mersi boku tatlim gel sanada yapim :))
hosuma gidio makyaj yapmakk.. koko$um napiim :))
birde paylasip güzel iltifatlar almak güzel oluyor. ve yapmak isteyenlere yardimci olmak.
makyaj yapamayan cok kadin var .. bende pek beceremezdim far kullanmayi.
o kadar ugrasiyorum birde düsün 2 dakika tutmuyorum o makyaji resim cektikten sonra hemen siliyorum :roflol:
canım makyajın bir harika olmuş, hayatta hep imrenerek baktığım tek şey güzel makyaj yapabilmek, hiç beceremem doğrusu,opuyorumnanaktan
Canım ben akupunktur ile 18.5 kg. vermiştim.3 ayda, yanımdaki arkadaşım da sadece kulak akupunkturu ile 1.5 ayda 10 kg verdi.bir ömür böyle mi yemeği planlıyorsunuz normal yemek düzenine geçince nasıl olacak acaba. böyle olunca metabolizma yavaşlamazmı.
salı günü akapunktura başladım
perşembe günü kontrole gidicem bakalım hayırlısı.
BAŞARILI ARKADAŞLAR normali nedir kaç ayda kaç kilo vermem gerekir fikrinizi almak isterim şimdiden teşekkürler.
Canım benim dikkat et kendine ne olur, çok kafaya takarsak da kilo vermemiz zorlaşıyor inan ki.Hayırlısı olsun canım.opuyorumnanaktangünaydın kızlar
fazla erken ama
bugun böle oldu
ogluşumun beslenme sırası bende
onun hazırlıgı içerisindeyim
sonrada ayakkabı almaya gidicem çarşıyo
resimleri ben görmeden kaldırmayın sakınnn
ögleden sonrada diyeetisyene gidicem
artık son umut buu
yoksa yerinmden kalkamaz olcam
bi kaç gündür bel agrısı çekiyorum
sebebi fazla hareket ve ıskelet sistemimin üzerimdeki fazla et yıgınını taşıyamaması :sinifsinif:
osssnur'um iyi akşamlar canım, nerdesin sen ya?
Vallahi topik elden gidiyor kurtaran yok kızım ya,
İstanbul'da buluşma varmış galiba ben 10'un da İst.dayım bak ayarlanırsa bende sevinirim.Hepinizi görmüş olurum.
17'sin de dönecem Mersin'e(İnşallah)
Kendine iyi ba canım.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
fazla erken ama
bugun böle oldu
ogluşumun beslenme sırası bende
onun hazırlıgı içerisindeyim
sonrada ayakkabı almaya gidicem çarşıyo
resimleri ben görmeden kaldırmayın sakınnn
ögleden sonrada diyeetisyene gidicem
artık son umut buu
yoksa yerinmden kalkamaz olcam
bi kaç gündür bel agrısı çekiyorum
sebebi fazla hareket ve ıskelet sistemimin üzerimdeki fazla et yıgınını taşıyamaması :sinifsinif:
Ben pek uzağa çıkamıyorum ablam inşallah geldiğinde yakın bi yerlerede olursanız bende gelebilsem ne güzel olur opuyorumnanaktan
Sizmi götürüyosunuz beslenmeleri :ecrin_bebek: Gitmeni senden çok ben istiyorum he opuyorumnanaktan
Günaydınlar hepinize a.s.daha kahvaltı yapmadım hastanede bi rapor işimiz var kayınvaldemle gidicem şimdi gelirkende simit almayı düşünüyorum.
Sonrada okula gidicem önlük numuneleri gelicektiamma tantanası varmış bu ana okulunun yakaydirigubbakcemile3
Öptüm herkeşleri
callanitics bunu yenacımdan aldım aksam esımle beraber ındırecezz ıkısınıde
saol yurdusumm
sen neler yapıyorsun ablacımm ye va ya yok görmeyelıı
Tünaydın hanımlar. Bugün itibariyle kilom 93.800 ve ben bu sabah diyet diyemeyeceğim ama arınma programına başlamış bulunuyorum. Lahana çorbası detoksu yapacağım bu hafta ve çok kararlı başladım. tek sıkıntısı malum nahoş kokusu. Umarım bu şaşırtmaca metobolizmama iyi gelir. Cuma günü ya da kilo verdiğim an neticeyi paylaşacağım.
canım benim inşallah çok iyi olacağından eminim. Ben sadece lahana çorbası diyeti ilke 15 kg.vermiştim.Azimli ol yeter.Müthiş yağ eritiyor.Hayırlısı olsun .opuyorumnanaktan
tamam cnm baslıyacagım sonucu bıldırırımokur'um şunu kesin söyleyeyim, süper vücudu sıkılaştırıyor bu egzersizler.
Hele de sen evde daha rahat yaparsın canım
Başlamadan önce bel, basen, göğüs ölçülerini al canım,
10 gün içinde gerçekten farklarını görüyorsun ilk başlarda biraz yorucu oluyor, sonra alışıyor vücut.
Pazar günü kendime istirahat veriyorum.Haftanın 6 günü yapıyorum canım, sanada başarılar diliyorum.opuyorumnanaktan
SLM YURDUSUM 15 KG Yİ NE KADAR ZAMANDA VERDİN BENDE Bİ ARA YAPTIM 7 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞTİM LAHANA GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR YAĞ YAKICI AMA HAPLARINA KANMAYIN SAKIN BEN ŞİMDİ O DİYETTEN YAPAMAM AMA HAFTADA 2 KERE LAHANA YEMEĞİ YİYEBİLİRİM ONUNDA FAYDASI OLUR. OLUR MU ?:sinifsinif:
tamam cnm baslıyacagım sonucu bıldırırım
bende lahana suyu ıcıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?