabilir aman dikkat mesela papatya cayi icme dusuk tehlikesi yaratiyo Allah korusun doktorla konus ondan sonra hergun 1 bardak sut 1 kase yogurt peynir bol sebze yemege calis bebege vitamin olsun bide folik asiti sakin ihmal etme bebek icin cok onemli her sabah 3 ceviz yemege calis bebisin beyin gelisimi icin okiskızlar sizinle paylaşmak istediğim 2bilgim var, aklımdayken paylaşıyım.
1.si bir alimden öğrendiğim bilgi;
mevsiminde bir miktar beyaz dut yemek kanser hastalığına karşı koruyucuymuş, şimdi dutlar yeni yeni olup geliyor...
2.side geçen bir hastanenin dergisinde okudum;
lavanta yağını koklamak depresyona iyi geliyormuş.
lavantanın kokusunun psikolojiye iyi geldiğini de daha öncede duymuştum ayrıca.
inşallahhhh buluşuruz batmana evimi yerleştireyim sarımsaklıya gelcem inşallahhnursena gelince bulusalım olurmu...super vallahiiii dun coluk cocuk denizdeydik butun gun ...bugun allah tarafından orucun ılk gunu yağmurlu geçti..fazla susamadım ...zaten ben burası asırı sıcak oldugu içi suya dayanamıyorum birkaç gun yağmurlu geçse ıyı olacak yaniii...lorlu yumurtamı yedım iki dilim uno ekmekle uc dilim karpuz...şimdide yoğurt pulbiber limon karısımı yiyip yatayım artık ...komsunun kızı bes kilo vermiş denıyeyım bakalım gobek yağlarını erıtıyormuş....inşallah gider bu koca göbek ....
hımm seni senii vermişsindirde söyleiyonnndur sennn beni geçtin yaaa bi hava bi hava sorma sende:)Hiiiiççç sanmıyorum verdiğimi kesin artıdayım bence
Ben de geç farkettim cumaymış yarın
hoşgeldinn almazmıyız sabır etmek 1. şart hayırlısı olsun kaç kilosun boyun kaçBeni de ALIN aranızaboğazıma nasıl dur derim bilemiyorum ama gebelik sonrası yapıştı gitmiyor bu kilolar.
Nereden başlayayım hanımlar ?yol gösterin ltfn
selamün aleyküm hayırlı cumalar.. hayırlı ramazanlar..
kilo 93.5
spor yok..
iyiyim tatlı anneeee :) çok şükür bildiğin gibi :)ve aleyküm selam...
canım nasılsın görüşmeyeli?
iyiyim tatlı anneeee :) çok şükür bildiğin gibi :)
klomen kullanmaya başladım bugün bebiş için.. dua et bize de bak senin duan kabul olur :)
sen nasılsın seni sormak lazım başladı mı belirtiler falan
iyiyim tatlı anneeee :) çok şükür bildiğin gibi :)
klomen kullanmaya başladım bugün bebiş için.. dua et bize de bak senin duan kabul olur :)
sen nasılsın seni sormak lazım başladı mı belirtiler falan
hayırr bu artılarr adettennnnHayırlı cumalar
Kilom 92.5
Nursena sen beni geçmişsin havanı at bakem :))
Sende niye artı yok o zaman :))hayırr bu artılarr adettennnn
Gercekten mi.ben lavanta kokusuna bayılırm.sabunları yumuşatıcı yani lavanta kokulu seyleri hep alırım.kızlar sizinle paylaşmak istediğim 2bilgim var, aklımdayken paylaşıyım.
1.si bir alimden öğrendiğim bilgi;
mevsiminde bir miktar beyaz dut yemek kanser hastalığına karşı koruyucuymuş, şimdi dutlar yeni yeni olup geliyor...
2.side geçen bir hastanenin dergisinde okudum;
lavanta yağını koklamak depresyona iyi geliyormuş.
lavantanın kokusunun psikolojiye iyi geldiğini de daha öncede duymuştum ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?