Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah korusun gözlerin pörsüyecek yapıp silmekten kokoşş sırnaşık şey barii biraz dinlendir gözlerini yazık o güzel gözlerine yafyummopuyorumnanaktan

neyse kokoşum gerçekten süper makyajlar örnek alabilirim lazım olunca sana iyi geceler benim gözlerimde makyajdan değil ekrana bakmaktan köör olacak öpüyorum seni Şeniz

günaydın kızlar
fazla erken ama
bugun böle oldu
ogluşumun beslenme sırası bende
onun hazırlıgı içerisindeyim

sonrada ayakkabı almaya gidicem çarşıyo

resimleri ben görmeden kaldırmayın sakınnn

ögleden sonrada diyeetisyene gidicem

artık son umut buu
yoksa yerinmden kalkamaz olcam
bi kaç gündür bel agrısı çekiyorum
sebebi fazla hareket ve ıskelet sistemimin üzerimdeki fazla et yıgınını taşıyamaması :sinifsinif:

canım makyajın bir harika olmuş, hayatta hep imrenerek baktığım tek şey güzel makyaj yapabilmek, hiç beceremem doğrusu,opuyorumnanaktan
Canım ben akupunktur ile 18.5 kg. vermiştim.3 ayda, yanımdaki arkadaşım da sadece kulak akupunkturu ile 1.5 ayda 10 kg verdi.
Yalnız ben şunu söylemek istiyorum.Evet çok güzel kilo veriliyor.Daha önceki bölümlerde benim yazdıklarımı ve yediklerimi hep paylaştım ama, çok dikkat ettiğim halde 2,5 kg.almışım.Bunun yanında bol bol egzersizlerim var onları yapıyorum, ama maalesef, canım sıkıldı gerçekten.
Bana hep söylemişlerdi bıraktıktan sonra akupunkturu çok çabuk kilo alıyorsun diye bende deneyeceğiz demiştim.
Gerçekten öyle oluyor.opuyorumnanaktan
Canım benim dikkat et kendine ne olur, çok kafaya takarsak da kilo vermemiz zorlaşıyor inan ki.Hayırlısı olsun canım.opuyorumnanaktan

Ben pek uzağa çıkamıyorum ablam inşallah geldiğinde yakın bi yerlerede olursanız bende gelebilsem ne güzel olur opuyorumnanaktan

Sizmi götürüyosunuz beslenmeleri :ecrin_bebek: Gitmeni senden çok ben istiyorum he opuyorumnanaktan

Günaydınlar hepinize a.s.daha kahvaltı yapmadım hastanede bi rapor işimiz var kayınvaldemle gidicem şimdi gelirkende simit almayı düşünüyorum.

Sonrada okula gidicem önlük numuneleri gelicekti amma tantanası varmış bu ana okulunun yakaydirigubbakcemile3

Öptüm herkeşleri

Canım benim geldiğimde herkesi görmek istiyorum ama hayırlısı olsun inşallah.
Bonus'um benim çocuklarımın ana sınıfı maceraları geldi aklıma, Onların zamanında da hep veliler beslenme hazırlardık vallahi.Sırayla herkes beslenme hazırlar okula götürür ve servis yapardık, ah o günler ahhh.opuyorumnanaktan

callanitics bunu yenacımdan aldım aksam esımle beraber ındırecezz ıkısınıde
saol yurdusumm
sen neler yapıyorsun ablacımm ye va ya yok görmeyelıı

okur'um şunu kesin söyleyeyim, süper vücudu sıkılaştırıyor bu egzersizler.
Hele de sen evde daha rahat yaparsın canım
Başlamadan önce bel, basen, göğüs ölçülerini al canım,
10 gün içinde gerçekten farklarını görüyorsun ilk başlarda biraz yorucu oluyor, sonra alışıyor vücut.
Pazar günü kendime istirahat veriyorum.Haftanın 6 günü yapıyorum canım, sanada başarılar diliyorum.opuyorumnanaktan

Günaydın güzellerrr hayırlı haftalar hayırlı işler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabah 1 bardak su 1 tiroid ilacı
yarım elma
kahvaltı klasik
1 dilim beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
5 tuzsuz zeytin
1 kupa şekersiz çay
ara
papatya çayı

slm kızlar yağmurgözlüm nasılsın bakıyorum uzun zamandır duraklamadasın ayağın nasıl oldu iyileştin mi? ben sıkı bi diyete girdim diyetin ismi bayrama kadar 10 kilo bu sefer kararlıyım atıcam bu yükü üstümden bu hafta inşallah çizelgelerimiz ilerleme görür

güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar
doktoru aradım randevu almak için
2 gün yokmuş
çarşambaya verdi randevu

Tünaydın hanımlar. Bugün itibariyle kilom 93.800 ve ben bu sabah diyet diyemeyeceğim ama arınma programına başlamış bulunuyorum. Lahana çorbası detoksu yapacağım bu hafta ve çok kararlı başladım. tek sıkıntısı malum nahoş kokusu. Umarım bu şaşırtmaca metobolizmama iyi gelir. Cuma günü ya da kilo verdiğim an neticeyi paylaşacağım.

canım benim inşallah çok iyi olacağından eminim. Ben sadece lahana çorbası diyeti ilke 15 kg.vermiştim.Azimli ol yeter.Müthiş yağ eritiyor.Hayırlısı olsun .opuyorumnanaktan

SLM YURDUSUM 15 KG Yı NE KADAR ZAMANDA VERDıN BENDE Bı ARA YAPTIM 7 GÜNDE 4 KıLO VERMıŞTıM LAHANA GERÇEKTEN MÜTHıŞ BıR YAĞ YAKICI AMA HAPLARINA KANMAYIN SAKIN BEN ŞıMDı O DıYETTEN YAPAMAM AMA HAFTADA 2 KERE LAHANA YEMEĞı YıYEBıLıRıM ONUNDA FAYDASI OLUR. OLUR MU ?:sinifsinif:

canım benim inşallah çok iyi olacağından eminim. Ben sadece lahana çorbası diyeti ilke 15 kg.vermiştim.Azimli ol yeter.Müthiş yağ eritiyor.Hayırlısı olsun .opuyorumnanaktan

Vayyy inanılmaz bi rakam bu. Benim tek isteğim şu motonot durmuş olan kilomun 90 ların altına indirebilmek. Azıcık çok yiyim hemen alıyorum ama ne kadar dikkat edersem edeyim 92 nin altına inemedim. Nedense psikolojimde buna takılmış durumda bu detoksla 15 kilo umudum yok da bi 6-7 kilo versem psikolojimde yerine gelecek diye umuyorum bakalım.

Mutlaka öncesinde paylaşmışsınızdır ama siz nasıl yaptınız. Benimki malum o lahana ve sebze karışımı çorba ve yanında birinci gün sadece meyve, ikinci gün sadece sebze, üüçüncü gün sebze ve meyve... diye giden bir 7 günlük program

tamam cnm baslıyacagım sonucu bıldırırım

bende lahana suyu ıcıyorumm

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herkese slmlar 3 haftalık göçebe hayatımdan sonra o kadar yedikten sonraaaa fazla çıkmamı beklerken gende şükrettim artık evimdeyim :):) beni soran sormayan herkese tşklerrr tursarim cnm saolasın beni merak edip aramış sakaryadaydım 88,7 çıktım listeden çıkardınızmı beni :S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…