Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

misafirim var şu anda yatıyorlar bende kalkıp eve bir süpürge çekiyim gezmeye götürecem onları yaaa cevahire götürürüm yada bakırköye diye düşünüyorum akşamada belki taksime gidebiliriz yada Süleymaniye camiside var aklımızda bakalım daha tam karar vermedik misafirimin son günü yarın yolcu edicem ondan sonrada kendime bir çeki düzen veririm inşallah acayip raydan çıktım ne uyku düzenim var nede yeme düzenim nasıl düzelicem bilemiyoruuum

Arkadaslar kadin dogum konusunda benden daha tecrubeliniz yoktur eminim hatta sorularinizi bilirkisi olarak cevaplayabilirim ilk cocugum normal oldu sonra dusuk yaptim kanamam durmadi kurtaj oldum sonra ikizlere hamile kaldim mide bulantisindan 6 kilo verdim 4 gun hastanede yattim 7 sise serum yedim sonra sezeryanla dogum yaptim bebeklerim 2 aylik oldu kanamam durmadi yine kurtaj oldum yine durmadi yine kurtaj gine kanamam durmadi polip amaliyati oldum yine durmadi rahimi almak istediler yasim 26 oldugundan onu yapamadilar en son yine kurtaj ettiler ve hormonlu spiral taktilar vee 1.5 senedir hic adet olmuyorum yaaa
Yazarken yoruldum yasamak cok cok zordu ben bunlarla ugrasirken bebeklerim emmeyi birakti hala zoruma gidiyo

Meyraaaa bulancak iste len banane :) sen her konuda hassas ol sonra gel gebeyken sansli zumreden ol paralarim len

Fridaaa benide alinsaniza gezmeye giderken cok ihtiyacim var basibos gezmeye vitrin bakmaya

Cevahirde napcaniz suleymaniye daha mantikli iftarida ordami yapcaksiniz? Floryaya gidebilirsiniz sosyal tesislere yada piknik alanina

Kurtaj derken ikizlerden sonra 2 dusuk dahami yaptin
Herkesin hamileligi kendine zor canim cesit cesit insaniz dertlerimiz sikintilarimiz farkli farkli

Esracan adami kadinliktan sogutursun bacim yok benim hic bi derdim hamdolsun

Kanamanin olusturdugu pihtilar yada varolan pihti parca vs yuzunden gibi anladim ben
Olabilir tabi canim dogru diyosun

Meyra sana bi blog tavsiye edeyim blogcuanne.com kadinin blogunda gebelik gunlukleri dogum hikayeleri falan var hatta su anda kendisidw 3.ye hamile okumak istersen bi goz at

Esra samimiyet topigin eskisi oldugun icin ve o samimiyete dayanarak kendime gorev biliyorum sana depik atmayi
Taze hamile kadin var burda dimi

Soylemek istedigin ic acici bisey varsa soyle yoksa doguma kadar sus bacim

Esra samimiyet topigin eskisi oldugun icin ve o samimiyete dayanarak kendime gorev biliyorum sana depik atmayi
Taze hamile kadin var burda dimi

Soylemek istedigin ic acici bisey varsa soyle yoksa doguma kadar sus bacim
Ózur dilrim arkarasimi korkutmak istermiyim hic ama insan bazi seyleri yasayinca paylasarak derrlerini azaltmak istiyo uyardigin icin sagol sustum

ay canım neler yaşamışsın çok zormuş gerçekten gerçi benimde senin yaşlarında yaşadığım bu tarz sıkıntılarım oldu belki şimdi yaşasaydım olmazdı iyi bir dr. bulurdum filan ne bileyim geçti gitti işte sende bidaha yaşamasın umarım tedavini erteleme ama daha çok gensin bu yaşta adet olmamak büyük sorun bunu tedavi olman lazım herhalde dimiii

gel gidelim ben en çok kızım küçükken dolaşıyordum bebek arabasıyla heryere gidebiliyordum şimdilerde imkanımda olsa üşeniyorum gitmiyorum zaten ihtiyacımda yoksa vitrinlere boş boş bakmak sıkıcı geliyor eskiden bişey almasak bile dışarda biii yemek yiyip dönüyorduk demek ki eski ekonomik durumda kötülemiş şimdi dışarı çıkmadan önce düşünüyoruz
bilemiyorum bonus misafirim karar vericek gideceğimiz yere geçen hafta florya tehsislerine gittik orayı eleyelim bakalım nereye gidecez tabi evden çıkabilirsek :))

Redavi yok 4 sene daha boyle kendisi kesilmedi hormonlu spiral adet olmami engelliyo 4 sene sonra yenilencek

Frida bende kizim kucukken bebek arabasiyla cikiyodumda simdi dahada kucuk bi kizim daha var bilinmi :)

Abisi olursa o bi arabayi ben bi arabayi surerekten giderizde bi yere gir cok zor oluyo otur evinde senin neyine deyip kendimi eve kapatiyorum.

Bakma oyle dedigime ya su sira vitrin falan bakamiyorum cunku hic biseyn icine giremiyorum moralim duzrlsin diye cikilan gezmede kotu bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…