Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bulantı olacak diye bişey yokmuşki: )
zaten olursada ilk 4aymış: ) ve çoktan başlamış olması lazımmış: )
bizim gitti 1,5ay zaten: )
değilmi?
bu arada ağlayınca rahtaladım.

%90 oranla gebe kisi bulanti cekermis al sana istatistik. Geri kalan %10 luk kisimda olup olmadigini ileriki gunlerde gorecegiz. Cekecen kizim bulanti yok oyle ben cekmem bizim sucumuz neydi bakiniz esracan 6 kilo bakiniz binis birinde 8 birinde 3 kilo bakiniz nur hastanede 4-5 gun serum digerlerinden hec haberimiz yok

Yani diyecegim o ki canim benim hamile kadinin midesi bulanir bu kesinlikle bir goz korkutma degildir gercekleri soylemedir

Normal sartlarda belkide yeni adetin geciktigini farkedecektin ve ogrenecektin. Adet gunun ne kadar geciyo 15 gun geciyosa ve bulantin baslamadiysaki bu 7-8 haftaya denk gelir belkide o %10 luk sansli zumredesindir

Meyram aglama gulum yaa kiyamam ben ilk dogumdan sonra annemin fotografina bakar bakar aglardim ne acilarla beni dogurmus buyutmus dihe gercekten anne olunca anlasiliyomus allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi tabi bizide evlatlarimizdan ayirmasin rabbim

amiiiin inş canım.
yok sustum ağlamıyom artık canım, iyi oldu ama rahatladım.

: )))))) ayyyy yerim seniiiiiii
rgl geçeli 22.gün bugün: D
ama canım sersemlik feci bende de, resmen nene gibiyim kafam çok kötü o anlamda ve şişlik, ilerde bu şişlikten baya çekicek gibiyim... tansiyonumda oynaktır zaten, biraz yüksek çıktı geçen tansiyonum ebe az yüksek dedi, tuzu iyice azalt dedi. herkesinki farklı yerden bence.
bal bonusa umah umah

kızlar dün bizim dua baya kalabalıktı, kuzenler falan, bizim erkekler cemaat halidne namaz kıldılar akşam namazını, ayyy kalabalıkça öyle hoşuma gitti onları öyle görünce....
dayanamadım fotoğraflarını çektim onlar cemaatle namaz kılarken, sonra eşime gösterdim fotoyu, hı biz namaz kılarken biri bizi çekmişti senmiydi o dedi: ))))))
flaştan anlamış galiba: D

merhaba arkadaşlar yeni bir haftaya başlıyoruz, umarım bu hafta geçirdiğimiz diğer haftadanda güzel olsun

dün babalar günü olması nedeniyle bayağı duygusalaşmışız Allah tüm büyüklerimize sağlıklı ömürler rahmetli olanlarımızında mekanını cennet eylesin ...

YENA şiir çok duygusal güzel gerçekten cemal süreya inanılmaz yazmış şiiri okuyupta etkilenmemek elde değil ! kızımızında bugün doğumgünüymüş sağlıklı mutlu nice senelere annesi şansı bahtı güzel olsun kızımızın

adaş başka sınavınız kaldımı acaba sonuçlar gönlünüze göre olur inşallah bu yaz okula yerleştirme koşuşturmacan olucak desene heyecan biraz olsun yatıştı mı barii :)

meyroş mide bulantısı yaşamıyorsun ama her an başlıyabilir! bonusda bayağı takılmış güldüm doğru demiş yok öyle laylaylom bebik sahibi olmak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…