ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkese slmlar 3 haftalık göçebe hayatımdan sonra o kadar yedikten sonraaaa fazla çıkmamı beklerken gende şükrettim artık evimdeyim :):) beni soran sormayan herkese tşklerrr tursarim cnm saolasın beni merak edip aramış sakaryadaydım 88,7 çıktım listeden çıkardınızmı beni :S:S
bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdiniz acaba, umutsuzluğa düşmek istemediğim için böööyle sorular soruyorum maşşallah sizde iyi olanlardansınız.
herkese slmlar 3 haftalık göçebe hayatımdan sonra o kadar yedikten sonraaaa fazla çıkmamı beklerken gende şükrettim artık evimdeyim :):) beni soran sormayan herkese tşklerrr tursarim cnm saolasın beni merak edip aramış sakaryadaydım 88,7 çıktım listeden çıkardınızmı beni :S:S
2 ayda 15 kilo vermiştim..opuyorumnanaktan.SLM YURDUSUM 15 KG Yİ NE KADAR ZAMANDA VERDİN BENDE Bİ ARA YAPTIM 7 GÜNDE 4 KİLO VERMİŞTİM LAHANA GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR YAĞ YAKICI AMA HAPLARINA KANMAYIN SAKIN BEN ŞİMDİ O DİYETTEN YAPAMAM AMA HAFTADA 2 KERE LAHANA YEMEĞİ YİYEBİLİRİM ONUNDA FAYDASI OLUR. OLUR MU ?:sinifsinif:
Aynen senin yazdığın gibi tarifi canım, ben çok rahatlıkla kullandım ve sonuç harika olmuştu.opuyorumnanaktanVayyy inanılmaz bi rakam bu. Benim tek isteğim şu motonot durmuş olan kilomun 90 ların altına indirebilmek. Azıcık çok yiyim hemen alıyorum ama ne kadar dikkat edersem edeyim 92 nin altına inemedim. Nedense psikolojimde buna takılmış durumda bu detoksla 15 kilo umudum yok da bi 6-7 kilo versem psikolojimde yerine gelecek diye umuyorum bakalım.
Mutlaka öncesinde paylaşmışsınızdır ama siz nasıl yaptınız. Benimki malum o lahana ve sebze karışımı çorba ve yanında birinci gün sadece meyve, ikinci gün sadece sebze, üüçüncü gün sebze ve meyve... diye giden bir 7 günlük program
Okur'um benim komşum yaptı lahana suyu diyetini ben gördüğümde inanamadım süper bir şey canım, opuyorumnanaktantamam cnm baslıyacagım sonucu bıldırırım
bende lahana suyu ıcıyorumm
yenacim masallah allahim bozmasin mutlulugunuzu
yenacim masallah allahim bozmasin mutlulugunuzu
Saol canım benim..
Allah tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul etsin..
o güzel gözlerin sahibi xhüzünx'im nasılsın, epeydir seni de görmüyorum buralarda.opuyorumnanaktan
Sağol canım o senin samimiyetin ve sıcaklığından kaynaklanmıştır.Selam herkeşlere...
İyisiniz umarım..Bugün burası çok sıcak,daha doğrusu yağmur sıcağı sanırım..Çok sıkıcı,basık bir hava var..
YURDUSUM,ses tonundaki samimiyete ve enerjiye bayıldım..
mucuxxxxx
amin insallah canim
evet canim uznun zamandir gelmiyordum cok bunalmistim kilo vermem durmustu tatil ramazan felan derken sogumustum biraz zaman gecsin istedim ...ve tekrar aranizdayim
iyim cok sükür sen nasilsin? msn de de yoksun uzun zamandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?