Gunaydin kizlar
Ne cok sayfa birikmis 1 gun girmeyince okuyamadim kusura bakmayin yena ve meyra lisyeyi yapmistirdiye dusunuyorum ve tesekkurediyoum ikisinede ellerinizesaglik kizlar bu aradacine5 te ki programi izleyemdim aksam bu sabah izledim sadece esim.cikmis halbuki ne guzel konusmustum yahu
Gunaydin yeliz sen burdan yaz konustuklarini ben okurum :)
Telaffuz etmeyecegim ne oldugunu ama yazmak zorundayim aksam bir yemek kazasi yasadim moralim bozuk uyandim ve kotu bir kahvalti yaptim.
Boyle giderse cumaya dr yine firca aticak boyle gitmiycek o yuzden. Ogle ve aksam yemegini hafif yemeliyim ki sabahi dengeleyeyim telafi edeyim.
Artik 100 un altina dusmem lazim 1 ayda dusemedim tuh sifatima. Bayrama kadar 4 kilo verirsem iyi olur. Burda 102.4 dr da 101.5 im
Ah ulan bi zamanlar 60 kiloydum
Meyraaaaa canim arkadasimmmmm anne mi olcan sennnnn nasil sevindim anlatamam beni unutmadin insallah bak senin bana sogledigin isimi kullaniyorum esracan hatirladin mi
nasıl yani tv programı?: )
merak ettim kız...
bazen öyle tatlı oluyosuki yiyesim geliyo seni: )))
ahhh bende bu panik ataklardan önce 53kilo bir kızdım: (
ilacı içtikçe şiştim, naapalım hep imtihandayız işte burada, rabbim korusun cümlemizi hep inş.
unuturmuyum hiç seni: )
inan artık döndüğüne öyle sevindimki.....
hoşgeldin bitanem?
çocuklar nasıl? senin sağlığın nasıl? eşin nasıl?
evet inş bende olucam anne: )
hayırlısı ile sağlıklıca inş, şuan tek isteğim bebeğinde benimde hayırlısı ile sağlıkla doğum yapmam: (
bu kafama acayip taklıyo biliyomusun: (
ayyyyy çok özledim seni çok....
hoşgeldin tekrar
canımmmmm
Yenacım tam yatacaktım duygulandırdın beni hatun
Allah hayatta olan babalarımıza sağlık afiyet versin
Hayatta olmayanların mekanı cennet olsun
Ay cocuklar koluma degdi yanlis oldu
Neyse meyracim anne olacagina cok sevindim insallah hayirla Alirsin bebegini kucagina hic korkma ben ikisini ayni anda dogurdum bak 2 sene gecti dün gibi allah saglik versin insallah onemli olan o
Bizimkiler iyi allaha sukur bir zor bir hayat geciriyorum ama yinede guzel 3 unu evin icinde oynarken gulerken gormek herseye degiyo neyse mektup gibi oldu biraz uzattim galiba ( satirlarima son verirken buyuklerime selam eder kucuklerimin gozlerinden operim)
Estağfirullah canımÖzür dilerim asucum...Bugün yoğun duygulu bir gündü bizim için...
Face de birşeyler hazırlıyordum kızımın doğum günü yarın...
Hadi sizi de üzeyim deyip paylaimak istedim şiiri.:)
Herkesin babalar günü kutlu olsun.....
Estağfirullah canım
Hassasım ben de bu sıralar
Babama da gidemedim bugün
Güzel Berfinin doğumgünü kutlu olsun bahtı açık olsun Allah iyilerle karşılaştırsın herşey gönlünce olsun öpüyorum seni de Fıstık kızını da
canım matematiğe göre epey iyiydi var tabii boş ve yanlışı ama bakalım ne gelecekAsuu nasıldı sınav.? seni arayacaktım sonra vazgeçtim..
Âmin canım Allah razı olsunAsuman abla hakkinizda hayirlisi olsun ins
HosbuldummmEsracan hoşgeldin
Hosbuldum yena ozlemisim yahu azicik daha sistim de geldim malesef 6 kilocukYeniden hoşgeldin esracım,iyi ki geldin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?