bulantı olacak diye bişey yokmuşki: )
zaten olursada ilk 4aymış: ) ve çoktan başlamış olması lazımmış: )
bizim gitti 1,5ay zaten: )
değilmi?
bu arada ağlayınca rahtaladım.
yuruyen tecrubelerden birisi dahaMeyra bulantilar genelde 6. Haftadan sonra baslar ama insallah yasamazsin cok zor cunku ictigin su bile yag gibi geliyo cunku
E kizim 3 cocuk dogurup bi hamilenin basina gelebilecek herseyi yasayinca biraz tecrubeli oluyosun tabiyuruyen tecrubelerden birisi daha
Meyram aglama gulum yaa kiyamam ben ilk dogumdan sonra annemin fotografina bakar bakar aglardim ne acilarla beni dogurmus buyutmus dihe gercekten anne olunca anlasiliyomus allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi tabi bizide evlatlarimizdan ayirmasin rabbimçok haklısın...
anne olmak çok zor, karşılıksız sevgi, ama güzelde aynı zamanda..
bazen evlat anaya binde eziyet etse anne yüreği o evladını üzemiyor... mutluluğuyla mutlu oluyor...
annelik böyle bişeymiş.
allahım evlatlarımızı hayırlı eylesin inş o ayrı tabi hani uçta kısaca anneyi anlatmak istedim.
bazen baba elinin tersiyle itebiliyor evladını, görüyoruz hayatta, ama anne onu yapamıyor, unutulmayan tek yüz anne yüzüymüş biliyomusun, bu konuya dair hadisi şerif var...
annem derdi ancak anne olunca anlar bir insan derdi anneliğin nasıl bişey olduğunu derdi, şuan annemin değerini daha bi iyi anladım.... vallahi şimdi duygulandım ağlıyorum: ((((( zaten ağlayacak yer arıyordum, babamda olmayınca annem benim için çok çok değerli şu hayatta: ((((
eş ne kadar iyide olsa anne babanın yerini tutmuyor..... onlar bir başka seviyor kolluyor bizi...
hamilelik duygusallığı galiba, az ağlayımda rahatlayım.
senle bir alakası yok üzülme canım, geçer susarım şimdi.
allahım analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin inş, onların dualarını bizlerden eksik etmesin inş.
Meyram aglama gulum yaa kiyamam ben ilk dogumdan sonra annemin fotografina bakar bakar aglardim ne acilarla beni dogurmus buyutmus dihe gercekten anne olunca anlasiliyomus allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi tabi bizide evlatlarimizdan ayirmasin rabbim
%90 oranla gebe kisi bulanti cekermis al sana istatistik. Geri kalan %10 luk kisimda olup olmadigini ileriki gunlerde gorecegiz. Cekecen kizim bulanti yok oyle ben cekmem bizim sucumuz neydi bakiniz esracan 6 kilo bakiniz binis birinde 8 birinde 3 kilo bakiniz nur hastanede 4-5 gun serumdigerlerinden hec haberimiz yok
Yani diyecegim o ki canim benim hamile kadinin midesi bulanir bu kesinlikle bir goz korkutma degildir gercekleri soylemedir
Normal sartlarda belkide yeni adetin geciktigini farkedecektin ve ogrenecektin. Adet gunun ne kadar geciyo 15 gun geciyosa ve bulantin baslamadiysaki bu 7-8 haftaya denk gelir belkide o %10 luk sansli zumredesindir
Meyra bulantilar genelde 6. Haftadan sonra baslar ama insallah yasamazsin cok zor cunku ictigin su bile yag gibi geliyo cunku
Meyra hatirlarmisin bilmem kahve keyfi yapardik karsilikliamiiiin inş canım.
yok sustum ağlamıyom artık canım, iyi oldu ama rahatladım.
Meyra hatirlarmisin bilmem kahve keyfi yapardik karsilikli
İnanirmisin 17 saatlik oruc suresinde canim sadece kahve istiyo iftardan sonrada uykumu kacirir diye icmiyorum alismisim bunye kahveee kahvee diye inliyo resmen dedigin gibi ramazandan sonra kahveyi kamyonla dokdurcem eveevet tatlım hatırlamammı: )
yine ramazandan sonra yaparız inş: )
İnanirmisin 17 saatlik oruc suresinde canim sadece kahve istiyo iftardan sonrada uykumu kacirir diye icmiyorum alismisim bunye kahveee kahvee diye inliyo resmen dedigin gibi ramazandan sonra kahveyi kamyonla dokdurcem eve
Benim yoklugumfa baska kahve arkadasi yapmissin küstüm ama ben bayaa aldatilmisim: ))))
kıyamam..... bendensin inan kahve konusunda: )
Benim yoklugumfa baska kahve arkadasi yapmissin küstüm ama ben bayaa aldatilmisim
Benim yoklugumfa baska kahve arkadasi yapmissin küstüm ama ben bayaa aldatilmisim
Tamam oldu o zamansen yüzük parmağımsın, kalbin damarı ordan geçermiş: )
Tamam oldu o zaman
internetim cok yavas yaaa bu hizla sosyallesemem ki ben resmen magdurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?