Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amin inş canım, sağolasın.
uzat balım yaaa, özledim sözlerini: )

ayyy çok iç parçalayıcı bir şiir...
ama gerçekte tabiki...

kızının doğum günü kutlu olsun ablacım, hayırlısı ile daha nice mutlu huzurlu sağlıklı seneleri olsun inş tüm sevdikleri ile birlikte...
iyiki doğmuş annesi: )

Yenacım tam yatacaktım duygulandırdın beni hatun
Allah hayatta olan babalarımıza sağlık afiyet versin
Hayatta olmayanların mekanı cennet olsun

amin...

Aleykumselam
nasilsin bakalim bebek rahatsizlik veriyo mu bulanti kusma oluyo mu benim ilk 4 ay cok zor gecmisti insallah sen kolay atlatirsin

amin inş, sağol canım: )
çok şükür rabbime bulantı kusma yokta bende de sersemlik ateş basması ve şişme var: )
şimdiden şişiyosam son zamanlar napıcam ben bilmiyorum
ellerim ayaklarım şiş şiş genelde..
çabuk yorulma da var tabi.
günaydın bu arada cancazım: )

İyi kilo vermissin masallah ben 88 kiloyla hamile kalmistim ilk 4 ayimda 6 kilo verdim cok zordu

sağol canım.
anlıyorum seni çok zordur yaa durmadan o bulantı kusma: (
canım benim kıyamam...
benim halamda böyle kötü olmuş senin gibi, ve 7-8kilo vermiş, allahın suyunu içemedim dedi bulantıdan: (
bendeki sersemlikte kötü canım yaaa, inan ihtiyara bağladım, lafın bi tarafını anlıyosam bi tarafını anlamıyom, yanımda konuşuyorlar duymuyor algılamıyorum, onlar bitirince şu ne olacak diyorum aynı konu için: )
konuştuk ya diyorlar: )
nene oldum: )))))))
anne olmadan önce nene oldum: ) sonra anne olucam...

Seninki de zor tabi canim allah kolaylik versin annelik zor zaten oruc tutabiliyomusun

Gunaydin kizlar
Allah dualarinizi hatminizi kabul etsin canim yerine ulastirsin insallah
canım matematiğe göre epey iyiydi var tabii boş ve yanlışı ama bakalım ne gelecek
insallah iyi gelir sonuclarinizve. Iyi bir yereyerlesir canim kizin

Yena
Siir cok duygusal ve guzeldi Allah oksuz ve yetim yavrularimizin yardimcisi olsun

Kizinin dogum gunude kutlu olsun kotulerle karsilasmasin saglikli ve huzurlu biryasam sursun insallah

Saglik olsun sonra telafi edersin
saka gibi demi sen aylarca kilo vermek icin ugras simdi aldigin her kilo seni sevindirsin annelik ne buyuk fedakarlik ne buyuk sabir istiyo gercekten cennet analarin ayaklari altinda diye bosuna dememisler

çok haklısın...
anne olmak çok zor, karşılıksız sevgi, ama güzelde aynı zamanda..
bazen evlat anaya binde eziyet etse anne yüreği o evladını üzemiyor... mutluluğuyla mutlu oluyor...
annelik böyle bişeymiş.
allahım evlatlarımızı hayırlı eylesin inş o ayrı tabi hani uçta kısaca anneyi anlatmak istedim.
bazen baba elinin tersiyle itebiliyor evladını, görüyoruz hayatta, ama anne onu yapamıyor, unutulmayan tek yüz anne yüzüymüş biliyomusun, bu konuya dair hadisi şerif var...
annem derdi ancak anne olunca anlar bir insan derdi anneliğin nasıl bişey olduğunu derdi, şuan annemin değerini daha bi iyi anladım.... vallahi şimdi duygulandım ağlıyorum: ((((( zaten ağlayacak yer arıyordum, babamda olmayınca annem benim için çok çok değerli şu hayatta: ((((
eş ne kadar iyide olsa anne babanın yerini tutmuyor..... onlar bir başka seviyor kolluyor bizi...
hamilelik duygusallığı galiba, az ağlayımda rahatlayım.
senle bir alakası yok üzülme canım, geçer susarım şimdi.
allahım analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin inş, onların dualarını bizlerden eksik etmesin inş.

tüm dualarına amin diyorum canımmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…