Ay cocuklar koluma degdi yanlis oldu
Neyse meyracim anne olacagina cok sevindim insallah hayirla Alirsin bebegini kucagina hic korkma ben ikisini ayni anda dogurdum bak 2 sene gecti dün gibi allah saglik versin insallah onemli olan o
Bizimkiler iyi allaha sukur bir zor bir hayat geciriyorum ama yinede guzel 3 unu evin icinde oynarken gulerken gormek herseye degiyo neyse mektup gibi oldu biraz uzattim galiba ( satirlarima son verirken buyuklerime selam eder kucuklerimin gozlerinden operim)
SİZİN HİÇ BABANIZ ÖLDÜ MÜ?
Sizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü kör oldum
Yıkadılar aldılar götürdüler
Babamdan ummazdım bunu kör oldum
Siz hiç hamama gittiniz mi?
Ben gittim lambanın biri söndü
Gözümün biri söndü kör oldum
Tepede bir gökyüzü vardı yuvarlak
Şöylelemesine maviydi kör oldum
Taşlara gelince hamam taşlarına
Taşlar pırıl pırıldı ayna gibiydi
Taşlarda yüzümün yarısını gördüm
Bir şey gibiydi bir şey gibi kötü
Yüzümden ummazdım bunu kör oldum
Siz hiç sabunluyken ağladınız mı?
Özür dilerim asucum...Bugün yoğun duygulu bir gündü bizim için...
Face de birşeyler hazırlıyordum kızımın doğum günü yarın...
Hadi sizi de üzeyim deyip paylaimak istedim şiiri.:)
Herkesin babalar günü kutlu olsun.....
Yenacım tam yatacaktım duygulandırdın beni hatun
Allah hayatta olan babalarımıza sağlık afiyet versin
Hayatta olmayanların mekanı cennet olsun
Aleykumselamselamün aleyküm...
Aleykumselam
nasilsin bakalim bebek rahatsizlik veriyo mu bulanti kusma oluyo mu benim ilk 4 ay cok zor gecmisti insallah sen kolay atlatirsin
Kac kiloyla hamile kaldinamin inş, sağol canım: )
çok şükür rabbime bulantı kusma yokta bende de sersemlik ateş basması ve şişme var: )
şimdiden şişiyosam son zamanlar napıcam ben bilmiyorum
ellerim ayaklarım şiş şiş genelde..
çabuk yorulma da var tabi.
günaydın bu arada cancazım: )
Kac kiloyla hamile kaldin
İyi kilo vermissin masallah ben 88 kiloyla hamile kalmistim ilk 4 ayimda 6 kilo verdim cok zordu
İyi kilo vermissin masallah ben 88 kiloyla hamile kalmistim ilk 4 ayimda 6 kilo verdim cok zordu
Seninki de zor tabi canim allah kolaylik versin annelik zor zaten oruc tutabiliyomusunsağol canım.
anlıyorum seni çok zordur yaa durmadan o bulantı kusma: (
canım benim kıyamam...
benim halamda böyle kötü olmuş senin gibi, ve 7-8kilo vermiş, allahın suyunu içemedim dedi bulantıdan: (
bendeki sersemlikte kötü canım yaaa, inan ihtiyara bağladım, lafın bi tarafını anlıyosam bi tarafını anlamıyom, yanımda konuşuyorlar duymuyor algılamıyorum, onlar bitirince şu ne olacak diyorum aynı konu için: )
konuştuk ya diyorlar: )
nene oldum: )))))))
anne olmadan önce nene oldum: )sonra anne olucam...
Seninki de zor tabi canim allah kolaylik versin annelik zor zaten oruc tutabiliyomusun
Saglik olsun sonra telafi edersinmalesef: (
Allah dualarinizi hatminizi kabul etsin canim yerine ulastirsin insallahselamün aleyküm...
2gündür bir koşturmadır gidiyor, bugünde işte aynen...
ama ben sakinliği severimkiii: )
babama, dayıma, teyze kızıma, ananeme ve tüm geçmişlerimizin ruhu için hatim okuduk ramazan öncesi, bugün teyzemlerde birleşip hem iftar yapıcaz hemde hatim dualarını yapıcaz inş, rabbim kabul makbul eylesin ulaştırsın inş.
canlarına değsin inş.
4gibi kalktım, tezgahta sahurun bulaşığı duruyor, makine boşaltılıcak, pöfff ve iş dolu.
hazırlanılıcak falan filan...
insallah iyi gelir sonuclarinizve. Iyi bir yereyerlesir canim kizincanım matematiğe göre epey iyiydi var tabii boş ve yanlışı ama bakalım ne gelecek
Saglik olsun sonra telafi edersin
saka gibi demi sen aylarca kilo vermek icin ugras simdi aldigin her kilo seni sevindirsin annelik ne buyuk fedakarlik ne buyuk sabir istiyo gercekten cennet analarin ayaklari altinda diye bosuna dememisler
Gunaydin kizlar
Allah dualarinizi hatminizi kabul etsin canim yerine ulastirsin insallah
insallah iyi gelir sonuclarinizve. Iyi bir yereyerlesir canim kizin
Yena
Siir cok duygusal ve guzeldi Allah oksuz ve yetim yavrularimizin yardimcisi olsun
Kizinin dogum gunude kutlu olsun kotulerle karsilasmasin saglikli ve huzurlu biryasam sursun insallah
Meyraaaa gebe kisisi aglama kiz :) bunlar iyi gunlerin senin bulantilarin baslamadi daha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?