Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoşgeldin nerelerdesin yavrum, topik elden gidiyor, kurtaralım hep beraber opuyorumnanaktan

bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdiniz acaba, umutsuzluğa düşmek istemediğim için böööyle sorular soruyorum maşşallah sizde iyi olanlardansınız.

ben diyete baslayalin 8 ay oldu fakat bu 8 ayin 3-4 ayini midemdeki bir rahatsizliktan dolayi, tatil, ramazan ayi falan derken devam ettiremedim..4-5 ay gibi bir sürede vermis oluyorum 18 kiloyu..tesekür ederim

secil nirlerdesin giiiiii:hulya:

Selam herkeşlere...

ıyisiniz umarım..Bugün burası çok sıcak,daha doğrusu yağmur sıcağı sanırım..Çok sıkıcı,basık bir hava var..

YURDUSUM,ses tonundaki samimiyete ve enerjiye bayıldım..
mucuxxxxx

Seçil hoşgeldin,kardelşinin okulu hayırlı olsun..
hangi bölüm..??

.......

Son düzenleme:
2 ayda 15 kilo vermiştim..opuyorumnanaktan.
Aynen senin yazdığın gibi tarifi canım, ben çok rahatlıkla kullandım ve sonuç harika olmuştu.opuyorumnanaktan
tamam cnm baslıyacagım sonucu bıldırırım
bende lahana suyu ıcıyorumm
Okur'um benim komşum yaptı lahana suyu diyetini ben gördüğümde inanamadım süper bir şey canım, opuyorumnanaktan

........

Son düzenleme:
........

Son düzenleme:
YENA'm harikasınız canım allah bağışlasın.Kızın aynı sen canım insan bu kadarda benzetmez ki kendine

Son düzenleme:
......

Son düzenleme:
Arkadaşlar alıntı yapmayın, akşam sileceğim..

YURDUSUM güzel sözlerin saol canım..

Bugün kahvaltım iki dilim kepek ekmeği,peynir zeytin ve bal..

Kızım okula giderken sipariş verdi,kıymalı makarna istedi..
Dolayısıyla bende ondan yerim..Kızımımı kırıcam..:))

Saol canım benim..

Allah tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul etsin..

amin insallah canim

o güzel gözlerin sahibi xhüzünx'im nasılsın, epeydir seni de görmüyorum buralarda.opuyorumnanaktan

evet canim uznun zamandir gelmiyordum cok bunalmistim kilo vermem durmustu tatil ramazan felan derken sogumustum biraz zaman gecsin istedim ...ve tekrar aranizdayim
iyim cok sükür sen nasilsin? msn de de yoksun uzun zamandir

Sağol canım o senin samimiyetin ve sıcaklığından kaynaklanmıştır.
Arkadaşıma sabah geldiğimde anlattım, YENA'm la görüştük diye.opuyorumnanaktan

istersen özelden yollarım msn'yi şekerim ne demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…