Kurtaj derken ikizlerden sonra 2 dusuk dahami yaptinArkadaslar kadin dogum konusunda benden daha tecrubeliniz yoktur eminim hatta sorularinizi bilirkisi olarak cevaplayabilirim ilk cocugum normal oldu sonra dusuk yaptim kanamam durmadi kurtaj oldum sonra ikizlere hamile kaldim mide bulantisindan 6 kilo verdim 4 gun hastanede yattim 7 sise serum yedim sonra sezeryanla dogum yaptim bebeklerim 2 aylik oldu kanamam durmadi yine kurtaj oldum yine durmadi yine kurtaj gine kanamam durmadi polip amaliyati oldum yine durmadi rahimi almak istediler yasim 26 oldugundan onu yapamadilar en son yine kurtaj ettiler ve hormonlu spiral taktilar vee 1.5 senedir hic adet olmuyorum yaaa
Yazarken yoruldum yasamak cok cok zordu ben bunlarla ugrasirken bebeklerim emmeyi birakti hala zoruma gidiyo
Arkadaslar kadin dogum konusunda benden daha tecrubeliniz yoktur eminim hatta sorularinizi bilirkisi olarak cevaplayabilirim ilk cocugum normal oldu sonra dusuk yaptim kanamam durmadi kurtaj oldum sonra ikizlere hamile kaldim mide bulantisindan 6 kilo verdim 4 gun hastanede yattim 7 sise serum yedim sonra sezeryanla dogum yaptim bebeklerim 2 aylik oldu kanamam durmadi yine kurtaj oldum yine durmadi yine kurtaj gine kanamam durmadi polip amaliyati oldum yine durmadi rahimi almak istediler yasim 26 oldugundan onu yapamadilar en son yine kurtaj ettiler ve hormonlu spiral taktilar vee 1.5 senedir hic adet olmuyorum yaaa
Yazarken yoruldum yasamak cok cok zordu ben bunlarla ugrasirken bebeklerim emmeyi birakti hala zoruma gidiyo
Kanamanin olusturdugu pihtilar yada varolan pihti parca vs yuzunden gibi anladim benKurtaj derken ikizlerden sonra 2 dusuk dahami yaptin
Herkesin hamileligi kendine zor canim cesit cesit insaniz dertlerimiz sikintilarimiz farkli farkli
Dusuk degil kanamayi durdurma amacliKurtaj derken ikizlerden sonra 2 dusuk dahami yaptin
Herkesin hamileligi kendine zor canim cesit cesit insaniz dertlerimiz sikintilarimiz farkli farkli
AynennnKanamanin olusturdugu pihtilar yada varolan pihti parca vs yuzunden gibi anladim ben
Olabilir tabi canim dogru diyosunKanamanin olusturdugu pihtilar yada varolan pihti parca vs yuzunden gibi anladim ben
Bu can neler gordu bacimmEsracanadami kadinliktan sogutursun bacim yok benim hic bi derdim hamdolsun
Amin canim birdaha yasama insallahBu can neler gordu bacimm
kadin dogumun o catal masasini gorunce direk aglamaya basliyorum oldugum butun kurtajlari uyusturmadan bagirttira bagirttira yaptilar cok kotuydu rabbim bir daha gostermesin
Narkoz olmadanmi? Hic olmadi uyutabilemezlermiydi neden boyle yaptilarBu can neler gordu bacimm
kadin dogumun o catal masasini gorunce direk aglamaya basliyorum oldugum butun kurtajlari uyusturmadan bagirttira bagirttira yaptilar cok kotuydu rabbim bir daha gostermesin
Onlar icin basit bir operasyon bende cok yalvardim ama bayiltmak icin ameliyathaneye goturmeleri gerekiyomus ufak bir kurtaj icin ameliyathaneyi mesgul edemezlermis her seferinde aglaya aglaya ayaklarim titreye titreye kalktim o masadanNarkoz olmadanmi? Hic olmadi uyutabilemezlermiydi neden boyle yaptilar
Ózur dilrim arkarasimi korkutmak istermiyim hic ama insan bazi seyleri yasayinca paylasarak derrlerini azaltmak istiyo uyardigin icin sagol sustumEsra samimiyet topigin eskisi oldugun icin ve o samimiyete dayanarak kendime gorev biliyorum sana depik atmayi
Taze hamile kadin var burda dimi
Soylemek istedigin ic acici bisey varsa soyle yoksa doguma kadar sus bacim
Arkadaslar kadin dogum konusunda benden daha tecrubeliniz yoktur eminim hatta sorularinizi bilirkisi olarak cevaplayabilirim ilk cocugum normal oldu sonra dusuk yaptim kanamam durmadi kurtaj oldum sonra ikizlere hamile kaldim mide bulantisindan 6 kilo verdim 4 gun hastanede yattim 7 sise serum yedim sonra sezeryanla dogum yaptim bebeklerim 2 aylik oldu kanamam durmadi yine kurtaj oldum yine durmadi yine kurtaj gine kanamam durmadi polip amaliyati oldum yine durmadi rahimi almak istediler yasim 26 oldugundan onu yapamadilar en son yine kurtaj ettiler ve hormonlu spiral taktilar vee 1.5 senedir hic adet olmuyorum yaaa
Meyraaaa bulancak iste len banane :) sen her konuda hassas ol sonra gel gebeyken sansli zumreden ol paralarim len
Fridaaa benide alinsaniza gezmeye giderken cok ihtiyacim var basibos gezmeye vitrin bakmaya
Cevahirde napcaniz suleymaniye daha mantikli iftarida ordami yapcaksiniz? Floryaya gidebilirsiniz sosyal tesislere yada piknik alanina
Guzel soru da iyiydi boyle takiliyodukEee esracan de bakayim ne vakit listeye tesrif ediyon
Redavi yok 4 sene daha boyle kendisi kesilmedi hormonlu spiral adet olmami engelliyo 4 sene sonra yenilencekay canım neler yaşamışsın çok zormuş gerçekten gerçi benimde senin yaşlarında yaşadığım bu tarz sıkıntılarım oldu belki şimdi yaşasaydım olmazdı iyi bir dr. bulurdum filan ne bileyim geçti gitti işte sende bidaha yaşamasın umarım tedavini erteleme ama daha çok gensin bu yaşta adet olmamak büyük sorun bunu tedavi olman lazım herhalde dimiii
gel gidelim ben en çok kızım küçükken dolaşıyordum bebek arabasıyla heryere gidebiliyordum şimdilerde imkanımda olsa üşeniyorum gitmiyorum zaten ihtiyacımda yoksa vitrinlere boş boş bakmak sıkıcı geliyor eskiden bişey almasak bile dışarda biii yemek yiyip dönüyorduk demek ki eski ekonomik durumda kötülemiş şimdi dışarı çıkmadan önce düşünüyoruz
bilemiyorum bonus misafirim karar vericek gideceğimiz yere geçen hafta florya tehsislerine gittik orayı eleyelim bakalım nereye gidecez tabi evden çıkabilirsek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?